ah bige ahhhh bizimkiler böyle işte.. geçen kızı iki dakkasusturamadı bende bulaşık makinesini dolduruyorum dedim ver ozaman sen doldur.. tamam dedi. kızın suluğunuda koy dedim. tamam dedi. ama her parçasını ayır dedim tamam tamam sus biliyoruz dedi. ya bak onun üst kısmı 4 parçaya ayrılıyo dedim ya sibel yeter dedi biliyoruz heralde dedi.. sabah boşaltıyorum makineyi üstü öylece koymuş.. dedim niye çıkarmadın parçalarını aa orası da çıkıyomuydu diyo
inanın sinirden midem bulandı başıma ağrı girdi
çok afedersiniz ama ne densiz ve hıyar kocalarınız var sizin. o çocukları öyle ağlatıyorlarya arabbimde tövbeeeee tövbeeeee yaaaaaaa
bilmedikleri gibi bahaneleride hazır
az söledin şekerim daha çok iltifatı hakediyorlar kanımca
ya gün sırası kimdeydi hazır kız uyuyoken onu da halledim benim liste işyerinde kalmış.. bana özelden bilgilerini yollar mısınız..
hadi ben hazırlanayım kızlar. kuzumu çok merak ediyorum annem keyfi iyi diyo ama. geceyi unutamıyorum.destekleriniz için sağolun kafanızı şişirdim sabah sabah. affola şimdiden.
hadi hepinize afiyet olsun bol bol süt olsun bende kaçiim kız uyanır birazdan tekrar gelmeye çalışırım ama zor bugün gelemezsemde tekrar herkese mutlu yıllar diliyorum..
Arkadaşlar ben çıkıyorum
yılbaşı partimiz ona gidiyorum ..
Herkei kocaman öpüyorumm .
Sevdiklerinizle , eşlerinizle ve güzel kuzuzlarınızla geçireceğiniz sağlık ,mutluluk dolu nice yıllar diliyoruummm
merhaba arkadaşlar
bebeklerinizde 1 yaş aşılarından sonra problm oldumu
aşılar nasıl
hadi hepinize afiyet olsun bol bol süt olsun bende kaçiim kız uyanır birazdan tekrar gelmeye çalışırım ama zor bugün gelemezsemde tekrar herkese mutlu yıllar diliyorum..
Arkadaşlar ben çıkıyorum
yılbaşı partimiz ona gidiyorum ..
Herkei kocaman öpüyorumm .
Sevdiklerinizle , eşlerinizle ve güzel kuzuzlarınızla geçireceğiniz sağlık ,mutluluk dolu nice yıllar diliyoruummm
yüce rabbim hepimize sağlık, huzur, mutluluk, bolluk bereket versin
kütükleri yontsun hiç olmazsa kereste yapsın.. tercihen incecik bir sunta yapsın
ben geldim ama yine de aaaaaaaammmmmiiiiinnnnnnn
amin canım allah hepimizi güldürsün zaten sen de beni güldürdün 52,5 diyo yaaaaa
Bu arada o nası bi cümle olmuş yahu "ne çok güldüm sen beni allah ta seni güldürsün" nedir?? :82:
Ben hiçbiri silinmiyor diye biliyorum yani bunca yıllık kredi kartı kullanıcısıyım hiç silindiğini görmedim daha doğrusu dikkat de etmedim :26: La yoksa bunca yıldır her yılbaşı kazandığım onca puan uçuyor da ben mi uyuyorum
valla akşam engin naz ve ben olacağımız için ben öyle ayrı bi hazırlık yapmıcam. Zaten 12 ye girir yatarım..
Ahh ahh eskiden olsa bi ay öncesinden kıyafetler alınır planlar yapılır hazırlıklar başlardı. Mutlaka biyerlerde olurdum..Neyse canım bu yıl kızım var herşeye değer canım kızımbenim azcık daha büyüsün beraber ağaç mağaç süsler hediyeler alırız..
