sebzegille kavga ettik akşam bilge. hemde kızın önünde. yavrum dudağını büke büke ağladı bizim öküz bağırdıkça. ben başka odaya kaçtımsada, söledimsede dinletemedim. bütün gece de durup durup ağladı kuzum. çok canım sıkkın çokellerimle boğasım var
sebzegille kavga ettik akşam bilge. hemde kızın önünde. yavrum dudağını büke büke ağladı bizim öküz bağırdıkça. ben başka odaya kaçtımsada, söledimsede dinletemedim. bütün gece de durup durup ağladı kuzum. çok canım sıkkın çokellerimle boğasım var
günaydın kızlar..
şimdiden herkese mutlu huzurlu sağlıklı bol paralı sevdikleriyle nice nice yıllar diliyorum.
ben gribim malum bide sabah regli oldum aman ne şahane bi yeni yıla giriş
valla akşam engin naz ve ben olacağımız için ben öyle ayrı bi hazırlık yapmıcam. zaten 12 ye girir yatarım..
ahh ahh eskiden olsa bi ay öncesinden kıyafetler alınır planlar yapılır hazırlıklar başlardı. mutlaka biyerlerde olurdum..neyse canım bu yıl kızım var herşeye değer canım kızımbenim azcık daha büyüsün beraber ağaç mağaç süsler hediyeler alırız..
ay iki dakkada kendi kendime önce bunalıma sokup sonra teselli ettim
hey yarabbim bizimkide öyle işte laf anlatamıyorum kuzucum ya nası korkmuştur tabi.. sen bugün bol bol ilgilen bari turtayla bugün..
saol sibelcim. bunların hepsi aynı model. dicek bişi bulamıyorum artık. kız korkuyo dedikçe korkarsa korksun. diyor ya nası bi hayvanlıktır bu anlamadım. boşayacam eninde sonunda ben bunu kararlıyım. kızımı alıp gidecem çok uzaklara. gözüm görmesin yeter
saol sibelcim. bunların hepsi aynı model. dicek bişi bulamıyorum artık. kız korkuyo dedikçe korkarsa korksun. diyor ya nası bi hayvanlıktır bu anlamadım. boşayacam eninde sonunda ben bunu kararlıyım. kızımı alıp gidecem çok uzaklara. gözüm görmesin yeter
valla tülaycım gözden çıkardıysan düzelmeme riskini alıyorsan ben olsam bu akşam kız uyuduktan sonra gider son derece donuk bir sesle kulağına "bir daha kızın yanında bağırırsan o gece uyumamanı tavsiye ederim" der dönüp odadan çıkarken "hadi sana iyi geceler" der gider yatardım
babalar anneler gibi olamıyor malesef ne desek boş dilerim geçici bir durumdur aile içi huzursuzluk ayrılık çoçukları daha çok etkiliyor biliyosun boşanmak en son çare olmalı sakın aklına bunu sokma yoksa hepten soğursun canım bak yeni bir yıl başlıyor herşey çok daha güzel olacak böyle düşünsaol sibelcim. bunların hepsi aynı model. dicek bişi bulamıyorum artık. kız korkuyo dedikçe korkarsa korksun. diyor ya nası bi hayvanlıktır bu anlamadım. boşayacam eninde sonunda ben bunu kararlıyım. kızımı alıp gidecem çok uzaklara. gözüm görmesin yeter
geçmiş olsun sibelcim ah bu grip geldi,mi gitmez hemen gidiversin inşallahgünaydın kızlar..
şimdiden herkese mutlu huzurlu sağlıklı bol paralı sevdikleriyle nice nice yıllar diliyorum.
ben gribim malum bide sabah regli oldum aman ne şahane bi yeni yıla giriş
valla akşam engin naz ve ben olacağımız için ben öyle ayrı bi hazırlık yapmıcam. zaten 12 ye girir yatarım..
ahh ahh eskiden olsa bi ay öncesinden kıyafetler alınır planlar yapılır hazırlıklar başlardı. mutlaka biyerlerde olurdum..neyse canım bu yıl kızım var herşeye değer canım kızımbenim azcık daha büyüsün beraber ağaç mağaç süsler hediyeler alırız..
