2009 Aralık Anneleri

Kızlar gecikmeli olaarak kutladığımız doğum günü fotolarımızı ekledik . .bakarsanız seviniriz . .

ne desteği istiyosun yavrum sen destek köpeeeeeeen ossun
yavyuuuummmm
eh ben yarın size 50 sayfa tek başıma sohbet eder miyim etmez miyim şimdi
Oraya buraya gitme diyenlere bak hala tık yok
yakışıııır sanaaaaaaaaa
hadi yarın görüşürüüüzzzz
hadi bakem güle güleeeee

[/quote]

ah cnm beniiiiim kızla iyi valla yapın o kadar işi
benimki hayatta izin vermezdi

Geçmiş olsun cnm
göz için yapılacak operasyon basit gibi görünüyor sibelcim
rabbim başka dert vermesin güzel gözlüme
helede dermanı olmayan dert.aman evlerden ırak cnm

kızlar merhaba uzun süre uğrayamadım bebekler nasıl benim oğlan pek ufak fazla gelişmiyor 1 yaş 25 günlük oldu 9 kg boyuda 73cm sizinkiler nasıl.

Son düzenleme:
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum..

ya yok ben ctesi şöyle üstünkörü bi temizlik yaptım pazar misafir gelcek diye.. dünden beri bitek çamaşır yıkıyorum. yarın iyice bi temizlik yapcaz temizlikçiyle beraber.. nazla iş yapabilmek mümkünmü görümcem geliyo o naza bakarken yarım yamalak yapmaya çalışıyorum kız kim olursa olsun peşimi bırakmıyoki..

ya hay allah boğazım kıpkırmızı hapşırıp duruyorum kızda hapşırıyo klasik doğum günü sonrası hastalığı sanırım

kızlar merhaba uzun süre uğrayamadım bebekler nasıl benim oğlan pek ufak fazla gelişmiyor 1 yaş 25 günlük oldu 9 kg boyuda 73cm sizinkiler nasıl.

benim kızımda 1 yaşında 9 kilo ve 72 cm canım dr iyi durumda diyor her bebek aynı olmuyor çok kilolu olmasındansa ben durumundan memnunum çok şükür önemli olan sağlıklı olması bence ben de çocukluğumdan beri zayıfım ama kolay kolay hasta olmam

geçmiş olsun canım dikkat et kendine daha da kötüleşmeden Allah ım ya inanmayacaksınız düne kadar gasyet iyi olan kızım bugün hapşırmaya başladı lanet mi bu 1 yaşına giren hasta oluyor :2:

lohusalık depresyonu yaşayan arkadaşlara destek vermekle meşgulüm
kadın zaten bunalıma girmiş gelmiş danalar vay ben girmedim, anneliği basit kılıyosunuz ıt bıt

Ben de okudum ve yazdıklarınıza bu uslubla cevap gelirse bu konu fazla kalmaz diye düşünüyorum.
Ha tabii sonuçta açık bir platform herkes görüşünü belirtmekte özgür karşındaki ne durumdadır, ne düşünür, neler yaşar boşveeeerrrr sanal ya nasıl olsa her şey, kişilerde sanal yaşananlar da...

geçmiş olsun sibelcim
ıhlamr iç bol bol
senin citlenbik kızınada tabi

minyon olacak demekki cnm
her çocuk aynı olmuyor tabi
bizimkinin gelişimi biraz önden gidiyor
sağlıklımı geri boş
uzun kısa yada kilolu zayıf olması ne farkederki

geçmiş olsun canım dikkat et kendine daha da kötüleşmeden Allah ım ya inanmayacaksınız düne kadar gasyet iyi olan kızım bugün hapşırmaya başladı lanet mi bu 1 yaşına giren hasta oluyor :2:
aman melikeeeee
gözünü seveyim siz bari yapmayın:18:
Osmani seyrettim icim sisti valla ya
osman da kim burcu:26:
resim eklediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
maşallah canancım hepsine baktım
yağmur kızımızda kocaman olmuş kokoş olmuş:82:
kızım 1 yaşında yeni çizelgem nasıl olmuş
çok güzel olmuş

günaydın arkadaşlar
bugün yine uykum var
artık uykular yetmez oldu, yoruldum hemde çok
cuma günü izin alsammı diyorum
3 gün dinlensem diyorum ama öykü ile ne mümküm

melikee zeyno nasıl bugün

günaydın meral kimseler gelmemiş bugün bnmde eşim sabaha karşı geldi yatıyor şimdi uyansın öğlen gidecek o kdr çok iş varki bugün 1 haftadır gezdik tozduk ev girdi birbirine nasılda tembellik var üstümde anlatamam
osmana bakmayın yaa valla bn bakıyordum artık izlemiyorum gerçek gibi etkileniyorum o diziden ben ağlıom valla eşimdebaktırmıyo yahşi cazibeye bakıyoruzz artık hayura garşıııııııı

günaydın canancım
valla içinden gelmiyorsa bugünde sal gitsin işleri
hergün hergün aynı temizliği istiyor bu ev işleri cnm
yahşi caziba daha iyi bana kalırsada
ben osmanı tanımadım tanımakta istemedim zati
eğlenceli şeyleri izlemek varken

yağmur hn nasıl
maşalah canan kocaman olmuş

1 haftadır saldım zaten meral ya dün bi süpürdüm sabah çıkmadan ama çamaşır var 1 makine yıkanacak 2 makine katlanav-cak ütüm var silmem lazım yerleri toz alınacak banyo tuvalet yıkanacak yavaş yavaş yaparım halıyıda silmem lazım off şu halı silme huyumdanda bıktım yahu varmı benm gibi manyak aranızda biri gelsin gitsin halı vsiliom annemde aynıydı ya çeke çeke çektiğim huya bak

yağmur yerde tenceresiyle yuvarlanıyo kahvaltısını yaptırıcam şimdi beni beklio sıpa öykü nasıl meral gecen okumuştum ayağını içe basıyo yazmışsın burda bir arkadaşın kızıda öyle bayada kilolu bir bebek doktor devit vermiş kansızlık var demiş ferro sanol vermiş ya onlar 1 yaşından sonra kullanılmıyor bnm bildiğim ayağı içinde kemikleri gelişmemiş demiş d vitamini verceksin demiş saçma geldi bana karşıdan öyle bakmakla ne bileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…