sağolasın canım ama levent bey sabırla hadi kes saçını dememi bekliyoryeğenlerininkini falan kesermiş de zamanında benimkini de kesmişliği var ertesi gün kuafördeydim o yüzden kes diyemiyorum bir türlü dilim varmıyor
ama yöntem iyiymiş bizim de böyle olacak demek ki... ama bizde makina yok dolayısıyla daha uzun sürer bir de elektrikli süpürgeye rağmen durmaz gibi geliyor bana :18: :26:
nilgünüm iyidir sen nasılsın
nilay nasıl gökay nasıl
bırak kessin ne olacak ki, 15 güne toparlar saçı
adamceğiz hevesini alsın
gerçi bizim bu 3. kesişimiz
haftaya sanırım rotayon olacak yeni yerlerimiz belli olacak,
eve bu kadar yakın olmayacağı için artık öğlenleri eve gidemeyeceğim
bugün ilk denemeyi yapacağım bakalım ne olacak, bu haftadan artık eve gitmeyeceğim
günaydın nevracım
sizin ziyaret tarihiniz saatiniz belli oldu mu? herkese söyleyip ben geciktirdim kargoyu ancak çarşamba verebileceğim gibi görünüyor da 1 günde gelir herhalde di mi ya
NİLKÜNÜM mng'de kiminle görüşülecek kargo için?
günaydın
yıl yeni, hafta yeni, gün yeni
ama hastalıklar yine aynı, tüm hasta olan bebişlere geçmiş olsun
ve bizim artık kadrolu oldu, Nilay yine hasta
mng kargo, meşrutiyet cd. no: 41
özlem adı " ben yoksam bile siz benim adıma bırakın ben hallederim " dedi
gökayın saçları çok uzamıştı, yüzüne gözüne griyordu saçları,kafada terliyordu,
cumartesi evde babasıyla traş ettik
makinayla 12 numara yaptık,
aynı beslemeler gibi oldu,
ama yüzü gözü ortaya çıktı zıpanın maşallah diyeyim nazrım değiyor
sizin 3. kesişiniz 15 güne toplar da bizim 13. ayımız ve daha hiç kesilmedi :86: yani 15 günde toplaması mümkün değil bacım
inşallah yine çok yakın bir yer olur nilkünüm
hmm şimdik bizim alışverişolayımızda olduğu için malum hafta içi yapamıyoruz, o yüzden bu c.tesi yapacağız. yani ayın 8' sinde .. eğer ebrulara ve gelmek isteyen diğer arkd.uyarsa pazar günü gitmeyi teklif ediyorum yok eğer uymazsa hafta c.tesi yani ayın 15. de kesin gidelim derim ben ..
günaydın nilgün çok ta geçmiş olsun nilayıma .. sene bitti sizin revir kapanmadı .. inşall bir daha açılmamak üzere çabucak kapanır..
maşallah maşall oğluşumun saç yapısı da bana çekmiş incecik telli . ne kadar kessekte gürleşmez o saçlar ..
gökkuşa maşallahbırak kessin ne olacak ki, 15 güne toparlar saçı
adamceğiz hevesini alsın
gerçi bizim bu 3. kesişimiz
gökay iyi
nilay kadrolu hasta oldu artık, yine hasta
bende iyi gibiyim
haftaya sanırım rotayon olacak yeni yerlerimiz belli olacak,
eve bu kadar yakın olmayacağı için artık öğlenleri eve gidemeyeceğim
bugün ilk denemeyi yapacağım bakalım ne olacak, bu haftadan artık eve gitmeyeceğim
maşallah maşallahbu arada benim için yeni yılın ilk ve en güzel haberi
ablam tüp bebek deniyordu
bu 4. denemesiydi
testi ilk defa pozitif çıktı
dua edin nolur hep birlikte
Rabbim tamamına erdirsin
maşallah diyeyim de kendi nazarımda değmesin
selam arkadaşlar.
yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, bol şans ve bizim yaramaz bebişlere uyku düzeni getirmesini gönlünüzdeki tüm dileklerin gerçek olmasını diliyorum. hepimize iyi seneler ve iyi haftalar olsun inşallah...
