Günaydın gerçi çoktan aydı ya gün öğlen oldu.
Canberk in gribi geçmiyor bugün beşinci gün öksürmekten helak oldu çocuk bana da sattı yatıyorum dünden beri. Ne geçmez bitmez şeymiş bu iştah sıfırın altında her şeyi eliyle itiyor memede yaşıyoruz sadece.
Oy anam oy insanın sağlığı yerinde olmayınca hiçbir şeyi gözü görmüyor güya alışverişe gidecektik nerde tuvalete zor gidiyorum vallaha.
Allahtan oğlanın keyfi yerinde bunlar bizden daha dayanıklı oluyorlar demek ki.
Melike nbr cnm gecmisten aklimda kalmis canan dr bize abah 1 cay brdgi aksam 1 cay brdgi sut demisti toplam 200 cc ye denk glyr sibel biz dgumgununden beri kurutmaya basladik ama sevmyr zarzor kurutyrz saclarini neyse ki 2 dk da kuruyr saclar uzadi bence artk kurutmaliyiz
Teşekkür ederiz Melike, sen de ihmal etme bence git doktorlara tahlillerini falan yaptır.çok geçmiş olsun tatlıma kıyamam yakışıklı kuzum sana da geçmiş olsun canım aman iyi olunda hasftaya gidersiniz alışverişe valla sağlık gibisi yok
ben geçen hafta ne olduğunu anlamadım sabah uyandım tam zeynebin yanına giderken düştüm nasıl oldu bilmiyorum yürüyemedim sonra zeynebi aldım yatağından tam çekyata geldim gene düştüm Allahtan koltuk yakındı tutundum sonra 1 saat sonra filan gene düştüm bacaklarım boşalıyor gibi oluyor basamıyorum gün içnde iş yerinde de oldu o zaman tutundum hemen Allahtan düşmedim ama şimdi 2-3 gündür felaket bacaklarım ağrıyor dr a gitmek lazım ama daha baş ağrılarım için gitmedim kan sayımı yaptırmadım offff hep boşveriyoruz
Sağol canım yaaa ne biçim dertmiş anlamadım Allah başka dert vermesin tabii de bu da sinir bir hastalık işte.Ebru gecmis olsun ne bicim illet herkesin basinda allah sifa versin
melike valla hayran kaldım hafızana he ya ben geldim güya iki bakayım dedim kız uyanınca pc açık kaldı öle kalakalmış aralık anneleri..merve sobeeeeeeeeeeeee cancer merveydi değil mi yanlış hatırlamıyorum
gitti((((((((((((
melike doktor bizede tek aşı halinde vurdu üçünü bir yaptım dedi bacaktan yaptı artı ateş yapmaz karma değil dedi su çiceğinide 15 aYDA yapıcak
Günaydın gerçi çoktan aydı ya gün öğlen oldu.
Canberk in gribi geçmiyor bugün beşinci gün öksürmekten helak oldu çocuk bana da sattı yatıyorum dünden beri. Ne geçmez bitmez şeymiş bu iştah sıfırın altında her şeyi eliyle itiyor memede yaşıyoruz sadece.
Oy anam oy insanın sağlığı yerinde olmayınca hiçbir şeyi gözü görmüyor güya alışverişe gidecektik nerde tuvalete zor gidiyorum vallaha.
Allahtan oğlanın keyfi yerinde bunlar bizden daha dayanıklı oluyorlar demek ki.
çok geçmiş olsun tatlıma kıyamam yakışıklı kuzum sana da geçmiş olsun canım aman iyi olunda hasftaya gidersiniz alışverişe valla sağlık gibisi yok
ben geçen hafta ne olduğunu anlamadım sabah uyandım tam zeynebin yanına giderken düştüm nasıl oldu bilmiyorum yürüyemedim sonra zeynebi aldım yatağından tam çekyata geldim gene düştüm Allahtan koltuk yakındı tutundum sonra 1 saat sonra filan gene düştüm bacaklarım boşalıyor gibi oluyor basamıyorum gün içnde iş yerinde de oldu o zaman tutundum hemen Allahtan düşmedim ama şimdi 2-3 gündür felaket bacaklarım ağrıyor dr a gitmek lazım ama daha baş ağrılarım için gitmedim kan sayımı yaptırmadım offff hep boşveriyoruz
öyle ya bizimkide bastı yaygarayı sonra doktorun odasında lolipop vardı eline verince sustu anası kılıklı şekerci:))
melike sende ilk bebeğini kaybetmiştin dimi bende sanki seni ordan mı hatırlıyorum yalnız benim hafıza karışık hele doğumdan sonra iyice unutkanlık başladı karıştırmışta olabilirim:)))
çok geçmiş olsun aynı işte bizde bugün beşinci gün ikimizde gribiz geçmedi bi türlü.. iznimdende hiçbişey anlamadım bitti valla.
ah melike ihmal etme baksana kaç kere olmuş allah korusun kuzu kucağında da olabilir git biran önce..
yok canım ilk bebeğim zeynep çok şükür kaybım olmadı ateş takip gurubuna katılıyordum başladığım ay zaten hamişle kaldım çok şükür
zaten onu düşünüp korkuyorum ama zaten hep ihmal ediyoruz kendimşzi
hmmmmmmmmmmm bu arada ne bahçeme ot bırakıyorsun kardeşim
ebrucum geçmiş olsun canberke ve sana Allah tez zamanda şifa versin inş.
melike geçmiş olsun aşınız . bu gece rahat geçirirsiniz inş.
zeynep iyileşti şükür burnundaki silme yarası hala geçmedi ama. benimde burnum akmaya devam ediyo hala anlamadım gitti. buna da şükür kuzum iyileşti ya:)
melike güzel geçmiş doğum gününüz maş. her gününüz böyle geçsin inş. resim ekle canım:)
hihi oyunun nasıl oynandığını anlamaya çalışıyodum deneme yanılmayla
nilkünnnnnnnnnnnnnnnnnnn sobee
:79:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?