Kilo veremyrm diye soylenyrm birde amanin nasil istahim acik minanin babanesi kabak vermisti koydeki bahcesinden tatli yaprken cokncabuk pismis koy kabagi diyemi ne netten buldm cozum icine petibor biskuvi koyup ezdm ustune kremsanti en uste ceviz off yikiliyor basitde deneyin derim
Ben görene kadar da sen mesaini bitirip minişine doğru yola çıkmışsın bile canım.
İyi olmaya çalışıyorum da oğlan hasta dün biraz ateşi çıktı düştü bir kaç saat sonra, bugün biraz önce gene çıktı 38.1 ölçtüm en son koltuk altından.
Ayrıca öksürük ve burun akıntısı da başladı grip oldu sanırım. Hastalar kervanından yeni çıkmıştık, yine katıldık tahmin ediyorum ki 13 ay aşıları için doktor kapısında bir sürü öksürüp hapşıran çocukla birlikte beklemiştik bir saat oradan kaptı , takip ediyorum şimdilik inşallah ateş yükselmez doğduğundan beri ilk defa bu ateşi gördük bizde Allah beterinden saklasın tabi yine de.
ya ben çok fenayım burnum da yara oldu şakır şakır akıyo kulaklarım uğulduya kılımı kıpırdatcak halim yok iştahım yok uykum var yorgunum kız durmuyo.. sabaha kadar uyumuyo.. ağlıcam yaa..
ya arka bahçede bi kedi yavrusu var annesi bırakıp gitmiş dünden beri ağlıyo havada çok soğuk engine dedim git al getir süt filan verim bizde kalsın toparlayana kadar çıkmıyomuş girdiğ yerden inşallah bişey olmaz
ya ben çok fenayım burnum da yara oldu şakır şakır akıyo kulaklarım uğulduya kılımı kıpırdatcak halim yok iştahım yok uykum var yorgunum kız durmuyo.. sabaha kadar uyumuyo.. ağlıcam yaa..
takip edemiyerum ben artık yaa(
herkes hasta anladığım kadarıyla geçmiş olsun diyim toptan inşallah atlatır kuzular biran önce..
takip edemiyerum ben artık yaa(
herkes hasta anladığım kadarıyla geçmiş olsun diyim toptan inşallah atlatır kuzular biran önce..
Ebru gecmis olsn insallah daha yukselmeden gcr biter sibel sanada gecmis olsn annem icin dilekleriinize tsk ederim kaciryor arada ebru babam kiziyr bu igneleri bosuna vurulyrsun dikkat et diye o yokken hemen kacirmaya bakyr :) seker hastasi kendi evinin hirsizi olur derlermis yemek konusunda bakalim 53 yasinda cocuk dgl lafta dinlemyrki
Bizde cok edyr sayilmayiz da dukkan bos kalmasin iste :) nbr zeymo nasil oldu araycktm ama annenler vardir diye vazgctm
Sagol fatmacim minada ayni surekli kalkiyr nazar ettin kizina fatma.oznur 1 tane alttan gorundu ama digerleride belli cok beyaz gozukuyr azilarda resmen elime glyr o kadr sert dun 1,5 a kadar agladi uyuyamadi el agzinda zeynepte gzuken varmi sen iyimisin
zeynebinde arkalar beyazlamış iyice ama görünen yok daha pelin..ben uykusuzummm(( dün gece yine uyandı saatlerce ayağımda salladım..
Sagol fatmacim minada ayni surekli kalkiyr nazar ettin kizina fatma.oznur 1 tane alttan gorundu ama digerleride belli cok beyaz gozukuyr azilarda resmen elime glyr o kadr sert dun 1,5 a kadar agladi uyuyamadi el agzinda zeynepte gzuken varmi sen iyimisin
olsun canım benim hepimizin hali malum bu yaramaz sıpacıklarla. çok yorma kendini bir de gribim diyorsun iyileş izindeyken. izinden hasta olarak işe dönmek berbat olur
ayy nasıl canım çekti yaa zaten malum sebepten tatlı krizindeyim ben de 2 gündür. hiçbirşey bulamasam bal reçel kaşıklıyorum:)
:))) bizimki de cici yap diyoruz iki elini yanaklarımıza koyuyor aşağı doğru tırmalayarak cici yapıyor yanaklarımızda kıpkırmızı şeritler:))
müzeyyen öldü ağlayanı yok meralcim. işler başını aşmış müzeyyende yapacak hal yok amma dosyaların arasında çırpınıp duruyor. işte arada size bakıyorum kafam dağılıyor iyi ki varsınız
Ben görene kadar da sen mesaini bitirip minişine doğru yola çıkmışsın bile canım.
İyi olmaya çalışıyorum da oğlan hasta dün biraz ateşi çıktı düştü bir kaç saat sonra, bugün biraz önce gene çıktı 38.1 ölçtüm en son koltuk altından.
Ayrıca öksürük ve burun akıntısı da başladı grip oldu sanırım. Hastalar kervanından yeni çıkmıştık, yine katıldık tahmin ediyorum ki 13 ay aşıları için doktor kapısında bir sürü öksürüp hapşıran çocukla birlikte beklemiştik bir saat oradan kaptı , takip ediyorum şimdilik inşallah ateş yükselmez doğduğundan beri ilk defa bu ateşi gördük bizde Allah beterinden saklasın tabi yine de.
ya arka bahçede bi kedi yavrusu var annesi bırakıp gitmiş dünden beri ağlıyo havada çok soğuk engine dedim git al getir süt filan verim bizde kalsın toparlayana kadar çıkmıyomuş girdiğ yerden inşallah bişey olmaz
Ebru gecmis olsn insallah daha yukselmeden gcr biter sibel sanada gecmis olsn annem icin dilekleriinize tsk ederim kaciryor arada ebru babam kiziyr bu igneleri bosuna vurulyrsun dikkat et diye o yokken hemen kacirmaya bakyr :) seker hastasi kendi evinin hirsizi olur derlermis yemek konusunda bakalim 53 yasinda cocuk dgl lafta dinlemyrki
azra ıkı gecedır ıyıce cozuttu,,gece 1 den ıtıbaren saat başı uyandı yanı yıne ıkı saate bı uyanmasına razıyım boyle cok daha fena,,uykusuzum valla gunduzde hıç uyuyamadım,,agzımın ıcınde aft ıkmış ,,vucut gonderdı yıne sınyallerıde hış gerek yoktu bu aft a ben zaten farkındayım geberdığımın
zeynebinde arkalar beyazlamış iyice ama görünen yok daha pelin..ben uykusuzummm(( dün gece yine uyandı saatlerce ayağımda salladım..
herkese iyi geceler kıymetcigim görmedim yazdıgını bakıp cıkmıstım.Zeynos fena degil geceleri tıkaıyor biraz bugün asıya gitti ben gidemedim iş yeri yogun diye baba ve anneannesi götürmüş cok aglamıs cıkısta babasına kötü kötü bakıyormus :))) boyumuz 78 kilo 10.800 gerci saglık ocagı pek güvenilmez ama yinedehasta arkadaslar .cankus ve naza cok gecmiş olsun .Pelin annenede cok gecmiş olsun bizim babada seker var bıraksan mutfakta yatacak cebine saklıyor yakalıyoruz.Bu arada aksam halasına gittik konuşmaya bakacak zeynebe rahatladım biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?