2009 Aralık Anneleri

maşallah umut paşamıza .. bizimki de eskiden böyle ama 1 yaşımıza girdiğimizden beri bıraktık yemeği

maşallahlık bir kase çorbası var be nevra, meyveyi nadiren yiyor, mama yapıyoruz iki kaşık alıp bırakıyor bir de az az sık sık hayal bizde beyefendi uzun aralıklarla yiyor

maşallahlık bir kase çorbası var be nevra, meyveyi nadiren yiyor, mama yapıyoruz iki kaşık alıp bırakıyor bir de az az sık sık hayal bizde beyefendi uzun aralıklarla yiyor

doğru diyosun ama en azından sebzesini , etini yemiş oluyoo .. bizimki nerde .. bisküviyle duruyoo . onuda vermesek aç resmen aç .. inşll geçiçi bi durumdur atlatırız..

demekki herkeste var bu durum bilge azılar geliyor diye düşünüyorum bizimde canı isterse yer canı istenezse yemezz meyvede elma yiyor işte muzu çok seviyoır ama veremeiyorumki kabız zaten hep

pelin nasılsın görüşemez ıoldk annen nasıl başladınızmı randevu verdilermi hemen

Sabah kahvalti catala ezersem yiyor ezmezsem 3 lokma oglene dogr meyvasini yiyor sevyr sabah kahvaltisini saklabanlik yaparsamm 1 saatd yiyor ama oglrn yiyor masallah sevyr sebz puresini etli tavuklu donusumlu olarak aksamustu yogurt saklabanlikla 1 saatde yiyir bazen agzina surmyr o zaman hazir meyvali yogur vryrm yiyor bende donusumlu bazen ev bazen hazir ygrt veryrm aksam evde ne varsa corba veya muhallebi evde onun sevmeyecegi birsey varsa veryrm aksam sevdgi seyler dengesiz bazen ayni seye agzini acmyr bazn yarim kase yyr dun kereviz yedi zeytinyagli yarim kase mesela bazn kurufasulyede yiyor ama bazen mumkun degil acmyr agzini istese yiyor yani herseyi elmayida eline alip yiyor canan ama mina yiyemyOr degil zaten yemiyor ezmeden anlamadim gitti bizim tek sorunsuz oglenki sebz puresi ve meyva kahvalti ve aksam yemegi o isterse istemezse ac kalkyr iki lokma yyip bazen 1 kasik alip istmyr tabi ac tok yemekten once sonra versen her dk gece 5 kere full emyr

doğru diyosun ama en azından sebzesini , etini yemiş oluyoo .. bizimki nerde .. bisküviyle duruyoo . onuda vermesek aç resmen aç .. inşll geçiçi bi durumdur atlatırız..

yediği kadar evet... o kase her zaman bitmiyo ama bugünümüze şükür hiç bir şey ağzına sokmadığı zamanlar da oldu çünkü

demekki herkeste var bu durum bilge azılar geliyor diye düşünüyorum bizimde canı isterse yer canı istenezse yemezz meyvede elma yiyor işte muzu çok seviyoır ama veremeiyorumki kabız zaten hep

bizim 2 tane azımız patladı bile canancım ama 2.den sonra ara vermeden devam edecek korkarım çünkü salyamız azalacağına arttı

Bizimde yazdiklarimiz dis sorunu olmadigi hafta icin gecerli yoksa sirf meyvayla bugunki gibi gun btyr randevuyq gerek yok demis arkadasi gitti 15 gun fzk tedaviye hemen gttgi gun baslamislar ama ise yaramadi ignede oldu ise yramadi sanirim 10 gun sonra gtck kontrole sanirim amelyt olck canan siz nasilsiniz naptnz asi isini

sorunsuz çıkar inşll dişleriniz.

aah ahh bu azılar bizimde salyamız çok bizimde dişimiz çıkcak acaba baktırmıyoki .. ısırıyo hemen ..

pelin çok geçmiş olsun canım .. ameliyati inşll sorunsuz geçer.

bizim de yoğurt peynir yemiyor ama bn bi şekilde yedirmeye çalışıyorum işte ona kalsa alsın eline bir kuru ekmek poğoca kemirsin dursun bayılıyor
hayırlı olsn ilk azılar bakalım bizim ne zaman çıkacak hayırlısıyla çıkartsalarda şu dişleride
hayırlısı olsun pelin ya şeker hastalığı malesef böyle işte allah yardımcısı olsun valla aşıyı gidip eczaneyle görüşcez bi daha ama sanmıyorum getireceklerini eşim erzurum oltuya gidecek ordan alıp gelir artık acilde falan yaptırırız die düşünüyoruz ama işte araçta boozulurmu aşı dayanırmı sorucaz bakalım

