aranızda bebeğine primanın yeni çıkan bezini kullanan varmı önceki primaya göre daha mı ince cvplarsanız sevinirim
aranızda bebeğine primanın yeni çıkan bezini kullanan varmı önceki primaya göre daha mı ince cvplarsanız sevinirim
hoşgeldin aramızaaranızda bebeğine primanın yeni çıkan bezini kullanan varmı önceki primaya göre daha mı ince cvplarsanız sevinirim
bige kullanıyor ve çok memnunhoşgeldin canım ben değil ama kullanan ve tek geçerim diyen arkadaşlar var ben 2 adet deneme amaçlı kullandım gerçekten ince yumuşacık
bige kullanıyor ve çok memnun
sen neredesin şeker bugün sesin çıkmıyor
lohusalık depresyonu yaşayan arkadaşlara destek vermekle meşgulüm
kadın zaten bunalıma girmiş gelmiş danalar vay ben girmedim, anneliği basit kılıyosunuz ıt bıt
lohusalık depresyonu yaşayan arkadaşlara destek vermekle meşgulüm
kadın zaten bunalıma girmiş gelmiş danalar vay ben girmedim, anneliği basit kılıyosunuz ıt bıt
bizim desteğe ihtiyacımız var
sen başkalarınamı destek oldun
ama şekerim sen burada olmayınca biz bunalıma giriyoz
hayda bre
napim canım ben hep buradaydım ve bizim topikimize hep bakıyodum da tek başıma mı konuşayımha onu da yaparım da pişman olursunuz söyleyeyim.... gececiler, gündüzcüler ve bige şeklinde dolar geçmiş ve topunuzdan fazlasını yazarım
eh ben yarın size 50 sayfa tek başıma sohbet eder miyim etmez miyim şimdi
Oraya buraya gitme diyenlere bak hala tık yok
hadi yarın görüşürüüüzzzz
günaydın sibelcim... hay maşallah iyi biriktirmişsin ya da psikopata bağladın eline geçeni yıkıyorsun, bazen ben de yaparım gözüme iyi görünmeyen her şey yallah makinaya
günaydın millet
zeyneebin öksürüğü arttı iyice ya antibiyotiği bitti peditusa devam . kadında yılbaşından sonra getir kontrole dedi ne yapsam ki
ayy işler çok yoğun yaa.burnumda şırıl şırıl musluk mübarek ..
bige senin şu damlan vardı hani sıcak suya damlatıp buharını soluduğumuz :26:. akşam aklıma geldi neydi neydi diye hatırlayamadım .bi tarif etsene canım akşam yapayım
bigecim afiyet bal şeker olsun
sibel evde ne var ne yok elden geçirdin anlaşılan
bizede gel beklerim cnm benim
haydin ben yemeğe gider
afiyet olsun sizlere deeeee
sağolun teyzeleri çok teşekkürler
çok güzelmiş canım güle güle kullansın canberk
çok sağol canım çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yavrusunu korusun iyi yazılar yazsın inşallah
çok sağol canım
makinayı bozacaksın sonunda
diğer konuya hiç girmiyorum ama biz alıştırıyoruz bunları aynı şeyi ben de yapıyorum sanki sadece benim kızım mucuk mucuk 2 oyun sonra aşkım zeynep seni istiyor kız beni istemiyor herhangi birisinin onunla oynamasını istiyor
kendi ağzı açık mı kalsın peki çatlaksın sen
az önce polar battaniyem yandı zaten kurutmadaSanırım bozdum...
Melikecim zeynep prensesi gıdığından öp kocaman doğum gününüz kutlu olsun.. Topicin en küçük kızı.. Yerim ben onu..
Doktordan geldik kızlar. Hemen kendi doktorumuza gittik genel kontrole hem göz doktoruna gititk. Moralim asabm çok bozuk.. Doktorameliyat diyo.. Benim kızın sağ gözü göz yaşı kanalı tıkalı ya. Bir yaşına kadar açılması gerekiyodu açılmadı.. çok basit bi ameliyat 15 dakka sürüyo diyo doktorda sonuçta narkoz alacakmı alacak damar yolu açılcakmı evet boğanıza nefes alsın diye hortum takcaklarmı evet eee??? Of yaYine şükür olsun allah daha büyük bi dert vermesinde napim canım sıkıldı işte..
[/QUOTE]ah bige piskopata bağladım birazdan kendimide atıcam makineyeya yarın temizlikçi gelcek büyük bitemizlik yapcam istiyorum ev pırıl pırılo lsun. (kaç gün kalcaksa pırıl pırıl)
ya bide sana soru ben şifayı kapmak üzereyim.. hapşırıyorum ve boğazım acıyo bacım var mı bi tarifin..
çok geçmiş olsun canım ya tüh.. allah acil şifalar versin..
ayy sende hastasın dimi çok geçmiş olsun..
gelim canım temizlik benim işimaslında gündelikçi olarak çalışsam hem daha çok para kazanırım hem sevdiğim işi yaparım
az önce polar battaniyem yandı zaten kurutmadasanırım bozdum...
melikecim zeynep prensesi gıdığından öp kocaman doğum gününüz kutlu olsun.. topicin en küçük kızı.. yerim ben onu..
doktordan geldik kızlar. hemen kendi doktorumuza gittik genel kontrole hem göz doktoruna gititk. moralim asabm çok bozuk.. doktorameliyat diyo.. benim kızın sağ gözü göz yaşı kanalı tıkalı ya. bir yaşına kadar açılması gerekiyodu açılmadı.. çok basit bi ameliyat 15 dakka sürüyo diyo doktorda sonuçta narkoz alacakmı alacak damar yolu açılcakmı evet boğanıza nefes alsın diye hortum takcaklarmı evet eee??? of yayine şükür olsun allah daha büyük bi dert vermesinde napim canım sıkıldı işte..
AMİN CANIM İNŞALLAH
geçmiş olsun canım yaa neyse ki ufak bir operasyon dediğin gibi gene de insan tedirgin oluyor üzülüyor daha çok minimini yine de dediğin gibi allah daha büyük dert vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?