sibel hem grip için hem de nazın gözü için geçmiş olsun canım. üzme kendini allah beter dert vermesin. hayatı boyunca geçireceği en büyük operasyon bu olsun inşallah.
grip dinlenmeden geçmiyor ilerliyor dikkat edin kendinize.
pazartesi gecesinden beri 38-39 derece ateşle yattım. dün işe gelemedim doğal olarak. bütün vücudum parmak uçlarıma kadar ağrı içinde çok kötüydü yaa. yürüyecek dermanım bile yoktu. kaç kere terledim değiştim hatırlamıyorum valla. nefret geldi artık ne biçim hastalıksa yapıştı kaldı atlatamadım bir türlü. bugün biraz daha iyiyim mecbur geldim büroya. allahtan paşalarım iyiler ona şükrediyorum.
sibel biz zaten d3 hiç kullanmadık multıtabs kullandık. sonra minadex vermişti. 1 yaşından itibaren de efavit e geçtik.ya bir yaş kontrolüne gidenler dr görüşmelerini paylaşsa diyorum fikir olurdu..
bizim doktor d3 e yaza kadar devam edilmesi gerektiğini söyledi.. (sağlık ocağı bir yaşından sonra kullanma demişti halbuki)
herhangi bir yiyecek kısıtınız yok artık dedi. (ama şekersiz az tuzlu ve balı da az ver dedi)
akşamları mutlaka akşam yemeği yesin dedi.
yatmadan acıkırsa muhallebi verirsin dedi. (normal sütle)
he keçi sütüne gerek yok dedi. şuan emdiği için aldığı süt yeterli ama başlayacağın zaman normal günlük süt vermen yeterli dedi.
emzirme olayı gönül isterki 2 yaşına kadar ama inşallah yaza kadar devam edebilirsin kışın emiyo olması bizim için çok önemli dedi. (gece emzirdiğn sürece sütün olur dedi)
tv günde yarım saatten fazla izlemesin dedi.
mümkün olduğunca sıkı sıkı giydir hergün hava alsın dedi.
bide bol bol konuşun dedi.. aklıma gelenler bunlar..
Gecmis olsun sanada bir duzelemedin valla 2 gun evden cikmadan yat dinlen annen de iyi durumdaysa kalsin yatmadan toparlanamyr insan
afiyet bal olsunda hergün daha erken gitmeye başladın cnım benim
kahvaltı etmedin yine dimi
bende yemeğe çıkıayım bariiii
ah canım benim çok sağol.. hemen yapıcam bugün çünkü çoook kötüyüz.. yine buna şükür gerçi de ikimizin de deli gibi burnu akyıo hapşırıyoruz.. tabi halsizlik huysuzluk filan var.. hadi ben neysede malum nazın burnunu temizlemek kabus.. e burnu tıkalı oluncada uyuyamıyo ememiyo yemiyo vs vs.. kaç gündür de evdeyiz he bi ptesi 10 dakka sağlık ocağına gidip aşı olup geldik. bide dün doktora gittk işte.. nası üşüttük anlamadım..
sibel hem grip için hem de nazın gözü için geçmiş olsun canım. üzme kendini allah beter dert vermesin. hayatı boyunca geçireceği en büyük operasyon bu olsun inşallah.
pazartesi gecesinden beri 38-39 derece ateşle yattım. dün işe gelemedim doğal olarak. bütün vücudum parmak uçlarıma kadar ağrı içinde çok kötüydü yaa. yürüyecek dermanım bile yoktu. kaç kere terledim değiştim hatırlamıyorum valla. nefret geldi artık ne biçim hastalıksa yapıştı kaldı atlatamadım bir türlü. bugün biraz daha iyiyim mecbur geldim büroya. allahtan paşalarım iyiler ona şükrediyorum.
ah sibelcim evdeyken bol bol dinlende atlatın şu meret hastalığı cnmya bir yaş kontrolüne gidenler dr görüşmelerini paylaşsa diyorum fikir olurdu..
bizim doktor d3 e yaza kadar devam edilmesi gerektiğini söyledi.. (sağlık ocağı bir yaşından sonra kullanma demişti halbuki)
herhangi bir yiyecek kısıtınız yok artık dedi. (ama şekersiz az tuzlu ve balı da az ver dedi)
akşamları mutlaka akşam yemeği yesin dedi.
