2009 Aralık Anneleri

hey allahım o parçayı olduğu gibi yedirceksin işte

inanın sinirden midem bulandı başıma ağrı girdi
çok afedersiniz ama ne densiz ve hıyar kocalarınız var sizin. o çocukları öyle ağlatıyorlarya arabbimde tövbeeeee tövbeeeee yaaaaaaa

al benden de o kadar bi yandan da kendime kızıyorum sus diye ama

bilmedikleri gibi bahaneleride hazır

az söledin şekerim daha çok iltifatı hakediyorlar kanımca

ooooy tülaycım oy allah sabır versin yani bir yandan tabii ki çocuk 4 gözden ayrılmadan büyüsün aslolan bu ama böyle yapınca da

ya gün sırası kimdeydi hazır kız uyuyoken onu da halledim benim liste işyerinde kalmış.. bana özelden bilgilerini yollar mısınız..

müzeyyende şekerim iki mailinde de liste olması gerek, özel mesaj kutun dolu gönderemiyorum

hadi ben hazırlanayım kızlar. kuzumu çok merak ediyorum annem keyfi iyi diyo ama. geceyi unutamıyorum.destekleriniz için sağolun kafanızı şişirdim sabah sabah. affola şimdiden.

aşkolsun birbirimizle paylaşmıycaz da kimle paylaşcaz

hadi hepinize afiyet olsun bol bol süt olsun bende kaçiim kız uyanır birazdan tekrar gelmeye çalışırım ama zor bugün gelemezsemde tekrar herkese mutlu yıllar diliyorum..

sağol şekerim öpüyoruz

yüce rabbim hepimize sağlık, huzur, mutluluk, bolluk bereket versin
kütükleri yontsun hiç olmazsa kereste yapsın.. tercihen incecik bir sunta yapsın

Son düzenleme:

hadi iyi eğlenceler hem şimdi hem akşama
allah 2010dan her yönüyle daha iyi bir yıl nasip etsin

merhaba arkadaşlar
bebeklerinizde 1 yaş aşılarından sonra problm oldumu
aşılar nasıl

merhaba arkadaşlar
aşılar nasıl

biz tahliller için paşanın enfeksiyonunun geçmesini beklediğimizden dolayı aşı da olamadık henüz ama arkadaşlarda sorun yaşayan olmadı

hadi hepinize afiyet olsun bol bol süt olsun bende kaçiim kız uyanır birazdan tekrar gelmeye çalışırım ama zor bugün gelemezsemde tekrar herkese mutlu yıllar diliyorum..

güle güle sibelcim. sanada kuzunla vede kütükle mutlu yıllar

saol nevracım seninde yeni yılın kutlu olsun eşinle bebeğinle sevdiklerine

yüce rabbim hepimize sağlık, huzur, mutluluk, bolluk bereket versin
kütükleri yontsun hiç olmazsa kereste yapsın.. tercihen incecik bir sunta yapsın

alemsin bilge öldüm gülerken

hehehe yanlış yazmışım sen beni güldürdün allah ta seni güldürsün diyecektim
iyice karıştı yafu bu puanlar silinecek mi silinmeyecek mi

süppersin şekerim ne güzel geçen sene zeynep 3 günlüktü şimdi 1 yaşında seneye daha süper olacak

adam nasıl uyusun peki o gece korkmadan

susuyorum susuyorum sustum

ilgilenmedikleri için bilemezler biz sanki anamızın karnında kurs gördük ama 50 yılda 1 kez yapınca mecbur anlatıyorsun hiçç kızmaya hakları yok akşam dolma sarıyorum kızı kucağında tutuyor kızın elleri bir baktım için içinde yağlı vıcık vıcık aaaaa tutmuyor musun kızı dedim tutyorum bırak oynasın diyor yağ içinde sen dedim kızı tutmuyorsun sadece daha yakın olsun diye kucağına oturttun dedim sırıtıyor ikisi birden

hımm bak türk malıyla çocuklar duymasın iyi fikir

Ya gün sırası kimdeydi hazır kız uyuyoken onu da halledim benim liste işyerinde kalmış.. Bana özelden bilgilerini yollar mısınız..

evet evet ben de unuttum kimin sırası listem yokkkkkk

kafam kazan gibi oldu susun az :95:

şşşşşşşşşşşşşşşşşş bige kızdıııı

alemsin bilge öldüm gülerken

aman allah hiç soldurmasın gülen yüzünü

valla en temizi bankaya sormak sanırsam :26:
uyumasın hiçbir gece uyumasın huzur bulamasın amaç tam olarak o zaten o hıyarağasının yaptıklarından sonra biz huzurlu uyuyor muyuz? bizden geçtim çocuğumuz huzurlu uyuyor mu????? eh hayırsa o kütük hiç uyumasın uykuya hasret kalsın :18: ne zaman gelip beni kesecek bu kadın acaba diye

