günaydın
yıl yeni, hafta yeni, gün yeni
ama hastalıklar yine aynı, tüm hasta olan bebişlere geçmiş olsun
ve bizim artık kadrolu oldu, Nilay yine hasta
mng kargo, meşrutiyet cd. no: 41
özlem adı " ben yoksam bile siz benim adıma bırakın ben hallederim " dedi
bilmiyorumki tarçının tadını sevmeyebilir belki ben elmalı kurabiye yapınca hamuruna fazla koymuyordum sanırım üstüne pudra şekeri serpiyorumben de bir dahakine elma tarçın koymayı düşünüyorum ceviz zaten fiks :13: ama onu da incecik yapmak lazım elma da ıslak kalır malum... bir de ben bu kez pekmez falan koymadım muz pişince tatlılaşıyor diye ama elma tatlı bir elma değilse pekmez de eklemek lazım
günaydın
yıl yeni, hafta yeni, gün yeni
ama hastalıklar yine aynı, tüm hasta olan bebişlere geçmiş olsun
ve bizim artık kadrolu oldu, Nilay yine hasta
mng kargo, meşrutiyet cd. no: 41
özlem adı " ben yoksam bile siz benim adıma bırakın ben hallederim " dedi
bilmiyorumki tarçının tadını sevmeyebilir belki ben elmalı kurabiye yapınca hamuruna fazla koymuyordum sanırım üstüne pudra şekeri serpiyorum
günaydın nilgün sizede geçmiş olsun canım herkesler hasta
benimki ıhlamurundan alışık tarçına... bir de çok sağlıklı biliyorsun boğaz için falan da çok iyi...
umut tatlı sevmiyor, bir de ben ve abimden dolayı zaten obezite genetik mirası dolayısıyla beyaz un, tuz ve şekerden olabildiğince uzak tutmaya çalışıyoruz
evet çok faydalı bnm kız sevmiyor ama tadını ıhlamur falanda içmez :44:
günaydın
çok geçmiş olsun kuzuma ya :94:
ay revirden beter olduk benim de burnum akmaya çalışıyor kaç gündür bugün de boğazımda kaşıntı başladı faranjit oluyorum korkarım :18:
tamam canım adresi hatırlıyorum da ismi unutmuşum, sanırım ancak çarşamba teslim edebilecek yalnız inşallah yetişir hani ücretsiz diye sallarlar mı acaba?
bilmiyorumki tarçının tadını sevmeyebilir belki ben elmalı kurabiye yapınca hamuruna fazla koymuyordum sanırım üstüne pudra şekeri serpiyorum
günaydın nilgün sizede geçmiş olsun canım herkesler hasta
bizimki çay manyağı tadını falan da bilmediği halde çay bardağı gördüğü yerdevaziyetinde tutamıyoruz... onun için beyefendiye ıhlamur ve bilimum ot ve hububatla ayrı "çay" yapıyoruz maşallahı var güzel de içiyor
yok yok sallamazlar gönderirler merak etme
bizim nilayında bademcikleri normalden büyük, o yüzden sık hastalanıyor
sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine
çok sağol canancım, inşallah geçer
öksürük felan yok
bademcikler kızarmış, birazda şiş
aynı bizimkide valla
çay bardağını görünce dudaklarını uzatıp, uuuuuuuuuu diye istiyor
bizde kandırmak için
ıhlamur, pekmezi sulandırıp denedik ama yimedi zıpa
illa çay istiyor manyak
bizimki çay manyağı tadını falan da bilmediği halde çay bardağı gördüğü yerdevaziyetinde tutamıyoruz... onun için beyefendiye ıhlamur ve bilimum ot ve hububatla ayrı "çay" yapıyoruz maşallahı var güzel de içiyor
badem yani nilayınkiler:86:
onları küçültecek yağ yok mu acaba
benim enayiyi kandırdık allaha şükürilk istediği zaman bizim bardakların aynısından hazırladım, tabağı, kaşığı vs vs (sulandırılmış pekmez tabii) rengini de birebir ayarladım biraz içti bıraktı tatlıyla arası olmadığı için... sonra sıcak aradığını keşfettik ıhlamur vermeye başlayınca ne rengine bakar oldu ne bardağına... biberonuna koyuyoruz çay diyoruz ağız açılıyor
aynen hatta demir ilacının tadını sevmiyor çay kaşığına damlatıyorum elime de çay bardağını alıyorum şaşkın çay veriyorum sanıp kocaman açıyor ağzını hem kandırıyorum hem üzülüyorum
gökayın saçları çok uzamıştı, yüzüne gözüne griyordu saçları,kafada terliyordu,
cumartesi evde babasıyla traş ettik
makinayla 12 numara yaptık,
aynı beslemeler gibi oldu,
ama yüzü gözü ortaya çıktı zıpanın maşallah diyeyim nazrım değiyor
aynen hatta demir ilacının tadını sevmiyor çay kaşığına damlatıyorum elime de çay bardağını alıyorum şaşkın çay veriyorum sanıp kocaman açıyor ağzını hem kandırıyorum hem üzülüyorum
iyi yapmışsın cnmmeral bayıldım ya süperdi çaldım facede haberin ola
hepine mutlu sağlıklı yıllar diliyorum herşey gönlünüzce olur inşallah
ay ilahi meral amin amin
amin canım amin bi mukabele
aminEn kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar..