Cuma günü gelemediğim için ancak bugün fırsat bulup kutlayabildim yeni yılınızı. Ayberkimin gözü mikrop kapmış. salgınmış zaten. ödümüz koptu perşembe akşamı yatarken hafif sulanma vardı gözünde.cuma sabahı kalktığımızda gözü balon gibi şişmiş açılmıyor kırmızılı sarılı irinler akıyor. yastığı bile berbat olmuş. kaptığımız gibi göz hastanesine. şükür 1 günde şişliği indi ilaçlar hala devam. Berkayım da hafif ateşli ama bu sefer kesin diş nedeniyle yanağına dokundurtmuyor kucaktan inmiyor sürekli mızıldama halinde.
sizde durumlar nasıl ben bir bakayım geçmişe.
Selam arkadaşlar geçmişe hiç bakamadım zor oturuyorum yatacağım.
Çok kötü bir gece geçirdim bu kadar hasta olmuşumdur ömrümde ilk defa ıstıraptan bütün gece uyuyamadım boğaz ağrısı bitirdi beni. Başım da felaket. Ne ağrı kesici ne bitki çayları hiçbir şey hiçbir şekilde derman olmuyor neyse ben önemli değilim de Canberk de düzelemedi bir türlü bugün sabahın köründe doktora götürdük randevu alamıyoruz zaten dolu diye gidelim bari aradan alır dedik çünkü öksürüğü çok arttı hırıltı da vardı.
Neyse kan verdik önce damarı bulamadılar uyuyordu kuzum uyandırıp damar bulmak için bir sürü deldiler zar zor on dk da kan verdik sonra yine uyudu bu seferde muayane için uyandırdık iyice beter oldu ortalığı yıktı.
Dr epey bir muayene etti ciğerlerini falan dinledi benim korkum bakteriel olması ve ciğerlerine inmiş olabileceğiydi neyse ki öyle bir durum yok virütik bir şey e öyle olunca da bir tedavisi yok işte geçmesini bekleyeceğiz ciğere de inmemiş burun ve genizde dedi sorun. Bol serum fizyolojik sabah akşam iliadin damla verdi iki gün sonra kontrol bakalım inşallah geçer.
Onda geldik eve hala uyuyor kuzucum çok hırpalandı.
Neyse o iyi olsun da, önemli bir şey olmasın da gerisi mühim değil.
Bendeki sorun da muhtemelen virütik olduğu için bir şey yapamıyoruz başım çatlıyor Canberkin uyanmasını bekliyorum aslında bakıcı var ama ona bırakıp da gidip yatamıyorum, uyanınca beni görsün istiyorum, sanki bir ay sonra bırakmayacakmışım gibi.
gökkuşa maşallah
nilaya geçmiş olsun cnm
sanada şimdiden hayırlı olsun diyim
inş. yakın biryerlere gidersin.
denemen umarm ilk gün sorunsuz geçer
maşallah maşallah
rabbim yüzlerini güldürsün bu defa,sağlıcakla kucaklarına almayı nasip etsin
bu arada benim için yeni yılın ilk ve en güzel haberi
bu 4. denemesiydi
Rabbim tamamına erdirsin
selam arkadaşlar.
yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, bol şans ve bizim yaramaz bebişlere uyku düzeni getirmesini gönlünüzdeki tüm dileklerin gerçek olmasını diliyorum. hepimize iyi seneler ve iyi haftalar olsun inşallah...
Cuma günü gelemediğim için ancak bugün fırsat bulup kutlayabildim yeni yılınızı. Ayberkimin gözü mikrop kapmış. salgınmış zaten. ödümüz koptu perşembe akşamı yatarken hafif sulanma vardı gözünde.cuma sabahı kalktığımızda gözü balon gibi şişmiş açılmıyor kırmızılı sarılı irinler akıyor. yastığı bile berbat olmuş. kaptığımız gibi göz hastanesine. şükür 1 günde şişliği indi ilaçlar hala devam. Berkayım da hafif ateşli ama bu sefer kesin diş nedeniyle yanağına dokundurtmuyor kucaktan inmiyor sürekli mızıldama halinde.
Çok kötü bir gece geçirdim bu kadar hasta olmuşumdur ömrümde ilk defa ıstıraptan bütün gece uyuyamadım boğaz ağrısı bitirdi beni. Başım da felaket. Ne ağrı kesici ne bitki çayları hiçbir şey hiçbir şekilde derman olmuyor neyse ben önemli değilim de Canberk de düzelemedi bir türlü bugün sabahın köründe doktora götürdük randevu alamıyoruz zaten dolu diye gidelim bari aradan alır dedik çünkü öksürüğü çok arttı hırıltı da vardı.
