Nefret edyrm ya nobetci dr a gitmekten birsuru ilac yazdi mina feci oksuruyr yada oksuremyr tikaniyor hiril hiril geziniyor druyla konustm sabah bekleme yarini gtr fenalasir yoksa igne yapsinlar hava versinler ok de sende dedi igneye neyse aglaya aglaya hava verdiler igne oldk geldik eve biraz daha rahatladi yarin sabah kendi drumuza gdcgz hber veririm insallah kotu bir gece gecirmez kuzu laranjit olmusuz bu arada hastaligimiz buymusallah beterinden saklasin hepsini
nilkün dittmişşş edayı versek :))))
Nefret edyrm ya nobetci dr a gitmekten birsuru ilac yazdi mina feci oksuruyr yada oksuremyr tikaniyor hiril hiril geziniyor druyla konustm sabah bekleme yarini gtr fenalasir yoksa igne yapsinlar hava versinler ok de sende dedi igneye neyse aglaya aglaya hava verdiler igne oldk geldik eve biraz daha rahatladi yarin sabah kendi drumuza gdcgz hber veririm insallah kotu bir gece gecirmez kuzu laranjit olmusuz bu arada hastaligimiz buymusallah beterinden saklasin hepsini
Selam arkadaslar
Cok gecmis olsun Pelin ins ilaçlar hemen fayda eder
Melike Zeynep in dogum gunünde msj atmıştım ulaşmadı sanırımfaceden de msj yazdım ama onada cevap gelmedi üzüldüm vallahi
Bu arada keçi sütünden yoğurt yapsam nasıl olur?
Bizim Dr 1. Yas aşısından 6 hafta sonra dedi su çiçeği aşısını
Biz de ozamn gidecez artık Ocak sonu yani
geçmiş olsun canım ya kıyamam kuzumaBizde gozumuzden mikrop kaptik . Capaklandi sakir sakir akmaya basladi . Kipkirmizi oldu. Goz doktoruna goturdum hemen . Bu aralar cocuklar arasinda salginmis sehir suyundan supheleniyorum ben dedi. Eylülün uyku duzeni tamamen kacti bu arada surekli memede kalmak istiyor . Artik benimde halim kalmadi bu duruma sabah 4 te kalkiyor yanima aliyoruz 3 saat filan meme emerek uyuyor ilk bastaki gibi yara olmaya basladi artik. Aksamlari da 2 saat kalarak daliyor uykuya . Ama o emdikce benim gucumu de emiyor.
Bizde gozumuzden mikrop kaptik . Capaklandi sakir sakir akmaya basladi . Kipkirmizi oldu. Goz doktoruna goturdum hemen . Bu aralar cocuklar arasinda salginmis sehir suyundan supheleniyorum ben dedi. Eylülün uyku duzeni tamamen kacti bu arada surekli memede kalmak istiyor . Artik benimde halim kalmadi bu duruma sabah 4 te kalkiyor yanima aliyoruz 3 saat filan meme emerek uyuyor ilk bastaki gibi yara olmaya basladi artik. Aksamlari da 2 saat kalarak daliyor uykuya . Ama o emdikce benim gucumu de emiyor.
Pelincigim cok gecmiş olsun minacık tez zamanda iyileşir.Bizdede ben kötüyüm yine sinirlerim gergin sürekli, reglide olmuyorum ödüm kopuyor yarında olmazsam tahlil yapacagım
kendi lor'umu yaptııııııııııııııııımmmmmmmmmm ohh mis oldu misssssss
şimdi bikaç sorum olacak size..
1- banyodan sonra kuzuların saçlarını nası kurutuyosunuz (fön makinası zararlı mıdırkine?) ama ıslak ıslak durması daha bi zararlı değil midir?
2- kendi kendine yemeyi öğrensin diye tabak kaşık veriyomusunuz yiyo mu? (benimki önce tabağın içindekileri eliyle mıncıklıyo sonra ne var ne yok tabak kaşık içindekiler yere atıyo)
3- kahvaltıyı ayrı ayrı verince azıcık yiyo böyle bulamaç gibi yedirmek 1 yaşındaki bi çocuk için artık olmamalı diilmi?
evet uzmanlık sorularınız şincik bunlar yepyeni sorularla yeni yılda yine sizlerle olmak ümidiyle
ben geçen hafta ne olduğunu anlamadım sabah uyandım tam zeynebin yanına giderken düştüm nasıl oldu bilmiyorum yürüyemedim sonra zeynebi aldım yatağından tam çekyata geldim gene düştüm Allahtan koltuk yakındı tutundum sonra 1 saat sonra filan gene düştüm bacaklarım boşalıyor gibi oluyor basamıyorum gün içnde iş yerinde de oldu o zaman tutundum hemen Allahtan düşmedim ama şimdi 2-3 gündür felaket bacaklarım ağrıyor dr a gitmek lazım ama daha baş ağrılarım için gitmedim kan sayımı yaptırmadım offff hep boşveriyoruz
herkese iyi yıllar sağlıkla huzurla mutlulukla ve narin incecik kocalarla geçirmek dileğiyleehepimiz aynı dertten muzdaribiz dimi benimki gece uyuya kalmış yılbaşına ayrı girdik kızım yanımdaydı allah bebelerimize uzun ömür versinnnn
kızlar bu atkı ve kıyafetleri ne zaman kime yollıcaz kaçırmadım dimi ben? bige veya başka arkadaş bana mesaj atarsa sevinirim..
Bizde gozumuzden mikrop kaptik . Capaklandi sakir sakir akmaya basladi . Kipkirmizi oldu. Goz doktoruna goturdum hemen . Bu aralar cocuklar arasinda salginmis sehir suyundan supheleniyorum ben dedi. Eylülün uyku duzeni tamamen kacti bu arada surekli memede kalmak istiyor . Artik benimde halim kalmadi bu duruma sabah 4 te kalkiyor yanima aliyoruz 3 saat filan meme emerek uyuyor ilk bastaki gibi yara olmaya basladi artik. Aksamlari da 2 saat kalarak daliyor uykuya . Ama o emdikce benim gucumu de emiyor.
Sagolun kizlar simdi uyudu anca ben hemen yatayim gicik tutarsa uyanir coksibel camlica erdem hastanesine gittim uzman varmis cocuk blmunde diye sabahta bizim dr a gidecegim birde o baksin daha iyi gibi hava ve igne yaradi ama ilaclar cok geldi birini vermedim bile bir kendi drumuz baksin ilaclara minaya falan rahatlayim hadi kactim iigeclr yarin gelince drdan yazarim durumu
Bizdede ben kötüyüm yine sinirlerim gergin sürekli, reglide olmuyorum ödüm kopuyor yarında olmazsam tahlil yapacagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?