Benim orta okuldan sıra arkadaşım nasıl hoppa zıppa bir şeydi vaktinde iki sene arayla dört tane doğurdu gurbet ellerde tek başına baktı büyüttü çocukları açıp da dert yanasım geliyor da bazen ayıplıyorum kendimi sonra.Esimin arkadasinin esi var bitane .Birinci cocugu 4 yasinda ikinci cocugu da 1.5-2 yasinda . Face resim koymus abisine benziyo dedim ucunde de abisi ayni abisi yazmis..
Ne sevisgen insanmisiniz be :O) Ne ara yavruladin serpil dedim ooohooo 4 bile dusunuyoruz demis.
Çok geçmiş olsun Nazan yakın zamanda nezle olduysan ondan miras kalmıştır bu durum.3gundur kulaklarımda tıkanıklık vardı gecer die bekledim bugün Dr.a gittim burundaki ostaki borusu tıkanmış hava gitmiyormuş kulaklarıma o yüzden tıkanmış 2ilac biri antibiyotik 1 de burun spreyi verdi ins hemen ise yarar cok rahatsız edici bir durum pamuk tıkamisim kulaklarıma gibi hissediyrm
Sizler nasilsiniz
Pelin blogun adını gönderir misin bana hatırlıyorsan.Ay burcu bir blogda tesadufen gordum bir birbebege annesi acmis blog 3 ila 10 yil arasiymis yasam sansi sirayla ilk gorme sonra duhma kaybi olacakmis daha.co Ok kucuk ve guzel bir bebek icimin acidigini hissetdim ikizlermis birtanesinde bu hastalik varmis milyonda 1 akraba evliligi olmadgi halde gzukurmus falan allaha herhun sukretmeliyiz vallahi annesine sabir versin o bebegin allahim ilk drlarin bu hastaligi anlatsini hastanede eside yokmus yaninda yasadiklarini yazmisda allahim cok fenaydi evladlarimizin acisini gormeyelim hicbirimiz i nsallah
Teşekkürler Kıymetciğimselam millet,
geçmişi okuyamadım hiç takip edemiyorum artık sizi ya geriden başlıyım bi
nazancım geçmiş olsun çok inş. hemn düzelir
sibel takma kafana demekle olmuyobiliyourm ama hepimiz yaşıyoruz aynı sorunları bizde uzun zamandır bu konuda sorun yaşıyoduk 2 gündür falan düzelme var ama ne kadar sürer Allah bilir. biz onları dürtmedikçe bişey yapacakları yok bildiklerini okumaya devam ediyolar bizde heşeyi üstümüze alıp yıpranıyoruz yok öyle ddavaaa....
burcu kapnız hayırlı olsun. rahat etmiştir kafan artık :)
ebru yatak aldınız sanırım resim ekle canım. hayırlı olsun. güzel güzel uyusun canberk paşam inş.
öznur mevlütünüzü Allah kabul etsin. diğer mesele için de çok sıkma canını
Buldum siteyi, biz nelerle uğraşıyoruz insanlar nelerle uğraşıyor diye düşündüğüm anlardan biri...
Allah sağlık sıhatten ayırmasın, dermansız dert vermesin, gerisi boş, her şey boşş.
günaydın pelincimGunaydin meral & nevra umarim iyibir gece gecirmissinizdir
Herkese günaydınnn
Meral , pelin çok teşekkürler .
çok şükür iyi bi gece geçirdik .. paşam rahat nefes aldı . burnu hafif tıkalı ama öksürüğü geçti çok şükür ..şimdi annemle konuştum uyanmış dedesi gelmiş onunla oynuyormuş seside geliyordu arkadan neşe neşeli .. : ))
nasıl rahatladım valla .. rabbim korusun tüm bebekleri ..