Ay iki dakkada kendi kendime önce bunalıma sokup sonra teselli ettim
valla tülaycım gözden çıkardıysan düzelmeme riskini alıyorsan ben olsam bu akşam kız uyuduktan sonra gider son derece donuk bir sesle kulağına "bir daha kızın yanında bağırırsan o gece uyumamanı tavsiye ederim" der dönüp odadan çıkarken "hadi sana iyi geceler" der gider yatardım
aslında olay çok basit bi sebepten çıktı. Babaannesinden geldik. Yaydı kendini film seyrediyo. Bende kızın altını alıyorum bi yandan yoğurt mayalıyorum. Tulumu giydirmeye uğraşıyorum. Maması için su koydum. Hepsini hallettim. Bi maması hazırlancek. Bari azıcık yardım ette mamasını falan hazırla dedim. Bi fırladı yerinden bu lafların yüzünden kendimi asacam bi gün dedikızın tulumu giydiirp mutfağa gittim. Suyu koymuş bibreona bisküvyi kırmış mama katacak. Dedim bu böle olmaz önce mamayla karışcak sonra bisküvi koyulur. Döktüm lavobaya. Bir açtı ağzını böle olsa nolurmuş kim dedi bunu böle yapılcek diye. Herşeyi sen çok biliyorsun. Tirp atıyorsun bana . Bana altında çalışan personel muamelesini yapıyorsun falan falan. Kız gelmiş o sırada arkamdan bakıyo bize aldım yatak odasına gittim. Peşimizden geldi mama kutusu elinde bağrtındı bağtındı gözlerini pörtleterek üstümüze attı mama kutusunu.. Ecrinnaz dudağını büke büke sonra çığşlıklarla başladı. Yapma etme dedikçe daha çok kudurdu. Kızımın o bakışlarını hiç unutamam. ürkek titrayerek elini gösterrek bişiler sölemeye çalışıyo.o ağladıkça bende ağladım.içini çekiyodu hep uykusunda
babalar anneler gibi olamıyor malesef ne desek boş dilerim geçici bir durumdur aile içi huzursuzluk ayrılık çoçukları daha çok etkiliyor biliyosun boşanmak en son çare olmalı sakın aklına bunu sokma yoksa hepten soğursun canım bak yeni bir yıl başlıyor herşey çok daha güzel olacak böyle düşün
Geçmiş olsun sibelcim ah bu grip geldi,mi gitmez hemen gidiversin inşallah
Hem evdesin diye neden bunalım takılıyosun ki bak bizde evdeyiz bu sene napalım cimcimemiz küçücük doğudayız gidecek biryer yok gazinoda eğlence var ama yağmur durmuyor orda gürültüden ağlayıp duruyo bide herkes sevip kucağına almak isteyio falan en iyisi evde durmak dedik dün gece eşim pasta yaptırmış maça gidiyorum die çıktı evden eli kolu dolu geldi tavuk almış yılbaşı şapkası süs konfeti falan almış kızım için dio senin için deil dio artık anlıyorlar oyunu eğlenceyi bnce sende böyle bişy yapablirsin sibel en güzel 2ci yılbaşım bu çünkü kızım yanımda sağlıklı sıhatli daha ne isterimkii
ya benimkide öyle işte saat 10 gibi yatıyo 12 gibi kalkıyo sonra 9 a kadar uyumadan nası dursun mutlaka uyutuyoruz.. Yoksa sapıtıyo.. Ama gündüz uykusunu mu azaltsamki hani 1 saat öğleden önce 1 saat öğleden sonra gibi..
Ah bige ahhhh bizimkiler böyle işte.. Geçen kızı iki dakkasusturamadı bende bulaşık makinesini dolduruyorum dedim ver ozaman sen doldur.. Tamam dedi. Kızın suluğunuda koy dedim. Tamam dedi. Ama her parçasını ayır dedim tamam tamam sus biliyoruz dedi. Ya bak onun üst kısmı 4 parçaya ayrılıyo dedim ya sibel yeter dedi biliyoruz heralde dedi.. Sabah boşaltıyorum makineyi üstü öylece koymuş.. Dedim niye çıkarmadın parçalarını aa orası da çıkıyomuydu diyo
hımm bak türk malıyla çocuklar duymasın iyi fikir
Ya gün sırası kimdeydi hazır kız uyuyoken onu da halledim benim liste işyerinde kalmış.. Bana özelden bilgilerini yollar mısınız..
