2009 Aralık Anneleri

Biz evdeyiz annem babam kardeşim k.validem görümcem kocası oğlu kaynım toplam zeynep dahil 11 kişiyiz yemek olarak domates çorbası sarma hindi etli petura( annem ve k.validemler yunanistan göçmeni ) tatlı olarak klasik kabak tatlısı salata çeşitleri sarma ve salatalar benden petura k.valideden çorba hindi tatlı annemden ben de toplanacağız hobaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

ah nilgün ah hergün aynı lafı söylüyorum hergün biraz daha sapıtıyor benim sıpa da
müzeyyen iyiymiş sizinkide
ama ben hiç sevmiyorum dışarda olmayı böyle zamanlarda, oldum olası niyeyse zevk almıyorum
git işte yorulmadan ye, iç , eğlen ama
deliyim galiba

şimdiden iyi eğlenceler sana

valla biz de ayberk doğduğundan beri ilk kez yılbaşını dışarıda geçiricez nilgün. eşim istese de ben hiç kabul etmedim hep ev ortamında ya misafir ağırladık ya misafir olduk. bu sefer gideceğimiz yer otel çocuklar için de animasyonlu noel babalı ayrı bir kutlama varmış ayberk için de iyi olacak öylelikle kabul ettim ben de. sağol canım. siz de ailece çok güzel geçirirsiniz umarım.

Son düzenleme:

petura ne be:26:

petura ne be:26:

yukfa açar saçta pişirirsin hindiyi veya tavuğu haşlarsın içine bol sarımsak atar yufkaları ıslarsın o suyla etleri koyarsın arasına ceviz koyup üzerine yağ kızdır tirit benzeri bir yemek dediğim gibi yunanistan göçmeni bizimkiler patriotların yemeği bu

siz bide turtanın doğum gününüde kutlayacaktınız demi

afiyet olsun şimdiden, bide kolay gelsin
bakalım bu sefer annenin gözüne girebilecek misin???

siz bide turtanın doğum gününüde kutlayacaktınız demi

afiyet olsun şimdiden, bide kolay gelsin
bakalım bu sefer annenin gözüne girebilecek misin???

yok canım vazgeçtim o işten dün pastaneyle görüştüm sizler ve akrabalarla kutlamak istiyorum ayarladım pastaneyi

dur ben çıktısını alayım da seni ağarlayacağım güne bunları hazırlayayım

olsun yinede uğraştın tşk ederim
bige bu ara hep erken hep erken olmuyor ama

okul kapalı nilgünüm be masaları bekliyos bir de sabah bahsettiğim mevzu için bir şeyler almaya gittim şişimi indirdim

Bir bakarım canım ona da ben şu an ballı limonlu ıhlamur veriyorum.

Niye ki öyle diyor ki eşin boşver sen, yapa yapa tecrübe kazanacaksın alla alla

ya aslında yorulmamı istemiyor doğumgünü için en büyük sorun oydu, ona göre börek ve pasta sipariş etsek birer kilo da tatlı tuzlu kuru pasta alsak olurdu çünkü o zaman ben gece yarılarına kadar oturup iş yapacağıma yatar uyurdum, özünde iyi niyetli yani
ama tabii ben de hırs yaptım yapa yapa daha iyisine ulaşıcam hele de süt ürünleri kullanabileyim kim tutar beni

alem deliye biz akıllıya muhtacız müzeyyen
başımla beraber keşke gelseniz canım benim
teşekkür ederim, ben de öyle avutuyorum kendimi her şeye rağmen fena görünmeyen bir pastası oldu mu oldu... eh yenilebilir miydi? bana göre öyleydi... gönül hem görüntü hem lezzet muhteşem olsun isterdi tabii ama napalım adım hıdır :78:

dipsiz kuyu günü diyorum ben o günlerime... aynı sebepten dolayı iki gündür ben de öyleyim atıyorum atıyorum kuyunun dibini bulamıyorum

allah içinize sindirsin canım benim... hem ayberke iyi gelir berkay da olmayınca eski günlerini yad eder çocukcağız

oooh şimdiden afiyet şeker olsun iyi eğlenceler melikecim
yok canım vazgeçtim o işten dün pastaneyle görüştüm sizler ve akrabalarla kutlamak istiyorum ayarladım pastaneyi

bence de iyi etmişsin vazgeçmekle. yılbaşı kutlanıyor zaten kuzunun kutlaması da ayrı olsun di mi ama:87:

valla bizim gördüğümüz kadarıyla gayet güzel görünüyor e nilgün de tadına bakmış o da memnun halinden o zaman ellerine kollarına sağlık demekten başka birşey kalmıyor geriye. ne güzel kendi ellerinle hazırladın keşke vakit olsaydı da ben de yapabilseydim kendi emek verdiğinle hazır yapılanın yeri bir olur mu hiç.