Neyse kan verdik önce damarı bulamadılar uyuyordu kuzum uyandırıp damar bulmak için bir sürü deldiler zar zor on dk da kan verdik sonra yine uyudu bu seferde muayane için uyandırdık iyice beter oldu ortalığı yıktı.
Dr epey bir muayene etti ciğerlerini falan dinledi benim korkum bakteriel olması ve ciğerlerine inmiş olabileceğiydi neyse ki öyle bir durum yok virütik bir şey e öyle olunca da bir tedavisi yok işte geçmesini bekleyeceğiz ciğere de inmemiş burun ve genizde dedi sorun. Bol serum fizyolojik sabah akşam iliadin damla verdi iki gün sonra kontrol bakalım inşallah geçer.
Bendeki sorun da muhtemelen virütik olduğu için bir şey yapamıyoruz başım çatlıyor Canberkin uyanmasını bekliyorum aslında bakıcı var ama ona bırakıp da gidip yatamıyorum, uyanınca beni görsün istiyorum, sanki bir ay sonra bırakmayacakmışım gibi.
yaa bu arada melike sen mi adres soruyordun atladım onu ..
bu arada benim için yeni yılın ilk ve en güzel haberi
bu 4. denemesiydi
Rabbim tamamına erdirsin
çok geçmiş olsun müzeyyen
topikçe toptan hastasız ev yok yine
bizde de nilay hasta yine
Rabbim hepimizin acil şifasını versin
Geçmiş olsun pelincim yaa allah acil şifalar versin kuzuma habersiz bırakma bizim olur mu canım.Nefret edyrm ya nobetci dr a gitmekten birsuru ilac yazdi mina feci oksuruyr yada oksuremyr tikaniyor hiril hiril geziniyor druyla konustm sabah bekleme yarini gtr fenalasir yoksa igne yapsinlar hava versinler ok de sende dedi igneye neyse aglaya aglaya hava verdiler igne oldk geldik eve biraz daha rahatladi yarin sabah kendi drumuza gdcgz hber veririm insallah kotu bir gece gecirmez kuzu laranjit olmusuz bu arada hastaligimiz buymusallah beterinden saklasin hepsini
Size de geçmiş olsun Burcu. Aynı salgın bizi de vurdu baya ağır geçirdik.Bizde gozumuzden mikrop kaptik . Capaklandi sakir sakir akmaya basladi . Kipkirmizi oldu. Goz doktoruna goturdum hemen . Bu aralar cocuklar arasinda salginmis sehir suyundan supheleniyorum ben dedi. Eylülün uyku duzeni tamamen kacti bu arada surekli memede kalmak istiyor . Artik benimde halim kalmadi bu duruma sabah 4 te kalkiyor yanima aliyoruz 3 saat filan meme emerek uyuyor ilk bastaki gibi yara olmaya basladi artik. Aksamlari da 2 saat kalarak daliyor uykuya . Ama o emdikce benim gucumu de emiyor.
Hayırlı haberlerle gel inşallah çabucak atlatsın kuzum hastalığı.Sagolun kizlar simdi uyudu anca ben hemen yatayim gicik tutarsa uyanir coksibel camlica erdem hastanesine gittim uzman varmis cocuk blmunde diye sabahta bizim dr a gidecegim birde o baksin daha iyi gibi hava ve igne yaradi ama ilaclar cok geldi birini vermedim bile bir kendi drumuz baksin ilaclara minaya falan rahatlayim hadi kactim iigeclr yarin gelince drdan yazarim durumu
1.Doğduğundan beri çook saçı olduğu için kurutuyorum.şimdi bikaç sorum olacak size..
1- banyodan sonra kuzuların saçlarını nası kurutuyosunuz (fön makinası zararlı mıdırkine?) ama ıslak ıslak durması daha bi zararlı değil midir?
2- kendi kendine yemeyi öğrensin diye tabak kaşık veriyomusunuz yiyo mu? (benimki önce tabağın içindekileri eliyle mıncıklıyo sonra ne var ne yok tabak kaşık içindekiler yere atıyo)
3- kahvaltıyı ayrı ayrı verince azıcık yiyo böyle bulamaç gibi yedirmek 1 yaşındaki bi çocuk için artık olmamalı diilmi?
