2009 Aralık Anneleri

ya ben çok fenayım burnum da yara oldu şakır şakır akıyo kulaklarım uğulduya kılımı kıpırdatcak halim yok iştahım yok uykum var yorgunum kız durmuyo.. sabaha kadar uyumuyo.. ağlıcam yaa..

Ne konustuk arkadasim biz :O)

Ebru cok gecmis olsun . Doktor kapilari zaten tuzak gibi valla bi suru salya sumuklu cocuk . Direk bizde o moda gidiyoruz. Eylülün hala burnu tikali.

ya ben çok fenayım burnum da yara oldu şakır şakır akıyo kulaklarım uğulduya kılımı kıpırdatcak halim yok iştahım yok uykum var yorgunum kız durmuyo.. sabaha kadar uyumuyo.. ağlıcam yaa..

Sanada gecmisler olsun . Grip adami vuruyor yerden yere .

Son düzenleme:
ya arka bahçede bi kedi yavrusu var annesi bırakıp gitmiş dünden beri ağlıyo havada çok soğuk engine dedim git al getir süt filan verim bizde kalsın toparlayana kadar çıkmıyomuş girdiğ yerden inşallah bişey olmaz

Sibel cok soguk eger yavruysa donarak olur orda. Zaten actir o . Hay allahim bak simdi.

melikeeeeeeeeeeeeeee gecıkmelı olarakkk ve ozur dıleyerek turtanın doğum gununu kutluyorummmm nıce yıllara zeynepppp,,ıyı kıı doğdunnnnn

bu ara unuttuğum oldu mu kımlerı kutladım hep unuttum valla affınıza sığınıyorum arkadaşlarım,,kafa bı mılyon cunku.

takip edemiyerum ben artık yaa(
herkes hasta anladığım kadarıyla geçmiş olsun diyim toptan inşallah atlatır kuzular biran önce..

cook gecmış olsun sıbelım yaa,,tuhh ...e ıyıde sende durmak bılmıyosun kı ya bakk tum gun dondun durdun evde temızlkcı olmasına ragmen ee gucten duştun tabıı ıyıce,,ustune uykusuzluk falanda var.bırazcıkta kendı canının kıymetını bıl kuzum ya bırak evıı fareler mı basacak zaten ıkı başınıza ne kadar kırlenecek...ıstahım yok deme şoyle karabıberlı felan tavuk suyuna corba yap,,ıhlamur felan da ıç,,,hem sut olur hem şifa ınş canım bışey yememezlık yapma,,grıp zor cook zor ama kendını bırakma...ınş toparlarsın bı an once,,acıııll sıfalar dılıyorummm

Ebru gecmis olsn insallah daha yukselmeden gcr biter sibel sanada gecmis olsn annem icin dilekleriinize tsk ederim kaciryor arada ebru babam kiziyr bu igneleri bosuna vurulyrsun dikkat et diye o yokken hemen kacirmaya bakyr :) seker hastasi kendi evinin hirsizi olur derlermis yemek konusunda bakalim 53 yasinda cocuk dgl lafta dinlemyrki

takip edemiyerum ben artık yaa(
herkes hasta anladığım kadarıyla geçmiş olsun diyim toptan inşallah atlatır kuzular biran önce..

aynennn bende oznur,,acıyorum ama okuyamadan kalkıyorum başından,,azra kızıyor başına gecınce
azcık tv karsına oturayım dıyorum gıdıyor kapatıyor televızyonu,,sonra donup bakıyor sınsı sınsı guluyo,,acmaya yeltenıncede kızıyo hanfendüü,,napcaz bu cok bılmışlerle,,işimiz var vallaa:96:

pelin ben kaçırmışım yıne sanırım,,annene cook gecmış olsun..yasak şeeyler dahada bı ıstek uyandırı ya ınsanda napsın annen,,benımde kayınvalıdemde cıktı şeker,,kızım dıyor daha once kolanın yuzune bakmazdım şimdi bı yudum alsam dıye iştahlanıyorum dıyordu,,zor gercekten,,rabbım şifa versın

azra ıkı gecedır ıyıce cozuttu,,gece 1 den ıtıbaren saat başı uyandı yanı yıne ıkı saate bı uyanmasına razıyım boyle cok daha fena,,uykusuzum valla gunduzde hıç uyuyamadım,,agzımın ıcınde aft ıkmış ,,vucut gonderdı yıne sınyallerıde hış gerek yoktu bu aft a ben zaten farkındayım geberdığımın

Bizde cok edyr sayilmayiz da dukkan bos kalmasin iste :) nbr zeymo nasil oldu araycktm ama annenler vardir diye vazgctm

:) dükkanı boş bırakmaya gelmez tabi..yarında temizlik yaparım uğrayamam ama akşam gelirim artık en azından..
zeyno aynı hala yemek yemiyor hiçbişey yediremiyorum ona canım sıkılıyo. annemler bugün ablama gittiler yılbaşını geçirip dönecekler artık..
mina nasıl .göründümü dişler..

Sagol fatmacim minada ayni surekli kalkiyr nazar ettin kizina fatma. oznur 1 tane alttan gorundu ama digerleride belli cok beyaz gozukuyr azilarda resmen elime glyr o kadr sert dun 1,5 a kadar agladi uyuyamadi el agzinda zeynepte gzuken varmi sen iyimisin

zeynebinde arkalar beyazlamış iyice ama görünen yok daha pelin..ben uykusuzummm(( dün gece yine uyandı saatlerce ayağımda salladım..

aynen valla pelın,,neyı begenıp dıle getırsem nazarım degıyor sanırım,,ananın babanın nazarı cok degermış ya...bende 1 saat salladım geldım şimdi cıkış yapmak ıcın,,emerken babası tıklattı kapıyı azra affedermı actı gozlerını hemen,,neyse yatırdım sımdı bende yatıyorum,,herkese delıksız uykular olsun ınş

Son düzenleme:
herkese iyi geceler kıymetcigim görmedim yazdıgını bakıp cıkmıstım.Zeynos fena degil geceleri tıkaıyor biraz bugün asıya gitti ben gidemedim iş yeri yogun diye baba ve anneannesi götürmüş cok aglamıs cıkısta babasına kötü kötü bakıyormus :))) boyumuz 78 kilo 10.800 gerci saglık ocagı pek güvenilmez ama yinede hasta arkadaslar .cankus ve naza cok gecmiş olsun .Pelin annenede cok gecmiş olsun bizim babada seker var bıraksan mutfakta yatacak cebine saklıyor yakalıyoruz.Bu arada aksam halasına gittik konuşmaya bakacak zeynebe rahatladım biraz

ahh ahh şu yıl sonu işleri bitmez müzeyyencim biz biteriz onlar bitmez .. kendine dikat canım sende iyiki varsın ..

ay allah tekrarladı demekki .. çok geçmiş olsun ebru..

ben aynı şekildeyim .. burnum yara acıyoo ve ben mendili burnumdan çekemiyorumm .. vucüdün kırılıyoo . aay bi dinlenebilsemm ..

ay kıayamam yaa .. inşll bişey olmamıştı..

yasak olna herşeydaha cezbedicidir. kıyamam yaa ne çok canı çekiyordur şimdi.

geçmiş olsun fatma dikkat et kendine sende hasta olma ..

zeynebinde arkalar beyazlamış iyice ama görünen yok daha pelin..ben uykusuzummm(( dün gece yine uyandı saatlerce ayağımda salladım..

inşll sorunsuz çıkar dişleriniz..

maşallah zeynep kuzusuna .. nazar değmesin.. ee hadi göün aydın halletmişsin ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…