çok konuştunuz napiiim

hepimize bebeklerimizle ve tercihen insanlaşmış eşlerimizle sağlıklı, huzurlu, mutlu, bolluk bereket dolu çoooooook güzel bir yıl olsun... bu gece öyle güzel günlerin eşiği olsun ki geçmişteki hiçbir günümüzü (tamam tamam hamilelik haberini aldığımız gün ile doğum yaptığımız gün olabilir) aramayalım, hep bir öncekinden güzel günler görelim

evet cingıl bels (hehehe) eşliğinde bige binayı terk ediyor

birbirini anlamayan insanlarla çalışmak ne zor yaaaaaaa
bugün bitsin artık ne olur yaaaaaaaaa
16:00 nasıl olacak bilmem valla

teşekkür ederim BİO
bizde hasta olduğumuz için 1 hafta gecikmeli olacağız bakalım pazartesi dr yaparsa
daha iyieşmedik ama antibiyotiğimiz en azından bugün bitiyo

kendi lor'umu yaptııııııııııııııııımmmmmmmmmm ohh mis oldu misssssss

merhaba arkadaşlar
aşılar nasıl

valla çok şkür bizde bi sorun olmadı canım

az kaldı meralcim sonra kuzunlasın hem hsonu da geldi oohhh..

noldu meralim ya
teşekkür ederim BİO
bizde hasta olduğumuz için 1 hafta gecikmeli olacağız bakalım pazartesi dr yaparsa
daha iyieşmedik ama antibiyotiğimiz en azından bugün bitiyo
canım mrb. bizim aşımız 1 gün sonra ateş yaptı üstüne azı dişleri bide hafif enfeksiyon binince 40 dereceyle acilde aldık soluğu. seni korkutmak istemem, her çocuktada aynısı olacak diye bi kaide yok tabiki. inş. sorunsuz ateşsiz atlatırsınız . sevgiler. iyi yıllar
afiyet şeker olsun canım. yeni nikine alışamadım bi türlü neden diye sorma bende bilmiyorum

şimdi bikaç sorum olacak size..

1- banyodan sonra kuzuların saçlarını nası kurutuyosunuz (fön makinası zararlı mıdırkine?) ama ıslak ıslak durması daha bi zararlı değil midir?

2- kendi kendine yemeyi öğrensin diye tabak kaşık veriyomusunuz yiyo mu? (benimki önce tabağın içindekileri eliyle mıncıklıyo sonra ne var ne yok tabak kaşık içindekiler yere atıyo)

3- kahvaltıyı ayrı ayrı verince azıcık yiyo böyle bulamaç gibi yedirmek 1 yaşındaki bi çocuk için artık olmamalı diilmi?

evet uzmanlık sorularınız şincik bunlar yepyeni sorularla yeni yılda yine sizlerle olmak ümidiyle

1- biz doğduğundan bu yana fön makinasını hep kullandık
bir kez bile banyo sonrası kullanmadığım olmadı sibelcim
bizimki çok kalın sık saçlı olduğundan kurutmak gerekiyor.
zararı varmıdır bilmiyorum ama kurutmak isemde daha zazarlı olur kanısındayım.
2- kendi kendine yemesi için birşeyler verince öğküde mıncık mıncık yapıyor
ağzına götürüyor ama bu iş için uygun zaman bana kalırsa 1,5 yaş
hem yazda gelmiş olur
bol bol batırırlar bizde yıkarız kzuzuları
3- kahvaltı mamasını karışık şekilde verince daha çok yiyor
tek tek verince böğürüyor
çünkü pütürlü şeylerden nefret ediyoruz

aman be tülayım kızıyorum insanlara koca kafalara
anlat anlat anlamıyorlar ya da işlerine öğle geliyor.

oh oh ellerine sağlık cnm
valla çok şkür bizde bi sorun olmadı canım

az kaldı meralcim sonra kuzunlasın hem hsonu da geldi oohhh..

bende bittim bugün sibelcim
bir kargo firmasının yetkilisi elimde kalacaktı yerim ederim

cevap yazıyorum şimci
1- havalar ve saçları uzamaya başladığından beri fön makinası kullanıyorum.2 dk da kuruyor
2-tabak kaşık veriyorum boş dolu farketmiyo. eline ekmek veriyorum döke saça yiyo. benim sebzegil geçen gün bağırdı her yer ekmek olunca.kendi kendine yemeği öğrensin dedim. sen bölemi öğrendin diye cevap buyurdu kendilerimıncıklıyo yere atyıo herşeyi yapıp
3-ıhlamurla bisküvi ıslıyoruz, yada devam sütüyle milupanın mamasını yapıp. ondan yerken arada reçelini, pekmezini, yımırtasını, peyniri ayrı ayrı yiyor. yaklaşır 5-6 aydır böle

başka sorun varmı şekerim. ha bide geçenlerde muhlama tarifi buldum acayip sevdi hemde besleyici

Son düzenleme:
Yeni yılın, kellere saç, hastasına maç, işsize iş, dişsize diş, üşüyene gocuk, olmayana çocuk, rakıya buz, yemeğe tuz, nazar değene hoca, evde kalana koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, herkese huzur, sağlık ve çok para getirmesini dilerim J

Herkese sağlıklı , huzurlu , mutlu yıllar…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…