2009 Aralık Anneleri

aranızda bebeğine primanın yeni çıkan bezini kullanan varmı önceki primaya göre daha mı ince cvplarsanız sevinirim

hoşgeldin canım ben değil ama kullanan ve tek geçerim diyen arkadaşlar var ben 2 adet deneme amaçlı kullandım gerçekten ince yumuşacık

aranızda bebeğine primanın yeni çıkan bezini kullanan varmı önceki primaya göre daha mı ince cvplarsanız sevinirim
hoşgeldin aramıza
adın nedir?
Bebeğinin adı cinsiyeti nedir?
Yarışmaya nerden katılıyorsun
hamileliğin boşunca kaç kilo aldın? Verebildinmi?ne kadar verebildinmi?şu an kaç kilosun(normalde bu sorular pelinden gelirdi ama o yok ben sorayım tüm arkadaşlar adına)

hoşgeldin canım ben değil ama kullanan ve tek geçerim diyen arkadaşlar var ben 2 adet deneme amaçlı kullandım gerçekten ince yumuşacık
bige kullanıyor ve çok memnun

ama şekerim sen burada olmayınca biz bunalıma giriyoz

hayda bre
napim canım ben hep buradaydım ve bizim topikimize hep bakıyodum da tek başıma mı konuşayım ha onu da yaparım da pişman olursunuz söyleyeyim.... gececiler, gündüzcüler ve bige şeklinde dolar geçmiş ve topunuzdan fazlasını yazarım

eh ben yarın size 50 sayfa tek başıma sohbet eder miyim etmez miyim şimdi
oraya buraya gitme diyenlere bak hala tık yok

hoşgeldin.. ben d kullanıyorum ve memnunumm ..

sen buralarda ol canım biz razıyız sayfalrca seni okumaya ..

günaydın sibelcim... hay maşallah iyi biriktirmişsin ya da psikopata bağladın eline geçeni yıkıyorsun, bazen ben de yaparım gözüme iyi görünmeyen her şey yallah makinaya

ah bige piskopata bağladım birazdan kendimide atıcam makineye ya yarın temizlikçi gelcek büyük bitemizlik yapcam istiyorum ev pırıl pırılo lsun. (kaç gün kalcaksa pırıl pırıl)

ya bide sana soru ben şifayı kapmak üzereyim.. hapşırıyorum ve boğazım acıyo bacım var mı bi tarifin..

günaydın millet

zeyneebin öksürüğü arttı iyice ya antibiyotiği bitti peditusa devam . kadında yılbaşından sonra getir kontrole dedi ne yapsam ki

çok geçmiş olsun canım ya tüh.. allah acil şifalar versin..

ayy sende hastasın dimi çok geçmiş olsun..

bigecim afiyet bal şeker olsun

sibel evde ne var ne yok elden geçirdin anlaşılan
bizede gel beklerim cnm benim

haydin ben yemeğe gider
afiyet olsun sizlere deeeee

gelim canım temizlik benim işim aslında gündelikçi olarak çalışsam hem daha çok para kazanırım hem sevdiğim işi yaparım

az önce polar battaniyem yandı zaten kurutmada sanırım bozdum...

melikecim zeynep prensesi gıdığından öp kocaman doğum gününüz kutlu olsun.. topicin en küçük kızı.. yerim ben onu..

doktordan geldik kızlar. hemen kendi doktorumuza gittik genel kontrole hem göz doktoruna gititk. moralim asabm çok bozuk.. doktorameliyat diyo.. benim kızın sağ gözü göz yaşı kanalı tıkalı ya. bir yaşına kadar açılması gerekiyodu açılmadı.. çok basit bi ameliyat 15 dakka sürüyo diyo doktorda sonuçta narkoz alacakmı alacak damar yolu açılcakmı evet boğanıza nefes alsın diye hortum takcaklarmı evet eee??? of ya yine şükür olsun allah daha büyük bi dert vermesinde napim canım sıkıldı işte..

AMİN CANIM İNŞALLAH[/QUOTE]

geçmiş olsun canım yaa neyse ki ufak bir operasyon dediğin gibi gene de insan tedirgin oluyor üzülüyor daha çok minimini yine de dediğin gibi allah daha büyük dert vermesin

[/QUOTE]

sibelcim dur bi dinlen allah aşkına yaa.. ee bak yarında temizlikçi gelecekmiş . temizlediğin eve niye temizlikçi alıyorsun madem ..

ahh kıyamam naza.. ama bu operasyonu olunca düzelecek bide onu düşün bozma moralini hemen hem bak 15 bişey değilmiş. sorunsuz atlatırsınız inşll. allah dermansız hastalık vermesin..

geçmiş olsun canım yaa neyse ki ufak bir operasyon dediğin gibi gene de insan tedirgin oluyor üzülüyor daha çok minimini yine de dediğin gibi allah daha büyük dert vermesin

amma çok dedğin gibi demişim

unutmuşum sağol teyzesi seve seve öperim hem de derim bu nazın annesi için diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…