Yeni yılın, kellere saç, hastasına maç, işsize iş, dişsize diş, üşüyene gocuk, olmayana çocuk, rakıya buz, yemeğe tuz, nazar değene hoca, evde kalana koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, herkese huzur, sağlık ve çok para getirmesini dilerim J
Herkese sağlıklı , huzurlu , mutlu yıllar…
Yeni yılın, kellere saç, hastasına maç, işsize iş, dişsize diş, üşüyene gocuk, olmayana çocuk, rakıya buz, yemeğe tuz, nazar değene hoca, evde kalana koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, herkese huzur, sağlık ve çok para getirmesini dilerim J
Herkese sağlıklı , huzurlu , mutlu yıllar…
1-ben havluyla kurutuyorum zaralı diye duymuştum fön makinesini zaten ince telli saçları hemen kuruyorşimdi bikaç sorum olacak size..
1- banyodan sonra kuzuların saçlarını nası kurutuyosunuz (fön makinası zararlı mıdırkine?) ama ıslak ıslak durması daha bi zararlı değil midir?
2- kendi kendine yemeyi öğrensin diye tabak kaşık veriyomusunuz yiyo mu? (benimki önce tabağın içindekileri eliyle mıncıklıyo sonra ne var ne yok tabak kaşık içindekiler yere atıyo)
3- kahvaltıyı ayrı ayrı verince azıcık yiyo böyle bulamaç gibi yedirmek 1 yaşındaki bi çocuk için artık olmamalı diilmi?
evet uzmanlık sorularınız şincik bunlar yepyeni sorularla yeni yılda yine sizlerle olmak ümidiyle
Uploaded with ImageShack.us
yeni yılın, kellere saç, hastasına maç, işsize iş, dişsize diş, üşüyene gocuk, olmayana çocuk, rakıya buz, yemeğe tuz, nazar değene hoca, evde kalana koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, herkese huzur, sağlık ve çok para getirmesini dilerim j
herkese sağlıklı , huzurlu , mutlu yıllar
şimdi bikaç sorum olacak size..
1- banyodan sonra kuzuların saçlarını nası kurutuyosunuz (fön makinası zararlı mıdırkine?) ama ıslak ıslak durması daha bi zararlı değil midir?
Sac kurutma makinasinla kurutuyorum bende. İslak kalmasin diye artik havlu kurutmuyor..
2- kendi kendine yemeyi öğrensin diye tabak kaşık veriyomusunuz yiyo mu? (benimki önce tabağın içindekileri eliyle mıncıklıyo sonra ne var ne yok tabak kaşık içindekiler yere atıyo)
Ekmek , bebe buskivisi gibi seyleri veriyorum bende ama biz hala karisim yedigimiz icin . Mandalina gibi meyvalari da verdigim de oluyor ama tikaniyor diye mutlaka babasi yanimdayken :)
3- kahvaltıyı ayrı ayrı verince azıcık yiyo böyle bulamaç gibi yedirmek 1 yaşındaki bi çocuk için artık olmamalı diilmi?
Eylül hala karisim yiyor. Tek tek yeme huyumuz maalesef yok. Doktoruna sordum ac kalmasindan karisim yemesi daha iyidir dedi.
evet uzmanlık sorularınız şincik bunlar yepyeni sorularla yeni yılda yine sizlerle olmak ümidiyle
bi bakim dedim kimsecikler var mı şaşırtıcı amam var :))
maşallah minik turtaya melike..inş.sorunsuz atlatırsınız bizde daha yaptırmadık aşıları salı giderim herhalde bende..evet bitti annemler kalcak zannediyordum babam içmedi gittiler zaten aramız 20-30 dakika yoruldum ama güzel geçti kuzum hep oynadı çok eğlendi hep ellerini şatlattı zıpladı alkış yaptı ve 1.30 da uyudu rekor kırdı yarın aradım hast. dr u varmış aşıya gideceğiz dua edin sorunsuz geçsin aşısı
2011 in ilk günaydını benden olsun bakalım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?