valla benimki jel de sürdürmüyor "huoaaaaaa" şeklinde kükreyip bizi korkuturken uzaktan muayene :))))
kadın sığınma evine gidicem hayatımda fiske yememiş ben tekme, tırnak, ısırık, saç çekme, göz oyma, yanak ısırma, boğaza dirsek bastırma şeklinde mağdurum :44:
biri bana dur desin sabahtan beri çikolata yiyorum ve hala gözüm çikolata da..
Of kızlar yaaaaa bugün işler bitmek bilmedi
bige gitmiş
nevra fotolara baktım süper hapside cnm
ebru slm nasılsın
pelinde gitmiş
Müzeyyen nerede peki?
Nilgün de yoğun oooffff
Niye diyelim ki nevra boy pos kilo endam yerinde maaşallah inceciksin ye canım ye afiyet olsun.
bige gitmiş
ebru slm nasılsın
pelinde gitmiş
Müzeyyen nerede peki?
Nilgün de yoğun oooffff
bendeeeeeeeeeçok sıkıldım meralim çoooooooooooooook
nevra dışında kimler resim yükledi ya bakamadım
işler bitermi hiçsağol canım çok teşekkür ederim .. böyle yemeğe devam edersem ne olurum acep . bugün çok fazla çikolata yedim neyse .. yorumlar için teşekkür ederim canım . geldiğiniz için tekrar teşekkürler .
meralcim sağol canım yorumların için.. gün bitti ama işler bitmedi.
ben çıkıyorummm herkese iyi akşamlar,
güzel anneleri ve tatlı kuzularınızı hepinizi öpüyorummm
sorunsuz ve huzurlu bi gece geçiririz inşll.
olsun canım benim hepimizin hali malum bu yaramaz sıpacıklarla. çok yorma kendini bir de gribim diyorsun iyileş izindeyken. izinden hasta olarak işe dönmek berbat olurçok sağol canım. ya kaç kere aradın bi geri dönemedim sana :26: biri dinlenmek mi dedi valla sabahtan beri temizlik yapıyorum gündelikçi geldi. tek başına bitiremiyo..
ayy nasıl canım çekti yaa zaten malum sebepten tatlı krizindeyim ben de 2 gündür. hiçbirşey bulamasam bal reçel kaşıklıyorum:)Kilo veremyrm diye soylenyrm birde amanin nasil istahim acik minanin babanesi kabak vermisti koydeki bahcesinden tatli yaprken cokncabuk pismis koy kabagi diyemi ne netten buldm cozum icine petibor biskuvi koyup ezdm ustune kremsanti en uste ceviz off yikiliyor basitde deneyin derim
:))) bizimki de cici yap diyoruz iki elini yanaklarımıza koyuyor aşağı doğru tırmalayarak cici yapıyor yanaklarımızda kıpkırmızı şeritler:))aynen biz de de durum hatta eşim 36 yaşındayım anamdan babamdan yemediğim dayağı işitmediğim azarı senden işitiyorum diyor
kızım burnun nerde diyorum kendi burnunu gösteriyor hani gözün diyince tepeme tırmanıp parmağını gözüme sokuyor oyacak yakında
müzeyyen öldü ağlayanı yok meralcim. işler başını aşmış müzeyyende yapacak hal yok amma dosyaların arasında çırpınıp duruyor. işte arada size bakıyorum kafam dağılıyor iyi ki varsınızOf kızlar yaaaaa bugün işler bitmek bilmedi
bige gitmiş
ebru slm nasılsın
pelinde gitmiş
Müzeyyen nerede peki?
Nilgün de yoğun oooffff
Bizimde yazdiklarimiz dis sorunu olmadigi hafta icin gecerli yoksa sirf meyvayla bugunki gibi gun btyrrandevuyq gerek yok demis arkadasi gitti 15 gun fzk tedaviye hemen gttgi gun baslamislar ama ise yaramadi ignede oldu ise yramadi sanirim 10 gun sonra gtck kontrole sanirim amelyt olck canan siz nasilsiniz naptnz asi isini
bige gitmiş
ebru slm nasılsın
pelinde gitmiş
Müzeyyen nerede peki?
Nilgün de yoğun oooffff
Ben görene kadar da sen mesaini bitirip minişine doğru yola çıkmışsın bile canım.
İyi olmaya çalışıyorum da oğlan hasta dün biraz ateşi çıktı düştü bir kaç saat sonra, bugün biraz önce gene çıktı 38.1 ölçtüm en son koltuk altından.
Ayrıca öksürük ve burun akıntısı da başladı grip oldu sanırım. Hastalar kervanından yeni çıkmıştık, yine katıldık tahmin ediyorum ki 13 ay aşıları için doktor kapısında bir sürü öksürüp hapşıran çocukla birlikte beklemiştik bir saat oradan kaptı , takip ediyorum şimdilik inşallah ateş yükselmez doğduğundan beri ilk defa bu ateşi gördük bizde Allah beterinden saklasın tabi yine de.
pelincim geçmiş olsun annene ameliyatı da sorunsuz atlatırsınız inşallah.Bizimde yazdiklarimiz dis sorunu olmadigi hafta icin gecerli yoksa sirf meyvayla bugunki gibi gun btyrrandevuyq gerek yok demis arkadasi gitti 15 gun fzk tedaviye hemen gttgi gun baslamislar ama ise yaramadi ignede oldu ise yramadi sanirim 10 gun sonra gtck kontrole sanirim amelyt olck canan siz nasilsiniz naptnz asi isini
Ben görene kadar da sen mesaini bitirip minişine doğru yola çıkmışsın bile canım.
İyi olmaya çalışıyorum da oğlan hasta dün biraz ateşi çıktı düştü bir kaç saat sonra, bugün biraz önce gene çıktı 38.1 ölçtüm en son koltuk altından.
Ayrıca öksürük ve burun akıntısı da başladı grip oldu sanırım. Hastalar kervanından yeni çıkmıştık, yine katıldık tahmin ediyorum ki 13 ay aşıları için doktor kapısında bir sürü öksürüp hapşıran çocukla birlikte beklemiştik bir saat oradan kaptı , takip ediyorum şimdilik inşallah ateş yükselmez doğduğundan beri ilk defa bu ateşi gördük bizde Allah beterinden saklasın tabi yine de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?