2009 Aralık Anneleri

hadi canım
hala gülüyorum ama

bu kadarmı yaniiiii
serçe parmağımla rulo yaparda dolaba atarım ben bunu ayol

yavrum ne sevinmiştir kimbilir

ohhh afiyet olsun yapanlara yapacaklara
biz doğumgünü menüsünde yaptık şekerim tavsiye ederiz afiyet olsun
iyi hadi atlatmışsınız
ay inanmıyorum yaa
de haydi ben gider :79:
hadi sana güle güle kavuş haylaz paşana koklaş bizim için de
bu kadarmı yaniiiii

yürü be meralim kim tutar seni hamarat hatunun hali başka oluyor tabe

kızlar az daha halitin aşıyı unutuyodum ..aslında unuttumda hee dün melike bahsediyodu aşı felan diye ..kafamın içinden bişey dank etti o anı anlatamam şok oldum ..hemen tarihe baktım o günmüş aşı günü neyse ben bugun gittim saglk ocagına da yaptılar ..iyiki varsın KK . .

hani saraydı. hım mm anladımm evim çok çok odalı ama zeynep küçük demek istedin sen

saray değil kale kale

TAM BEN YAZACAKTIM ŞEKERİM SEN ÖNCE DAVRANDIN BENİM EV 3 BANYO 1 SALON 52.5 ODALI BİR KALE AMA ODALAR MİNİK MİNİK

EVET BEN DE BİLİYORUM BU BÖREĞİ VE ÇOK SEVERİM HATTA PEK ÇOK SEVERİM ZATEN BEN PATATESLİ BÖREK HASTASIYIM FIRINDAN ÇIKTIĞI GİBİ YANINA 1 BARDAK ÇAY MİDEN YANA YANA YİYECEKSİN

AAAAAAAAAAA DELÜ NE ÇOK GÜLDÜM SEN BENİ ALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH

EVET İYİ Kİ VARSIN KK AMA BEN HATIRLATTIĞIMA GÖRE İYİ Kİ VARIM ( kendimi övmezsem ölürüm )

YARIN GELMEYECEK HATUNLAR YENİ YILINIZ KUTLU MUTLU OLSUN İNŞALLAH 2011 DE HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN BU YIL HEPİMİZE SAĞLIK ( BEBELERİMİZE ÖZELLİKLE ) MUTLULUK HUZUR EVİMİZE BOLLUK BEREKET GETİRSİN

Kızlar birşey soracağım kredi kartında eşimin puan var bunlar yılbaşında silinecek mi öyleyse alışverriş yapacak eşim yok silinmiyorsa yapmayacak biriktirecek card finans ve garanti bonus bilgisi olan yardım ederse çok memnun olurum

de haydi ben gider :79:

güle gülee .. öp paşamızı da ben yerime ..

bu kadarmı yaniiiii

kim tutar seni meralcimm ..

sene sonu siliniyoo diye biliyorumm ben :26:

canımcım bu patatesler nası olcek acep. haşlanmışmı çiğ rendelenmişmi:44:

ben bugün erken kaçıyorum . gideyimde yatayım biraz annem baksın biraz bana

nilgüncüüüm yarın yoksun sanırım .
şimdiden iyi senelr diyorum.. eşinle , çocuklarınla , tüm ailenle birlikte nice , mutlu seneler geçirmenizi diliyorum .. güzel kızın nilay' ı ve paşa gökay' ı ve seni öpüyorummm ..

yeni senede görüşmek üzereee..

Herkese iyi akşamlar

Yarın görüşmek üzereee .. kendinize ve güzel kuzularınıza iyi bakınn.. hasta olanlara acil şifalar diliyorummm ..

bugün konusu geçti burada sanırım 20 ocakda sıfırlıyorlarmış melikecüm

eyvallah bacım
aynı dilekler senin içinde
bende öpüyorum seni ve sarı kuzunu :)

bende kaçayım herkeeze iyi akşamlar
haydi iyi akşamlar
güle güle git öpüldünüz

EVET İYİ Kİ VARSIN KK AMA BEN HATIRLATTIĞIMA GÖRE İYİ Kİ VARIM ( kendimi övmezsem ölürüm )

evet melike aslında sana borcluyum . .çok teşekkur ederim sayende minnoşum yeğenin hastalıklardan uzak buyuyecek inşallah . .sen olmasan ne yapardık anacım iyiki varsın iyiki anan seni doğurmuş (birazda ben abartıyım dedim ama biraz fazla oldu galiba )

Ay ben bu rulo borege bayilirim peynir patates karisik yapiyor annem buzlukta duruyor misafir gelecegi zaman dilimleyip firina super guzel kahvaltidada super oluyor atin dolapta dursun yarisi hicbirsey olmuyor hem direk rulo oldugu icin sarma derdi yok sigara boreginden bile kolay dilim dilim ye oyoyyy bak cnm istedi ay ne okusam canim istyr artik kesin kilo alacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…