evet uzmanlık sorularınız şincik bunlar yepyeni sorularla yeni yılda yine sizlerle olmak ümidiyle
allah kavuştursun cananacım.patikleri bn örmedim durumu ii olmayan bir akrabamız örüyor ve satıyor ihtiyaçlarını gideriyor işte banada yolladı burdan satıver dedi birazı satıldı ama bunlar kaldı ilginen olursa yollarım kızlar bu arada benm koca gitti bugün artık yanlızız kızımla dışarısı -22 derece haliyle eve kapanıyoruz
eline sağlık canım iyi fikir deneyelim. benim sıpa da çok seviyor çıtır çıtır yemeyi.yoğurmak derken seninki mıncıklamıyor mu eline aldığı ekmeği mekmeği :44:
bu arada dün bir kurabiye uydurdum... eh paşa sevdi sayılır, benimki tatlı sevmediği için çok belli belirsiz bir tatlılığı var hatta yok bile denebilir :86:
1 yumurta
1 muz
1-2 bütün ceviz
1 türk kahvesi fincanı zeytinyağı
aldığı kadar pirinç ununu yoğurdum, ince çubuklar halinde 170 derece soğuk fırına attım, beyaz haldeyken çıkardım. kalınca olan çubukların içi muzdan dolayı biraz ıslak gibi kalıyor o yüzden ince yapmak lazım çıtırdaması içiniçine pekmez katılabilir, elma katılabilir, katılır oğlu katılır fikir olsun diye anlatıyorum
geçmiş olsun nilgüncüm nilayıma da. sizin evde de hastalıklar bitmedi yahu. allah hasta olan herkese acil şifalar versin mikroplar gitsin bitsin artık.günaydın
yıl yeni, hafta yeni, gün yeni
ama hastalıklar yine aynı, tüm hasta olan bebişlere geçmiş olsun
ve bizim artık kadrolu oldu, Nilay yine hasta
mng kargo, meşrutiyet cd. no: 41
özlem adı " ben yoksam bile siz benim adıma bırakın ben hallederim " dedi
sana da geçmiş olsun lokman hekimim aman al önlemlerini de ilerlemesin.günaydın
çok geçmiş olsun kuzuma ya :94:
ay revirden beter olduk benim de burnum akmaya çalışıyor kaç gündür bugün de boğazımda kaşıntı başladı faranjit oluyorum korkarım :18:
tamam canım adresi hatırlıyorum da ismi unutmuşum, sanırım ancak çarşamba teslim edebilecek yalnız inşallah yetişir hani ücretsiz diye sallarlar mı acaba?
bizimki çay bardağıyla içiyor sıpa biberonla sadece su içiyorbizimki çay manyağı tadını falan da bilmediği halde çay bardağı gördüğü yerdevaziyetinde tutamıyoruz... onun için beyefendiye ıhlamur ve bilimum ot ve hububatla ayrı "çay" yapıyoruz maşallahı var güzel de içiyor
saatler olsun paşama resim koysanaagökayın saçları çok uzamıştı, yüzüne gözüne griyordu saçları,kafada terliyordu,
cumartesi evde babasıyla traş ettik
makinayla 12 numara yaptık,
aynı beslemeler gibi oldu,
ama yüzü gözü ortaya çıktı zıpanın maşallah diyeyim nazrım değiyor
ebrucum paşaya da sana da geçmiş olsun. sen de uyu dinlen çabuk atlatın canım inşallah.Selam arkadaşlar geçmişe hiç bakamadım zor oturuyorum yatacağım.
hadi gözünüzaydın. inşallah allah kucağınıza almayı nasip eder.bu arada benim için yeni yılın ilk ve en güzel haberi
bu 4. denemesiydi
Rabbim tamamına erdirsin
Geçmiş olsun dileklerinize teşekkürler. Aman kış geldi dertler bitmiyor vallahi yaa hepimizde ayrı bir hastalık allah beterinden saklasın çabucak atlatalım hep beraber inşallah.
Melike sen de ihmal etme tahlillerini bence. alıntı yapmıştım ama çıkmamış. Ya kuzu kucağındayken denk gelse ya da sen daha tehlikeli bir yerdeyken düşsen allah korusun ne olur bir an önce git hallet canım.
beynim durdu yemin ederim müzeyyencim yasemin aramıştı hesap numaranı istiyor, onun eşi ibanla gönderemiyor hatırlarsan o yüzden bana gönderir misin hesap numaranı?
YASEMİNİN HEPİNİZE ÇOK ÇOK SELAMI VAR ARKADAŞLAR ALLAHA ŞÜKÜR HEPSİ GAYET İYİYMİŞ, CİNSİYET HENÜZ BELLİ DEĞİL, HAFTAYA GİDECEKMİŞ DOKTORA
ben de bugün ulak kibin oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?