2009 Aralık Anneleri

amin canım amin bi mukabele

ay ilahi meral amin amin

1-ben havluyla kurutuyorum zaralı diye duymuştum fön makinesini zaten ince telli saçları hemen kuruyor
2- ben hep eline veriyorum ekmek vs bazen güzelce yiyor bazen heryer ekmek oluyor yerden tektek toplayıp yiyor bazende parçalayıp bırakıyor keyfine bağlı yani
3-ben hiöç karışım vermedim tek tek yiyoruz ama artık büyüdüler bnce alışmalalılar yavaşyavaş normal yemeye

meral bayıldım ya süperdi çaldım facede haberin ola
hepine mutlu sağlıklı yıllar diliyorum herşey gönlünüzce olur inşallah

En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar..

bayıldım çok hoş amin inşallah canım

hepimize 2011 yılı huzur mutluluk sağlık versin inşallah bebelerimize uyku sebzelere incelik getirsin inşallah

sorulara gelelim
1...saçımız yokki kurutalım havluyla siliyorum kafasını tamam
2...veriyorum eline kaşığı azıcık ekmek yemek o onu saçar yemeğe çalışırken ağzına tıkmaya çalışıyorum
3...ne karışık ne ayrı tıkarsam bazen yutuyor bazen çıkarıyor ayrı ve karışık durum aynı

Herkese sağlılklı ,huzurlu,bereketli bir yıl olsun inşallah . .Allah kocalara akıl fikir ve ruh sağlığı versin yani tek benimki değelmiş tomruk (tomruk diyorum işlenmemiş hali oldugu için) . .KOCALAR mulayim olsun 2011 de ..ensesine vur lokmasını al cinsinden . .
tüm bebişlerimiz mutlu sağlıklı ve huzur içinde buyusunler inşallah . .Allah bizlere sağlıkla bağışlasın . .

Bu arada herkese mutlu mutlu saglikli keyifli deliksiz uykulu koca derdi olmayan bi yil dilerim..

Bütün kızlar toplandıkkkk.Herkese mutlu ,huzurlu, saglık dolu bir yıl dilerim.ay kus gibim evde tünüyorum eşim hadi dısarı cıkalım diyor kolum kalkmıyor yorgunumdan ahhhhh önceden bu saatlerde eglence yeni baslardı yaslandım herhalde.gecmişi cok okumadım ama tülayın mezuyu okudum sinir oldum aynı dert bizdede var kızın yanında sesini yükseltme dedikce tartısıyor bi taraftanda sen cocugu asabiyapacaksın diyor.Zeynep şimdi babası sesini yükseltse ona söylenmeye baslıyor tahammül edemiyor kuzum

evet bitti annemler kalcak zannediyordum babam içmedi gittiler zaten aramız 20-30 dakika yoruldum ama güzel geçti kuzum hep oynadı çok eğlendi hep ellerini şatlattı zıpladı alkış yaptı ve 1.30 da uyudu rekor kırdı yarın aradım hast. dr u varmış aşıya gideceğiz dua edin sorunsuz geçsin aşısı

kızlar bu arada 8 ocak cumartesi günü pastranede doğum günümüzü kutlayacağız hepinizi bekliyorum adres ve kroki yollarım zaten yeri çok basit kalırsanız yatacak yerimizde mevcut bekliyorum

maşallah minik turtaya melike..inş.sorunsuz atlatırsınız bizde daha yaptırmadık aşıları salı giderim herhalde bende..
2011 in ilk günaydını benden olsun bakalım :))

ikincide benden günaydın herkese..

Günaydın gerçi çoktan aydı ya gün öğlen oldu.
Canberk in gribi geçmiyor bugün beşinci gün öksürmekten helak oldu çocuk bana da sattı yatıyorum dünden beri. Ne geçmez bitmez şeymiş bu iştah sıfırın altında her şeyi eliyle itiyor memede yaşıyoruz sadece.
Oy anam oy insanın sağlığı yerinde olmayınca hiçbir şeyi gözü görmüyor güya alışverişe gidecektik nerde tuvalete zor gidiyorum vallaha.
Allahtan oğlanın keyfi yerinde bunlar bizden daha dayanıklı oluyorlar demek ki.

YAAA ASLINDA 2. günaydın benden gelecekti ama zeynep izin vermedi şimdi uyudu ben de kahvaltımın ikinci yarısını yapıyorum tam kahvaltıda meme istedi yarım bıraktım emzirdim o uyudu ben devam ama kızım bu sabah dün akşamın üstüne 11.30 da uyandı gece emmek için uyandıkları hariç tam olarak 11.30 du

günaydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…