sabah 7-8 uyanıyor 11.30 da uyuyor 1 saat sonra akşamüstü 4-5 gibi uyuyor 1 saat gecede 10 da yatıyor bizim düzenimiz böylebak ya öyle bi anlatmışsınki benim bile gözlerim doldu. hay allahım ya.. ama eşin varya ayyyynnnııı diyorum başka bişey demiyorum. ben ona kocam gibi diilde işçi gibi davranıyomuşum. vs. aynı laflar.. bişey yapdediimdede şöyle olur diyince böyle olsa nolur.. yani bunu niye söylüyorum üzme kendini bak hepsi aynı bunların.. neyseki bebişler kolay atlatıyolar. ben kavga ettiğimiz gece vicdan azabından sabaha kadar başında oturdum uyumadan.. o hep içini çekmişti yavrum ya.. ah tülay ahh. ne diyim bilmemki..
sağol canım amin inşallah eski yılla beraber gidiverir :)
e naz 9 da uyur. enginle desen aramız limoni.. filan yani.. ben de hasta.. hızlı bi hayattan sonra fazla monoton geliyo.. ama dediğim gibi kızım var.. ve bundan daha güzel hiçbişey olmaz
bugün nazın da diş sancısı fena kalktığıdan beri sürekli mızırdanıyo.. zor uyudu..
hee uyumak demişken günde kaç kez kaç saat uyuyo bebişler cvp verin bakim... dün benim kızı bi kere uyuttuk akşam hemencik uyudu gecede daha az kalktı acaba diyorum artık günde 2 uyku fazla mı geliyokii..
bişi deme canım boşver allaha havale ettim. rabbim bilir yapar gerekeni...hay allah canım yaa kıyamam ecrinaz çok korkmuş belli allah yardımcın olsun canım ne denir ki bu duruma ..
bak ya öyle bi anlatmışsınki benim bile gözlerim doldu. hay allahım ya.. ama eşin varya ayyyynnnııı diyorum başka bişey demiyorum. ben ona kocam gibi diilde işçi gibi davranıyomuşum. vs. aynı laflar.. bişey yapdediimdede şöyle olur diyince böyle olsa nolur.. yani bunu niye söylüyorum üzme kendini bak hepsi aynı bunların.. neyseki bebişler kolay atlatıyolar. ben kavga ettiğimiz gece vicdan azabından sabaha kadar başında oturdum uyumadan.. o hep içini çekmişti yavrum ya.. ah tülay ahh. ne diyim bilmemki..
allahım sadece geçici ayrılık versin canancım onun için de çok zor
3G falan ne durumda o tarafta??? :44:
bizimki de 13 günlüktü çekirdek aile olarak ilk fotoğrafımızı çekmiştik ama gözü rahatsız olmasın diye ışık son derece az ve makina oldukça uzaktaydı... bu yıl inşallah daha iyileri olur
bişi deme canım boşver allaha havale ettim. rabbim bilir yapar gerekeni...
aynı şeyleri yaşıyoruz canım sen anlatırken bende ahh işte aynısı diyorum. güzel günler ilerde napalım herşey kızım için. bunları yaşasın istemezdim ama oldu artık
ay soırma bilge p.tesi göreve gidiyor 1 ay yok ondan ne yapsam die şeşırmış durumda elinde olsa düyaları yığacak yağmura hafta sonları gelecek ama işte gelde anlat kolay değil dün tuturdu bi tane daha laptop alalım şu küçüklerden ya dedim saçmalama hani çok lüzumsuz ihtiyacımız yokki yetiyor 1 tane ee az parada değil 1-1.500 tl neymiş netten sürekli izlicekmiş yağmuru sabret dedim ölen gelmez giden gelir dedim çok bilion die söylendi durdu bana
valla bizim doktor süt vermedi.. yani artık serbest ama anne sütü yeteril dedi.. muhallebiyi filan normal günlük pastorize sütle yaparsın dedi.. günde yaklaşık 400 cc anne sütü alıyo zaten o da yeter dedi..
ya 2. yılbaşı. ilkinden bişi anlamamıştım gerçi benimki 5 günlüktü ve uyuyodu (ne güzel günlerdi) sürekli uyuyolardı.. tam 12 de kızımı öpmüştüm.. seneye daha gzüel olur inşallahh.. biraz daha akılları ereceği için keyifli olur.
allah böyle kısa ayrılılar versin canancım ..
ay dimi geçen sene bunlar minicikti.. bizimkide 10 günlüktü .. yatağında uyuyordu. saat 12 olunca babasıyla yanına gitmiştik. sessizce iyi yıllar oğlum demiştim ben . uzaktan öpmüştük onu ..
rabbim daha nice yılları birlikte kutlamayı nasip eder inşll.
yeni yıl inş yeni umutlar getirsin
mutluluk huzur getirsin
en önemliside sağlık getirsin
sizin kocatanlar bir araya getirip yakarak imha etmeği talep ediyorum
yeni yıl inş yeni umutlar getirsin
mutluluk huzur getirsin
en önemliside sağlık getirsin
sizin kocatanlar bir araya getirip yakarak imha etmeği talep ediyorum
benim çok daha üzecek yöntemlerim var
başıma ağrı girdi yeminle... hadi ben gideyim biraz dolaşayım biraz tıkınayım vs geleyim
afiyet olsunlara peşinen teşekkürlerimi fırlatıyorum cümlenize afiyet şeker ve emzirenlere süt olaaaa
uygundur meralim
aaa durmadan net kopuyo hey yarabim sağol meralcim sana da mutlu huzurlu keyifli yıllar..
bugün kavak yelleride yoktur şimdi.. ne izlesemki..
ya benimkide öyle işte saat 10 gibi yatıyo 12 gibi kalkıyo sonra 9 a kadar uyumadan nası dursun mutlaka uyutuyoruz.. yoksa sapıtıyo.. ama gündüz uykusunu mu azaltsamki hani 1 saat öğleden önce 1 saat öğleden sonra gibi..
ah bige ahhhh bizimkiler böyle işte.. geçen kızı iki dakkasusturamadı bende bulaşık makinesini dolduruyorum dedim ver ozaman sen doldur.. tamam dedi. kızın suluğunuda koy dedim. tamam dedi. ama her parçasını ayır dedim tamam tamam sus biliyoruz dedi. ya bak onun üst kısmı 4 parçaya ayrılıyo dedim ya sibel yeter dedi biliyoruz heralde dedi.. sabah boşaltıyorum makineyi üstü öylece koymuş.. dedim niye çıkarmadın parçalarını aa orası da çıkıyomuydu diyo
inanın sinirden midem bulandı başıma ağrı girdi
çok afedersiniz ama ne densiz ve hıyar kocalarınız var sizin. o çocukları öyle ağlatıyorlarya arabbimde tövbeeeee tövbeeeee yaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?