kafam kazan gibi oldu susun az :95:
alemsin bilge öldüm gülerken
hehehe yanlış yazmışım sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün diyecektim
iyice karıştı yafu bu puanlar silinecek mi silinmeyecek mi
adam nasıl uyusun peki o gece korkmadan
şşşşşşşşşşşşşşşşşş bige kızdıııı
merhaba arkadaşlar
bebeklerinizde 1 yaş aşılarından sonra problm oldumu
aşılar nasıl
birbirini anlamayan insanlarla çalışmak ne zor yaaaaaaa
bugün bitsin artık ne olur yaaaaaaaaa
16:00 nasıl olacak bilmem valla
noldu meralim yabirbirini anlamayan insanlarla çalışmak ne zor yaaaaaaa
bugün bitsin artık ne olur yaaaaaaaaa
16:00 nasıl olacak bilmem valla
canım mrb. bizim aşımız 1 gün sonra ateş yaptı üstüne azı dişleri bide hafif enfeksiyon binince 40 dereceyle acilde aldık soluğu. seni korkutmak istemem, her çocuktada aynısı olacak diye bi kaide yok tabiki. inş. sorunsuz ateşsiz atlatırsınız . sevgiler. iyi yıllarteşekkür ederim BİO
bizde hasta olduğumuz için 1 hafta gecikmeli olacağız bakalım pazartesi dr yaparsa
daha iyieşmedik ama antibiyotiğimiz en azından bugün bitiyo
afiyet şeker olsun canım. yeni nikine alışamadım bi türlü neden diye sorma bende bilmiyorumkendi lor'umu yaptııııııııııııııııımmmmmmmmmm ohh mis oldu misssssss
1- biz doğduğundan bu yana fön makinasını hep kullandıkşimdi bikaç sorum olacak size..
1- banyodan sonra kuzuların saçlarını nası kurutuyosunuz (fön makinası zararlı mıdırkine?) ama ıslak ıslak durması daha bi zararlı değil midir?
2- kendi kendine yemeyi öğrensin diye tabak kaşık veriyomusunuz yiyo mu? (benimki önce tabağın içindekileri eliyle mıncıklıyo sonra ne var ne yok tabak kaşık içindekiler yere atıyo)
3- kahvaltıyı ayrı ayrı verince azıcık yiyo böyle bulamaç gibi yedirmek 1 yaşındaki bi çocuk için artık olmamalı diilmi?
evet uzmanlık sorularınız şincik bunlar yepyeni sorularla yeni yılda yine sizlerle olmak ümidiyle
aman be tülayım kızıyorum insanlara koca kafalaranoldu meralim ya
canım mrb. bizim aşımız 1 gün sonra ateş yaptı üstüne azı dişleri bide hafif enfeksiyon binince 40 dereceyle acilde aldık soluğu. seni korkutmak istemem, her çocuktada aynısı olacak diye bi kaide yok tabiki. inş. sorunsuz ateşsiz atlatırsınız . sevgiler. iyi yıllar
afiyet şeker olsun canım. yeni nikine alışamadım bi türlü neden diye sorma bende bilmiyorum
oh oh ellerine sağlık cnmkendi lor'umu yaptııııııııııııııııımmmmmmmmmm ohh mis oldu misssssss
valla çok şkür bizde bi sorun olmadı canım
az kaldı meralcim sonra kuzunlasın hem hsonu da geldi oohhh..
cevap yazıyorum şimcişimdi bikaç sorum olacak size..
1- banyodan sonra kuzuların saçlarını nası kurutuyosunuz (fön makinası zararlı mıdırkine?) ama ıslak ıslak durması daha bi zararlı değil midir?
2- kendi kendine yemeyi öğrensin diye tabak kaşık veriyomusunuz yiyo mu? (benimki önce tabağın içindekileri eliyle mıncıklıyo sonra ne var ne yok tabak kaşık içindekiler yere atıyo)
3- kahvaltıyı ayrı ayrı verince azıcık yiyo böyle bulamaç gibi yedirmek 1 yaşındaki bi çocuk için artık olmamalı diilmi?
evet uzmanlık sorularınız şincik bunlar yepyeni sorularla yeni yılda yine sizlerle olmak ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?