Dis jeli surerken el gezdir nevra anlarsin sismi ben gulerken yerde egilmis gordm beyazliklari jel sUrerkende farkettm sagol cnm annem icinde

Dis jeli surerken el gezdir nevra anlarsin sismi ben gulerken yerde egilmis gordm beyazliklari jel sUrerkende farkettm sagol cnm annem icinde

valla benimki jel de sürdürmüyor "huoaaaaaa" şeklinde kükreyip bizi korkuturken uzaktan muayene :))))
kadın sığınma evine gidicem hayatımda fiske yememiş ben tekme, tırnak, ısırık, saç çekme, göz oyma, yanak ısırma, boğaza dirsek bastırma şeklinde mağdurum :44:

aynen bende .. hatta dur birlikte gidelim . kocamdan görmediğim şiddeti oğlumdan görüyorumm

Sibel bizede keci sutu veya cocuk sutu degil gunluk sut olsun dedi mina icmyr muhallebi bizede verblrsin dedi ilaci 1 yasinda kestk biz bu arada ameliyat icin gcmis olsun simdiden allah yardimciniz olsun ikinizinde

ablamın kızı da önceleri içmiyodu anne sütü çok alamn bebek pek sevmiyo tadını pastorize sütlerin ilaç için de şuan gtneş yok d vitamini önemli dedi yaza kadar o yüzden devam dedi.. size de geçmiş olsun canım ah bu dişler ahhhh..

S ibelcim çok gecmiş olsun güzelliğine . .Allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah . .

amiinnn canım çok sağol..

çok sağol canım. ya kaç kere aradın bi geri dönemedim sana :26: biri dinlenmek mi dedi valla sabahtan beri temizlik yapıyorum gündelikçi geldi. tek başına bitiremiyo..

sanada çook geçmişo olsun canım..

yok ya ikimizinde burnu tıkalı değil tam tersi şakır şakır akıyo :)) hımm mendille siliyorum zaten ama nemli değil. bak evet daha rahatlatıcı olur sanırsam..

ah sibelcim evdeyken bol bol dinlende atlatın şu meret hastalığı cnm

teşekkür ederim meralcim..

yok bize ateş yapmadı çok şükür resmi tatil günlerinde branş doktorları olmuyo canım ya öyle idareten biri bulunuyo işte..

hem yemek konusuna gelince naz benden yemiyo ama görümcem yada engin yediriyo. bunların nazı annelerine sende süt olduğunu biliyo ondan yemiyo boşver sağlıklı olsunlar yeter..

müzeyyencim yılbaşı telaşesinde kaynamasın diye yolladım gün paranı bozdur bozdur harca benden bi yat bi kat bi de araba al kendine

aynen bende .. hatta dur birlikte gidelim . kocamdan görmediğim şiddeti oğlumdan görüyorumm

al benden de o kadar. zorlamaya gelmiyor bunları bacak kadar cüceler tepkileri boylarından büyük. en kötüsü de ısırmaları yaa olduk olmadık yere yapışıveriyorlar sıpalar. berkay geçen akşam salonda mızıldıyor ben mutfaktayım görüyor beni yanına gitmedim diye sessizce gel baldırıma yapış nasıl içime oturdu acısı

kocamdan zaten olmazdı olamazdı (senin için de aynı eminim) anamdan bir iki terlik yediğim vaki (isabet kaydediyordu nadiren ) ama babamdan fiske yemedim hepsi yerine oğlum dövüyo

şimdi de küçük erkek arabada beni bekliyo geç kalmiyim de sopa yemiyim
hadi yarın görüşürüz

müzeyyencim yılbaşı telaşesinde kaynamasın diye yolladım gün paranı bozdur bozdur harca benden bi yat bi kat bi de araba al kendine

sağol canım kesene bereket ben hemen bakiyim hangi yatı katı arabayı alsam acep:26: malum kararsız bi hatunum anca kara veriririm:97:

hadi güle güle canım öp küçük erkeği

evet canımcım ben babamdan bi fiske bile yemedim . annemin terlikleri havada uçurdu biz küçükken : )) dediğin gibi oğlum hepsinin yerine ısırıyoo , vuruyoo .. geçen pazar sabahı bizim yataktayız oynuyoruz sözde bu bana bi vurdu gözüme içime oturdu acısı sesimide çıkarmıyorum bağırınca oyun sanıyoo tekrar vuruyoo ..

hadi güle güle canım .. gitte kızdırma paşamızı .. : )) resim yorumların içinde teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…