2009 Aralık Anneleri

Kilo veremyrm diye soylenyrm birde amanin nasil istahim acik minanin babanesi kabak vermisti koydeki bahcesinden tatli yaprken cokncabuk pismis koy kabagi diyemi ne netten buldm cozum icine petibor biskuvi koyup ezdm ustune kremsanti en uste ceviz off yikiliyor basitde deneyin derim

aynen biz de de durum hatta eşim 36 yaşındayım anamdan babamdan yemediğim dayağı işitmediğim azarı senden işitiyorum diyor
kızım burnun nerde diyorum kendi burnunu gösteriyor hani gözün diyince tepeme tırmanıp parmağını gözüme sokuyor oyacak yakında

Of kızlar yaaaaa bugün işler bitmek bilmedi
bige gitmiş
nevra fotolara baktım süper hapside cnm

ebru slm nasılsın
pelinde gitmiş
Müzeyyen nerede peki?
Nilgün de yoğun oooffff

bige gitmiş

ebru slm nasılsın
pelinde gitmiş
Müzeyyen nerede peki?
Nilgün de yoğun oooffff

çok sıkıldım meralim çoooooooooooooook
nevra dışında kimler resim yükledi ya bakamadım

Niye diyelim ki nevra boy pos kilo endam yerinde maaşallah inceciksin ye canım ye afiyet olsun.

sağol canım çok teşekkür ederim .. böyle yemeğe devam edersem ne olurum acep . bugün çok fazla çikolata yedim neyse .. yorumlar için teşekkür ederim canım . geldiğiniz için tekrar teşekkürler .

bige gitmiş

ebru slm nasılsın
pelinde gitmiş
Müzeyyen nerede peki?
Nilgün de yoğun oooffff

meralcim sağol canım yorumların için.. gün bitti ama işler bitmedi.

ben çıkıyorummm herkese iyi akşamlar,

güzel anneleri ve tatlı kuzularınızı hepinizi öpüyorummm

sorunsuz ve huzurlu bi gece geçiririz inşll.

çok sıkıldım meralim çoooooooooooooook
nevra dışında kimler resim yükledi ya bakamadım
bendeeeeeeeee
toparlanıyorum bir yandada
heryer bembeyaz oldu burada kız
inanılşmaz güzel kar yağışı var
işler bitermi hiç
helede bu hafta
cuma 4'de paydos ediyoruz

haydim ben kaçanziiii, öycüye gidenziiii, hepinizi tek tek öpenziiiiiiiii:92:

çok sağol canım. ya kaç kere aradın bi geri dönemedim sana :26: biri dinlenmek mi dedi valla sabahtan beri temizlik yapıyorum gündelikçi geldi. tek başına bitiremiyo..
olsun canım benim hepimizin hali malum bu yaramaz sıpacıklarla. çok yorma kendini bir de gribim diyorsun iyileş izindeyken. izinden hasta olarak işe dönmek berbat olur
ayy nasıl canım çekti yaa zaten malum sebepten tatlı krizindeyim ben de 2 gündür. hiçbirşey bulamasam bal reçel kaşıklıyorum:)
:))) bizimki de cici yap diyoruz iki elini yanaklarımıza koyuyor aşağı doğru tırmalayarak cici yapıyor yanaklarımızda kıpkırmızı şeritler:))
bige gitmiş

ebru slm nasılsın
pelinde gitmiş
Müzeyyen nerede peki?
Nilgün de yoğun oooffff
müzeyyen öldü ağlayanı yok meralcim. işler başını aşmış müzeyyende yapacak hal yok amma dosyaların arasında çırpınıp duruyor. işte arada size bakıyorum kafam dağılıyor iyi ki varsınız

Pelin çok geçmiş olsun annene inşallah tedavi işe yarar da ameliyata falan gerek kalmaz.
Perhizine falan dikkat ediyor muydu peki?

bige gitmiş

ebru slm nasılsın
pelinde gitmiş
Müzeyyen nerede peki?
Nilgün de yoğun oooffff

Ben görene kadar da sen mesaini bitirip minişine doğru yola çıkmışsın bile canım.

İyi olmaya çalışıyorum da oğlan hasta dün biraz ateşi çıktı düştü bir kaç saat sonra, bugün biraz önce gene çıktı 38.1 ölçtüm en son koltuk altından.
Ayrıca öksürük ve burun akıntısı da başladı grip oldu sanırım. Hastalar kervanından yeni çıkmıştık, yine katıldık tahmin ediyorum ki 13 ay aşıları için doktor kapısında bir sürü öksürüp hapşıran çocukla birlikte beklemiştik bir saat oradan kaptı , takip ediyorum şimdilik inşallah ateş yükselmez doğduğundan beri ilk defa bu ateşi gördük bizde Allah beterinden saklasın tabi yine de.

geçmiş olsun ebrucum, çok ilerlemeden atlatın inşallah

pelincim geçmiş olsun annene ameliyatı da sorunsuz atlatırsınız inşallah.

ebru geçmiş olsun size de demek tekrarladı paşamın hastalığı da. mikrop dolu ortalık bu sene hastalık çok yaa. en güzeli zorunluluk dışında kapalı ortama sokmuycaz hemen yapışıyor mikroplar. inşallah yükselmez ateşi de ilerlemeden atlatırsınız canım.

son sayfalara bakabildim, müzeyyen sende hastaymışsın canım
sanada geçmiş olsun, dikkat et kendine

selam;

geçmişi bakamadım yine son sayfadan baktm

ebru geçmiş olsun canberke bizide daha atlatamadık ya nalet mikrobu

pelin geçmiş olsun annene canım. iğne fizik tedavi sonuç verirde ameliyata gerek kalmaz

sibel geçmiş olsun size de canım ya. naz kuzusuna ve kendine dikkat et izindeyken dinlen olabildiği kadar artık

müzeyyencim geçmiş olsun sanada canım. ATlatalım tez elden hastalıkları ya fenalık geldi kapandık kaldık evlere. kar yağsın istiyorum artık mikroplar kırılsın bir an önce pöfff

başka hatırlamıyorum. arkdaş gelicek birazdan kaçıyorum ben herkese ii akşamlar gece uğrarım inş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…