bu gece yap bakalım yiyecekmi
2009 Aralık numuneleri bunlar
valla şahsıma benimki tınlamasam kesin apartmanı ayağa diker çünkü küçük nağmelerle başlayıp ben ayılıp odasına gidene kadar avazı çıktığı kadar bağırır hale geliyor
cumartesi gecesi birebir aynı senaryo bizde vardı, hatta daha ötesi yatağına koymak için eğildiğim anda boynuma yakama nereye denk gelirse asılıp kendini yukarı çekiyordu her şeye rağmen bırakırsam gözlerini açıp gaaaaaaaaayet gözyaşlı gözyaşlı ağlıyordu... ben bizim yatakta birlikte uyumaktan korktuğum için bacaklarımın arasına aldım ayak ucuma yorganı yığdım tv açtım arada kafam düşmüş dalmışım tabii ama çoğunlukla uyanıktım :87:
2009 Aralık numuneleri bunlar
valla şahsıma benimki tınlamasam kesin apartmanı ayağa diker çünkü küçük nağmelerle başlayıp ben ayılıp odasına gidene kadar avazı çıktığı kadar bağırır hale geliyor
:90Benimki mahalleyi başına toplar şikerim
maşallah seside pek gür
valla benim de korkum o bige. allahtan bizimki korkak öyle gözünün kesmediği yere eğilmiyor ama güven olmaz tabi.denedim ben :86: kısa süreli ve gündüz uykusundan sonra... yemedişimdi bir de park yatak nispeten alçak gelmeye başladı çıkıp gelmeye kalkar diye aklım çıkıyor o yüzden sanki çok uyuyormuşum gibi döndüğünde bile kalkıp kontrol ediyorum :96:
aynen aynen
cep telefonum bir umut iki... önce kıpraşıyor ardından ufak bir ses gitgide şiddeti artıyor ikisinin de :86:
dün akşamı tekrar yaşadım okuduklarımda. saat 12:30 olmuş beyimizin uyuyacağı yok . ayaklarımda sallıyorum bide uyuyoo numarası yapıyoo .. kucağıma alıyorum , kollar, baş geriyo düşüyoo . yatağa koyduğum anda hemen poposunu kaltırım oturuyo . güler misin ağlar mısın yaaa ..
burakta aynı küçük küçük ıhlamlar ve 2 dk geçmeden avaz avaz bi bağırma ..
amiiiiiiiinnnnn
5 çok olmaz olur mu ya millet 1 kere kalkıyor da vay uykum bölündü, uyuduğumdan bir şey anlamadıım diye name yapıyor
acaba tınlamasak uyuyor taklidi yapsak :44:
yemez tabidenedim ben :86: kısa süreli ve gündüz uykusundan sonra... yemedişimdi bir de park yatak nispeten alçak gelmeye başladı çıkıp gelmeye kalkar diye aklım çıkıyor o yüzden sanki çok uyuyormuşum gibi döndüğünde bile kalkıp kontrol ediyorum :96:
aynen aynen
cep telefonum bir umut iki... önce kıpraşıyor ardından ufak bir ses gitgide şiddeti artıyor ikisinin de :86:
ne çok bağıyorlar bu modellerdün akşamı tekrar yaşadım okuduklarımda. saat 12:30 olmuş beyimizin uyuyacağı yok . ayaklarımda sallıyorum bide uyuyoo numarası yapıyoo .. kucağıma alıyorum , kollar, baş geriyo düşüyoo . yatağa koyduğum anda hemen poposunu kaltırım oturuyo . güler misin ağlar mısın yaaa ..
burakta aynı küçük küçük ıhlamlar ve 2 dk geçmeden avaz avaz bi bağırma ..
:90ooh yandı alacak adam kızdırmaya gelmez öycüyü
valla benim de korkum o bige. allahtan bizimki korkak öyle gözünün kesmediği yere eğilmiyor ama güven olmaz tabi.
bir formul bulup alçaltmak lazım yatağı bizim normal mobilya beşik.
ağbisinin büyüyen beşiğinden kalan parçaların altına çekmece yaptırıp beşik haline getirmiştik.
berkay 3-4 yaşına falan geldiğinde komple yenilerim odayı diye düşünüyorum hem sünnete hazırlık olur amma o zamana kadar bu sıpayı nerde zaptedicez bakalım:26:
:90: geleceğin pavarottileri bunlar :90:
valla benim de korkum o bige. allahtan bizimki korkak öyle gözünün kesmediği yere eğilmiyor ama güven olmaz tabi.
