2009 Aralık Anneleri

Güzel ve yorucu kıymet aman canım sıkkın bakıcı sorunu tekrarladı tabii dolayısıyla benim huzur kactı .Sibel aynı seyi benimkide yapıyor hep o uyutuyormuş sürekli beni elestirir gırtlaklayasım gelirrrr be adam baska neyapıyorsun bir oynatıyor bir uyutuyor. yalnız degilsin yani.Ebru yatagınız hayırlı olsun güle güle eskitsin cankuss hemencecik uzasın yatak kücük gelsin.Neyse ben yatar herkese iyi .Bügün melikenin ZEYNEBİNİN dogum günü diye hatırlıyorumm nice yıllara iyiki dogdun prenses

Benim orta okuldan sıra arkadaşım nasıl hoppa zıppa bir şeydi vaktinde iki sene arayla dört tane doğurdu gurbet ellerde tek başına baktı büyüttü çocukları açıp da dert yanasım geliyor da bazen ayıplıyorum kendimi sonra.

Çok geçmiş olsun Nazan yakın zamanda nezle olduysan ondan miras kalmıştır bu durum.
Pelin blogun adını gönderir misin bana hatırlıyorsan.

Teşekkürler Kıymetciğim
Ikea MAMMUT Bed | Flickr - Photo Sharing!
Bu yataktan aldık işte yerden çok az yüksek olduğu için Canberk kendi tırmanıp inebiliyor ama tabii henüz yatırmıyorum burada korkuluğu falan yok çünkü.

Buldum siteyi, biz nelerle uğraşıyoruz insanlar nelerle uğraşıyor diye düşündüğüm anlardan biri...
Allah sağlık sıhatten ayırmasın, dermansız dert vermesin, gerisi boş, her şey boşş.

Buldum siteyi, biz nelerle uğraşıyoruz insanlar nelerle uğraşıyor diye düşündüğüm anlardan biri...
Allah sağlık sıhatten ayırmasın, dermansız dert vermesin, gerisi boş, her şey boşş.

Arama motoruna sarpadair yaz ilk cikan site o ebru valla aynisini mi okudun ebrucum blmyrm ama haklisin hersey bos en onemlisi saglik bizde drdimiz var dyruz baZen

İYİ Kİ DOĞDUN ZEYNEEEEEPPPPPPPP
İYİ Kİ DOĞDUUUN TURTAAAAAA
İYİ Kİ DOĞDUUUUUUN İYİ Kİ DOĞDUUUUUUUNNNNNNNN
MUTLU YILLAR SANAAAAAAAAAAA

Melikecim Rabbim güzel kızını, sağlık, huzur, mutluluk, bolluk bereket içinde büyütmek nasip etsin

Herkese günaydınnn

Meral , pelin çok teşekkürler .
çok şükür iyi bi gece geçirdik .. paşam rahat nefes aldı . burnu hafif tıkalı ama öksürüğü geçti çok şükür ..şimdi annemle konuştum uyanmış dedesi gelmiş onunla oynuyormuş seside geliyordu arkadan neşe neşeli .. : ))
nasıl rahatladım valla .. rabbim korusun tüm bebekleri ..

Iyiki doğdum zeynepppp
iyiki doğdun zeynepppp
iyiki doğdun , mutlu yıllar saaannaaaaaa

zeynep , güzel prenses mutlu, sağlık dolu uzunn bir ömür diliyorum sana
annen, baban ve tüm sevdiklerinle birlikte
kocaman öptüm turtam senii...

Gunaydin meral & nevra umarim iyibir gece gecirmissinizdir
günaydın pelincim
gecemiz fena değildi çok şükür

mina nasıl

günaydın cnm
aman çok şükür inan çok sevindim

yaa bi sürü alıntı yapmıştım anlamadım uçmuş hepsi
ebru yatağınız hayırlı olsun güle güle kullansın paşa
nazan çok geçmiş olsun ... herkes aynı bu aralar
eda bakıcı olayına uzuldüm ama tadıkın birinin bakması daha iyi olacak hem seninde için rahat olur..

baş bişey varmıydı yaaa unuttum .

