patikleri bn örmedim durumu ii olmayan bir akrabamız örüyor ve satıyor ihtiyaçlarını gideriyor işte banada yolladı burdan satıver dedi birazı satıldı ama bunlar kaldı ilginen olursa yollarım kızlar bu arada benm koca gitti bugün artık yanlızız kızımla dışarısı -22 derece haliyle eve kapanıyoruz
allah kavuştursun canancımeh o havada mümkünse kapanın zaten ama kız sıkıldıkça ne oyunlar uyduracaksın merak etmiyor değilim :95:
şimdi bikaç sorum olacak size..
1- banyodan sonra kuzuların saçlarını nası kurutuyosunuz (fön makinası zararlı mıdırkine?) ama ıslak ıslak durması daha bi zararlı değil midir?
2- kendi kendine yemeyi öğrensin diye tabak kaşık veriyomusunuz yiyo mu? (benimki önce tabağın içindekileri eliyle mıncıklıyo sonra ne var ne yok tabak kaşık içindekiler yere atıyo)
3- kahvaltıyı ayrı ayrı verince azıcık yiyo böyle bulamaç gibi yedirmek 1 yaşındaki bi çocuk için artık olmamalı diilmi?
evet uzmanlık sorularınız şincik bunlar yepyeni sorularla yeni yılda yine sizlerle olmak ümidiyle
Yeni yılın, kellere saç, hastasına maç, işsize iş, dişsize diş, üşüyene gocuk, olmayana çocuk, rakıya buz, yemeğe tuz, nazar değene hoca, evde kalana koca, dırdırcıya akıl, onu çekene sabır, herkese huzur, sağlık ve çok para getirmesini dilerim J
Herkese sağlıklı , huzurlu , mutlu yıllar…
kızlar bu arada 8 ocak cumartesi günü pastranede doğum günümüzü kutlayacağız hepinizi bekliyorum adres ve kroki yollarım zaten yeri çok basit kalırsanız yatacak yerimizde mevcutbekliyorum
Günaydın gerçi çoktan aydı ya gün öğlen oldu.
Canberk in gribi geçmiyor bugün beşinci gün öksürmekten helak oldu çocuk bana da sattı yatıyorum dünden beri. Ne geçmez bitmez şeymiş bu iştah sıfırın altında her şeyi eliyle itiyor memede yaşıyoruz sadece.
Oy anam oy insanın sağlığı yerinde olmayınca hiçbir şeyi gözü görmüyor güya alışverişe gidecektik nerde tuvalete zor gidiyorum vallaha.
Allahtan oğlanın keyfi yerinde bunlar bizden daha dayanıklı oluyorlar demek ki.
melike valla hayran kaldım hafızana he ya ben geldim güya iki bakayım dedim kız uyanınca pc açık kaldı öle kalakalmış aralık anneleri..
herkese iyi yıllar sağlıkla huzurla mutlulukla ve narin incecik kocalarla geçirmek dileğiyleehepimiz aynı dertten muzdaribiz dimi benimki gece uyuya kalmış yılbaşına ayrı girdik kızım yanımdaydı allah bebelerimize uzun ömür versinnnn
kızlar bu atkı ve kıyafetleri ne zaman kime yollıcaz kaçırmadım dimi ben? bige veya başka arkadaş bana mesaj atarsa sevinirim..
Nefret edyrm ya nobetci dr a gitmekten birsuru ilac yazdi mina feci oksuruyr yada oksuremyr tikaniyor hiril hiril geziniyor druyla konustm sabah bekleme yarini gtr fenalasir yoksa igne yapsinlar hava versinler ok de sende dedi igneye neyse aglaya aglaya hava verdiler igne oldk geldik eve biraz daha rahatladi yarin sabah kendi drumuza gdcgz hber veririm insallah kotu bir gece gecirmez kuzu laranjit olmusuz bu arada hastaligimiz buymusallah beterinden saklasin hepsini
Bizde gozumuzden mikrop kaptik . Capaklandi sakir sakir akmaya basladi . Kipkirmizi oldu. Goz doktoruna goturdum hemen . Bu aralar cocuklar arasinda salginmis sehir suyundan supheleniyorum ben dedi. Eylülün uyku duzeni tamamen kacti bu arada surekli memede kalmak istiyor . Artik benimde halim kalmadi bu duruma sabah 4 te kalkiyor yanima aliyoruz 3 saat filan meme emerek uyuyor ilk bastaki gibi yara olmaya basladi artik. Aksamlari da 2 saat kalarak daliyor uykuya . Ama o emdikce benim gucumu de emiyor.
