günaydın millet
zeyneebin öksürüğü arttı iyice ya antibiyotiği bitti peditusa devam . kadında yılbaşından sonra getir kontrole dedi ne yapsam ki
günaydın millet
zeyneebin öksürüğü arttı iyice ya antibiyotiği bitti peditusa devam . kadında yılbaşından sonra getir kontrole dedi ne yapsam ki
ayy işler çok yoğun yaa.burnumda şırıl şırıl musluk mübarek ..
bige senin şu damlan vardı hani sıcak suya damlatıp buharını soluduğumuz :26:. akşam aklıma geldi neydi neydi diye hatırlayamadım .bi tarif etsene canım akşam yapayım
burun açmak için olanı diyorsan ki sanırım onu diyorsun :2: kaynar suya 2-3 damla (mekan büyükse biraz daha fazla olabilir ama çok fazla olmasın yoksa bağırsaklarına kadar nane kokuyor insan) nane yağı damlatacaksın bu suyu kalorifer peteği üzerine koyabilirsin veya buhurdanlık alıp onu kullanabilirsin... buhurdanlık fikir olsun diye şu fotoyu buldum kendiniz bu mekanizmayı başka bir şekilde kurabiliyorsanız öyle de olur aslolan buharlaşmayı sağlamak
BUYRUN BUDUR
Sahrap'ın şifalı bitki çayı (gaz, hazımsızlık ve inatçı öksürüğe birebir olduğunu iddia ediyor denemedim bilmiyorum ama mantıklı geldi)
1 tatlı kaşığı papatya çiçeği
1 çay kaşığı toz anason
1 çorba kaşığı melisa otu
2 su bardağı kaynar su
Papatya çiçeklerini yıkadıktan sonra anason ve melisayla birlikte çelik bir cezveye (tencereye neyse) koyup üzerine iki su bardağı kaynar suyu ekleyeceksin, ağzını kapatıp (cezve ya da tencerenin kendinin değil ) 10-15 dakika demlenmeye bırakacaksın (yani bu malzemeler kaynamayacak) balla tatlandırıp içecek/içireceksin
nevracım birde dinlensen cnm
c vitaminini unutma
güzel ve yorucu kıymet aman canım sıkkın bakıcı sorunu tekrarladı tabii dolayısıyla benim huzur kactı .sibel aynı seyi benimkide yapıyor hep o uyutuyormuş sürekli beni elestirir gırtlaklayasım gelirrrr be adam baska neyapıyorsun bir oynatıyor bir uyutuyor. Yalnız degilsin yani.ebru yatagınız hayırlı olsun güle güle eskitsin cankuss hemencecik uzasın yatak kücük gelsin.neyse ben yatar herkese iyi .bügün melikenin zeynebinin dogum günü diye hatırlıyorumm nice yıllara iyiki dogdun prenses
pelin blogun adını gönderir misin bana hatırlıyorsan.
Teşekkürler kıymetciğim
ıkea mammut bed | flickr - photo sharing!
bu yataktan aldık işte yerden çok az yüksek olduğu için canberk kendi tırmanıp inebiliyor ama tabii henüz yatırmıyorum burada korkuluğu falan yok çünkü.
[ımg]http://www.ikizanneleriyiz.biz/forum/uploads/4196/iyiki_dogdun.jpg[/ımg]
[sıze="3"]iyi ki doğdun zeyneeeeepppppppp
iyi ki doğduuun turtaaaaaa
iyi ki doğduuuuuun iyi ki doğduuuuuuunnnnnnnn
mutlu yıllar sanaaaaaaaaaaa[/sıze]
Melikecim rabbim güzel kızını, sağlık, huzur, mutluluk, bolluk bereket içinde büyütmek nasip etsin
ıyiki doğdum zeynepppp
iyiki doğdun zeynepppp
iyiki doğdun , mutlu yıllar saaannaaaaaa
zeynep , güzel prenses mutlu, sağlık dolu uzunn bir ömür diliyorum sana
annen, baban ve tüm sevdiklerinle birlikte
kocaman öptüm turtam senii...