bayıldım çok hoş amin inşallah canım
hepimize 2011 yılı huzur mutluluk sağlık versin inşallah bebelerimize uyku sebzelere incelik getirsin inşallah
sorulara gelelim
1...saçımız yokki kurutalım havluyla siliyorum kafasını tamam
2...veriyorum eline kaşığı azıcık ekmek yemek o onu saçar yemeğe çalışırken ağzına tıkmaya çalışıyorum
3...ne karışık ne ayrı tıkarsam bazen yutuyor bazen çıkarıyor ayrı ve karışık durum aynı
günaydın şikerimolmaz mı hiç? aştın kendini aştın... canancım patikler falan süper ellerine sağlık da sen ev yapımı lor gönderiyorum de bak nasıl kuyruk oluyor
1- saçımız yok tüyümüz var havlu yetiyor ama daha çok olsaydı fazla yaklaştırmamak ve çok sıcak konumda olmamak şartıyla kurutma makinası kullanırdım, sinüzitten iyidir herhalde.
2- plastik tabağa mamasını koyuyoruz kaşığı birlikte tutup yiyoruz ama her zaman değil sanırım bir tek ben yapıyorum bunu dolayısıyla sadece c.tesi pazar iki öğünde deniyoruz ama bazen çok istekli bazen umru değil. ilgili de olsa ilgisizde neticede tüm mutfak ve her ikimiz baştan ayağa mamaya bulanıyoruz
3- olmamalı diye bir şey yok aslolan beslenmesiyse (ki öyle) bulamaç da veririm çorba da hiç farketmez. kahvaltı diye bir mevhumumuz yok bizim, ilk gündüz uykusundan kalktığında direkt öğlen yemeğiyle yapıyor açılışı
benden de sana soru: kredi kartlarından kazanılan puan karşılığı tl'ler yılsonunda/yılbaşında silinir mi?
allah allah :44: hayır olsun inşallah bu dua kısmı
bu da kan sayımını vs ihmal ettiğin için
sen hastalanırsan turtaya kim bakıcak? turta kucağındayken yığılıverirsen ne olacak??? bu hafta gidiyorsun, yoksa ben seninle konuşmuyorum melike
iyi seneler merve
nevraya kargoluyoruz özelden adres yazarım kaçırmadın tam zamanında geldin bu haftasonu gidecekler diye biliyorum
çok geçmiş olsunnnnnn
çok geçmiş olsun dünürcüm yaaa
hadi iyi haberlerle gelin
emziriyor muydun sen eda???
HERKESE GÜNAYDIN
bi şey dicektim ama unuttum :26:
patikleri bn örmedim durumu ii olmayan bir akrabamız örüyor ve satıyor ihtiyaçlarını gideriyor işte banada yolladı burdan satıver dedi birazı satıldı ama bunlar kaldı ilginen olursa yollarım kızlar bu arada benm koca gitti bugün artık yanlızız kızımla dışarısı -22 derece haliyle eve kapanıyoruz
foto foto foto
bizimkinin de gürleşsin diye kesilmesi gerek ama nasıl yapacağız hiç bilmiyorum durmaz ki :44:
:86: yazııııkkk
getircektim unuttum yüklerim en kısa zamanda
bizimkide durmuyordu, cumartesi salonun ortasında halıyı kaldırdık, elektirik süpürgesini seviyor ya
onuda koyduk ortaya, açtık böylece makinanın sesini bastırdık, o süpürgeyle oynarken kestik
sonrada saçları süpürgeyle çektik,
sonrada babası aldı hooooop banyoya yıkadı verdi
ve bitti
getir Umut'u alıştık biz
meraaaaaal
napan bacım:80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?