2009 Aralık Anneleri

sabah 7-8 uyanıyor 11.30 da uyuyor 1 saat sonra akşamüstü 4-5 gibi uyuyor 1 saat gecede 10 da yatıyor bizim düzenimiz böyle

hay allah canım yaa kıyamam ecrinaz çok korkmuş belli allah yardımcın olsun canım ne denir ki bu duruma ..
bişi deme canım boşver allaha havale ettim. rabbim bilir yapar gerekeni...

aynı şeyleri yaşıyoruz canım sen anlatırken bende ahh işte aynısı diyorum. güzel günler ilerde napalım herşey kızım için. bunları yaşasın istemezdim ama oldu artık

3g ler vınn lar çalışmıyor malesef çünkü ilk geldiğimizde internet almayalım demiştik nmalum ttnet ve tel faturasu ee bide sınırsız aldık diğeri daha avantajlı olacaktı ama burda sistem yok daha ee halk da fakir olduğu için pek üstüne düşülmüyor sanırım
oohh akşama yahşi cazibe var çoçukjlar duymasın var

üzme artık kendini sen yapabileceğin her şeyi yapmışsın

allah böyle kısa ayrılılar versin canancım ..

ay dimi geçen sene bunlar minicikti.. bizimkide 10 günlüktü .. yatağında uyuyordu. saat 12 olunca babasıyla yanına gitmiştik. sessizce iyi yıllar oğlum demiştim ben . uzaktan öpmüştük onu ..
rabbim daha nice yılları birlikte kutlamayı nasip eder inşll.

amin cnm sağol

biz gecen yıl eşimle ayrıydık ben memleketteyudim doğum için ay valla hiç hatırlamıyoırum nerdeydim napıyordum beynim durdu sanki şuan :44:

yeni yıl inş yeni umutlar getirsin
mutluluk huzur getirsin
en önemliside sağlık getirsin

sizin kocatanlar bir araya getirip yakarak imha etmeği talep ediyorum

yeni yıl inş yeni umutlar getirsin
mutluluk huzur getirsin
en önemliside sağlık getirsin

sizin kocatanlar bir araya getirip yakarak imha etmeği talep ediyorum

benim çok daha üzecek yöntemlerim var
başıma ağrı girdi yeminle... hadi ben gideyim biraz dolaşayım biraz tıkınayım vs geleyim
afiyet olsunlara peşinen teşekkürlerimi fırlatıyorum cümlenize afiyet şeker ve emzirenlere süt olaaaa

ya benimkide öyle işte saat 10 gibi yatıyo 12 gibi kalkıyo sonra 9 a kadar uyumadan nası dursun mutlaka uyutuyoruz.. yoksa sapıtıyo.. ama gündüz uykusunu mu azaltsamki hani 1 saat öğleden önce 1 saat öğleden sonra gibi..

ah bige ahhhh bizimkiler böyle işte.. geçen kızı iki dakkasusturamadı bende bulaşık makinesini dolduruyorum dedim ver ozaman sen doldur.. tamam dedi. kızın suluğunuda koy dedim. tamam dedi. ama her parçasını ayır dedim tamam tamam sus biliyoruz dedi. ya bak onun üst kısmı 4 parçaya ayrılıyo dedim ya sibel yeter dedi biliyoruz heralde dedi.. sabah boşaltıyorum makineyi üstü öylece koymuş.. dedim niye çıkarmadın parçalarını aa orası da çıkıyomuydu diyo

uygundur meralim

inanın sinirden midem bulandı başıma ağrı girdi
çok afedersiniz ama ne densiz ve hıyar kocalarınız var sizin. o çocukları öyle ağlatıyorlarya arabbimde tövbeeeee tövbeeeee yaaaaaaa

aaa durmadan net kopuyo hey yarabim sağol meralcim sana da mutlu huzurlu keyifli yıllar..

bugün kavak yelleride yoktur şimdi.. ne izlesemki..

b en kaçtım eşim gelcek öğle yemeğine patates kızartayım bari çorba ne yaposam akşama amaaan varmı değişik tarif kızlar hadi ben kaçtım geliirm sonra varsa trarif alabiliriim

bilmedikleri gibi bahaneleride hazır
inanın sinirden midem bulandı başıma ağrı girdi
çok afedersiniz ama ne densiz ve hıyar kocalarınız var sizin. o çocukları öyle ağlatıyorlarya arabbimde tövbeeeee tövbeeeee yaaaaaaa

az söledin şekerim daha çok iltifatı hakediyorlar kanımca

hımm bak türk malıyla çocuklar duymasın iyi fikir

ya gün sırası kimdeydi hazır kız uyuyoken onu da halledim benim liste işyerinde kalmış.. bana özelden bilgilerini yollar mısınız..

hadi ben hazırlanayım kızlar. kuzumu çok merak ediyorum annem keyfi iyi diyo ama. geceyi unutamıyorum.destekleriniz için sağolun kafanızı şişirdim sabah sabah. affola şimdiden.

hadi hepinize afiyet olsun bol bol süt olsun bende kaçiim kız uyanır birazdan tekrar gelmeye çalışırım ama zor bugün gelemezsemde tekrar herkese mutlu yıllar diliyorum..

Arkadaşlar ben çıkıyorum
yılbaşı partimiz ona gidiyorum ..

Herkei kocaman öpüyorumm .
Sevdiklerinizle , eşlerinizle ve güzel kuzuzlarınızla geçireceğiniz sağlık ,mutluluk dolu nice yıllar diliyoruummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…