Pelincigim cok gecmiş olsun minacık tez zamanda iyileşir.Bizdede ben kötüyüm yine sinirlerim gergin sürekli, reglide olmuyorum ödüm kopuyor yarında olmazsam tahlil yapacagım
günaydın
çok geçmiş olsun pelin ve burcu ay üzüldüm sabah sabah kıyamam ya havalar kötüleştiya bizimde burnumuz tıkalı ama kaloriferlerden kaynaklanıyo sanırım pelin bncede göster ilaçları kendi doktorunuza acildekilere güven olmuyor ne varsa ceriytolar bazen
patikleri bn örmedim durumu ii olmayan bir akrabamız örüyor ve satıyor ihtiyaçlarını gideriyor işte banada yolladı burdan satıver dedi birazı satıldı ama bunlar kaldı ilginen olursa yollarım kızlar bu arada benm koca gitti bugün artık yanlızız kızımla dışarısı -22 derece haliyle eve kapanıyoruz
merveye kargo bilgilerini yolladım hepimiz atmayalım diye söylüyorum
nevracım bugün hesabını kontrol et bahsettiğim para gelecekmiş
orasını sorma zatemn bnde düşünüyorum valla şimdiden başladı sıkılmaya 2 gündür evdeyiz
günaydın herkezeee yeni yılımız hepimize önce sağlık, huzur vede mutluluk getirsin inş.
bilgecim paketler yanımda birazdan kargoya vericem ama eklemeler oldu içine listeye yazacakmısın diye sana sorayım dedim
günaydın canımmgünaydın herkezeee yeni yılımız hepimize önce sağlık, huzur vede mutluluk getirsin inş.
bilgecim paketler yanımda birazdan kargoya vericem ama eklemeler oldu içine listeye yazacakmısın diye sana sorayım dedim
hamurlu bir şeyler yap yoğurmana yardım etsin
günaydın canım
bilmem... nasıl bir miskin durumdayım anlatamam hazır listesi varsa yazayım yok uğraşıp baştan yapacaksan artık salalım ucunu :83:
günaydıınn canımmmm.. sağol bende merve ile ark. değiliz biri adresi versin diyecektim.. her zamanki gibi yetiştin hemen ..
tamam canım kontrol ederim ..
Herkese günaydınnnn .. biraz işlerim var onları halledeyim gelirimm
günaydın canımm
yoğurmakmı
daha o kadar hamarat değil şimdilik kemirmeyi öğrendi sıpa
sanada günatydın nevraaa
1 numara (0-3aylık) 2 çift ayakkabı (kız)
2 çift patik (3-4 ay) (kız)
1 çift patik (3-4 ay) (erkek)
5 çift çorap (3-4 ay)(kız)
1 yaş elbise
1 yaş şortlu takım (kız)
1 yaş 2 adet atlet(kız)
1 yaş kot pantolon (kız)
(3-4aylık) uzun kollu çıtçıtlı bady 2 adet
(3 yaş) pijima takım 1 adet(kız)
2(yaş) pijima takım 2 ad(kız)
yazdım ben . mng kargıya versek sorun olmaz demi. adresin sonu silinmiş no:38 k:3 d:5 mi acep
yoğurmak derken seninki mıncıklamıyor mu eline aldığı ekmeği mekmeği :44:
bu arada dün bir kurabiye uydurdum... eh paşa sevdi sayılır, benimki tatlı sevmediği için çok belli belirsiz bir tatlılığı var hatta yok bile denebilir :86:
1 yumurta
1 muz
1-2 bütün ceviz
1 türk kahvesi fincanı zeytinyağı
aldığı kadar pirinç ununu yoğurdum, ince çubuklar halinde 170 derece soğuk fırına attım, beyaz haldeyken çıkardım. kalınca olan çubukların içi muzdan dolayı biraz ıslak gibi kalıyor o yüzden ince yapmak lazım çıtırdaması içiniçine pekmez katılabilir, elma katılabilir, katılır oğlu katılır fikir olsun diye anlatıyorum