yatmadan acıkırsa muhallebi verirsin dedi. (normal sütle)
he keçi sütüne gerek yok dedi. şuan emdiği için aldığı süt yeterli ama başlayacağın zaman normal günlük süt vermen yeterli dedi.
emzirme olayı gönül isterki 2 yaşına kadar ama inşallah yaza kadar devam edebilirsin kışın emiyo olması bizim için çok önemli dedi. (gece emzirdiğn sürece sütün olur dedi)
tv günde yarım saatten fazla izlemesin dedi.
mümkün olduğunca sıkı sıkı giydir hergün hava alsın dedi.
bide bol bol konuşun dedi.. aklıma gelenler bunlar..
kıyamam ben kara kuzuma mahfetti yavruları bu dşlerMina dun gece yine 1'5 ta uyudud o saate kadr agladi agzinda azilar dahil beyaz gozukmeyen yer yokcok cani acyr belli aglayarak uyandi yarim saatde bir allahtan gecen hafta iyidi ben dinlenmistimki sarj oluyorum arada duzelince yoksa feci kanama yapti spiral cok halsiz birakti beni dayanamazdim uykusuzlugada arada allah guc toplayalim diye uyutyr bunlari birkac gun sanirim bu hafta uykusuz zor bir hafta olacak sanirim Cani aciyor cok belli insanin ici gidiyr oyle gordukce oyoyyy su dis faslini atlatsak cumleten cok iyi olacak
kuzum yaa ne kadar canı acıyordur kıyamam. bir atlatsalar şu diş faslını kuzular da rahatlasa biz de. allah hepimize güç kuvvat versin canım.Mina dun gece yine 1'5 ta uyudud o saate kadr agladi agzinda azilar dahil beyaz gozukmeyen yer yokcok cani acyr belli aglayarak uyandi yarim saatde bir allahtan gecen hafta iyidi ben dinlenmistimki sarj oluyorum arada duzelince yoksa feci kanama yapti spiral cok halsiz birakti beni dayanamazdim uykusuzlugada arada allah guc toplayalim diye uyutyr bunlari birkac gun sanirim bu hafta uykusuz zor bir hafta olacak sanirim Cani aciyor cok belli insanin ici gidiyr oyle gordukce oyoyyy su dis faslini atlatsak cumleten cok iyi olacak
çok sağol bigecim. hala tıkalı mı paşanın burnu yaahay allahım
çok geçmiş olsun müzeyyencim
sendemi müzeyyen
allah şifa versin cnm benim
gözünü seveyim siz bari yapmayın:18:
Melikee zeyno nasıl bugün
[/b][/color]
maşallah zeynep kuzusunaa ..Nazar değmesinn.. Aman siz hasta olmayın bari...
sağol melikecim ama artık çok geç ikimizde çok fena şekilde grip olduk kabus bi gece geçirdik aman siz dikkat edin bari..
s ibelcim çok gecmiş olsun güzelliğine . .allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah . .
Melike allah kuzunada sağlıklı sıhhatli nice yaşalar gösterssin sizede sağlıkla bağışlasın inşallah . .torunlarınıda görün inşallah . .
