maşallah umut paşamıza .. bizimki de eskiden böyle ama 1 yaşımıza girdiğimizden beri bıraktık yemeği
maşallahlık bir kase çorbası var be nevra, meyveyi nadiren yiyor, mama yapıyoruz iki kaşık alıp bırakıyorbir de az az sık sık hayal bizde beyefendi uzun aralıklarla yiyor
maşallahlık bir kase çorbası var be nevra, meyveyi nadiren yiyor, mama yapıyoruz iki kaşık alıp bırakıyorbir de az az sık sık hayal bizde beyefendi uzun aralıklarla yiyor
doğru diyosun ama en azından sebzesini , etini yemiş oluyoo .. bizimki nerde .. bisküviyle duruyoo . onuda vermesek aç resmen aç ..inşll geçiçi bi durumdur atlatırız..
demekki herkeste var bu durum bilge azılar geliyor diye düşünüyorum bizimde canı isterse yer canı istenezse yemezz meyvede elma yiyor işte muzu çok seviyoır ama veremeiyorumki kabız zaten hep
demekki herkeste var bu durum bilge azılar geliyor diye düşünüyorum bizimde canı isterse yer canı istenezse yemezz meyvede elma yiyor işte muzu çok seviyoır ama veremeiyorumki kabız zaten hep
yediği kadar evet... o kase her zaman bitmiyo ama bugünümüze şükür hiç bir şey ağzına sokmadığı zamanlar da oldu çünkü
bizim 2 tane azımız patladı bile canancımama 2.den sonra ara vermeden devam edecek korkarım çünkü salyamız azalacağına arttı
Bizimde yazdiklarimiz dis sorunu olmadigi hafta icin gecerli yoksa sirf meyvayla bugunki gibi gun btyrrandevuyq gerek yok demis arkadasi gitti 15 gun fzk tedaviye hemen gttgi gun baslamislar ama ise yaramadi ignede oldu ise yramadi sanirim 10 gun sonra gtck kontrole sanirim amelyt olck canan siz nasilsiniz naptnz asi isini
bizim de yoğurt peynir yemiyor ama bn bi şekilde yedirmeye çalışıyorum işte ona kalsa alsın eline bir kuru ekmek poğoca kemirsin dursun bayılıyorSabah kahvalti catala ezersem yiyor ezmezsem 3 lokma oglene dogr meyvasini yiyor sevyr sabah kahvaltisini saklabanlik yaparsamm 1 saatd yiyor ama oglrn yiyor masallah sevyr sebz puresini etli tavuklu donusumlu olarak aksamustu yogurt saklabanlikla 1 saatde yiyir bazen agzina surmyr o zaman hazir meyvali yogur vryrm yiyor bende donusumlu bazen ev bazen hazir ygrt veryrm aksam evde ne varsa corba veya muhallebi evde onun sevmeyecegi birsey varsa veryrm aksam sevdgi seyler dengesiz bazen ayni seye agzini acmyr bazn yarim kase yyr dun kereviz yedi zeytinyagli yarim kase mesela bazn kurufasulyede yiyor ama bazen mumkun degil acmyr agzini istese yiyor yani herseyi elmayida eline alip yiyor canan ama mina yiyemyOr degil zaten yemiyor ezmeden anlamadim gitti bizim tek sorunsuz oglenki sebz puresi ve meyva kahvalti ve aksam yemegi o isterse istemezse ac kalkyr iki lokma yyip bazen 1 kasik alip istmyr tabi ac tok yemekten once sonra versen her dk gece 5 kere full emyr
hayırlı olsn ilk azılar bakalım bizim ne zaman çıkacak hayırlısıyla çıkartsalarda şu dişlerideyediği kadar evet... o kase her zaman bitmiyo ama bugünümüze şükür hiç bir şey ağzına sokmadığı zamanlar da oldu çünkü
bizim 2 tane azımız patladı bile canancımama 2.den sonra ara vermeden devam edecek korkarım çünkü salyamız azalacağına arttı
hayırlısı olsun pelin ya şeker hastalığı malesef böyle işte allah yardımcısı olsun valla aşıyı gidip eczaneyle görüşcez bi daha ama sanmıyorum getireceklerini eşim erzurum oltuya gidecek ordan alıp gelir artık acilde falan yaptırırız die düşünüyoruz ama işte araçta boozulurmu aşı dayanırmı sorucaz bakalımBizimde yazdiklarimiz dis sorunu olmadigi hafta icin gecerli yoksa sirf meyvayla bugunki gibi gun btyrrandevuyq gerek yok demis arkadasi gitti 15 gun fzk tedaviye hemen gttgi gun baslamislar ama ise yaramadi ignede oldu ise yramadi sanirim 10 gun sonra gtck kontrole sanirim amelyt olck canan siz nasilsiniz naptnz asi isini
