2009 Aralık Anneleri

bigecim beyin durdu demiştin demi şekerim al benden de o kadar. bankayı yazmamışım sana
AKBANK canım

ay telefonla konuşmaktan gelemedim bi türü

çok tşk ederim hepinize ayrı ayrı
amin inşallah

hay allah yaa çok geçmişolsun müzeyyencim ..
bizimkinin burunakıntısı geçmedi bi türlü ..

buarada gün parasını göndeeeğim ama bankanın internet bakacılığında sorun var bugün halletmeye çalışacam haberin olsun ..

bigecim beyin durdu demiştin demi şekerim al benden de o kadar. bankayı yazmamışım sana
AKBANK canım

biliyodum ki :86: banka ve şube adı vardı da gerisi ibandı hesap no hangi gruptu kesin bilmediğim için ayıklayamadım :44:
boşa zahmet şekercim
valla son 3 gündür deliksiz uyuduğum en uzun süre 1,5 saat bu kadar beynime yatıp kalkıp şükrediyorum yemin ederim :93:

sağol nevracım. burun akıntısı epey bir devam ediyor zatn berkayın bile yeni yeni geçti. 20 gün kadar sürdü burun akıntısı.
olsun güzelim ne zaman hallolursa müsait olunca yollarsın.

benimki de iş yani kime yazdığımın farkında değilim de ondan sen bilmez misin hiç

yaa ben son günlerde bunu düşünmeye başladım. kul istemeyince allah vermezmiş ya biz bu 1 saatlik bir buçuk saatlik uykulara şükrettikçe bu kuduruklar iyice raydan çıktılar. burda mı hata ediyoruz acaba :26: ay ne bileyim milletin çocuğu horul horul bir yatırıyor gece kalkıp bir kere suyunu sütünü içiyor ya da emiyor bir daha sabah kalkıyor nedir bu bizim çektiğimiz azap yaa. yok ben artık şükretmiycem ver allahım ver diycem belki böyle düzelir

dene bakalım işe yararsa biz de deneyelim zira bundan azını vücudum kaldırmayacak o riski alamıyorum

dene bakalım işe yararsa biz de deneyelim zira bundan azını vücudum kaldırmayacak o riski alamıyorum

bende 5 kere kalktım bu gece şükür diyorum çünkü
uyuduğum zamanalarda öyle derin uyumuşum ki
son zamanlardaki en güzel uykumdu diyebilirim

valla asabım bozuluyor kaç kere kalktığımı artık saymıyorum ama iki kalkış arasında dün gece 1 kez 1,5 saat uyumuşum ilaç niyetine :93: onunla ayakta duruyorum... dün gece rekorunu kırdı horul horul uyuduğunda yatağına koydum 12 dakika sonra :95:

walla bende 5'e şükreder oldum,
bir gün önce iflahımı kesti
her akşam öyle bizimki, ilk uyuduğunda yarım saat sonra mutlaka kalkıyor
nedendir bende bilemedim:26:

walla bende 5'e şükreder oldum,
bir gün önce iflahımı kesti
her akşam öyle bizimki, ilk uyuduğunda yarım saat sonra mutlaka kalkıyor
nedendir bende bilemedim:26:

rekor bizde sanırım 12 de yattık 15 dk. da bir bağırarak uyandı sabah 7 ye kadar böyle devam etti. 7 de ayağıma aldım sallarken uyumuşuz saat 10 a geliyordu uyandım topuklarım acımış. bıraktım beyefendi 11:30 da kalkmış.

cumartesi gecesi birebir aynı senaryo bizde vardı, hatta daha ötesi yatağına koymak için eğildiğim anda boynuma yakama nereye denk gelirse asılıp kendini yukarı çekiyordu her şeye rağmen bırakırsam gözlerini açıp gaaaaaaaaayet gözyaşlı gözyaşlı ağlıyordu... ben bizim yatakta birlikte uyumaktan korktuğum için bacaklarımın arasına aldım ayak ucuma yorganı yığdım tv açtım arada kafam düşmüş dalmışım tabii ama çoğunlukla uyanıktım :87:

1 hafta önce aynı senaryoyu bizde yaşadık,
ben anlamıyorum niye böyle walla
ama tam dayanacak gücüm kalmamışken bu gece 5 kere kalktığına şükrediyorum işte
başkasına desen 5 çok der ben şükreder oldum
durum bu işte
ne diyim Allah islah etsin bizim bebeleri

amiiiiiiiinnnnn

5 çok olmaz olur mu ya millet 1 kere kalkıyor da vay uykum bölündü, uyuduğumdan bir şey anlamadıım diye name yapıyor
acaba tınlamasak uyuyor taklidi yapsak :44:

amiiiiiiiinnnnn

5 çok olmaz olur mu ya millet 1 kere kalkıyor da vay uykum bölündü, uyuduğumdan bir şey anlamadıım diye name yapıyor
acaba tınlamasak uyuyor taklidi yapsak :44:

2009 Aralık numuneleri bunlar
valla şahsıma benimki tınlamasam kesin apartmanı ayağa diker çünkü küçük nağmelerle başlayıp ben ayılıp odasına gidene kadar avazı çıktığı kadar bağırır hale geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…