olsun ben o zaman bilmiyodum niye öyle olduğunu furdumhem ablanla yaşıtım ben ablaların vurduğu yerde gül biter :86:
selammmmm
gündüz hiç gelemez ve geçmişide okuyamaz oldum zeynep çook yaramaz oldu tutamıyorum hiçbiyerde..istediğini yapmazsamda yerlere atıyo kendini. bütün gün peşindeyim..
nevranın adresini istiyorum atkıları göndereceğim bilen varsa yada nevra burdaysa yazıverin pleaseee..
selammmmm
gündüz hiç gelemez ve geçmişide okuyamaz oldum zeynep çook yaramaz oldu tutamıyorum hiçbiyerde..istediğini yapmazsamda yerlere atıyo kendini. bütün gün peşindeyim..
nevranın adresini istiyorum atkıları göndereceğim bilen varsa yada nevra burdaysa yazıverin pleaseee..
gönderdim öznur özeline bak
adresi gönderdim öznurcum
sen de gitmiycek miydin :44:
kolay gelsin valla boşver sağlıklı olsun da koş peşinden
bige cnm bende baktım umut maşallahhh çok şeker bebek yüzlü oğluşun allah nazarlardan korusun hepsinii:))
kızlar şimdikk çıldırcam kızı uyuttum ama öksürmekten uyuyamıyo 10 dkya bi öksürüo balgam söktürücü şurup ve alerji ilacını kullanıyorumm ama henüz fayda etmediii(
bildiğiniz başka bişi var mı?
teşekkür ederimm.
bende gidicektim bige ama eşleriyle gidecekler diyince vazgeçtim benim kocam o gün yok çünkü yoksa bana çok yakın taksiyle 10 dk.da gidecektim..
aa size sölemedim ben zeynep yürüyo
yani elimi bırakıp bi tur atayım demiyo ama biz yanında olduğumuzda 20 25 adım atıyo devamı gelir herhalde artık.
keşke yakın bir yer olsaydıda gelsekdikah canım ya hemen başla senin reçetelere daha kötüleşmeden çok geçmiş olsun
aman maşallah kara kuzuya ne kadar çabuk büyüyorlar ah u gece geçmedi ah bir uyusa diyoruz ama bir bakıyoruz 13 aylık oldular bir bakacağız okula başlıyorlar
kızlarrrrrr 8 ocak cumartesi hepinizi doğum günümüze bekliyoruzzzzzzzzzzzz
aa size sölemedim ben zeynep yürüyo
yani elimi bırakıp bi tur atayım demiyo ama biz yanında olduğumuzda 20 25 adım atıyo devamı gelir herhalde artık.
Saatlerce uyumak istiyorum
gözlerim kapanıyor
ben deeee :85:hadi uyuyalımm
deniyim ıhlaMUru inşallah içer sahlep yaptım yok içiremedim benm zilliye ne kaşık ne biberon :))
meral al bendende okdarrr şöle 4 saat deliksiz uyusam o bile yeter
bu gece yeni bir rekora imza attık saat 12 de zar zor uyuttum 12:25 te uyandı tuvaletini yaptı gazını çıkardı tekrar saat 02:30 da uyudu 03:00 da uyandı. sonra da sabah 08:45 de uyuduk. 10:30 da kalktım işe geldim. ne yapıcam ben yarabbim bu çocukla yaa. gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı. işime öğlen gelir oldum. bu ay kontrol yok ama götürücem olmazsa yine de anlamadım ki ne derdi var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?