2009 Aralık Anneleri

ablam 4. kez tüp bebek denemişti
yaklaşık 6 yıldır uğraşıyordu
test sonucu pozitif çıktı canancım ona seviniyorum.

aa ne güzell allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla tamamlanır hamileleiği
yağmur ağlıyor ben kaçtım uykusu geldi

aa ne güzell allah tamamına erdirsin inşallah hayırlısıyla tamamlanır hamileleiği
yağmur ağlıyor ben kaçtım uykusu geldi

amiiiiiiiiiiiiiiiiiin diyorum
inşallah diyorum
sağlıklı sıhhatli diyorum ve susuyorum

gidelim valla ayarlayıpta
çok canım istedi şincik havada fena olmaz o zamana

23 nisan da c.tesiymiş bu yıl ( neyse baharda toplanıp iki araba gidelim boluda da mola veririzzzz

canım ya durup durup test yapası geliyordur onun şimdi geç 40 hafta geeeçççç

23 nisan da c.tesiymiş bu yıl ( neyse baharda toplanıp iki araba gidelim boluda da mola veririzzzz

canım ya durup durup test yapası geliyordur onun şimdi geç 40 hafta geeeçççç

tamam bakıp ayarlayabiliriz inşallah :)

he ya benim bile geliyor Bige
yarın tekrar kan verecek, bhcg sine bakılacak yine
ama değer yüksek bayağı doktoru çoğul gebelik dedi, zaten 2 tane koymuşlardı

tamam bakıp ayarlayabiliriz inşallah :)

he ya benim bile geliyor Bige
yarın tekrar kan verecek, bhcg sine bakılacak yine
ama değer yüksek bayağı doktoru çoğul gebelik dedi, zaten 2 tane koymuşlardı

amanıııııınnnnn valla gönlünden birden fazla çocuk geçiyorsa, manevi olarak ve madden de çok zorlanmayacaksa inşallah ikisini de sağlıkla kucağına alır... allah hayırlısıyla gönlündekini versin ablacığının ve herkesin

geçmiş olsun canımmmm

Günaydın tülay,
günaydın canan,
günaydın öznur

hepinize günaydın, bu arada gökayın fotolarını yükledim ama 2 tane varmış makinede yeni saçıyla idare edin artık

günaydın canım

ablana çok sevindim rabbim kucağında da göstersin inş. bizde tüpüz onu nası anlıyorum şimdi tahmin edemezsiz.benimde ikizdi baştan ama 8. haftayı bulmadan kendi kendine sonlandı

melike cnm doğum gününü nerede yapacaksın? gelmeyi sizlerle tanışmayı çok isterim inşallah nisanın öksürüğü ozamana kadar geçer

iki elbette zor ama
ablamda 35 yaşında 2. olma ihtimalide zaten yok
olacaksa ikisi birden bir kerede olsun bence yani
kardeş lazım her çocuğa

bilmiyordum walla
amin inşallah bakalım bizimki nasıl olacak

iki elbette zor ama
ablamda 35 yaşında 2. olma ihtimalide zaten yok
olacaksa ikisi birden bir kerede olsun bence yani
kardeş lazım her çocuğa

ben kaç yaşındayım nilkün niye 2. olma ihtimali yokmuş alla alla

Kızlar slm herkese ben geldim.bilgisayarım bozuktu yenı yapıldı;ne var ne yok herkes ıyı mı hersey yolunda mı yasemın dısında hamıle olan var mı?kuzuların yasları hayırlı ugurlu olsun...

ben kaç yaşındayım nilkün niye 2. olma ihtimali yokmuş alla alla

aslında yanlış anlattım
ablam daha önce 3 defa ameliyat oldu
1 yumurtalığı ve tüpleri yok
o yüzden normal yolla hamile kalma şansı sıfır
bu yaştan sonra inşallah bunlar olurda
tekrar tüp bebek denemek istemez demek istemiştim

Kızlar slm herkese ben geldim.bilgisayarım bozuktu yenı yapıldı;ne var ne yok herkes ıyı mı hersey yolunda mı yasemın dısında hamıle olan var mı?kuzuların yasları hayırlı ugurlu olsun...

selam hande
biz iyiyiz sen nasılsın?
en son haktan hastaydı
nasıl oldu?

Daha iyi cnm allaha sukur dunde ası olduk pek sıkıntı olamadı.sen nasılsın gokay pasayla nılay prenses ıyıler mı?

selam hande allaha şükür idare ediyoruz, doğumgünü sonrası tüm bebeler furya halinde nezle grip oldu
onun dışında bir sıkıntı yok şükür

tamam o zaman furmadım

Bu arada Emırın hıc yurumeye nıyetı yok gıbı,hala sıralıyo elınden tutup yurutmeye calısıncada dırek oturup emeklemek ıstıyo bakalım ne zaman gonlu olup da yurume faalıyetlerıne baslıyacak...

selam hande allaha şükür idare ediyoruz, doğumgünü sonrası tüm bebeler furya halinde nezle grip oldu

tamam o zaman furmadım

Bu arada Umutun dogum gunu resımlerıne baktım bınn maasallah rabbım guzel yazılar yazsın kuzuma...

Daha iyi cnm allaha sukur dunde ası olduk pek sıkıntı olamadı.sen nasılsın gokay pasayla nılay prenses ıyıler mı?

oh iyi geçmiş olsun
biz iyiyiz gökay iyi bizdede nilay hasta sürekli
yine boğazı kötü, iyileştirmeye çalışıyoruz işte

tamam o zaman furmadım

furma bana

Bu arada Emırın hıc yurumeye nıyetı yok gıbı,hala sıralıyo elınden tutup yurutmeye calısıncada dırek oturup emeklemek ıstıyo bakalım ne zaman gonlu olup da yurume faalıyetlerıne baslıyacak...

başlar başlar bir anda yürüyorlar valla
hiç takma kafana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…