günaydın kızlar.. Inanır mısınız hala çamaşır yıkıyorum :))
buyrun budur
sahrap'ın şifalı bitki çayı (gaz, hazımsızlık ve inatçı öksürüğe birebir olduğunu iddia ediyor denemedim bilmiyorum ama mantıklı geldi)
1 tatlı kaşığı papatya çiçeği
1 çay kaşığı toz anason
1 çorba kaşığı melisa otu
2 su bardağı kaynar su
papatya çiçeklerini yıkadıktan sonra anason ve melisayla birlikte çelik bir cezveye (tencereye neyse) koyup üzerine iki su bardağı kaynar suyu ekleyeceksin, ağzını kapatıp (cezve ya da tencerenin kendinin değil ) 10-15 dakika demlenmeye bırakacaksın (yani bu malzemeler kaynamayacak) balla tatlandırıp içecek/içireceksin
afiyet şeker bal olsun .. umut paşama da bol bol süt olsunn..
bigecim afiyet bal şeker olsun
haydin ben yemeğe gider
afiyet olsun sizlere deeeee
Ben de öyle düşünüyorum Bilge, park yatağının minderini koyarım diyorum öğlenleri düşse de kafayı kırmaz yani zaten çok alçak gider gelir kontrol ederim zaten oraya da alışır yavaş yavaş.v
canberk paşa iyi günlerde kullansın ebrucum
ankaraya baharda diye duymuştuk ama bizim karşı komşu oranın mimarlarından yazı bulur diyor bakalım :44:
yatağın yanına koyabileceğin büyük minderin falan varsa öğlenleri yatırabilirsin alışsın diye
nasıl yani ebru pratikte yaklaşık 8 hamile mi gezdi
Çatladık be meraktan hadi belli olsun artıkkk.kızlar
bilg. bozuldu giremiyorum int.
perşembe günüde yıllık iznimize çıkıyoruz 10 günlük
merak etmeyin emi
izinde doktorada gitcem haber veririm birinize telefonla yayar hepinize cinsiyet öğrenirsem
Evet neredeyse öyle oldu hepsi de sezeryandı sonuncusunda ölüyordu neredeyse zor kurtuldu da durdu şükür.
kendi mi baktı hepsine??anacım 2-4-6-8 yaşında düşünsene hepsi ayrı ilgi ister
Melikee turtamızın doğum günü bugün aralık bebiklerinin en küçüğü değil mi Zeynep?
ah ah en uzun tatil yıllık izin gibi görünüyor dimi yaaaaa bak buda süper dnemek lazım ..
Canım nerde dinlenecem şirkette yılsonu işleri çok yoğun. Ee süt iznide bitti akşam 18 çıkıyorum eve git oğluşla ilgilen koçişkoyla iki çene çal bi bakıyoruz saat 23 olmuş .. Banyo yap , ortalığı topla yatış yarımdan önce olmuyoo .. Yılbaşı tatilide zaten haftasonuna denk geliyoo ..Ahh ahh yaz gel gel tatil yapalımm ..
Sanada afiyet olsun canım
paşamada bol bol süt olsun cnmteşekkürler sizlere de afiyet şeker olsun meralim öyküye süt olsun
the endevet turtayla kuzularımızı tamamlamış olduk
ah ah en uzun tatil yıllık izin gibi görünüyor dimi yaaa
paşamada bol bol süt olsun cnm
the end
önümüzdeki yıl minayla başlamayı nasip etsin rabbim
Tabi tabi kendi baktı şimdi en büyüğü on en küçüğü iki yaşında
Melikee turtamızın doğum günü bugün aralık bebiklerinin en küçüğü değil mi Zeynep?
İyi ki doğdunnn Zeynep iyi ki doğdun Zeynep nice yaşlara mutlu sağlıklı huzurlu inşallah.
a
the end
önümüzdeki yıl minayla başlamayı nasip etsin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?