maaşallah yurtaya melikecim. herşeyden önce sağlıklı olmaları önemli tabi ki.benim kızımda 1 yaşında 9 kilo ve 72 cm canım dr iyi durumda diyor her bebek aynı olmuyor çok kilolu olmasındansa ben durumundan memnunum çok şükür önemli olan sağlıklı olması bence ben de çocukluğumdan beri zayıfım ama kolay kolay hasta olmam
ben de mahvoldum izlerken yaaOsmani seyrettim icim sisti valla ya
kızım 1 yaşında yeni çizelgem nasıl olmuş
yok öyle hasta değil ama dün birkaç kez hapşırınca korktum maşallah diyeyim iyi kuzum
maşallah iyi canım tek sağlıklı biz kalacağız galiba aman yaa hepsi iyileşsin
sağol canım aman size de en kısa sürede atlatırsınız inşallah
amin canım hepimiz inşallah rabbim hepimizin evlatlarına iyi günler göstersin
yaaaaaa siz yemekten bahsediyorsunuz biz sadece akşam 1 kase ekmek doğranmış çorba veya yemek yiyoruz bazen bitirmiyor bile bir de meyva onun dışında sadece anne sütü offf yaa ben bakamıyorum bu çocuğa
yaaaaaa siz yemekten bahsediyorsunuz biz sadece akşam 1 kase ekmek doğranmış çorba veya yemek yiyoruz bazen bitirmiyor bile bir de meyva onun dışında sadece anne sütü offf yaa ben bakamıyorum bu çocuğa
Kadın kendine gel ya da bize gidelim
1 yaş faslını hasta olmadan bir tek siz atlattınız görünüyor üstelik aha da kendi yazın "benim kızımda 1 yaşında 9 kilo ve 72 cm canım dr iyi durumda diyor her bebek aynı olmuyor çok kilolu olmasındansa ben durumundan memnunum çok şükür önemli olan sağlıklı olması bence ben de çocukluğumdan beri zayıfım ama kolay kolay hasta olmam"
daha neyine bakamıyormuşsun bakalım
ya orası öyle ama yemiyor tatlım 1 yaşında kız sadece meme emiyor ne yoğurt ne süt ne muhallebi sadece meme eeeee bunun vitamini var yoğurdu peyniri var
Bizim dr 1 ocakta olmaz eminim ben melike ara sor simdiden bellidir olup olmycgi minada amanda ne guzel yiyor degil istemezse mumkun dgl agzini acmyr o yuZden oyle dusunme elimizde olsa keske elimiZden geleni yapiyrz biz muzeyyen ben catalla ezip veriyrm yediklerimizi oyle vermesem minada yemez 3-4 kasiktan baska diye cesaret edmyrm mesela kahvalti 2 lokmadan fazla almaz pure yapmasam ee hic kahvalti etmemis olck diyr napym annemde kzyr sen alistrmyrsun herseyi hersekilde yer artk dyraslinda kornet kurabiye yiyor hic itraz etmeden isterse yiyor herseyi sorun olmyrda istemzse mumkun degil butun biseye agzini acmyr ezip resmen tikyrm agzina ama doyuyr ayyy ne dertlymisim he :))
Mina dun gece yine 1'5 ta uyudud o saate kadr agladi agzinda azilar dahil beyaz gozukmeyen yer yokcok cani acyr belli aglayarak uyandi yarim saatde bir allahtan gecen hafta iyidi ben dinlenmistimki sarj oluyorum arada duzelince yoksa feci kanama yapti spiral cok halsiz birakti beni dayanamazdim uykusuzlugada arada allah guc toplayalim diye uyutyr bunlari birkac gun sanirim bu hafta uykusuz zor bir hafta olacak sanirim Cani aciyor cok belli insanin ici gidiyr oyle gordukce oyoyyy su dis faslini atlatsak cumleten cok iyi olacak
yok öyle hasta değil ama dün birkaç kez hapşırınca korktum maşallah diyeyim iyi kuzum
sağol canım aman size de en kısa sürede atlatırsınız inşallah
amin canım hepimiz inşallah rabbim hepimizin evlatlarına iyi günler göstersin
aman nazar değmesin melikecim .. Hasta olmazsınız inşll.
Ya burak ta hala yemek yemiyoo .. Bi sabah kalhv. Başka bişe yok arada tek tük bebe bisküvisi oda bişey yemediği için annem veriyo eline .. Ne yapabilirim kızlar yaa bi yardımcı olun ..
Sizle neler veriyorsunuz yemek olarak
ya burak ta hala yemek yemiyoo .. bi sabah kalhv. başka bişe yok arada tek tük bebe bisküvisi oda bişey yemediği için annem veriyo eline .. ne yapabilirim kızlar yaa bi yardımcı olun ..
sizle neler veriyorsunuz yemek olarak
umut'un beslenmesi:
6-6.30 gibi emiyor
13 civarında (evet doğru okudunuz!!!) bir kase çorba içiyor (et, sebze, karbonhidrat bombası şeklinde)
16 civarında meyve püresi yiyor (baaaaazen)
17.30 gibi emiyor
19.30 civarında meyveli muhallebiye katılmış mama
yatış saati yarımı bulursa arada 22.15 gibi daha küçük bir kaseyle çorba
21.30 gibi uyursa meme meme meme :92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?