cnm bugün nasılsın?olsun canım benim hepimizin hali malum bu yaramaz sıpacıklarla. çok yorma kendini bir de gribim diyorsun iyileş izindeyken. izinden hasta olarak işe dönmek berbat olur
ayy nasıl canım çekti yaa zaten malum sebepten tatlı krizindeyim ben de 2 gündür. hiçbirşey bulamasam bal reçel kaşıklıyorum:)
:))) bizimki de cici yap diyoruz iki elini yanaklarımıza koyuyor aşağı doğru tırmalayarak cici yapıyor yanaklarımızda kıpkırmızı şeritler:))
müzeyyen öldü ağlayanı yok meralcim. işler başını aşmış müzeyyende yapacak hal yok amma dosyaların arasında çırpınıp duruyor. işte arada size bakıyorum kafam dağılıyor iyi ki varsınız
amin cnm rabbim beterinden saklasınBen görene kadar da sen mesaini bitirip minişine doğru yola çıkmışsın bile canım.
İyi olmaya çalışıyorum da oğlan hasta dün biraz ateşi çıktı düştü bir kaç saat sonra, bugün biraz önce gene çıktı 38.1 ölçtüm en son koltuk altından.
Ayrıca öksürük ve burun akıntısı da başladı grip oldu sanırım. Hastalar kervanından yeni çıkmıştık, yine katıldık tahmin ediyorum ki 13 ay aşıları için doktor kapısında bir sürü öksürüp hapşıran çocukla birlikte beklemiştik bir saat oradan kaptı , takip ediyorum şimdilik inşallah ateş yükselmez doğduğundan beri ilk defa bu ateşi gördük bizde Allah beterinden saklasın tabi yine de.
edacım hadi gözün aydınherkese iyi geceler kıymetcigim görmedim yazdıgını bakıp cıkmıstım.Zeynos fena degil geceleri tıkaıyor biraz bugün asıya gitti ben gidemedim iş yeri yogun diye baba ve anneannesi götürmüş cok aglamıs cıkısta babasına kötü kötü bakıyormus :))) boyumuz 78 kilo 10.800 gerci saglık ocagı pek güvenilmez ama yinedehasta arkadaslar .cankus ve naza cok gecmiş olsun .Pelin annenede cok gecmiş olsun bizim babada seker var bıraksan mutfakta yatacak cebine saklıyor yakalıyoruz.Bu arada aksam halasına gittik konuşmaya bakacak zeynebe rahatladım biraz
aynen biz de de durum hatta eşim 36 yaşındayım anamdan babamdan yemediğim dayağı işitmediğim azarı senden işitiyorum diyor
kızım burnun nerde diyorum kendi burnunu gösteriyor hani gözün diyince tepeme tırmanıp parmağını gözüme sokuyor oyacak yakında
İyi olmaya çalışıyorum da oğlan hasta dün biraz ateşi çıktı düştü bir kaç saat sonra, bugün biraz önce gene çıktı 38.1 ölçtüm en son koltuk altından.
Ayrıca öksürük ve burun akıntısı da başladı grip oldu sanırım. Hastalar kervanından yeni çıkmıştık, yine katıldık tahmin ediyorum ki 13 ay aşıları için doktor kapısında bir sürü öksürüp hapşıran çocukla birlikte beklemiştik bir saat oradan kaptı , takip ediyorum şimdilik inşallah ateş yükselmez doğduğundan beri ilk defa bu ateşi gördük bizde Allah beterinden saklasın tabi yine de.
azra ıkı gecedır ıyıce cozuttu,,gece 1 den ıtıbaren saat başı uyandı yanı yıne ıkı saate bı uyanmasına razıyım boyle cok daha fena,,uykusuzum valla gunduzde hıç uyuyamadım,,agzımın ıcınde aft ıkmış ,,vucut gonderdı yıne sınyallerıde hış gerek yoktu bu aft a ben zaten farkındayım geberdığımın
Herkese günaydınnnnnn .. yaa çok fenayımm eve gidip yatmak istiyorum ben yaaa .. :2: :2:
günaydııınnn
ben yataktan hiiiiiç kalkmak istemedim
tatil yapmak uyumak istiyorum artık
nevra günaydın
bir yılı böyle kapatıyoruz dimi
günaydınnnnn. kaç gündür internetim yoktu gelemedim. varmı yaramaz bi durum. herkezcikler iyidir umarım. biz iyiyiz çok şükür.
günaydın,
hasta olan herkese geçmişler olsun,
günün sorusu???
yılbaşı gecesi planınız ne?
evde geçirecekler için bir sorum olacak,
ne yapacaksınız yani yiyecek olarak ???
günaydııınnn
ben yataktan hiiiiiç kalkmak istemedim
tatil yapmak uyumak istiyorum artık
nevra günaydın
bir yılı böyle kapatıyoruz dimi
günaydınnnnn. kaç gündür internetim yoktu gelemedim. varmı
yaramaz bi durum. herkezcikler iyidir umarım. biz iyiyiz çok şükür.
günaydın,
bunlar hep mi aynı ya!!! burnunu, kulağını, ağzını gösteriyor... göze gelince gelip benim gözümü oyuyor
haydaaaa ikinci turçok geçmiş olsun ebrucum
sana müstahaaaaaak sen misin o melek gibi çocuktan şikayet eden
günaydıııııııınnnnnnnnn
günün sorusu???
