2009 Aralık Anneleri

günaydın millet

zeyneebin öksürüğü arttı iyice ya antibiyotiği bitti peditusa devam . kadında yılbaşından sonra getir kontrole dedi ne yapsam ki

günaydın millet

zeyneebin öksürüğü arttı iyice ya antibiyotiği bitti peditusa devam . kadında yılbaşından sonra getir kontrole dedi ne yapsam ki

gidiyorum anneme pazara uğrııyım değişiklik olsun. görüşürz

ayy işler çok yoğun yaa.burnumda şırıl şırıl musluk mübarek ..
bige senin şu damlan vardı hani sıcak suya damlatıp buharını soluduğumuz :26:. akşam aklıma geldi neydi neydi diye hatırlayamadım . bi tarif etsene canım akşam yapayım

günaydın millet

ıhlamur, papatya çiçeği, ayva yaprağı, elma kabuğu, tarçın(acıtır az koy) dan bitki çayı yap bunlar mutlaka olsun... bundan hariç çörekotu, ayva kabuğu, kuşburnu, karanfil (acıtır az koy), zencefil de ekleyebilirsin bitki çayına
bir de sahrap soysalın inatçı öksürüklere karşı tarifi vardı, yazmıştım ben buraya ama kafadan hatırlayamadım geçmişten bulmak veya not ettiyse nilgüne sormak gerek
çok geçmiş olsun

burun açmak için olanı diyorsan ki sanırım onu diyorsun :2: kaynar suya 2-3 damla (mekan büyükse biraz daha fazla olabilir ama çok fazla olmasın yoksa bağırsaklarına kadar nane kokuyor insan) nane yağı damlatacaksın bu suyu kalorifer peteği üzerine koyabilirsin veya buhurdanlık alıp onu kullanabilirsin... buhurdanlık fikir olsun diye şu fotoyu buldum kendiniz bu mekanizmayı başka bir şekilde kurabiliyorsanız öyle de olur aslolan buharlaşmayı sağlamak

hadi gidiyim de az keyif yapiyim
gayfem de meralimden bugün hadi yine iyiyim

evet canımcım onu diyorum hem paşam için hemde kendim için teşekkür ederm ..
afiyet şeker bal olsun .. umut paşama da bol bol süt olsunn..

BUYRUN BUDUR

Sahrap'ın şifalı bitki çayı (gaz, hazımsızlık ve inatçı öksürüğe birebir olduğunu iddia ediyor denemedim bilmiyorum ama mantıklı geldi)
1 tatlı kaşığı papatya çiçeği
1 çay kaşığı toz anason
1 çorba kaşığı melisa otu
2 su bardağı kaynar su

Papatya çiçeklerini yıkadıktan sonra anason ve melisayla birlikte çelik bir cezveye (tencereye neyse) koyup üzerine iki su bardağı kaynar suyu ekleyeceksin, ağzını kapatıp (cezve ya da tencerenin kendinin değil ) 10-15 dakika demlenmeye bırakacaksın (yani bu malzemeler kaynamayacak) balla tatlandırıp içecek/içireceksin

bigecim afiyet bal şeker olsun

yasmincim
fasulyenin sağlıklı güzel haberlerini bekliyoruz tatlım
hemen ara haberdar et bizi

nevracım birde dinlensen cnm
c vitaminini unutma

lokman hekimin tarifleride bomba zatiii

kıymetcim geçmiş olsun
başka bir dr götür istersen

sibel evde ne var ne yok elden geçirdin anlaşılan
bizede gel beklerim cnm benim

haydin ben yemeğe gider
afiyet olsun sizlere deeeee

aa bak buda süper dnemek lazım ..

nevracım birde dinlensen cnm
c vitaminini unutma

canım nerde dinlenecem şirkette yılsonu işleri çok yoğun. ee süt iznide bitti akşam 18 çıkıyorum eve git oğluşla ilgilen koçişkoyla iki çene çal bi bakıyoruz saat 23 olmuş .. banyo yap , ortalığı topla yatış yarımdan önce olmuyoo .. yılbaşı tatilide zaten haftasonuna denk geliyoo .. ahh ahh yaz gel gel tatil yapalımm ..

sanada afiyet olsun canım

Son düzenleme:

sağolun teyzeleri çok teşekkürler

çok güzelmiş canım güle güle kullansın canberk

çok sağol canım çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yavrusunu korusun iyi yazılar yazsın inşallah

çok sağol canım

günaydın kızlar.. Inanır mısınız hala çamaşır yıkıyorum :))

makinayı bozacaksın sonunda
diğer konuya hiç girmiyorum ama biz alıştırıyoruz bunları aynı şeyi ben de yapıyorum sanki sadece benim kızım mucuk mucuk 2 oyun sonra aşkım zeynep seni istiyor kız beni istemiyor herhangi birisinin onunla oynamasını istiyor

kendi ağzı açık mı kalsın peki çatlaksın sen

Ben de öyle düşünüyorum Bilge, park yatağının minderini koyarım diyorum öğlenleri düşse de kafayı kırmaz yani zaten çok alçak gider gelir kontrol ederim zaten oraya da alışır yavaş yavaş.
Tabii kaç öğlenim kaldıysa

Evet neredeyse öyle oldu hepsi de sezeryandı sonuncusunda ölüyordu neredeyse zor kurtuldu da durdu şükür.

kızlar
bilg. bozuldu giremiyorum int.
perşembe günüde yıllık iznimize çıkıyoruz 10 günlük
merak etmeyin emi
izinde doktorada gitcem haber veririm birinize telefonla yayar hepinize cinsiyet öğrenirsem
Çatladık be meraktan hadi belli olsun artıkkk.

kendi mi baktı hepsine?? anacım 2-4-6-8 yaşında düşünsene hepsi ayrı ilgi ister

Tabi tabi kendi baktı şimdi en büyüğü on en küçüğü iki yaşında

Melikee turtamızın doğum günü bugün aralık bebiklerinin en küçüğü değil mi Zeynep?
İyi ki doğdunnn Zeynep iyi ki doğdun Zeynep nice yaşlara mutlu sağlıklı huzurlu inşallah.

ah ah en uzun tatil yıllık izin gibi görünüyor dimi yaaa
teşekkürler sizlere de afiyet şeker olsun meralim öyküye süt olsun
paşamada bol bol süt olsun cnm
evet turtayla kuzularımızı tamamlamış olduk
the end
önümüzdeki yıl minayla başlamayı nasip etsin rabbim

ah ah en uzun tatil yıllık izin gibi görünüyor dimi yaaa

paşamada bol bol süt olsun cnm

the end

aminnnnnnnn ( çok kısaymış yaa .. bundan başka ne yazılabilir ki.. )

Son düzenleme:

evet neredeyse ocak bebeği olacaktı tembel kızım çok sağol canım

a
the end

AMİN CANIM İNŞALLAH

aranızda bebeğine primanın yeni çıkan bezini kullanan varmı önceki primaya göre daha mı ince cvplarsanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…