ay iki dakkada kendi kendime önce bunalıma sokup sonra teselli ettim
aslında olay çok basit bi sebepten çıktı. babaannesinden geldik. yaydı kendini film seyrediyo. bende kızın altını alıyorum bi yandan yoğurt mayalıyorum. tulumu giydirmeye uğraşıyorum. maması için su koydum. hepsini hallettim. bi maması hazırlancek. bari azıcık yardım ette mamasını falan hazırla dedim. bi fırladı yerinden bu lafların yüzünden kendimi asacam bi gün dedikızın tulumu giydiirp mutfağa gittim. suyu koymuş bibreona bisküvyi kırmış mama katacak. dedim bu böle olmaz önce mamayla karışcak sonra bisküvi koyulur. döktüm lavobaya. bir açtı ağzını böle olsa nolurmuş kim dedi bunu böle yapılcek diye. herşeyi sen çok biliyorsun. tirp atıyorsun bana . bana altında çalışan personel muamelesini yapıyorsun falan falan. kız gelmiş o sırada arkamdan bakıyo bize aldım yatak odasına gittim. peşimizden geldi mama kutusu elinde bağrtındı bağtındı gözlerini pörtleterek üstümüze attı mama kutusunu.. ecrinnaz dudağını büke büke sonra çığşlıklarla başladı. yapma etme dedikçe daha çok kudurdu. kızımın o bakışlarını hiç unutamam. ürkek titrayerek elini gösterrek bişiler sölemeye çalışıyo.o ağladıkça bende ağladım.içini çekiyodu hep uykusunda
aslında olay çok basit bi sebepten çıktı. babaannesinden geldik. yaydı kendini film seyrediyo. bende kızın altını alıyorum bi yandan yoğurt mayalıyorum. tulumu giydirmeye uğraşıyorum. maması için su koydum. hepsini hallettim. bi maması hazırlancek. bari azıcık yardım ette mamasını falan hazırla dedim. bi fırladı yerinden bu lafların yüzünden kendimi asacam bi gün dedikızın tulumu giydiirp mutfağa gittim. suyu koymuş bibreona bisküvyi kırmış mama katacak. dedim bu böle olmaz önce mamayla karışcak sonra bisküvi koyulur. döktüm lavobaya. bir açtı ağzını böle olsa nolurmuş kim dedi bunu böle yapılcek diye. herşeyi sen çok biliyorsun. tirp atıyorsun bana . bana altında çalışan personel muamelesini yapıyorsun falan falan. kız gelmiş o sırada arkamdan bakıyo bize aldım yatak odasına gittim. peşimizden geldi mama kutusu elinde bağrtındı bağtındı gözlerini pörtleterek üstümüze attı mama kutusunu.. ecrinnaz dudağını büke büke sonra çığşlıklarla başladı. yapma etme dedikçe daha çok kudurdu. kızımın o bakışlarını hiç unutamam. ürkek titrayerek elini gösterrek bişiler sölemeye çalışıyo.o ağladıkça bende ağladım.içini çekiyodu hep uykusunda
ah benim canım kuzum ya... sen de canımsın sana da kıyamadım ama
"ürkek titrayerek elini gösterrek bişiler sölemeye çalışıyo." dedin ya işte orda koptumtahmin ediyorum nasıl göründüğünü kuzunun
nasıl bir insan evladını o halde görüp umursamaz
diyecek çok şey var diyecek hiçbir şey yok tülaycım
sağolun canım dediğiniz gibi önemli olan sağlıklı olması ama çok iştahsız zorla böğürerek yiyor doktor iştah şurubu verdi artık ama oda pek fayda etmiyor siz sade süt veriyormusunuz[/QUOTE]minyon olacak demekki cnm
her çocuk aynı olmuyor tabi
bizimkinin gelişimi biraz önden gidiyor
sağlıklımı geri boş
uzun kısa yada kilolu zayıf olması ne farkederki
[/B][/COLOR]
