levent enişteme tttteeeesüüüüfff ederimebrucum iki gün önce falan konuşuldu sahrapın şifalı çayı var öksürüğe birebir olduğunu iddia ediyor, denemedim ama 3 çocuk annesi sonuçta işe yaramasa önermez diye düşünüyorum
ben çam şeklinde pasta yapsam süslesem diye düşünüyordum sevgili eşim "pasta senin işin değil güzel olmuyor" demiş bulunduğu için pasta işleriyle tüm ilişkimi askıya aldım
çorba, pilav, salata sabit
Bige senin şu sucuklu lolipoplardan yapayım diyorum
rus salatası, haydari tamam, kaşarlı mantar yaparım bide nialy çok seviyor
ama ana yemek değişik olsun istiyorum ama bulamıyorum
hadi bana değişik fikirler verin
ne yapayım meze çeşidi ve ana yemek olarak
çorba, pilav, salata sabit
Bige senin şu sucuklu lolipoplardan yapayım diyorum
rus salatası, haydari tamam, kaşarlı mantar yaparım bide nialy çok seviyor
ama ana yemek değişik olsun istiyorum ama bulamıyorum
at bacım fırına iki tane kuzu kol misler kibin işteal sana hem kolay hem lezzetli hem değişik ana yemek
sucuklu lolipop bu menüde çok durmuyor sanki ama boşveeeeeer nilay kuzum istiyordu dursa da yap durmasa da
at bacım fırına iki tane kuzu kol misler kibin işteal sana hem kolay hem lezzetli hem değişik ana yemek
sucuklu lolipop bu menüde çok durmuyor sanki ama boşveeeeeer nilay kuzum istiyordu dursa da yap durmasa da
bige evet ya mustahaak bana dedığın gıbı,,şikayet etmedım ama memnunıyetsızlık vardı bazennn artıkk o da yokkkkkkk,,,nazar ettım yavruma
nıyeoyle dedıkı,,,cok guzel gozukuyordu dogum gunu pastan,,gercı yıyenlere sormak lazım bı de
hadi canım, direk dayağı haketmiş Levent enişte
levent enişteme tttteeeesüüüüfff ederim
bu kavga dahi söylenmez insana canım
mesajı okur okurmaz hadi canııııııımmmmm ne ayııııııp dedüm bige ve kahkaha attım yok atmışım
ana yemeeeeeeekkk
kızlar bir el etıverin nilkünüm faysalıma
acabaaaaaa aaaaaaaa aaaaaaaa ne olabilir:26:
dur ben düşüniiimm
bencede süper olur ama
ablam ve nilay kuzu-koyun ve türevleri yemiyor
yoksa ilk yazdığında balıklama atlayacaktım
nıhaha özendin di mi güzel surat kuduruklaraal sana al sana
kurabiye konusunda daha iyiymişim... pastada daha olmamışım haklı tabii aslında çok az yaptım bugüne kadar üstelik, süt yoğurt krema kullanmadan anca bu kadar olduşu süt yasağımız bi kalksın göstericem ben ona pasta nasıl yapılırmış
:
azra uyudu bende kaçar yatağaaa
opuldunuzz
Slm herkese nilgunum kagit kebap yapardim ben olsam hem lezzetli hem Kolay yiyenlere kuzu etlu yemeyenlere tavuklu yagli kagida sarip yapiyrsun kisi basina 1 paket usulu denedinmi bilmem ama bizim misafir yegimizdir tavuklari izgaralik kemiksiz butlar varya onlardan alip kusbasi yaparsan daha lezzetli oluyor yoksa gogus eti yavan oluyr biz annemde klasik hindi yemege gdyrz rahmetli annanemden kalma aliskanlik senede bir kere hindi yemis oluyrz bu nedenlede :)
Valla guzel hazir sofraya gitmek :) aksama yatili misafirim var minayi yikadm uyudu biraz is yapaym gelirimhadi gitde dinlen bari
zıpa uyumuşken
he bak iyi fikir değerlendirebilirim, tşk ederim canım
oh afiyet olsun ne güzel işte
Bir bakarım canım ona da ben şu an ballı limonlu ıhlamur veriyorum.ebrucum iki gün önce falan konuşuldu sahrapın şifalı çayı var öksürüğe birebir olduğunu iddia ediyor, denemedim ama 3 çocuk annesi sonuçta işe yaramasa önermez diye düşünüyorum
ben çam şeklinde pasta yapsam süslesem diye düşünüyordum sevgili eşim "pasta senin işin değil güzel olmuyor" demiş bulunduğu için pasta işleriyle tüm ilişkimi askıya aldım
bu kabak tatlısı nedir ya ben hiç bilmezdim yılbaşında hep kabak tatlısımı yapılır
ay hiç sorma epruuuuuuuuuu akşam bizimki de içine enerji topu kaçtı zannımca 1 di uyuduğunda
ama ne enerji sorma gitsin
kuduruk olanlar düzeleceğine düzeni olanlar da yoldan çıkıyor. böyle giderse seneye ne durumda olucaz çok merak ediyorumazra ıkı gecedır ıyıce cozuttu,,gece 1 den ıtıbaren saat başı uyandı yanı yıne ıkı saate bı uyanmasına razıyım boyle cok daha fena,,uykusuzum valla gunduzde hıç uyuyamadım,,agzımın ıcınde aft ıkmış ,,vucut gonderdı yıne sınyallerıde hış gerek yoktu bu aft a ben zaten farkındayım geberdığımın
oyy geçmiş olsun canım yaa akşam olmaz sana şimdi:2:Herkese günaydınnnnnn .. yaa çok fenayımm eve gidip yatmak istiyorum ben yaaa .. :2: :2:
sağol meralcim bugün daha iyiyim kaç gün sürer bu iyilik hali muamma ama şu an için iyiyim şükür kicnm bugün nasılsın?
