2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun tatlıma kıyamam yakışıklı kuzum sana da geçmiş olsun canım aman iyi olunda hasftaya gidersiniz alışverişe valla sağlık gibisi yok

ben geçen hafta ne olduğunu anlamadım sabah uyandım tam zeynebin yanına giderken düştüm nasıl oldu bilmiyorum yürüyemedim sonra zeynebi aldım yatağından tam çekyata geldim gene düştüm Allahtan koltuk yakındı tutundum sonra 1 saat sonra filan gene düştüm bacaklarım boşalıyor gibi oluyor basamıyorum gün içnde iş yerinde de oldu o zaman tutundum hemen Allahtan düşmedim ama şimdi 2-3 gündür felaket bacaklarım ağrıyor dr a gitmek lazım ama daha baş ağrılarım için gitmedim kan sayımı yaptırmadım offff hep boşveriyoruz

merve sobeeeeeeeeeeeee cancer merveydi değil mi yanlış hatırlamıyorum

gitti ((((((((((((

Son düzenleme:
Melike nbr cnm gecmisten aklimda kalmis canan dr bize abah 1 cay brdgi aksam 1 cay brdgi sut demisti toplam 200 cc ye denk glyr sibel biz dgumgununden beri kurutmaya basladik ama sevmyr zarzor kurutyrz saclarini neyse ki 2 dk da kuruyr saclar uzadi bence artk kurutmaliyiz

iyiyim canım sağol siz nasılsınız bu hafta benim izin sıramdı neyse ki evdeyim o yüzden kuşum uyansın aşıya gideceğiz tabi kociş de uyanırsa birini uyutunca diğeri otomatikman uyuyor

aramızda milyarder var mı aceba bakamadım daha biletlere

Teşekkür ederiz Melike, sen de ihmal etme bence git doktorlara tahlillerini falan yaptır.
Sonradan daha büyük iş çıkarıyor ihmal edersek.

Ebru gecmis olsun ne bicim illet herkesin basinda allah sifa versin
Sağol canım yaaa ne biçim dertmiş anlamadım Allah başka dert vermesin tabii de bu da sinir bir hastalık işte.

döndük aşıdan aşıyı bulmak bayağı zor oldu ecz. yokmuş güvenliğe hastanenin ecz. açtırdılar bulduk sadece KKK yapıldı su çiçeğini 1 ay sonra dedi kolundan vurdu bu kadar mıydı 1 yaş aşısı bana az geldi kuzum çok ağladı daha odaya girince başlıyor ağlamaya nasıl anlıyor anlamadımyolda gelirken ben onunla konuşuyordum bir baktım yüzünbe oooooooooo benim ki uyumuş yatırdım ateş olabilir dedi inş. rahat geçirir

merve sobeeeeeeeeeeeee cancer merveydi değil mi yanlış hatırlamıyorum

gitti ((((((((((((
melike valla hayran kaldım hafızana he ya ben geldim güya iki bakayım dedim kız uyanınca pc açık kaldı öle kalakalmış aralık anneleri..

herkese iyi yıllar sağlıkla huzurla mutlulukla ve narin incecik kocalarla geçirmek dileğiyleehepimiz aynı dertten muzdaribiz dimi benimki gece uyuya kalmış yılbaşına ayrı girdik kızım yanımdaydı allah bebelerimize uzun ömür versinnnn

kızlar bu atkı ve kıyafetleri ne zaman kime yollıcaz kaçırmadım dimi ben? bige veya başka arkadaş bana mesaj atarsa sevinirim..

melike doktor bizede tek aşı halinde vurdu üçünü bir yaptım dedi bacaktan yaptı artı ateş yapmaz karma değil dedi su çiceğinide 15 aYDA yapıcak

melike doktor bizede tek aşı halinde vurdu üçünü bir yaptım dedi bacaktan yaptı artı ateş yapmaz karma değil dedi su çiceğinide 15 aYDA yapıcak

seninle taa ateş ölçmeden beraberiz unutmadım adını maşallah sana da prensese de çok tatlısınız ben dün gece tam 12 de kızımı öptüm kucağıma almıştım 1 sene boyunca öpüşüceğiz demekki
bizede koldan yaptı su çiçeğini 13. ayda dedi inşallah yapmaz annem senin evde olacağın h.sonu yap ateş olur dedi int.baktım 7-10 gün içinde ateş ve döküntü olab,ilirmiş aman yaa şu aşılarda sütten geçse ya bana vursunlar isterlerse 50 tane ama kızımı ağlatmasınlar

öyle ya bizimkide bastı yaygarayı sonra doktorun odasında lolipop vardı eline verince sustu anası kılıklı şekerci:))

melike sende ilk bebeğini kaybetmiştin dimi bende sanki seni ordan mı hatırlıyorum yalnız benim hafıza karışık hele doğumdan sonra iyice unutkanlık başladı karıştırmışta olabilirim:)))

çok geçmiş olsun aynı işte bizde bugün beşinci gün ikimizde gribiz geçmedi bi türlü.. iznimdende hiçbişey anlamadım bitti valla.

ah melike ihmal etme baksana kaç kere olmuş allah korusun kuzu kucağında da olabilir git biran önce..

yok canım ilk bebeğim zeynep çok şükür kaybım olmadı ateş takip gurubuna katılıyordum başladığım ay zaten hamişle kaldım çok şükür

zaten onu düşünüp korkuyorum ama zaten hep ihmal ediyoruz kendimşzi

hmmmmmmmmmmm bu arada ne bahçeme ot bırakıyorsun kardeşim

ebrucum geçmiş olsun canberke ve sana Allah tez zamanda şifa versin inş.

melike geçmiş olsun aşınız . bu gece rahat geçirirsiniz inş.

zeynep iyileşti şükür burnundaki silme yarası hala geçmedi ama. benimde burnum akmaya devam ediyo hala anlamadım gitti. buna da şükür kuzum iyileşti ya:)

melike güzel geçmiş doğum gününüz maş. her gününüz böyle geçsin inş. resim ekle canım:)

hihi oyunun nasıl oynandığını anlamaya çalışıyodum deneme yanılmayla

hadi bakalım geçmiş olsun bizimde bugün 6. günümüz hala giribiz ikimizde hafifledi ama hala ikimizinde burnu akıyo.. arada da naz hapşırıyo..

melike güzel geçmiş doğum gününüz maş. her gününüz böyle geçsin inş. resim ekle canım:)

yok canım kutlamadık doğum gününü plan değiştirdim pastaneyle konuştum 8 ocakta kutlayacağız gelebilecek arkadaşları bekliyorum evde istediğim insanlarla olamayacaktım sadece anneanne babaanne değil ben arkadaşlarım sevdiklerimle de olmak istiyorum ilk yaşı biraz özenli olsun istedim inşallah güzel geçer hepinizi beklerim

hihi oyunun nasıl oynandığını anlamaya çalışıyodum deneme yanılmayla

hadi tamam affettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…