2009 Aralık Anneleri

haydi ben toparlanır kaçar,
hepinize mutlu, huzurlu,sağlıklı, sıhhatli,
akıllı çocuklu, gece uykulu
çoooooooooooooooooooooook güzel bir yıl diliyor
ve hepinizi öpüyorum....

walla cümle biraz ofsayt ama idare edin, kaşla gözün arasında yazdım

Ev siliyrm :) sendn nbr kiymet nasil oldu zeynep

kolay gelsin canım bu saate mi kaldı ancadır minayla uyuyo mu yoksam:) valla zeyenbi anlamadım gitti akşam bişeyi yok sabah kalkıyo hapşırıyo başlıyo burnu akmaya akşam üstü kesiliyo. ben havalara bağlıyom artık alerjikte olabilir bende öyleyimdir nemli ve rutubetli hava beni de öyle yapıyor.

size ii seneler olsun nilgün eşin ve çocuklarınla. inş. dinlenirsin tatilinde öpüyoruz sizi:)

benim bu darlanmalarım geçmedi ya depresyona mı giriyorum ne:) bana değişik bişey lazım

Valla anca uyudu uyanikken mumkun degil silmek hemen basiyor :) alerjikde olblr 3 yas gelsin ben hmen alerji testi yaptrcm minaya

canimcim sanada kolay gelsin misafirin glck hersey rast gitsin o guzel dilekleri bende sana dlyrm

bu arada bizim kpss sonuçları açıklandı rezalet ötesi 70 almışım. çok pişman oldum çalışmadığıma o sorulara ya

ya ne kötü oldu şşu forum resimleri albümleri takip edemiyorum artık.önceden kaçımazdım en azından fotoları takip ediyordum(

bigecim ben atkıda 4 ü tamamlayacağım 2 tanesini ben ördüm bitti 1 tanede kardeşime ördürdüm diğerinide kayınvalideme verdim örüyor..
hangi gün gidecekse arkadaşlar haber versinler banada bende gitmek istiyorum onlarla atkılarıda giderken götüreceğim.

Sibel cok soguk eger yavruysa donarak olur orda. Zaten actir o . Hay allahim bak simdi.

ah burcu sorma hiç dermanım yok yoksa ben ilgilenirdim mutlaka. ama yan bloktaki kadınlarda inmiş bakıyolardı süt filan vardı ellerinde inşallah bişey olmamıştır.

ya bitiremedim işleri zaten sinir oldum. temizlikçi kadında 5 olunca işleri yarım bırakıp kaçtı bidaha uzun bi süre iznim yok aklımdaki işleri bitirmeye çalışıyorum..

canım annenle ilgili yeni gördüm bende çok geçmiş olsun sizide..

ben aynı şekildeyim .. burnum yara acıyoo ve ben mendili burnumdan çekemiyorumm .. vucüdün kırılıyoo . aay bi dinlenebilsemm ..

aynen işte yara oldu bile sana da geçmiş olsun.. ben iznimde gezcektim dinlencektim güya.. izin bitti ben bitek temizliği bitiremedim..

slmlar herkese kayınvalidemler burda olduundan çook giremiyorumherkese ailesi bebişi ve tüm sevdikleriyle geçireceği bol şanslı,sağlıklı,huzurlu,mutlu yıllar dilerim...

gündüzcüler hepinizi bebelerinizle birlikte öpüyorum çook güzel sıkıntısız,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl diliyorum..

minyon olacak demekki cnm
her çocuk aynı olmuyor tabi
bizimkinin gelişimi biraz önden gidiyor
sağlıklımı geri boş
uzun kısa yada kilolu zayıf olması ne farkederki

[/B][/COLOR][/QUOTE]sağolun canım dediğiniz gibi önemli olan sağlıklı olması ama çok iştahsız zorla böğürerek yiyor doktor iştah şurubu verdi artık ama oda pek fayda etmiyor siz sade süt veriyormusunuz

kk nın delisi olarak ben buradayım salataları yaptım biraz evvel sarmalarım bitti masamı hazırladım mutfağı az buçuk toparladım yatayım sabah evi toplayıp banyoyu sileceğim birde yatağı hazırlamam lazım annemler kalacağı için yatak odasında onlar yatacak biz zeynebin odasında zeynep le başbaşa

ben geldim ama yine de aaaaaaaammmmmiiiiinnnnnnn
amin canım allah hepimizi güldürsün zaten sen de beni güldürdün 52,5 diyo yaaaaa
bu arada o nası bi cümle olmuş yahu "ne çok güldüm sen beni allah ta seni güldürsün" nedir?? :82:

ben hiçbiri silinmiyor diye biliyorum yani bunca yıllık kredi kartı kullanıcısıyım hiç silindiğini görmedim daha doğrusu dikkat de etmedim :26: la yoksa bunca yıldır her yılbaşı kazandığım onca puan uçuyor da ben mi uyuyorum

elleriniz dert görmesin allah razı olsun öznurcum
Ebru ve Nevra 8 Ocak'ta bildiğim kadarıyla eşleriyle gidecekti

gündüzcüler hepinizi bebelerinizle birlikte öpüyorum çook güzel sıkıntısız,sağlıklı,mutlu,huzurlu bir yıl diliyorum..

amin inşallah canım cümlemiz için süper bir yıl olur ve bizlerin de birlikte kutlayacağı çooooook yıllardan ikincisi olarak tarihe geçer

günaydın canımm

günaydın...........

günaydın cümleten... gerginim asabiyim ne güzel bi yılsonu!!! ya da yılbaşı işte ne taraftan baktığına göre değişiyor

tülayyyyyyy canım noldu??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…