hem evdesin diye neden bunalım takılıyosun ki bak bizde evdeyiz bu sene napalım cimcimemiz küçücük doğudayız gidecek biryer yok gazinoda eğlence var ama yağmur durmuyor orda gürültüden ağlayıp duruyo bide herkes sevip kucağına almak isteyio falan en iyisi evde durmak dedik dün gece eşim pasta yaptırmış maça gidiyorum die çıktı evden eli kolu dolu geldi tavuk almış yılbaşı şapkası süs konfeti falan almış kızım için dio senin için deil dio artık anlıyorlar oyunu eğlenceyi bnce sende böyle bişy yapablirsin sibel en güzel 2ci yılbaşım bu çünkü kızım yanımda sağlıklı sıhatli daha ne isterimkii
geçmiş olsun sibelcim ah bu grip geldi,mi gitmez hemen gidiversin inşallah
hem evdesin diye neden bunalım takılıyosun ki bak bizde evdeyiz bu sene napalım cimcimemiz küçücük doğudayız gidecek biryer yok gazinoda eğlence var ama yağmur durmuyor orda gürültüden ağlayıp duruyo bide herkes sevip kucağına almak isteyio falan en iyisi evde durmak dedik dün gece eşim pasta yaptırmış maça gidiyorum die çıktı evden eli kolu dolu geldi tavuk almış yılbaşı şapkası süs konfeti falan almış kızım için dio senin için deil dio artık anlıyorlar oyunu eğlenceyi bnce sende böyle bişy yapablirsin sibel en güzel 2ci yılbaşım bu çünkü kızım yanımda sağlıklı sıhatli daha ne isterimkii
maşallah eşine allah ağzınızın tadını bozmasın canancım
şaka maka 2. yılbaşları yahu
iştah şurubu bnde istemiştim doktor vermedi tavsiye etmedi
süte başladım 1 hafta olacak sanırım sabak akşam veriyorum
kızlar siz ne kadar veriyosunuz süt belli bir miktar varmı fazla vermeyelimde zaten fazlası kabız ve kansızlık yapar diolar
maşallah eşine allah ağzınızın tadını bozmasın canancım
şaka maka 2. yılbaşları yahu
bak ya öyle bi anlatmışsınki benim bile gözlerim doldu. hay allahım ya.. ama eşin varya ayyyynnnııı diyorum başka bişey demiyorum. ben ona kocam gibi diilde işçi gibi davranıyomuşum. vs. aynı laflar.. bişey yapdediimdede şöyle olur diyince böyle olsa nolur.. yani bunu niye söylüyorum üzme kendini bak hepsi aynı bunların.. neyseki bebişler kolay atlatıyolar. ben kavga ettiğimiz gece vicdan azabından sabaha kadar başında oturdum uyumadan.. o hep içini çekmişti yavrum ya.. ah tülay ahh. ne diyim bilmemki..
sağol canım amin inşallah eski yılla beraber gidiverir :)
e naz 9 da uyur. enginle desen aramız limoni.. filan yani.. ben de hasta.. hızlı bi hayattan sonra fazla monoton geliyo.. ama dediğim gibi kızım var.. ve bundan daha güzel hiçbişey olmaz
bugün nazın da diş sancısı fena kalktığıdan beri sürekli mızırdanıyo.. zor uyudu..
hee uyumak demişken günde kaç kez kaç saat uyuyo bebişler cvp verin bakim... dün benim kızı bi kere uyuttuk akşam hemencik uyudu gecede daha az kalktı acaba diyorum artık günde 2 uyku fazla mı geliyokii..
ay soırma bilge p.tesi göreve gidiyor 1 ay yok ondan ne yapsam die şeşırmış durumda elinde olsa düyaları yığacak yağmura hafta sonları gelecek ama işte gelde anlat kolay değil dün tuturdu bi tane daha laptop alalım şu küçüklerden ya dedim saçmalama hani çok lüzumsuz ihtiyacımız yokki yetiyor 1 tane ee az parada değil 1-1.500 tl neymiş netten sürekli izlicekmiş yağmuru sabret dedim ölen gelmez giden gelir dedim çok bilion die söylendi durdu bana
ya 2. yılbaşı. ilkinden bişi anlamamıştım gerçi benimki 5 günlüktü ve uyuyodu (ne güzel günlerdi) sürekli uyuyolardı.. tam 12 de kızımı öpmüştüm.. seneye daha gzüel olur inşallahh.. biraz daha akılları ereceği için keyifli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?