2009 Aralık Anneleri

hadi gözünüz aydın pelincim
inşallah bu kadarla atlatır yavrum
bundan sonra eve sigaranın s sini sokma lütfen
zati alerjik bir bünyeye sahip yavrum sigara en zarar verenlerdendir haberin ola
içecek adam ya balkona yoksa kapı dışarı çıkıp içsin
sen ne kadar havalandırsanda içeri hatta kıyafetlerine sinen koku dahi minayı hasta eder cnm.
Haydin bununla atlatsın kara kuzum benim

bütün bebeklerimiz pıt diye iyileşsin bir daha hiç hastalık gelmesin hadi ben kaçıyoruuuuum

umutuda senide kocamaaaaaaaan öpüyorum
hasta kuzu kalmasın artık

Geçmiş olsun dileğinde bulunan bütün arkadaşlara çok teşekkür ediyorum geçsin artık yaa lütfeeennnn.

Nilgün kaç gündür soracağım bak unutuyorum hep bizim hediye geldi mi eşim gönderdim diyor ama ona güven olmaz bunadı bu aralar her şeyi unutuyor.

Pelin size de geçmiş olsun canım nedir bu yaa bütün bebikler sıraya mı girdi yarabibim.

Burcu Eylüle de çok geçmiş olsun.

Nilgün ablan adına çok sevindim canım evlat hasretinin ne olduğunu çok iyi bilirim Allah sağlıkla tamamına erdirsin kucağına da almayı nasip etsin dilerim.

kızlar çok oldum biliyorum ama bir hayır sahibi bana arlık ayında kime para gönderecektik haber ve hesap no filan verebilir mi ocak geldi daha aralığı göndermedim al bana al bana

kızlar çok oldum biliyorum ama bir hayır sahibi bana arlık ayında kime para gönderecektik haber ve hesap no filan verebilir mi ocak geldi daha aralığı göndermedim al bana al bana

aralık-pelin
ocak-pelinin ablası facede vardı hesap noları ama açamıyorum şuan..açtığımda atarım sanada melike.

aralık-pelin
ocak-pelinin ablası facede vardı hesap noları ama açamıyorum şuan..açtığımda atarım sanada melike.

sağol canım valla sana zahmet oldu pelin e de ayıp oldu ama arabayla çok acayip bir caddede park edemiyorum zeynebi arabada burakmak istemiyorum böyle aksıyor kredi kartıyla internetten havale yapılabilse süper olacak ama

sağol canım valla sana zahmet oldu pelin e de ayıp oldu ama arabayla çok acayip bir caddede park edemiyorum zeynebi arabada burakmak istemiyorum böyle aksıyor kredi kartıyla internetten havale yapılabilse süper olacak ama

rica ederim canımcım ne demek turtanın hatırına:)

valla bankaya göre değişiyo canım akbankta yok öyle bişi sadece bazı kampanyadan kazanılan chip paralar siliniyo o da hepsi için geçerli diil.

ya bu kimsesizler yurduna göndereceğimiz şeyler nooldu kime nezamang öndericez ben burayı takip edemiyorum akbank taki mailime atarmısınız..

ayyy çok sevindim süper bu.. inşallah allah tamamına erdirir. benimkide tüp bebek olduğundan nası sıkıntılı bişeydir çok iyi anlıyorum..

ah pelin ah niye içirtiyosunki.. ve hatta onlar niye içiyoki.. yılbaşında bizimde arkadaşlar geldi illa içicezde içicez yok diyorum balkon yok olmaz anlamıyolar ne insanlar var yahu..

tekrar çok geçmiş olsun canım iyi daha iyiymiş sevindim..

ve tüm hastalara toptaaaann geçmiş olsun diliyorum...

ve hemen ben kaçar yatmam lazım.. kendinize iyi bakın he unutmadan gece 5 kere kalkmaya razıyım 10 kerede yeterki uyanıp oturmasın bunlar 2009 un tekne kazıntıları ayrı bi çeşit

gecmişi tam okuyamadım annemler yarın gidiyor (( onlarla vakit gecireyim dedim.Zaten acayip stresliyim yarın eşimin halası ilk defa bakacak carsambada ben kalacam basına ama zeyno pek sevemedi ya ilk defa birisini yadırgadı ne yapacam bakalım . Nilgüncügüm ablana cok sevindim allah kucagına almayı nasip eder saglıkla insallah. Bende bugün tam kan verdim sonucunu beklerken pattt regl oldum göbek atacaktım bosada deldirdim kendimi ama olsun.Minanında önemli bişeyi yokmus hadi gözün aydın pelin

Ya balkon var esim evde 1 tane iciyr onuda balkonda iciyr zaten arkadas karikoca gece 12 de geldiler zaten mutfakta balkon kapisi acik ictiler bende mina uyuyor mutfak kapsisi kapali diyede bisey diyemedim demedimde sorun olmaz diye ama o kadar cok icmeye demekki sorun oluyrmus havalansa bile bu olayi anlatr ictirmem artik merak etmeyin siz tesekkur ederim hepinize iyi dilekleri iz icin nilgun allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla cok guzel bir haber ablan ve sizler icin rabbim kucagina aldiginida bize yazmani nasip etsin insallah ve olmayan dusunen herkese versin insallah. Melike sacmalama sorun degil sakin turtayi arabada birakmayi aklindan bile gecirme yiyim parasini bosver para 5 ay sonra yolla sen istersen sıkma canini biz birbirimizi biliyrz artik canim hic acelesi yok eda neden sevmedimi acaba dur sen stres yapma alisir zamanla eminim bu arada rahatlamana sevindim allah isteyene versin bebek :)

Canan sana yazdimmi hatrlamyrm ama sadece aklimdanda gecirmis yazmamisda olabilirim bizim dr sabah 1 cay bardagi aksam 1 cay bardagi sut ver dedi toplam gunde 200cc edyr mina icmiyor o ayri kahvaltisini sutle hazirlyrm gecede bazen 50 cc zarzor iciyr

ben sizi neden seviyorum işte bu yüzden

ilk günaydın benden
gün aydı ama ben hala ayamadım:89:

günaydın
umut iyiden coştu 2.30 gibi kalktı memeye geldi sonra 6.12ye kadar yatağına girmedi ya kucakta ya yanımda yatacakmış haspam o uykuyu alıyor tabii de ana nolursa olsun :93:
bir de üstüne hastayım ya larenjit, ya faranjit ya da bronşit oldum ya da hepsini birden oldum :94: doktora inmeye korkuyorum :18: ses yok, nefes zor alıyorum ve hırıldıyorum hiçbir şeyim yokken akşam üzeri bir anda tıkandım

umut ne yaptın sen öyleeeeeeee
sanki benimki farklıda

sana gelince biran önce dr canımcım
daha fazla ilerlemeden ne yapman gerkiyorsa yap lütfen

Son düzenleme:
günaydıınnnn ..
bana da gün aymadı .. bizimki sabıttı iyicene .. dün akşam zorla 11:30 uyuttum .. gözü kapanıyoo hala oyun istiyoo.. gece 1:30 bi bağırmayla uyandık apar topar yanımıza aldık ne oldu analamadım .. zor skinleştirdim uyuttum .. ama gece boyu cenesi susmadı mız mızlanıp durdu .
ne yapacaz biz bunlarla yaa.

ilk günaydın benden
gün aydı ama ben hala ayamadım:89:

günaydın meralcim gün bana da aymadı ..

günaydın bigecim .. geçmiş olsun dikkat et kendine ..

hepimiz aynı durumdayız
demekki buda gecici bir durum(ya da ben öyle ümit ediyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…