yavyuuuummmmne desteği istiyosun yavrum sen destek köpeeeeeeen ossun
yakışıııır sanaaaaaaaaaeh ben yarın size 50 sayfa tek başıma sohbet eder miyim etmez miyim şimdi
Oraya buraya gitme diyenlere bak hala tık yok
hadi bakem güle güleeeeehadi yarın görüşürüüüzzzz
[/quote]ah bige piskopata bağladım birazdan kendimide atıcam makineyeYa yarın temizlikçi gelcek büyük bitemizlik yapcam istiyorum ev pırıl pırılo lsun. (kaç gün kalcaksa pırıl pırıl)
ya bide sana soru ben şifayı kapmak üzereyim.. Hapşırıyorum ve boğazım acıyo bacım var mı bi tarifin..
çok geçmiş olsun canım ya tüh.. Allah acil şifalar versin..
Ayy sende hastasın dimi çok geçmiş olsun..
Gelim canım temizlik benim işimAslında gündelikçi olarak çalışsam hem daha çok para kazanırım hem sevdiğim işi yaparım
Az önce polar battaniyem yandı zaten kurutmadaSanırım bozdum...
Melikecim zeynep prensesi gıdığından öp kocaman doğum gününüz kutlu olsun.. Topicin en küçük kızı.. Yerim ben onu..
Doktordan geldik kızlar. Hemen kendi doktorumuza gittik genel kontrole hem göz doktoruna gititk. Moralim asabm çok bozuk.. Doktorameliyat diyo.. Benim kızın sağ gözü göz yaşı kanalı tıkalı ya. Bir yaşına kadar açılması gerekiyodu açılmadı.. çok basit bi ameliyat 15 dakka sürüyo diyo doktorda sonuçta narkoz alacakmı alacak damar yolu açılcakmı evet boğanıza nefes alsın diye hortum takcaklarmı evet eee??? Of yaYine şükür olsun allah daha büyük bi dert vermesinde napim canım sıkıldı işte..
Amin canım inşallah
kızlar merhaba uzun süre uğrayamadım bebekler nasıl benim oğlan pek ufak fazla gelişmiyor 1 yaş 25 günlük oldu 9 kg boyuda 73cm sizinkiler nasıl.
kızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum..
ya yok ben ctesi şöyle üstünkörü bi temizlik yaptım pazar misafir gelcek diye.. dünden beri bitek çamaşır yıkıyorum. yarın iyice bi temizlik yapcaz temizlikçiyle beraber.. nazla iş yapabilmek mümkünmü görümcem geliyo o naza bakarken yarım yamalak yapmaya çalışıyorum kız kim olursa olsun peşimi bırakmıyoki..
ya hay allah boğazım kıpkırmızı hapşırıp duruyorum kızda hapşırıyo klasik doğum günü sonrası hastalığı sanırım
Osmani seyrettim icim sisti valla ya
kızım 1 yaşında yeni çizelgem nasıl olmuş
lohusalık depresyonu yaşayan arkadaşlara destek vermekle meşgulüm
kadın zaten bunalıma girmiş gelmiş danalar vay ben girmedim, anneliği basit kılıyosunuz ıt bıt
geçmiş olsun sibelcimkızlar geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ediyorum..
ya yok ben ctesi şöyle üstünkörü bi temizlik yaptım pazar misafir gelcek diye.. dünden beri bitek çamaşır yıkıyorum. yarın iyice bi temizlik yapcaz temizlikçiyle beraber.. nazla iş yapabilmek mümkünmü görümcem geliyo o naza bakarken yarım yamalak yapmaya çalışıyorum kız kim olursa olsun peşimi bırakmıyoki..
ya hay allah boğazım kıpkırmızı hapşırıp duruyorum kızda hapşırıyo klasik doğum günü sonrası hastalığı sanırım
minyon olacak demekki cnmkızlar merhaba uzun süre uğrayamadım bebekler nasıl benim oğlan pek ufak fazla gelişmiyor 1 yaş 25 günlük oldu 9 kg boyuda 73cm sizinkiler nasıl.
aman melikeeeeegeçmiş olsun canım dikkat et kendine daha da kötüleşmeden Allah ım ya inanmayacaksınız düne kadar gasyet iyi olan kızım bugün hapşırmaya başladı lanet mi bu 1 yaşına giren hasta oluyor :2:
osman da kim burcu:26:Osmani seyrettim icim sisti valla ya
maşallah canancım hepsine baktımresim eklediiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm
kızım 1 yaşında yeni çizelgem nasıl olmuş
günaydın meral kimseler gelmemiş bugün bnmde eşim sabaha karşı geldi yatıyor şimdi uyansın öğlen gidecek o kdr çok iş varki bugün 1 haftadır gezdik tozduk ev girdi birbirine nasılda tembellik var üstümde anlatamam
osmana bakmayın yaa valla bn bakıyordum artık izlemiyorum gerçek gibi etkileniyorum o diziden ben ağlıom valla eşimdebaktırmıyo yahşi cazibeye bakıyoruzz artık hayura garşıııııııı
Herkesee günaydınnnn ..
geçmişe bakayımmm bii
günaydın canancım
valla içinden gelmiyorsa bugünde sal gitsin işleri
hergün hergün aynı temizliği istiyor bu ev işleri cnm
yahşi caziba daha iyi bana kalırsada
ben osmanı tanımadım tanımakta istemedim zati
eğlenceli şeyleri izlemek varken
yağmur hn nasıl
maşalah canan kocaman olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?