2009 Aralık Anneleri

Nefret edyrm ya nobetci dr a gitmekten birsuru ilac yazdi mina feci oksuruyr yada oksuremyr tikaniyor hiril hiril geziniyor druyla konustm sabah bekleme yarini gtr fenalasir yoksa igne yapsinlar hava versinler ok de sende dedi igneye neyse aglaya aglaya hava verdiler igne oldk geldik eve biraz daha rahatladi yarin sabah kendi drumuza gdcgz hber veririm insallah kotu bir gece gecirmez kuzu laranjit olmusuz bu arada hastaligimiz buymus allah beterinden saklasin hepsini

ay pelin Allah şifalar versin kuzuya inşallah . .cok can sıkıcı bi durum gerçekten ama işte Allah beterinden saklasın ve görmemişe cevirsin inşallah . .

nilkün dittmişşş edayı versek :))))

olurdu ama eda da ditmişşşşşşşşşşşşş

aman canım ya nedir bu böyle bütün kuzular hasta çok çok geçmiş olsun inşallah kolaycacık atlatır minacığım

Selam arkadaslar
Cok gecmis olsun Pelin ins ilaçlar hemen fayda eder
Melike Zeynep in dogum gunünde msj atmıştım ulaşmadı sanırım faceden de msj yazdım ama onada cevap gelmedi üzüldüm vallahi
Bu arada keçi sütünden yoğurt yapsam nasıl olur?

Bizim Dr 1. Yas aşısından 6 hafta sonra dedi su çiçeği aşısını
Biz de ozamn gidecez artık Ocak sonu yani

olur mu tatlım geldi mesajın bende sana geri mesaj attım cepten her msj çekene geri döndüm sana da çektim şimdi baktım tele çektiğim msj duruyor faceden geri yazmadım çok msj vardı ama cepten çektim tatlım

bizde 1 ay sonra olacağız aynı andada yapabiliriz ama ateşinin çıkma olasılığı artar dedi 1 ay sonra en iyisi dedi

Bizde gozumuzden mikrop kaptik . Capaklandi sakir sakir akmaya basladi . Kipkirmizi oldu. Goz doktoruna goturdum hemen . Bu aralar cocuklar arasinda salginmis sehir suyundan supheleniyorum ben dedi. Eylülün uyku duzeni tamamen kacti bu arada surekli memede kalmak istiyor . Artik benimde halim kalmadi bu duruma sabah 4 te kalkiyor yanima aliyoruz 3 saat filan meme emerek uyuyor ilk bastaki gibi yara olmaya basladi artik. Aksamlari da 2 saat kalarak daliyor uykuya . Ama o emdikce benim gucumu de emiyor.

geçmiş olsun canım ya kıyamam kuzuma

pelin minaya da geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun. bütün bebeler bir an önce iyileşsinler artık yav

ah pelin arayamadım da seni merak etmiştim bi bakim dedim burdamısın.. şimdi nasıl merak ettim ya.. çok geçmiş olsun..

ayy kıyamam o minicik gözlere.. geçmiş olsun burcucum..

ya bizde iyileşemedik bi türlü analı kızlı allah tüm hastalara acil şifalar versin ve hep söylüyorum bebişler hasta olmasın

Tamam ozaman Melikecim ben msj gitmedimi ki diye düşünmüştüm iletim raporu geldimi onuda hatırlamıyorum da rahatladim:81:
Burcu kiyamam cok gecmis olsun
Sibel size de cok gecmis olsun ins tüm bebisler iyileşir biran önce
Benim kulaklarım da iyileşmedi daha ilaçlar bitsin koşacam Dr a korkuyorum artik

Sagolun kizlar simdi uyudu anca ben hemen yatayim gicik tutarsa uyanir cok sibel camlica erdem hastanesine gittim uzman varmis cocuk blmunde diye sabahta bizim dr a gidecegim birde o baksin daha iyi gibi hava ve igne yaradi ama ilaclar cok geldi birini vermedim bile bir kendi drumuz baksin ilaclara minaya falan rahatlayim hadi kactim iigeclr yarin gelince drdan yazarim durumu

Pelincigim cok gecmiş olsun minacık tez zamanda iyileşir.Bizdede ben kötüyüm yine sinirlerim gergin sürekli, reglide olmuyorum ödüm kopuyor yarında olmazsam tahlil yapacagım

Pelincigim cok gecmiş olsun minacık tez zamanda iyileşir.Bizdede ben kötüyüm yine sinirlerim gergin sürekli, reglide olmuyorum ödüm kopuyor yarında olmazsam tahlil yapacagım

amanın eda gnün geçti mi canım?

günaydın
çok geçmiş olsun pelin ve burcu ay üzüldüm sabah sabah kıyamam ya havalar kötüleştiya bizimde burnumuz tıkalı ama kaloriferlerden kaynaklanıyo sanırım pelin bncede göster ilaçları kendi doktorunuza acildekilere güven olmuyor ne varsa ceriytolar bazen

kendi lor'umu yaptııııııııııııııııımmmmmmmmmm ohh mis oldu misssssss

olmaz mı hiç? aştın kendini aştın... canancım patikler falan süper ellerine sağlık da sen ev yapımı lor gönderiyorum de bak nasıl kuyruk oluyor

1- saçımız yok tüyümüz var havlu yetiyor ama daha çok olsaydı fazla yaklaştırmamak ve çok sıcak konumda olmamak şartıyla kurutma makinası kullanırdım, sinüzitten iyidir herhalde.
2- plastik tabağa mamasını koyuyoruz kaşığı birlikte tutup yiyoruz ama her zaman değil sanırım bir tek ben yapıyorum bunu dolayısıyla sadece c.tesi pazar iki öğünde deniyoruz ama bazen çok istekli bazen umru değil. ilgili de olsa ilgisizde neticede tüm mutfak ve her ikimiz baştan ayağa mamaya bulanıyoruz
3- olmamalı diye bir şey yok aslolan beslenmesiyse (ki öyle) bulamaç da veririm çorba da hiç farketmez. kahvaltı diye bir mevhumumuz yok bizim, ilk gündüz uykusundan kalktığında direkt öğlen yemeğiyle yapıyor açılışı

benden de sana soru: kredi kartlarından kazanılan puan karşılığı tl'ler yılsonunda/yılbaşında silinir mi?

allah allah :44: hayır olsun inşallah bu dua kısmı

bu da kan sayımını vs ihmal ettiğin için
sen hastalanırsan turtaya kim bakıcak? turta kucağındayken yığılıverirsen ne olacak??? bu hafta gidiyorsun, yoksa ben seninle konuşmuyorum melike

iyi seneler merve
nevraya kargoluyoruz özelden adres yazarım kaçırmadın tam zamanında geldin bu haftasonu gidecekler diye biliyorum

çok geçmiş olsunnnnnn

çok geçmiş olsun dünürcüm yaaa

hadi iyi haberlerle gelin

Bizdede ben kötüyüm yine sinirlerim gergin sürekli, reglide olmuyorum ödüm kopuyor yarında olmazsam tahlil yapacagım

emziriyor muydun sen eda???

HERKESE GÜNAYDIN
bi şey dicektim ama unuttum :26:

patikleri bn örmedim durumu ii olmayan bir akrabamız örüyor ve satıyor ihtiyaçlarını gideriyor işte banada yolladı burdan satıver dedi birazı satıldı ama bunlar kaldı ilginen olursa yollarım kızlar bu arada benm koca gitti bugün artık yanlızız kızımla dışarısı -22 derece haliyle eve kapanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…