Bana bişey oldu doymuyorum
2 günde 650 gr çokokremi yedim kociş duyunca şok geçirdi
ooh yarasın şekerim yesen ne olacak sanki bir yerinden belli maaşallahın varBana bişey oldu doymuyorum
2 günde 650 gr çokokremi yedim kociş duyunca şok geçirdi
ayneeeeennnOoooffffffff
yılbaşı sonrası işler çoooook yoğun
müzeyyencim
melikecim
geçmişlerden olsun canlarım benim
rabbim şifanızı versin
selam arkadaşlar.
yeni yılın herkese sağlık, mutluluk, bol şans ve bizim yaramaz bebişlere uyku düzeni getirmesini gönlünüzdeki tüm dileklerin gerçek olmasını diliyorum. hepimize iyi seneler ve iyi haftalar olsun inşallah...
Cuma günü gelemediğim için ancak bugün fırsat bulup kutlayabildim yeni yılınızı. Ayberkimin gözü mikrop kapmış. salgınmış zaten. ödümüz koptu perşembe akşamı yatarken hafif sulanma vardı gözünde.cuma sabahı kalktığımızda gözü balon gibi şişmiş açılmıyor kırmızılı sarılı irinler akıyor. yastığı bile berbat olmuş. kaptığımız gibi göz hastanesine. şükür 1 günde şişliği indi ilaçlar hala devam. Berkayım da hafif ateşli ama bu sefer kesin diş nedeniyle yanağına dokundurtmuyor kucaktan inmiyor sürekli mızıldama halinde.
sizde durumlar nasıl ben bir bakayım geçmişe.
bigecim beyin durdu demiştin demi şekerim al benden de o kadar. bankayı yazmamışım sana
AKBANK canım
müzeyyencim
melikecim
geçmişlerden olsun canlarım benim
rabbim şifanızı versin
sağol nevracım. burun akıntısı epey bir devam ediyor zatn berkayın bile yeni yeni geçti. 20 gün kadar sürdü burun akıntısı.hay allah yaa çok geçmişolsun müzeyyencim ..
bizimkinin burunakıntısı geçmedi bi türlü ..
buarada gün parasını göndeeeğim ama bankanın internet bakacılığında sorun var bugün halletmeye çalışacam haberin olsun ..
biliyodum ki :86: banka ve şube adı vardı da gerisi ibandı hesap no hangi gruptu kesin bilmediğim için ayıklayamadım :44:
boşa zahmet şekercim
valla son 3 gündür deliksiz uyuduğum en uzun süre 1,5 saat bu kadar beynime yatıp kalkıp şükrediyorum yemin ederim :93:
benimki de iş yani kime yazdığımın farkında değilim de ondan sen bilmez misin hiç
yaa ben son günlerde bunu düşünmeye başladım. kul istemeyince allah vermezmiş ya biz bu 1 saatlik bir buçuk saatlik uykulara şükrettikçe bu kuduruklar iyice raydan çıktılar. burda mı hata ediyoruz acaba :26: ay ne bileyim milletin çocuğu horul horul bir yatırıyor gece kalkıp bir kere suyunu sütünü içiyor ya da emiyor bir daha sabah kalkıyor nedir bu bizim çektiğimiz azap yaa. yok ben artık şükretmiycem ver allahım ver diycem belki böyle düzelir
dene bakalım işe yararsa biz de deneyelim zira bundan azını vücudum kaldırmayacak o riski alamıyorum
bende 5 kere kalktım bu gece şükür diyorum çünkü
uyuduğum zamanalarda öyle derin uyumuşum ki
son zamanlardaki en güzel uykumdu diyebilirim
valla asabım bozuluyor kaç kere kalktığımı artık saymıyorum ama iki kalkış arasında dün gece 1 kez 1,5 saat uyumuşum ilaç niyetine :93: onunla ayakta duruyorum... dün gece rekorunu kırdı horul horul uyuduğunda yatağına koydum 12 dakika sonra:95:
bende 5 kere kalktım bu gece şükür diyorum çünkü
uyuduğum zamanalarda öyle derin uyumuşum ki
son zamanlardaki en güzel uykumdu diyebilirim
valla asabım bozuluyor kaç kere kalktığımı artık saymıyorum ama iki kalkış arasında dün gece 1 kez 1,5 saat uyumuşum ilaç niyetine :93: onunla ayakta duruyorum... dün gece rekorunu kırdı horul horul uyuduğunda yatağına koydum 12 dakika sonra:95:
walla bende 5'e şükreder oldum,
bir gün önce iflahımı kesti
her akşam öyle bizimki, ilk uyuduğunda yarım saat sonra mutlaka kalkıyor
nedendir bende bilemedim:26:
rekor bizde sanırım 12 de yattık 15 dk. da bir bağırarak uyandı sabah 7 ye kadar böyle devam etti. 7 de ayağıma aldım sallarken uyumuşuz saat 10 a geliyordu uyandım topuklarım acımış. bıraktım beyefendi 11:30 da kalkmış.
rekor bizde sanırım 12 de yattık 15 dk. da bir bağırarak uyandı sabah 7 ye kadar böyle devam etti. 7 de ayağıma aldım sallarken uyumuşuz saat 10 a geliyordu uyandım topuklarım acımış. bıraktım beyefendi 11:30 da kalkmış.
cumartesi gecesi birebir aynı senaryo bizde vardı, hatta daha ötesi yatağına koymak için eğildiğim anda boynuma yakama nereye denk gelirse asılıp kendini yukarı çekiyordu her şeye rağmen bırakırsam gözlerini açıp gaaaaaaaaayet gözyaşlı gözyaşlı ağlıyordu... ben bizim yatakta birlikte uyumaktan korktuğum için bacaklarımın arasına aldım ayak ucuma yorganı yığdım tv açtım arada kafam düşmüş dalmışım tabii ama çoğunlukla uyanıktım :87:
1 hafta önce aynı senaryoyu bizde yaşadık,
ben anlamıyorum niye böyle walla
ama tam dayanacak gücüm kalmamışken bu gece 5 kere kalktığına şükrediyorum işte
başkasına desen 5 çok der ben şükreder oldum
durum bu işte
ne diyim Allah islah etsin bizim bebeleri
amiiiiiiiinnnnn
5 çok olmaz olur mu ya millet 1 kere kalkıyor da vay uykum bölündü, uyuduğumdan bir şey anlamadıım diye name yapıyor
Acaba tınlamasak uyuyor taklidi yapsak :44:
cumartesi gecesi birebir aynı senaryo bizde vardı, hatta daha ötesi yatağına koymak için eğildiğim anda boynuma yakama nereye denk gelirse asılıp kendini yukarı çekiyordu her şeye rağmen bırakırsam gözlerini açıp gaaaaaaaaayet gözyaşlı gözyaşlı ağlıyordu... ben bizim yatakta birlikte uyumaktan korktuğum için bacaklarımın arasına aldım ayak ucuma yorganı yığdım tv açtım arada kafam düşmüş dalmışım tabii ama çoğunlukla uyanıktım :87:
1 hafta önce aynı senaryoyu bizde yaşadık,
ben anlamıyorum niye böyle walla
ama tam dayanacak gücüm kalmamışken bu gece 5 kere kalktığına şükrediyorum işte
başkasına desen 5 çok der ben şükreder oldum
durum bu işte
ne diyim Allah islah etsin bizim bebeleri
amiiiiiiiinnnnn
5 çok olmaz olur mu ya millet 1 kere kalkıyor da vay uykum bölündü, uyuduğumdan bir şey anlamadıım diye name yapıyor
acaba tınlamasak uyuyor taklidi yapsak :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?