2009 Aralık Anneleri

hani saraydı. hım mm anladımm evim çok çok odalı ama zeynep küçük demek istedin sen

Son düzenleme:
teyzelerimiz resim yorumlarınız için teşekkürler. bütün bebişlerimize uzun , sağlık, mutlu bi ömür diliyorum ..

müzeyyencim o sorduğun patatesli rulo börek

bir eşekkte burada vaaaarrrr:80:
bir sanabir bana
teyzelerimiz resim yorumlarınız için teşekkürler. bütün bebişlerimize uzun , sağlık, mutlu bi ömür diliyorum ..

müzeyyencim o sorduğun patatesli rulo börek
hımm ben de rulo şeklinde yapıyorum patatesle peyniri ezip karıştırarak maydanoz falan da koyuruyorum rulo yaptıktan sonra da buzlukta bekletiyorum bir gece önceden yapıyorum ondan buz böreği diyoruz biz ona:90:
saray değil kale kale

nasıl bir uyku bastı... yer mantarı 45 dakikada bir kalktı bütün gece... ondan mı acaba

hatun kayboldu huu nerdesin kesin uyumaya gitti

Son düzenleme:
hımm ben de rulo şeklinde yapıyorum patatesle peyniri ezip karıştırarak maydanoz falan da koyuruyorum rulo yaptıktan sonra da buzlukta bekletiyorum bir gece önceden yapıyorum ondan buz böreği diyoruz biz ona:90:

bizde aynen bi gece dolapta beklediyoruz. ama için peynir yoktur . onun yerine süt koyuyoruz .. aynı tarif galiba ..

Son düzenleme:
saray değil kale kale

nasıl bir uyku bastı... yer mantarı 45 dakikada bir kalktı bütün gece... ondan mı acaba
ondan olabilir tabeeeee
kardeş bu mantarlar daha ne kadan eziyet edecek bize
bir sen bir ben bir de bebek (sorma niye böyle yazdım)
bir sana bir banadan olabilir ama:86:
rulo böreğinin hamuru nasıl bacım?
uyumaz ooooooo:76:
burdayım :79:
oğluşumdan haber alıyodum
ne yapıyormuş yer mantarı

ömür boyu bacım
su uyur ben uyumam
avmde çocuklar için trenler oluyor ya onun peşinden yürümeye çalışıyormuş dedim ki çocuğuma eziyet edeceğinize bakıcısıyla (o oldukça ufak tefek de) bindirsenize sevinsin benim oğlum!!! şu an hala tur atıyorlardır ve muhtemelen gece 10da ağlaya ağlaya almak zorunda kalırız diye düşünüyorum ve zihni sinir fikrim yüzümden arayıp naptığını sormaya korkuyorum :18:

delisin deliiiiiiiiiiiiiii
sevinsin kuzum ne güzel

çok zor sen açamazsın o hamuru bacım hazır yufka kız ne hamuru nerde ben de 2 kudurukla hamur açacak zaman
hadi bakalım allah yardımcınız olsun şimdiden

verin tarifi bakem

üç yufka ve patates meralcim .

3 orta boy patatesin içine biz 1 bardak süt, 1 yumurta (çiğ olarak ) tuz, baharat , maydanoz doğrayıp hepsini karıştırıyoruz.

yufkanın bir tanesini yayıyoruz patatesli harçın yarısını döküp yufkanın üstüne yayıyoruz . ikinci yufkayı üstüne koyup kalan patatesleri de döküyoruz .. ücünçü yufkayıda üzerie yayıp rulo şeklinde sarıyoruz ve bi gece buzdolabında bekletiyoruz. pişireceğin zaman çıkarıp bir parmak kalınlığında dilimleyip tepsiye diziyoruz üzerine yumurta sürüp doğru fırına .. ee sonra afiyet olsun ..

aahh bizimkide atlı karıncayı pek sevmişti.

müzeyyencim aynı tariffi..

manyak ay çok güldüm

ohhh afiyet olsun yapanlara yapacaklara

delisin deliiiiiiiiiiiiiii
sevinsin kuzum ne güzel

çok zor sen açamazsın o hamuru bacım hazır yufka kız ne hamuru nerde ben de 2 kudurukla hamur açacak zaman

hadi bakalım allah yardımcınız olsun şimdiden

tam ben aradığımda iniyorlarmış trenden... dedim tekrar bindirmeyin de tadını alıp inmiycem yapmasın sıpa :86: şaşmış kalmış arada ananeyle dedeyi görüyor tanıyor ama müdahale edemeden geçip gidiyor falan dikkatli dikkatli etrafı seyretmiş sorunsuzca inmiş

ee iyi maşallah ..

manyak ay çok güldüm

gül sen gül
biz babamı kaç sene sonra bilkent tepe home'un önündeki trenden indirebildik biliyo musun sen
sağolsun yeğen kuzum yüzünden babama hasret kaldık neyse sonra treni seferden kaldırdılar da biz de babamıza kavuştuk :86:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…