hadi gözünüz aydın pelincimgeldik dr dan sukur kotu bir durum yok oksurugu kotulesebilir o zaman getir dedi kontrole 1 haftasonra gtr dedi havakirliliginden olmus buyuk ihtimal misafir vardiya sigara ictiler mutfakta ne kdr havalansada mina kapti sanirim. Dra diyemedm sigara mi diye
bütün bebeklerimiz pıt diye iyileşsin bir daha hiç hastalık gelmesin hadi ben kaçıyoruuuuum
kızlar çok oldum biliyorum ama bir hayır sahibi bana arlık ayında kime para gönderecektik haber ve hesap no filan verebilir mi ocak geldi daha aralığı göndermedimal bana al bana
aralık-pelin
ocak-pelinin ablası facede vardı hesap noları ama açamıyorum şuan..açtığımda atarım sanada melike.
sağol canım valla sana zahmet oldu pelin e de ayıp oldu ama arabayla çok acayip bir caddede park edemiyorum zeynebi arabada burakmak istemiyorum böyle aksıyor kredi kartıyla internetten havale yapılabilse süper olacak ama
olmaz mı hiç? aştın kendini aştın... canancım patikler falan süper ellerine sağlık da sen ev yapımı lor gönderiyorum de bak nasıl kuyruk oluyor
1- saçımız yok tüyümüz var havlu yetiyor ama daha çok olsaydı fazla yaklaştırmamak ve çok sıcak konumda olmamak şartıyla kurutma makinası kullanırdım, sinüzitten iyidir herhalde.
2- plastik tabağa mamasını koyuyoruz kaşığı birlikte tutup yiyoruz ama her zaman değil sanırım bir tek ben yapıyorum bunu dolayısıyla sadece c.tesi pazar iki öğünde deniyoruz ama bazen çok istekli bazen umru değil. ilgili de olsa ilgisizde neticede tüm mutfak ve her ikimiz baştan ayağa mamaya bulanıyoruz
3- olmamalı diye bir şey yok aslolan beslenmesiyse (ki öyle) bulamaç da veririm çorba da hiç farketmez. kahvaltı diye bir mevhumumuz yok bizim, ilk gündüz uykusundan kalktığında direkt öğlen yemeğiyle yapıyor açılışı
benden de sana soru: kredi kartlarından kazanılan puan karşılığı tl'ler yılsonunda/yılbaşında silinir mi?
bu arada benim için yeni yılın ilk ve en güzel haberi
ablam tüp bebek deniyordu
bu 4. denemesiydi
testi ilk defa pozitif çıktı
dua edin nolur hep birlikte
Rabbim tamamına erdirsin
maşallah diyeyim de kendi nazarımda değmesin
Geldik dr dan sukur kotu bir durum yok oksurugu kotulesebilir o zaman getir dedi kontrole 1 haftasonra gtr dedi havakirliliginden olmus buyuk ihtimal misafir vardiya sigara ictiler mutfakta ne kdr havalansada mina kapti sanirim. Dra diyemedm sigara mi diye
Ya balkon var esim evde 1 tane iciyr onuda balkonda iciyr zaten arkadas karikoca gece 12 de geldiler zaten mutfakta balkon kapisi acik ictiler bende mina uyuyor mutfak kapsisi kapali diyede bisey diyemedim demedimdesorun olmaz diye ama o kadar cok icmeye demekki sorun oluyrmus havalansa bile bu olayi anlatr ictirmem artik merak etmeyin siz tesekkur ederim hepinize iyi dilekleri iz icin nilgun allah tamamina erdirsin insallah hayirlisiyla cok guzel bir haber ablan ve sizler icin rabbim kucagina aldiginida bize yazmani nasip etsin insallah ve olmayan dusunen herkese versin insallah. Melike sacmalama sorun degil sakin turtayi arabada birakmayi aklindan bile gecirme yiyim parasini bosver para 5 ay sonra yolla sen istersen sıkma canini biz birbirimizi biliyrz artik canim hic acelesi yok eda neden sevmedimi acaba dur sen stres yapma alisir zamanla eminim bu arada rahatlamana sevindim allah isteyene versin bebek :)
ilk günaydın benden
gün aydı ama ben hala ayamadım:89:
günaydın
umut iyiden coştu 2.30 gibi kalktı memeye geldi sonra 6.12ye kadar yatağına girmediya kucakta ya yanımda yatacakmış haspam o uykuyu alıyor tabii de ana nolursa olsun :93:
bir de üstüne hastayım ya larenjit, ya faranjit ya da bronşit oldum ya da hepsini birden oldum :94: doktora inmeye korkuyorum :18: ses yok, nefes zor alıyorum ve hırıldıyorum hiçbir şeyim yokken akşam üzeri bir anda tıkandım
ilk günaydın benden
gün aydı ama ben hala ayamadım:89:
günaydın
umut iyiden coştu 2.30 gibi kalktı memeye geldi sonra 6.12ye kadar yatağına girmediya kucakta ya yanımda yatacakmış haspam o uykuyu alıyor tabii de ana nolursa olsun :93:
bir de üstüne hastayım ya larenjit, ya faranjit ya da bronşit oldum ya da hepsini birden oldum :94: doktora inmeye korkuyorum :18: ses yok, nefes zor alıyorum ve hırıldıyorum hiçbir şeyim yokken akşam üzeri bir anda tıkandım
günaydıınnnn ..
bana da gün aymadı .. bizimki sabıttı iyicene .. dün akşam zorla 11:30 uyuttum .. gözü kapanıyoo hala oyun istiyoo.. gece 1:30 bi bağırmayla uyandık apar topar yanımıza aldık ne oldu analamadım .. zor skinleştirdim uyuttum .. ama gece boyu cenesi susmadı mız mızlanıp durdu .
ne yapacaz biz bunlarla yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?