gül sen gül
biz babamı kaç sene sonra bilkent tepe home'un önündeki trenden indirebildik biliyo musun sen
sağolsun yeğen kuzum yüzünden babama hasret kaldık neyse sonra treni seferden kaldırdılar da biz de babamıza kavuştuk :86:
bu kadarmı yaniiiiiüç yufka ve patates meralcim .
3 orta boy patatesin içine biz 1 bardak süt, 1 yumurta (çiğ olarak ) tuz, baharat , maydanoz doğrayıp hepsini karıştırıyoruz.
yufkanın bir tanesini yayıyoruz patatesli harçın yarısını döküp yufkanın üstüne yayıyoruz . ikinci yufkayı üstüne koyup kalan patatesleri de döküyoruz .. ücünçü yufkayıda üzerie yayıp rulo şeklinde sarıyoruz ve bi gece buzdolabında bekletiyoruz. pişireceğin zaman çıkarıp bir parmak kalınlığında dilimleyip tepsiye diziyoruz üzerine yumurta sürüp doğru fırına .. ee sonra afiyet olsun ..
yavrum ne sevinmiştir kimbilirtam ben aradığımda iniyorlarmış trenden... dedim tekrar bindirmeyin de tadını alıp inmiycem yapmasın sıpa :86: şaşmış kalmış arada ananeyle dedeyi görüyor tanıyor ama müdahale edemeden geçip gidiyor falan dikkatli dikkatli etrafı seyretmiş sorunsuzca inmiş
de haydi ben gider :79:
biz doğumgünü menüsünde yaptık şekerim tavsiye ederiz afiyet olsunohhh afiyet olsun yapanlara yapacaklara
iyi hadi atlatmışsınıztam ben aradığımda iniyorlarmış trenden... dedim tekrar bindirmeyin de tadını alıp inmiycem yapmasın sıpa :86: şaşmış kalmış arada ananeyle dedeyi görüyor tanıyor ama müdahale edemeden geçip gidiyor falan dikkatli dikkatli etrafı seyretmiş sorunsuzca inmiş
gül sen gül
biz babamı kaç sene sonra bilkent tepe home'un önündeki trenden indirebildik biliyo musun sen
sağolsun yeğen kuzum yüzünden babama hasret kaldık neyse sonra treni seferden kaldırdılar da biz de babamıza kavuştuk :86:
hadi sana güle güle kavuş haylaz paşana koklaş bizim için dede haydi ben gider :79:
bu kadarmı yaniiiii
serçe parmağımla rulo yaparda dolaba atarım ben bunu ayol
yavrum ne sevinmiştir kimbilir
hani saraydı. hım mm anladımm evim çok çok odalı ama zeynep küçük demek istedin sen
saray değil kale kale
üç yufka ve patates meralcim .
3 orta boy patatesin içine biz 1 bardak süt, 1 yumurta (çiğ olarak ) tuz, baharat , maydanoz doğrayıp hepsini karıştırıyoruz.
yufkanın bir tanesini yayıyoruz patatesli harçın yarısını döküp yufkanın üstüne yayıyoruz . ikinci yufkayı üstüne koyup kalan patatesleri de döküyoruz .. ücünçü yufkayıda üzerie yayıp rulo şeklinde sarıyoruz ve bi gece buzdolabında bekletiyoruz. pişireceğin zaman çıkarıp bir parmak kalınlığında dilimleyip tepsiye diziyoruz üzerine yumurta sürüp doğru fırına .. ee sonra afiyet olsun ..
tam ben aradığımda iniyorlarmış trenden... dedim tekrar bindirmeyin de tadını alıp inmiycem yapmasın sıpa :86: şaşmış kalmış arada ananeyle dedeyi görüyor tanıyor ama müdahale edemeden geçip gidiyor falan dikkatli dikkatli etrafı seyretmiş sorunsuzca inmiş
gül sen gül
kızlar az daha halitin aşıyı unutuyodum ..aslında unuttumda hee dün melike bahsediyodu aşı felan diye ..kafamın içinden bişey dank etti o anı anlatamam şok oldum ..hemen tarihe baktım o günmüş aşı günü neyse ben bugun gittim saglk ocagına da yaptılar ..iyiki varsın KK . .
de haydi ben gider :79:
bu kadarmı yaniiiii
serçe parmağımla rulo yaparda dolaba atarım ben bunu ayol
yavrum ne sevinmiştir kimbilir
Kızlar birşey soracağım kredi kartında eşimin puan var bunlar yılbaşında silinecek mi öyleyse alışverriş yapacak eşim yok silinmiyorsa yapmayacak biriktirecek card finans ve garanti bonus bilgisi olan yardım ederse çok memnun olurum
üç yufka ve patates meralcim .
canımcım bu patatesler nası olcek acep. haşlanmışmı çiğ rendelenmişmi:44:
haşlanarak canımm .. çok süper bi börek soğuk bile yenebiliyoo.
hımmm peki üzerine sadece yımırta mı sürecez çok sordum kusura bakma. yapacamda
kızlar birşey soracağım kredi kartında eşimin puan var bunlar yılbaşında silinecek mi öyleyse alışverriş yapacak eşim yok silinmiyorsa yapmayacak biriktirecek card finans ve garanti bonus bilgisi olan yardım ederse çok memnun olurum
ben bugün erken kaçıyorum . gideyimde yatayım biraz annem baksın biraz bana
nilgüncüüüm yarın yoksun sanırım .
şimdiden iyi senelr diyorum.. eşinle , çocuklarınla , tüm ailenle birlikte nice , mutlu seneler geçirmenizi diliyorum .. güzel kızın nilay' ı ve paşa gökay' ı ve seni öpüyorummm ..
yeni senede görüşmek üzereee..
Herkese iyi akşamlar
Yarın görüşmek üzereee .. kendinize ve güzel kuzularınıza iyi bakınn.. hasta olanlara acil şifalar diliyorummm ..
haydi iyi akşamlarbende kaçayım herkeeze iyi akşamlar
EVET İYİ Kİ VARSIN KK AMA BEN HATIRLATTIĞIMA GÖRE İYİ Kİ VARIM ( kendimi övmezsem ölürüm )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?