Dis jeli surerken el gezdir nevra anlarsin sismi ben gulerken yerde egilmis gordm beyazliklari jel sUrerkende farkettm sagol cnm annem icinde
Dis jeli surerken el gezdir nevra anlarsin sismi ben gulerken yerde egilmis gordm beyazliklari jel sUrerkende farkettm sagol cnm annem icinde
valla benimki jel de sürdürmüyor "huoaaaaaa" şeklinde kükreyip bizi korkuturken uzaktan muayene :))))
kadın sığınma evine gidicem hayatımda fiske yememiş ben tekme, tırnak, ısırık, saç çekme, göz oyma, yanak ısırma, boğaza dirsek bastırma şeklinde mağdurum :44:
Sibel bizede keci sutu veya cocuk sutu degil gunluk sut olsun dedi mina icmyrmuhallebi bizede verblrsin dedi ilaci 1 yasinda kestk biz bu arada ameliyat icin gcmis olsun simdiden allah yardimciniz olsun ikinizinde
S ibelcim çok gecmiş olsun güzelliğine . .Allah en kısa zamanda şifasını verir inşallah . .
sibel hem grip için hem de nazın gözü için geçmiş olsun canım. üzme kendini allah beter dert vermesin. hayatı boyunca geçireceği en büyük operasyon bu olsun inşallah.
grip dinlenmeden geçmiyor ilerliyor dikkat edin kendinize.
pazartesi gecesinden beri 38-39 derece ateşle yattım. dün işe gelemedim doğal olarak. bütün vücudum parmak uçlarıma kadar ağrı içinde çok kötüydü yaa. yürüyecek dermanım bile yoktu. kaç kere terledim değiştim hatırlamıyorum valla. nefret geldi artık ne biçim hastalıksa yapıştı kaldı atlatamadım bir türlü. bugün biraz daha iyiyim mecbur geldim büroya. allahtan paşalarım iyiler ona şükrediyorum.
bulunduğunuz odaya kaynar su içinde 2-3 damla (markasına göre değişiyor aslında kimi çok keskin kokuyor kimi az kokuyor) nane yağı damlat onu da sürekli buharlaşma sağlayacak şekilde bir yere koy... burun tıkanıklığınız bayağı bir azalır
bir de nazın burnunu ıslak penye mendil veya kumaş parçasıyla silersen daha az tahriş olacağı için daha az itiraz eder :94:
çok geçmiş olsun
ama var bu 1 yaş doğumgününde bir şeybizim de hala burun tıkalı :2:
ah sibelcim evdeyken bol bol dinlende atlatın şu meret hastalığı cnm
Bu sabah tam sağlık ocağına gitmeyi düşünürken aradılar zeynep hanımla görüşebilir miyiz diye ellerinde kızamık aşısı kalmamış gelince biz sizi ararız dediler ama bu hafta gelmezse haftaya ben erken geleceğim işe gidemem annemde senin evde olacağın gün yaptır diye tutturdu kızamık ateş yaparmış size yapmamıştı yanılmıyorsam ?????????
Yılbaşı ertesi 1 ocakta acaba özel hast. Açıkmıdır doktoruna götüreyim orada yapılsn
valla benimki jel de sürdürmüyor "huoaaaaaa" şeklinde kükreyip bizi korkuturken uzaktan muayene :))))
kadın sığınma evine gidicem hayatımda fiske yememiş ben tekme, tırnak, ısırık, saç çekme, göz oyma, yanak ısırma, boğaza dirsek bastırma şeklinde mağdurum :44:
aynen bende .. hatta dur birlikte gidelim . kocamdan görmediğim şiddeti oğlumdan görüyorumm
aynen bende .. hatta dur birlikte gidelim . kocamdan görmediğim şiddeti oğlumdan görüyorumm
müzeyyencim yılbaşı telaşesinde kaynamasın diye yolladım gün paranı bozdur bozdur harca benden bi yat bi kat bi de araba al kendine
kocamdan zaten olmazdı olamazdı (senin için de aynı eminim) anamdan bir iki terlik yediğim vaki (isabet kaydediyordu nadiren) ama babamdan fiske yemedim hepsi yerine oğlum dövüyo
şimdi de küçük erkek arabada beni bekliyo geç kalmiyim de sopa yemiyim
hadi yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?