hem de nasıl deli bu kuduruklar hergün biraz daha delleniyorlar

sağol canım inşallah biz de o yönünü de düşündük biraz

oooh şimdiden afiyet şeker olsun iyi eğlenceler melikecim

bence de iyi etmişsin vazgeçmekle. Yılbaşı kutlanıyor zaten kuzunun kutlaması da ayrı olsun di mi ama:87:

sağol canım evet yaaaaaa şimdi o gece kenardan kutlama olacak teyzemler filan gelmek istiyor alelade olacak eee arkadaşlarımı istiyorum evim çok çok küçük zeynep olmasa sorun değil küçük evde kalabalık olur ama zeynoş olunca ortam yetmiyor ilk yaşı özel olsun

bigecim yalnız üzülerek bişi söylemek istiyorum ben şu atkı işini halledemedim yaa hastalıklar telaşlar bir türlü zaman bulamadım.:78::26: annemden destek alırım diyordum yazık o da bizim peşimizde koşup duruyor demeye dilim varmadı. eksik var mı son durum ne?

tahmin ettim zaten şekerim
sağol canım ben de onu dedim eşime "en azından kendim yaptım" dedim sustu zaten

ben de 1 tane bitirdim ikinciye devam ediyorum yazmayı unuttum annelerden fayda olmadı benim anneminde aksilik boyun fıtığı tuttu başlamıştı ama devam edemiyor zaten bütün gün zeynep ona rağmen gayet hevesle başlamıştı hatta 2 tane örerim ben ne olacak bebek atkısından diye ama yok yarım bile öremedi

ATKI LİSTESİ Biten Kesin Mümkün

Bige 8 9 10
Canan 3 3 5
Öznur 4
Kıymet
Melike 4 5 belki 6
Nilgün 3 2
Müzeyyen
Tülay 8
Merve 3
Toplam 13
GEREKEN 33 34

durum böyle müzeyyencim senden sayı gelmemiş zaten dolayısıyla yeter sayıda görünüyoruz ama melike, öznur, merve ne durumda bilemiyorum... sanırım benim sayı 10a tamamlandı ama parça parça geldi emin değilim bunlar yetmese dahi geçen haftasonu bizim öğretmenler atkı-bere takımları da aldı 6 takım mı ne... yetiyor yani üzülme

can sağlığı olsun melikecim napalım dediğim gibi hazır alınmışlar da var... benim evde yün vardı bu haftasonu kargodan önce yetiştirebilirsem 1 daha öreyim bari

kız anneleri
1,5 yaşında kız çocuğun ayağı kaç numara olur ortalama???

tahmin ettim zaten şekerim
sağol canım ben de onu dedim eşime "en azından kendim yaptım" dedim sustu zaten
:93:
çok fena oldular melike annem yemeğimizi yapardı en azından onu bile yapamıyor çoğu zaman akşam eve gidince hallediyoruz bir şekilde. mümkün değil nefes aldırmıyorlar. bir de sıradan hastalanınca hepimiz atkı işi suya düştü.
gerçekten üzüldüm hatırlarsan herkes 3 er 5 er yaparken ben 1 taneyi yapamazsam eşeklik olacak demiştim ama hakkaten öyle oldu yok yani :96: ama en azından durumun böyle olması sevindirdi beni.
can sağlığı olsun melikecim napalım dediğim gibi hazır alınmışlar da var... benim evde yün vardı bu haftasonu kargodan önce yetiştirebilirsem 1 daha öreyim bari
sen nasıl fırsat bulucan umut paşayla inanmıyorum yaa gerçi benim birini uyutsam diğeriyle ilgilenmem gerekiyor ondan da vakit bulamadım:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…