selam tülaygünaydınnnnn. kaç gündür internetim yoktu gelemedim. varmı yaramaz bi durum. herkezcikler iyidir umarım. biz iyiyiz çok şükür.
nilgün günaydıııınnngünaydın,
evde olabiliriz yada annem veya kardeşimde yemek yer evimize dönerizgünün sorusu???
fırında kuzu kol ile iç pilav düşünüyorum yanına da kabak tatlısı bir de fırında kestane çerez meyve
allah razı olsun nilgünüm sabah sabah içim şişti konuyu es geçmek istiyorum böyle kafa meşgul edici sohbetler edelim nolur
söyle yardımcı olalım şikerümay ben ne yapcem ya
bizim program yoktu ama bugün belli oldu
ablamlar, kardeşim ve manitası bize gelecek
ne yapsam bilemedim yaw
aslında aklımda bişeyler var ama niyeyse basiretim bağlandı, kararsız kaldım
selam tülay
bizde dün gece iyiydik çok şükür
uzun bir aradan sonra ilkkez güzel uyuduk
nilgün günaydıııınnn
evde olabiliriz yada annem veya kardeşimde yemek yer evimize döneriz
evde olursak bende kırmızı et düşünüyorum ya da balık
çerezimizi, meyvamızı, çikolatamızı, şarap ve viskimizi aldık
nilgün bigeyide seni de bana beklerim
ay keşke gelebilseniiiiizzzzzz
niye şişte cnm benim
ne konuşalım sen söyle o vakit
Günaydınn
Canberk in ateşi yükselmedi şükür 37 küsurlarda gezinip duruyor yalnız öksürük var dolu dolu doğal reçetelerle rahatlatmaya çalışıyoruz, doktorunda bütün randevuları doluymuş aslında götürüp bir araya sokuşturtabilirim ama oralarda da bekleyip perişan olsun istemiyorum şimdilik bakalım.
Gece iki buçuktu uyuduğunda yalnız bir enerji, bir enerji çocuğum sen hastasın yat dinlen iyileş yok dört döndü bütün evi daha da uyuyası yoktu ben çıldırıp teyzeme pasladım sonunda salona o da zar zor uyutmuş.
Yılbaşı gecesi biz çılgınlaarrrr gibi eğlenmeye gidiyoruz dermişim... hehehe...
Annemlerde olacağız özel bir menü yok klasik kabak tatlısı muhabbeti falan ben de nefret ederim o tatlıdan.
ebrucum iki gün önce falan konuşuldu sahrapın şifalı çayı var öksürüğe birebir olduğunu iddia ediyor, denemedim ama 3 çocuk annesi sonuçta işe yaramasa önermez diye düşünüyorum
ben çam şeklinde pasta yapsam süslesem diye düşünüyordum sevgili eşim "pasta senin işin değil güzel olmuyor" demiş bulunduğu için pasta işleriyle tüm ilişkimi askıya aldım
Günaydınn
Canberk in ateşi yükselmedi şükür 37 küsurlarda gezinip duruyor yalnız öksürük var dolu dolu doğal reçetelerle rahatlatmaya çalışıyoruz, doktorunda bütün randevuları doluymuş aslında götürüp bir araya sokuşturtabilirim ama oralarda da bekleyip perişan olsun istemiyorum şimdilik bakalım.
Gece iki buçuktu uyuduğunda yalnız bir enerji, bir enerji çocuğum sen hastasın yat dinlen iyileş yok dört döndü bütün evi daha da uyuyası yoktu ben çıldırıp teyzeme pasladım sonunda salona o da zar zor uyutmuş.
Yılbaşı gecesi biz çılgınlaarrrr gibi eğlenmeye gidiyoruz dermişim... hehehe...
Annemlerde olacağız özel bir menü yok klasik kabak tatlısı muhabbeti falan ben de nefret ederim o tatlıdan.
günaydınn herkesee
butun ışlerımı hallettım geldım,,bı aarayı uyumaya ıkna edemedım 7 den berıı ayakta
bugun ınannılmaz bı durgunluk ve keyıfsızlık içindeyım,,havadan mıdır nedır
sizlerde ne var ne yok?
bige evet ya mustahaak bana dedığın gıbı,,şikayet etmedım ama memnunıyetsızlık vardı bazennn artıkk o da yokkkkkkk,,,nazar ettım yavruma
nevra valla başımda ve genzımde bı doluluk var hasta olabılıremmm yanı,,ama onlem alıyorum ıhlamur falan,,,bıde uyusam super olucak ta,,bugun azrayı esıme satıp uyku cekicem gıbı inş
ebrucum iki gün önce falan konuşuldu sahrapın şifalı çayı var öksürüğe birebir olduğunu iddia ediyor, denemedim ama 3 çocuk annesi sonuçta işe yaramasa önermez diye düşünüyorum
ben çam şeklinde pasta yapsam süslesem diye düşünüyordum sevgili eşim "pasta senin işin değil güzel olmuyor" demiş bulunduğu için pasta işleriyle tüm ilişkimi askıya aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?