bir formul bulup alçaltmak lazım yatağı bizim normal mobilya beşik.
ağbisinin büyüyen beşiğinden kalan parçaların altına çekmece yaptırıp beşik haline getirmiştik.
berkay 3-4 yaşına falan geldiğinde komple yenilerim odayı diye düşünüyorum hem sünnete hazırlık olur amma o zamana kadar bu sıpayı nerde zaptedicez bakalım:26:
yemez tabi
bizde bu fırlamalar oldğu süre hayatta yemez bigecim
tlf ve umut bir bir benzetmeydi
tebrik koyuyorum sana arkadaşım
ne çok bağıyorlar bu modeller
nevra'cım biz ağlanacak halimize ancak gülebiliyoruz arkadaşım:86:
heee valla vay haline damadın
söyliyccem uyarmadı deme diycem
rabbim hepimize o günlerini görmeyide nasip et
işler çok yoğun anca geldim vede gidiyorum.:2:nevracım kargoyu yolladık canım bugün itibariyle . mng kargoyla ama tekmi paket yaparlar ikimi bilmem. ben iki poşet verdim. haydi kalın sağlıcakla. ben kaçar kuzuya. ha bu arada benim sebzegille hala küsüz. yeni yıla küs girdik. o konuşuyoda bende tık yok.
Geldik dr dan sukur kotu bir durum yok oksurugu kotulesebilir o zaman getir dedi kontrole 1 haftasonra gtr dedi havakirliliginden olmus buyuk ihtimal misafir vardiya sigara ictiler mutfakta ne kdr havalansada mina kapti sanirim. Dra diyemedm sigara mi diye
Geldik dr dan sukur kotu bir durum yok oksurugu kotulesebilir o zaman getir dedi kontrole 1 haftasonra gtr dedi havakirliliginden olmus buyuk ihtimal misafir vardiya sigara ictiler mutfakta ne kdr havalansada mina kapti sanirim. Dra diyemedm sigara mi diye
keşke deseydin ondansa belki farklı bir şey verirdi :44:
Yok be bigem verilcek ve verilmeyecek herseyi vermis dr nobetci olan bakti iyi hirilti yok cigerlerde temiz diyince sunlari verme bosuna diyip ilac bile cikardi receteden dunku drn verdigi sigara lafini bile duymaya tahammulu yok drun
zeki dir benim levent eniştemdebizimki hala bizim odada park yatağında yatıyor içine koltuk süngeri kestirmiştik onu çıkarıcam ama bu sefer de sunta gibi bir şeyin üzerinde yatması gerekecek ki o benim içime sinmiyor zaten uyumaz da herhalde orada :26: Eşim cini de çözüm üretti!!! Park yatağın yanları file ya... Kapılardaki kedi-köpek kapıları gibi yer açacakmışız filede... Gece oğlun uykudan kalkıp tepeden düşmek yerine o kapıdan inecekmiş bir şey olmayacakmışYahu diyorum uyku sersemi çocuk onu mu düşünür? Niye ki bizim oğlumuz zeki diyor bana :86: Oğlumuz öyle ondan eminim de... Dedim cümleyi tamamlamadan gülmeye başladım çok kızdı niyeyse
Velev ki bu oldu biz uyurken oradan çıkıp çekmecelere elini sıkıştırırsa hatta allah saklasın daha beteri prizlere giderse ne olacak diyorum tedbir alırmışız allam yaaaaaaaaa :96:
tabe gelinin bilmesinde fayda var şikerümaminnnnn .. Ben geline sölücem, ilgilenmezsen elini kaldırıp hııı hıı diye kızar diyecem ..
ah cnm hepimiz aynı durumdayızişler çok yoğun anca geldim vede gidiyorum.:2:nevracım kargoyu yolladık canım bugün itibariyle . Mng kargoyla ama tekmi paket yaparlar ikimi bilmem. Ben iki poşet verdim. Haydi kalın sağlıcakla. Ben kaçar kuzuya. Ha bu arada benim sebzegille hala küsüz. Yeni yıla küs girdik. O konuşuyoda bende tık yok.
hadi kavuş yavruna
sebzegili de salla gitsin zor kısmı geçmiş yılbaşında içinden barışmak gelmediyse haketmemiş demektir... Bırak barışmayı için istesin o da bunun için çaba sarfetsin
bütün bebeklerimiz pıt diye iyileşsin bir daha hiç hastalık gelmesin hadi ben kaçıyoruuuuum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?