sağol canım evet yaaaaaa şimdi o gece kenardan kutlama olacak teyzemler filan gelmek istiyor alelade olacak eee arkadaşlarımı istiyorum evim çok çok küçük zeynep olmasa sorun değil küçük evde kalabalık olur ama zeynoş olunca ortam yetmiyor ilk yaşı özel olsun
hani saraydı. hım mm anladımm evim çok çok odalı ama zeynep küçük demek istedin sen
bir eşekkte burada vaaaarrrr:80:
hımm ben de rulo şeklinde yapıyorum patatesle peyniri ezip karıştırarak maydanoz falan da koyuruyorum rulo yaptıktan sonra da buzlukta bekletiyorum bir gece önceden yapıyorum ondan buz böreği diyoruz biz ona:90:teyzelerimiz resim yorumlarınız için teşekkürler. bütün bebişlerimize uzun , sağlık, mutlu bi ömür diliyorum ..
müzeyyencim o sorduğun patatesli rulo börek
saray değil kale kale
nasıl bir uyku bastı... yer mantarı 45 dakikada bir kalktı bütün gece... ondan mı acaba
hımm ben de rulo şeklinde yapıyorum patatesle peyniri ezip karıştırarak maydanoz falan da koyuruyorum rulo yaptıktan sonra da buzlukta bekletiyorum bir gece önceden yapıyorum ondan buz böreği diyoruz biz ona:90:
ondan olabilir tabeeeeesaray değil kale kale
nasıl bir uyku bastı... yer mantarı 45 dakikada bir kalktı bütün gece... ondan mı acaba
bir sen bir ben bir de bebekbir sana bir bana
hımm ben de rulo şeklinde yapıyorum patatesle peyniri ezip karıştırarak maydanoz falan da koyuruyorum rulo yaptıktan sonra da buzlukta bekletiyorum bir gece önceden yapıyorum ondan buz böreği diyoruz biz ona:90:
hatun kayboldu huu nerdesin kesin uyumaya gitti
ne yapıyormuş yer mantarıburdayım :79:
oğluşumdan haber alıyodum
bizde aynen bi gece dolapta beklediyoruz. ama için peynir yoktur . onun yerine süt koyuyoruz .. aynı tarif galiba ..
ondan olabilir tabeeeee
kardeş bu mantarlar daha ne kadan eziyet edecek bize
bir sen bir ben bir de bebek(sorma niye böyle yazdım)
bir sana bir banadan olabilir ama:86:
rulo böreğinin hamuru nasıl bacım?
uyumaz ooooooo:76:
ne yapıyormuş yer mantarı
hımm ne yapıyormuş senin haylaz bakalımburdayım :79:
oğluşumdan haber alıyodum
bizde aynen bi gece dolapta beklediyoruz. ama için peynir yoktur . onun yerine süt koyuyoruz .. aynı tarif galiba ..
ömür boyu bacım
su uyur ben uyumam
avmde çocuklar için trenler oluyor ya onun peşinden yürümeye çalışıyormuş dedim ki çocuğuma eziyet edeceğinize bakıcısıyla (o oldukça ufak tefek de) bindirsenize sevinsin benim oğlum!!! şu an hala tur atıyorlardır ve muhtemelen gece 10da ağlaya ağlaya almak zorunda kalırız diye düşünüyorum ve zihni sinir fikrim yüzümden arayıp naptığını sormaya korkuyorum :18:
çok zor sen açamazsın o hamuru bacımondan olabilir tabeeeee
kardeş bu mantarlar daha ne kadan eziyet edecek bize
bir sen bir ben bir de bebek(sorma niye böyle yazdım)
bir sana bir banadan olabilir ama:86:
rulo böreğinin hamuru nasıl bacım?
uyumaz ooooooo:76:
ne yapıyormuş yer mantarı
ömür boyu bacım
su uyur ben uyumam
avmde çocuklar için trenler oluyor ya onun peşinden yürümeye çalışıyormuş dedim ki çocuğuma eziyet edeceğinize bakıcısıyla (o oldukça ufak tefek de) bindirsenize sevinsin benim oğlum!!! şu an hala tur atıyorlardır ve muhtemelen gece 10da ağlaya ağlaya almak zorunda kalırız diye düşünüyorum ve zihni sinir fikrim yüzümden arayıp naptığını sormaya korkuyorum :18:
verin tarifi bakem
ömür boyu bacım
su uyur ben uyumam
ömür boyu bacım
su uyur ben uyumam
üç yufka ve patates meralcim .
3 orta boy patatesin içine biz 1 bardak süt, 1 yumurta (çiğ olarak ) tuz, baharat , maydanoz doğrayıp hepsini karıştırıyoruz.
yufkanın bir tanesini yayıyoruz patatesli harçın yarısını döküp yufkanın üstüne yayıyoruz . ikinci yufkayı üstüne koyup kalan patatesleri de döküyoruz .. ücünçü yufkayıda üzerie yayıp rulo şeklinde sarıyoruz ve bi gece buzdolabında bekletiyoruz. pişireceğin zaman çıkarıp bir parmak kalınlığında dilimleyip tepsiye diziyoruz üzerine yumurta sürüp doğru fırına .. ee sonra afiyet olsun ..
delisin deliiiiiiiiiiiiiii
sevinsin kuzum ne güzel
çok zor sen açamazsın o hamuru bacımhazır yufka kız ne hamuru nerde ben de 2 kudurukla hamur açacak zaman
hadi bakalım allah yardımcınız olsun şimdiden
tam ben aradığımda iniyorlarmış trenden... dedim tekrar bindirmeyin de tadını alıp inmiycem yapmasın sıpa :86: şaşmış kalmış arada ananeyle dedeyi görüyor tanıyor ama müdahale edemeden geçip gidiyor falan dikkatli dikkatli etrafı seyretmiş sorunsuzca inmiş
manyak ay çok güldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?