Ev siliyrm :) sendn nbr kiymet nasil oldu zeynep
haydi ben toparlanır kaçar,
hepinize mutlu, huzurlu,sağlıklı, sıhhatli,
akıllı çocuklu, gece uykulu
çoooooooooooooooooooooook güzel bir yıl diliyor
ve hepinizi öpüyorum....
walla cümle biraz ofsayt ama idare edin, kaşla gözün arasında yazdım
kolay gelsin canım bu saate mi kaldı ancadır minayla uyuyo mu yoksam:) valla zeyenbi anlamadım gitti akşam bişeyi yok sabah kalkıyo hapşırıyo başlıyo burnu akmaya akşam üstü kesiliyo. ben havalara bağlıyom artık alerjikte olabilir bende öyleyimdir nemli ve rutubetli hava beni de öyle yapıyor.
canimcim sanada kolay gelsin misafirin glck hersey rast gitsin o guzel dilekleri bende sana dlyrmhaydi ben toparlanır kaçar,
hepinize mutlu, huzurlu,sağlıklı, sıhhatli,
akıllı çocuklu, gece uykulu
çoooooooooooooooooooooook güzel bir yıl diliyor
ve hepinizi öpüyorum....
walla cümle biraz ofsayt ama idare edin, kaşla gözün arasında yazdım
benim bu darlanmalarım geçmedi ya depresyona mı giriyorum ne:) bana değişik bişey lazım
Valla anca uyudu uyanikken mumkun degil silmek hemen basiyor :) alerjikde olblr 3 yas gelsin ben hmen alerji testi yaptrcm minaya
Sibel cok soguk eger yavruysa donarak olur orda. Zaten actir o . Hay allahim bak simdi.
cook gecmış olsun sıbelım yaa,,tuhh ...e ıyıde sende durmak bılmıyosun kı ya bakk tum gun dondun durdun evde temızlkcı olmasına ragmen ee gucten duştun tabıı ıyıce,,ustune uykusuzluk falanda var.bırazcıkta kendı canının kıymetını bıl kuzum ya bırak evıı fareler mı basacak zaten ıkı başınıza ne kadar kırlenecek...ıstahım yok deme şoyle karabıberlı felan tavuk suyuna corba yap,,ıhlamur felan da ıç,,,hem sut olur hem şifa ınş canım bışey yememezlık yapma,,grıp zor cook zor ama kendını bırakma...ınş toparlarsın bı an once,,acıııll sıfalar dılıyorummm
Ebru gecmis olsn insallah daha yukselmeden gcr biter sibel sanada gecmis olsn annem icin dilekleriinize tsk ederim kaciryor arada ebru babam kiziyr bu igneleri bosuna vurulyrsun dikkat et diye o yokken hemen kacirmaya bakyr :) seker hastasi kendi evinin hirsizi olur derlermis yemek konusunda bakalim 53 yasinda cocuk dgl lafta dinlemyrki
ben aynı şekildeyim .. burnum yara acıyoo ve ben mendili burnumdan çekemiyorumm .. vucüdün kırılıyoo . aay bi dinlenebilsemm ..
benim kızımda 1 yaşında 9 kilo ve 72 cm canım dr iyi durumda diyor her bebek aynı olmuyor çok kilolu olmasındansa ben durumundan memnunum çok şükür önemli olan sağlıklı olması bence ben de çocukluğumdan beri zayıfım ama kolay kolay hasta olmam
evet melike aslında sana borcluyum . .çok teşekkur ederim sayende minnoşum yeğenin hastalıklardan uzak buyuyecek inşallah . .sen olmasan ne yapardık anacım iyiki varsın iyiki anan seni doğurmuş (birazda ben abartıyım dedim ama biraz fazla oldu galiba )
TAM BEN YAZACAKTIM ŞEKERİM SEN ÖNCE DAVRANDIN BENİM EV 3 BANYO 1 SALON 52.5 ODALI BİR KALE AMA ODALAR MİNİK MİNİK
AAAAAAAAAAA DELÜ NE ÇOK GÜLDÜM SEN BENİ ALLAH TA SENİ GÜLDÜRSÜN İNŞALLAH
EVET İYİ Kİ VARSIN KK AMA BEN HATIRLATTIĞIMA GÖRE İYİ Kİ VARIM ( kendimi övmezsem ölürüm )
YARIN GELMEYECEK HATUNLAR YENİ YILINIZ KUTLU MUTLU OLSUN İNŞALLAH 2011 DE HERŞEY İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLSUN BU YIL HEPİMİZE SAĞLIK ( BEBELERİMİZE ÖZELLİKLE ) MUTLULUK HUZUR EVİMİZE BOLLUK BEREKET GETİRSİN
Kızlar birşey soracağım kredi kartında eşimin puan var bunlar yılbaşında silinecek mi öyleyse alışverriş yapacak eşim yok silinmiyorsa yapmayacak biriktirecek card finans ve garanti bonus bilgisi olan yardım ederse çok memnun olurum
bigecim ben atkıda 4 ü tamamlayacağım 2 tanesini ben ördüm bitti 1 tanede kardeşime ördürdüm diğerinide kayınvalideme verdim örüyor..
hangi gün gidecekse arkadaşlar haber versinler banada bende gitmek istiyorum onlarla atkılarıda giderken götüreceğim.
gündüzcüler hepinizi bebelerinizle birlikte öpüyorum çook güzel sıkıntısız,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl diliyorum..
günaydın
günaydın canımm
günaydın...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?