BİLGE hani sana geçenlerde bahsetmiştim. 2 ipten bi atkı örmüşler galiba diye işte o gerçek oldu. şuan atkı sayım 8 haberin olsun canım. hepsi bitti cuma
kargoya vericem kısmetse

vay benim balık hafızam eller kollar dert görmesin allah razı olsun Tülaycım

arabanın içine koymak yerine buzluklu çantaya koyup cama sıkıştırsa yani çanta dışarda kalsa nasıl olurkine :26:

nıhahahahah saat 10 için çok geç demiş yaaaaaaa
son düzenimiz şöyle gece 12ye doğru uyuyor sabah 8-9 arası kalkıyor gece nöbetlerimiz 2-4 ve 6 :86: o gün ekstra sıkıntımız yoksa 3 kereyle geceyi tamamlıyoruz

ne diyo bacım bu hatun

çatlak

sanırım kudurukluk sıralamasında biz 1.liğimizi koruyoruz

bende genelde slow soyluyorum nınnıyı:89:

al bi çatlak daha

canberk paşa iyi günlerde kullansın ebrucum
ankaraya baharda diye duymuştuk ama bizim karşı komşu oranın mimarlarından yazı bulur diyor bakalım :44:

Bizde doktordan geldik oksuruk geniz akintisindan kaynakliymis sukur ama rahat birakmiyor hic uyumuyor oksurukten.

allah beterinden esirgesin tez zamanda geçsin kuzunun hastalığı

selam kızlar cok canım sıkkın bakıcıyı bıraktık eşimin halası bize yakın o bakacak herhalde.Kadın 3 ay baktı kırk sorun cıkardı artık canıma tak dedi

hayırlısı olsun eda ama hepsi öyle biraz görmemek biraz duymamak biraz söylememek gerekiyor maalesef. çocuğa iyi bakıyorsa geri kısmına azıcık kafayı çevireceksin el mecbur, bu bakıcı da olsa böyle annen de olsa böyle, sonuçta karşındaki bir insan ve mutlaka hoşuna gitmeyecek en az bir huyu vardır

kulaklarım çınladııı:))
geldim burdayım dün bizim eylülün mevlütü vardı bugünde annemle babam bende bikaç gün kalacaklar..
bugün delirmek üzereydim bizimkiler delirtti resmen beni..

allah kabul etsin ve sana da booolca sabır versin

sallamayıp yürütüp veya oynatıp enerjisini tüketseniz sallanırken yattığı yerde enerji topluyor sonuçta... ben uyumamaya karar vermişse alıp içeri götürüyorum kendisi "eee eeeee" diyene kadar da geri götürmüyorum, oynuyor azıyor enerji tükenince memeye alıyorum "küt" :93:

15 cmden Eylül geçemiyor mu dünür :44:

koluna kas yapana kadar içine vicdan kafasına beyin hücresi yapsın biraz ne oldu onun ırak meselesi sibel? gitmiyor mu :95:

çok geçmiş olsun nazancım

ooooy allahım verme düşmanımı evladının sağlığıyla, mutluluğuyla sınama yarabbi

hey allahım be kızlar yaaaaaani!!! amin allah kimseyi evladıyla sınamasın :85:

yatağın yanına koyabileceğin büyük minderin falan varsa öğlenleri yatırabilirsin alışsın diye
nasıl yani ebru pratikte yaklaşık 8 hamile mi gezdi

oooooooooooyyyyyyyyyyyyyyyy

aman maşallah daha da iyi olsun

oh be bittiiiiiiiiiiiiii

kızlar
bilg. bozuldu giremiyorum int.
perşembe günüde yıllık iznimize çıkıyoruz 10 günlük
merak etmeyin emi
izinde doktorada gitcem haber veririm birinize telefonla yayar hepinize cinsiyet öğrenirsem

kızlar
bilg. bozuldu giremiyorum int.
perşembe günüde yıllık iznimize çıkıyoruz 10 günlük
merak etmeyin emi
izinde doktorada gitcem haber veririm birinize telefonla yayar hepinize cinsiyet öğrenirsem

haktana kendine ve fasulyeden büyük yavruna çok dikkat et yaseminim
isim düşünmeye başladın mı?

günaydın kızlar.. inanır mısınız hala çamaşır yıkıyorum :))

günaydın sibelcim... hay maşallah iyi biriktirmişsin ya da psikopata bağladın eline geçeni yıkıyorsun, bazen ben de yaparım gözüme iyi görünmeyen her şey yallah makinaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…