BİLGE hani sana geçenlerde bahsetmiştim. 2 ipten bi atkı örmüşler galiba diye işte o gerçek oldu.şuan atkı sayım 8 haberin olsun canım . hepsi bitti cuma
kargoya vericem kısmetse
aşıyı bulamıyoruz ya yok burdaki eczanelerde malesef kargoyla gelecek bişyt deilki sizdxen istiyeyim ayy pelin abim hayatta gelmez ya çok yoğun bilion sende onların halini ondan isteyememde zatehb öle bişy şmdi çevre illere gidip sorabiliriz ama yollar buzlu ben yağmurla gitmeye cesaret edemiyorum buzlu yolda Allah korusun araba kayar vs eşim gidip alsa tamam buzlu zincir içinde geliyor ama aracın içi sıcak olacak petek çalışıyo mesela 2-3 saatlik yolda bozulurmuki aşı sonra kötü bişy olmasın aşı dokunmasın yada ne bileyim aşı etkisiz olur burdaki doktorlarada sormak gibi şansoım yok size danışayım dediydimm
azrasulatnın 2 gundur uyku duzenı değişti iyice,,gunduz 2 kere uyuyor ve ıkısındde 2 saat ..e boyle oluncada akşam cok gec yatıyor onceden 8 de yatagına koymuş olurdum şımdı 10 da uyuyor...
suanda 1 bucuk saattır uyuyor ya gıdıp uyadırsam mı acaba,,yenı duzenını beğenmedım valla zor oluyor akşam gec yatınca.az evvel gıttım kıyamadım nası guzel uyuyo ,gece kapısının onunden gecsem uyanır şımdı sacını okşadım uyanmadı zııllıı
rahat bırak kızı
sana bizim zıpalar gibi bebe lazım
bizimki gündüz doğru dügün uyumuyor gecede uyumuyor
dün gece herkes yattı evde, biz gökay beyle evin içinde yürüyüp durduk
o yüzden elleme kıza
hem gündüz uyuyor hem gece 10 da yatıyor dana ne istiyon sen
atarız seni topikten valla
kız niye beğenmeyeyim aşk olsun
doğum günü resimlerinde senide beğendim elbisenide beğendim ya
sadece şikayet etme diyorum, bide Azra'dan
bizimkileri gördün kızının kıymetini bil diyorum
e arada olacak tabi sonuçta o da bebek daha
ama genelde hakkatten iyimaşallah diyeyimde nazarım değmesin sultana
bende genelde slow soyluyorum nınnıyı:89:
Devam edeyim hazır oğliko oynuyorken, İkea kapanıyor anonslar falan yapılıyor biz bir de fırsat ürünleri köşesine bakalım dedik ki orada mammut model yatağı gördük teşhir ürünüymüş normali 458 TL bu 159 TL ye inmiş yatak+karyola o an karar verip aldık hemen iyice çamaşır sularıyla sildim yatağıda yıkadım miss gibi oldu. Ufak tefek yarası beresi var ama hiç mühim değil.
Ankara ya da açılacak diye duymuştum açılmadı mı ki daha?
Bizde doktordan geldik oksuruk geniz akintisindan kaynakliymis sukur ama rahat birakmiyor hic uyumuyor oksurukten.
selam kızlar cok canım sıkkın bakıcıyı bıraktık eşimin halası bize yakın o bakacak herhalde.Kadın 3 ay baktı kırk sorun cıkardı artık canıma tak dedi
kulaklarım çınladııı:))
geldim burdayım dün bizim eylülün mevlütü vardı bugünde annemle babam bende bikaç gün kalacaklar..
bugün delirmek üzereydim bizimkiler delirtti resmen beni..
saat dokuzdan beri kızı sallıyoruz nöbetleşe enginle. ya bu kızın her geçen gün uyku problemi büyüyo.. gittikçe daha uzun sallamaya ve gittikçe daha geç saatte yatmaya ve gece daha çok kalkmaya kalkınca hemen uyumamaya başladı...
Yerden 15 cm filan yukarda monte ettik alttan geciyor Ebru . Cok rahat ettim ya . Hep mutfaga kaciyordu cok korkuyordum . İkeadan aldim o gun.Cikarandan Allah razi diyorum :O)
Sabun once sasirdi tabi . Ama o da sevgi Eylülden kacacak bi yeri daha var.
