2009 Aralık Anneleri

günaydın
çok geçmiş olsun kuzuma ya :94:
ay revirden beter olduk benim de burnum akmaya çalışıyor kaç gündür bugün de boğazımda kaşıntı başladı faranjit oluyorum korkarım :18:

tamam canım adresi hatırlıyorum da ismi unutmuşum, sanırım ancak çarşamba teslim edebilecek yalnız inşallah yetişir hani ücretsiz diye sallarlar mı acaba?

ben de bir dahakine elma tarçın koymayı düşünüyorum ceviz zaten fiks :13: ama onu da incecik yapmak lazım elma da ıslak kalır malum... bir de ben bu kez pekmez falan koymadım muz pişince tatlılaşıyor diye ama elma tatlı bir elma değilse pekmez de eklemek lazım

bilmiyorumki tarçının tadını sevmeyebilir belki ben elmalı kurabiye yapınca hamuruna fazla koymuyordum sanırım üstüne pudra şekeri serpiyorum

günaydın nilgün sizede geçmiş olsun canım herkesler hasta

benimki ıhlamurundan alışık tarçına... bir de çok sağlıklı biliyorsun boğaz için falan da çok iyi...
umut tatlı sevmiyor, bir de ben ve abimden dolayı zaten obezite genetik mirası dolayısıyla beyaz un, tuz ve şekerden olabildiğince uzak tutmaya çalışıyoruz

arkadaşlar pelinin eşinin işi çıktığı için henüz gidememişler öğleden sonra gideceklermiş doktora merak etmeyin :94:

evet çok faydalı bnm kız sevmiyor ama tadını ıhlamur falanda içmez :44:

evet çok faydalı bnm kız sevmiyor ama tadını ıhlamur falanda içmez :44:

bizimki çay manyağı tadını falan da bilmediği halde çay bardağı gördüğü yerde vaziyetinde tutamıyoruz... onun için beyefendiye ıhlamur ve bilimum ot ve hububatla ayrı "çay" yapıyoruz maşallahı var güzel de içiyor

yok yok sallamazlar gönderirler merak etme
bizim nilayında bademcikleri normalden büyük, o yüzden sık hastalanıyor
sanada geçmiş olsun canım dikkat et kendine

çok sağol canancım, inşallah geçer
öksürük felan yok
bademcikler kızarmış, birazda şiş

aynı bizimkide valla
çay bardağını görünce dudaklarını uzatıp, uuuuuuuuuu diye istiyor
bizde kandırmak için
ıhlamur, pekmezi sulandırıp denedik ama yimedi zıpa
illa çay istiyor manyak

badem yani nilayınkiler :86:
onları küçültecek yağ yok mu acaba

gökayın saçları çok uzamıştı, yüzüne gözüne griyordu saçları,kafada terliyordu,
cumartesi evde babasıyla traş ettik
makinayla 12 numara yaptık,
aynı beslemeler gibi oldu,
ama yüzü gözü ortaya çıktı zıpanın maşallah diyeyim nazrım değiyor

aynı bizimkide valla
çay bardağını görünce dudaklarını uzatıp, uuuuuuuuuu diye istiyor
bizde kandırmak için
ıhlamur, pekmezi sulandırıp denedik ama yimedi zıpa
illa çay istiyor manyak

benim enayiyi kandırdık allaha şükür ilk istediği zaman bizim bardakların aynısından hazırladım, tabağı, kaşığı vs vs (sulandırılmış pekmez tabii) rengini de birebir ayarladım biraz içti bıraktı tatlıyla arası olmadığı için... sonra sıcak aradığını keşfettik ıhlamur vermeye başlayınca ne rengine bakar oldu ne bardağına... biberonuna koyuyoruz çay diyoruz ağız açılıyor

aynen hatta demir ilacının tadını sevmiyor çay kaşığına damlatıyorum elime de çay bardağını alıyorum şaşkın çay veriyorum sanıp kocaman açıyor ağzını hem kandırıyorum hem üzülüyorum

badem yani nilayınkiler :86:
onları küçültecek yağ yok mu acaba

bilmem :26:
lokman bacı sensin :94:

yok yok ıhlamuruda denedik töbe sürmüyor ağzına

üzülme üzülme, onun iyiliği için sonuçta
ne yapacaksın başka çaren var mı?

foto foto foto
bizimkinin de gürleşsin diye kesilmesi gerek ama nasıl yapacağız hiç bilmiyorum durmaz ki :44:

:86: yazııııkkk

meral bayıldım ya süperdi çaldım facede haberin ola
hepine mutlu sağlıklı yıllar diliyorum herşey gönlünüzce olur inşallah
iyi yapmışsın cnm
ay ilahi meral amin amin

amin canım amin bi mukabele

En kötü günümüz hiç gülmediğimiz gündür. Yeni yılın dolu dolu ve geniş en içten gülümsemelerle dolu geçmesi dileğiyle mutlu yıllar..
amin

günaydın şikerim

allah kavuştursun

foto foto foto
bizimkinin de gürleşsin diye kesilmesi gerek ama nasıl yapacağız hiç bilmiyorum durmaz ki :44:

:86: yazııııkkk

getircektim unuttum yüklerim en kısa zamanda

bizimkide durmuyordu, cumartesi salonun ortasında halıyı kaldırdık, elektirik süpürgesini seviyor ya
onuda koyduk ortaya, açtık böylece makinanın sesini bastırdık, o süpürgeyle oynarken kestik
sonrada saçları süpürgeyle çektik,
sonrada babası aldı hooooop banyoya yıkadı verdi
ve bitti
getir Umut'u alıştık biz

sağolasın canım ama levent bey sabırla hadi kes saçını dememi bekliyor yeğenlerininkini falan kesermiş de zamanında benimkini de kesmişliği var ertesi gün kuafördeydim o yüzden kes diyemiyorum bir türlü dilim varmıyor
ama yöntem iyiymiş bizim de böyle olacak demek ki... ama bizde makina yok dolayısıyla daha uzun sürer bir de elektrikli süpürgeye rağmen durmaz gibi geliyor bana :18: :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…