hıı öyle veriyorum hatta az önce patatesli poğoca yedi ve halıyada bolca yedirdi :89:
ay bn hep çubuk kraker veriyorum aslında böyle birşey yapmak daha faydalı demi
Tamam ozaman Melikecim ben msj gitmedimi ki diye düşünmüştüm iletim raporu geldimi onuda hatırlamıyorum da rahatladim:81:
Burcu kiyamam cok gecmis olsun
Sibel size de cok gecmis olsun ins tüm bebisler iyileşir biran önce
Benim kulaklarım da iyileşmedi daha ilaçlar bitsin koşacam Dr a korkuyorum artik
benden de sana soru: kredi kartlarından kazanılan puan karşılığı tl'ler yılsonunda/yılbaşında silinir mi?
evet evet ben de soruyorum gerçi eşim gitmiş 31.12 de harcamız alışverişte puanları ama bilelim
allah allah :44: hayır olsun inşallah bu dua kısmı
bu da kan sayımını vs ihmal ettiğin için
sen hastalanırsan turtaya kim bakıcak? turta kucağındayken yığılıverirsen ne olacak??? bu hafta gidiyorsun, yoksa ben seninle konuşmuyorum melike
haklısın canım haftaya öğlenciyim kesin gideceğim neyse ki tekrar etmedi ama ihmal etmemek lazım sen küsme çok üzülürüm ama ben
bi şey dicektim ama unuttum :26:
yoğurmak derken seninki mıncıklamıyor mu eline aldığı ekmeği mekmeği :44:
bu arada dün bir kurabiye uydurdum... eh paşa sevdi sayılır, benimki tatlı sevmediği için çok belli belirsiz bir tatlılığı var hatta yok bile denebilir :86:
1 yumurta
1 muz
1-2 bütün ceviz
1 türk kahvesi fincanı zeytinyağı
aldığı kadar pirinç ununu yoğurdum, ince çubuklar halinde 170 derece soğuk fırına attım, beyaz haldeyken çıkardım. kalınca olan çubukların içi muzdan dolayı biraz ıslak gibi kalıyor o yüzden ince yapmak lazım çıtırdaması içiniçine pekmez katılabilir, elma katılabilir, katılır oğlu katılır fikir olsun diye anlatıyorum
no:98 gerisi doğru
yaşlılık böyle birşey
hamarat arkadaşım sağol deneyeceğim ben de severim öyle çubukları hemde besleyici 1-2 bütün cevizi döveceğiz heralde dimi
ben de dün cici bebe verdim eline geze geze yedi ( heralde çünkü yarısına kadar yediğini gördüm sonra baktım yok etraftada yoktu )
bana da bildirsenize adresi bir de en son ne zaman ellerinde olması lazım
en son gelecek hafta o zaman melike, çok ciddiyim bak haftaya da ihmal eder gitmezsen dr'a gidene kadar seninle konuşmayacağım. birazcık etkim olur onun farkındayım onu kullanıyorum
yaşlılık böyle valla şekerim işte bi sen anlıyosun beni :13:
ben cevizi sarımsak rendesinde rendeliyorum
hehe cicibebenin diğer yarısı yarın öbürgün çıkar halının altından :86:
bizim diyetisyen bebe bisküvileri her şeyden daha zararlı demişti :44: alışkanlık yapması ve obeziteye yatkınlaştırması falan gibi bir şeyler anlatmıştı sanırım tam hatırlamıyorum, süt mevzuundan dolayı biz nasılsa yiyemiyoruz diye kös dinledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?