bütün cinlerim tepeme geldi gece gece kavga ettik enginle. bana demezmi kızı nezaman sen uyutmaya başlıcaksın diye gerizekalı.. kız on aylık olana kadar ben evdeydim sabah öğle akşam ben uyutuyodum beyefendinin sesi çıkmıyodu. iki aydır akşamları o sallıyo hamakta ettiği lafa bak.. akşamları ben işten geliyomuşum kızı öpüp emzirip ona verip bidaha yatana kadar almıyomuşum... he dedim ben napıyorum o sırada keyifmi salağa bak nası cinlerim tepeme geldi ya. sen dedim yap ozaman kıza yoğurt mayala çorbasını yap ortalığı topla yarın giyceklerimi hazırla sağdığım sütleri poşete koyup buzluğa at süt sağma makinesini yıka temizle ben bakarım kıza. canıma minnet kızımla vakit geçiremiyorum zaten, yok yapamazmış onları ee hem onu hem onu nası yapcam. kız uyuduktan sonra yapaymışım nette oturcağıma.. allah bildiği gibi yapsın kız uyuduktan sonra ennn fazla bi saat surda azcık dinleniyorum kendim için bişey yapıyorum gözüne battı. yok efendim kendisi spora geç kalıyomuş.. kendi 3 saat spor yapıyo hergün.. ay deliricem şimdi küfür edesim var filan yani bişeyler kırasım var çığlık atasım var.. bıktım ya vallahi bıktım hem kahrını çek hem tafrasına bak..
3gundur kulaklarımda tıkanıklık vardı gecer die bekledim bugün Dr.a gittim burundaki ostaki borusu tıkanmış hava gitmiyormuş kulaklarıma o yüzden tıkanmış 2ilac biri antibiyotik 1 de burun spreyi verdi ins hemen ise yarar cok rahatsız edici bir durum pamuk tıkamisim kulaklarıma gibi hissediyrm
Sizler nasilsiniz
Gecmis olsun berbattir kendi sesini duyamamak. Bak boyle diyince aklima geldi . İkeaya gittik cmt gunu eylülün altini aliyordum iceri bi bebek girdi filan eylülde balon vardi onu almak istedi filan. Sagir ve dilsizmis. Allahim ya sukurler olsun saglikli bebeklerimiz var . Ne zor yarabbim ya.
Ay burcu bir blogda tesadufen gordum bir birbebege annesi acmis blog 3 ila 10 yil arasiymis yasam sansi sirayla ilk gorme sonra duhma kaybi olacakmis daha.co Ok kucuk ve guzel bir bebek icimin acidigini hissetdim ikizlermis birtanesinde bu hastalik varmis milyonda 1 akraba evliligi olmadgi halde gzukurmus falan allaha herhun sukretmeliyiz vallahi annesine sabir versin o bebegin allahim ilk drlarin bu hastaligi anlatsini hastanede eside yokmus yaninda yasadiklarini yazmisda allahim cok fenaydi evladlarimizin acisini gormeyelim hicbirimiz i nsallah
Benim orta okuldan sıra arkadaşım nasıl hoppa zıppa bir şeydi vaktinde iki sene arayla dört tane doğurdu gurbet ellerde tek başına baktı büyüttü çocukları açıp da dert yanasım geliyor da bazen ayıplıyorum kendimi sonra.
Bu yataktan aldık işte yerden çok az yüksek olduğu için Canberk kendi tırmanıp inebiliyor ama tabii henüz yatırmıyorum burada korkuluğu falan yok çünkü.
Buldum siteyi, biz nelerle uğraşıyoruz insanlar nelerle uğraşıyor diye düşündüğüm anlardan biri...
Allah sağlık sıhatten ayırmasın, dermansız dert vermesin, gerisi boş, her şey boşş.
Herkese günaydınnn
Meral , pelin çok teşekkürler .
çok şükür iyi bi gece geçirdik .. paşam rahat nefes aldı . burnu hafif tıkalı ama öksürüğü geçti çok şükür ..şimdi annemle konuştum uyanmış dedesi gelmiş onunla oynuyormuş seside geliyordu arkadan neşe neşeli .. : ))
nasıl rahatladım valla .. rabbim korusun tüm bebekleri ..
kızlar
bilg. bozuldu giremiyorum int.
perşembe günüde yıllık iznimize çıkıyoruz 10 günlük
merak etmeyin emi
izinde doktorada gitcem haber veririm birinize telefonla yayar hepinize cinsiyet öğrenirsem
günaydın kızlar.. inanır mısınız hala çamaşır yıkıyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?