malum kış hali çoğunluk gribiz. siz nasılsınız canım?günaydınnnnn. kaç gündür internetim yoktu gelemedim. varmı yaramaz bi durum. herkezcikler iyidir umarım. biz iyiyiz çok şükür.
tünaydıın.günaydın,
hasta olan herkese geçmişler olsun,
biz dışarıdayız canım. berkay paşa annem ve babamla kalacak.günün sorusu???
yılbaşı gecesi planınız ne?
evde geçirecekler için bir sorum olacak,
ne yapacaksınız yani yiyecek olarak ???
sana da tünaydın şekerimmbunlar hep mi aynı ya!!! burnunu, kulağını, ağzını gösteriyor... göze gelince gelip benim gözümü oyuyor
günaydıııııııınnnnnnnnn
hımmm dışarıdayız dedim ama iptal edip size mi gelsek menü süper hepsine bayılırımfırında kuzu kol ile iç pilav düşünüyorum yanına da kabak tatlısı bir de fırında kestane çerez meyve
allah razı olsun nilgünüm
sabah sabah içim şişti konuyu es geçmek istiyorum böyle kafa oyalayıcı sohbetler edelim nolur
ah nevra sende mi kabak tatlısına bayılırım ben 1 kilo kabağı tek başıma 1 seferde yediğimi bilirim menü harika canımçorba , fırında bütün tavuk , pilav ,
mezeler ; haydari , acılı azme , arnavut ciğeri ( aklıma gelenler bunlar )
çerez , kabak tatlısı şimdilik bunlar
aman canım dikkaaat. adaçayı gargarası da yap kardeşimde işe yaradı.günaydınn herkesee
butun ışlerımı hallettım geldım,,bı aarayı uyumaya ıkna edemedım 7 den berıı ayakta
bugun ınannılmaz bı durgunluk ve keyıfsızlık içindeyım,,havadan mıdır nedır
sizlerde ne var ne yok?
nevra valla başımda ve genzımde bı doluluk var hasta olabılıremmm yanı,,ama onlem alıyorum ıhlamur falan,,,bıde uyusam super olucak ta,,bugun azrayı esıme satıp uyku cekicem gıbı inş
en önemli malzemeleri koymadan pasta yapabilmişsin ya bravo yani bigecimebrucum iki gün önce falan konuşuldu sahrapın şifalı çayı var öksürüğe birebir olduğunu iddia ediyor, denemedim ama 3 çocuk annesi sonuçta işe yaramasa önermez diye düşünüyorum
Slm herkese nilgunum kagit kebap yapardim ben olsam hem lezzetli hem Kolay yiyenlere kuzu etlu yemeyenlere tavuklu yagli kagida sarip yapiyrsun kisi basina 1 paket usulu denedinmi bilmem ama bizim misafir yegimizdir tavuklari izgaralik kemiksiz butlar varya onlardan alip kusbasi yaparsan daha lezzetli oluyor yoksa gogus eti yavan oluyr biz annemde klasik hindi yemege gdyrz rahmetli annanemden kalma aliskanlik senede bir kere hindi yemis oluyrz bu nedenlede :)
Bir bakarım canım ona da ben şu an ballı limonlu ıhlamur veriyorum.
Niye ki öyle diyor ki eşin boşver sen, yapa yapa tecrübe kazanacaksın alla alla
Bilmem bizim yüzyıldır kabak tatlısı pişer evde yılbaşı akşamları ve saat on iki itibarıyla zorla ağzıma tıkılmaya çalışılır tatlı ye ki bütün yılın tatlı geçsin diye yani bu kadar iğrenç bulduğum bir şeyi yiyince nasıl tatlı geçerse yılım bu sene de aynı sahne tekrarlanacak kuvvetle muhtemel.
Bunlar nasıl bir model nilkun yaaa çocuk dediğin dokuz bilemedin onda yatakta olur di mi bu ne yav.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?