2009 Aralık Anneleri

kızlar doğum günü 15 ocak olcak beraber çalıştığım arkadaşın 8 ocakta işi varmış

merve canım ben silivri de oturuyorum silivri de sütlü pastanesinde olacak tatlım tam adresi veririm özelden

selammmmm
gündüz hiç gelemez ve geçmişide okuyamaz oldum zeynep çook yaramaz oldu tutamıyorum hiçbiyerde..istediğini yapmazsamda yerlere atıyo kendini. bütün gün peşindeyim..
nevranın adresini istiyorum atkıları göndereceğim bilen varsa yada nevra burdaysa yazıverin pleaseee..

gönderdim öznur özeline bak

adresi gönderdim öznurcum
sen de gitmiycek miydin :44:

kolay gelsin valla boşver sağlıklı olsun da koş peşinden

melikecim keşke anadolu yakasında olsaydın gelmem daha kolaylaşırdı..olsun ozaman başka bi toplanmada katılırım inşallahh..

bige cnm bende baktım umut maşallahhh çok şeker bebek yüzlü oğluşun allah nazarlardan korusun hepsinii:))

kızlar şimdikk çıldırcam kızı uyuttum ama öksürmekten uyuyamıyo 10 dkya bi öksürüo balgam söktürücü şurup ve alerji ilacını kullanıyorumm ama henüz fayda etmediii(

bildiğiniz başka bişi var mı?

gönderdim öznur özeline bak

adresi gönderdim öznurcum
sen de gitmiycek miydin :44:

kolay gelsin valla boşver sağlıklı olsun da koş peşinden

teşekkür ederimm.
bende gidicektim bige ama eşleriyle gidecekler diyince vazgeçtim benim kocam o gün yok çünkü yoksa bana çok yakın taksiyle 10 dk.da gidecektim..

aa size sölemedim ben zeynep yürüyo
yani elimi bırakıp bi tur atayım demiyo ama biz yanında olduğumuzda 20 25 adım atıyo devamı gelir herhalde artık.

amin inşallah mervecim

ıhlamur, içine mutlaka ayva yaprağı ve papatya kat ayva yaprağı öksürüğü azaltır papatya göğsü yumuşatır ve de uyku verir
bir de inatçı öksürüklere karşı sahrap soysalın bir bitki çayı tarifi vardı (80. kez unuttum!!!) denemedim ama mantıklı gelmişti

teşekkür ederimm.
bende gidicektim bige ama eşleriyle gidecekler diyince vazgeçtim benim kocam o gün yok çünkü yoksa bana çok yakın taksiyle 10 dk.da gidecektim..

sanırım 9'u pazar veya sonraki cumartesi gidecekler tekrar bak istersen programınıza

yani elimi bırakıp bi tur atayım demiyo ama biz yanında olduğumuzda 20 25 adım atıyo devamı gelir herhalde artık.

oh oh maşallah olmuş artık o

keşke yakın bir yer olsaydıda gelsekdik
çok isterdim hep beraber olayı

facede görmüştüm yazmıştın maşallah zeynoya bizimkide aynı öznur koltukktan koltuğa gidiyor koridorun sonunda durunca kollarıma gelio o kdr daha tam güvenemiyorlar demekki kendilerine odadan odaya hep emekliyor yavaş olsun sağlam olsun kazasız belasız yürüsünler

teşekkürler kızlar..
hadi kaçtım ben evi toplayıp yemek yapmam lazım.
öptüm hepinizi ve bebecikleri..

deniyim ıhlaMUru inşallah içer sahlep yaptım yok içiremedim benm zilliye ne kaşık ne biberon :))

meral al bendende okdarrr şöle 4 saat deliksiz uyusam o bile yeter

bu gece yeni bir rekora imza attık saat 12 de zar zor uyuttum 12:25 te uyandı tuvaletini yaptı gazını çıkardı tekrar saat 02:30 da uyudu 03:00 da uyandı. sonra da sabah 08:45 de uyuduk. 10:30 da kalktım işe geldim. ne yapıcam ben yarabbim bu çocukla yaa. gecemiz gündüzümüz birbirine karıştı. işime öğlen gelir oldum. bu ay kontrol yok ama götürücem olmazsa yine de anlamadım ki ne derdi var.

deniyim ıhlaMUru inşallah içer sahlep yaptım yok içiremedim benm zilliye ne kaşık ne biberon :))

meral al bendende okdarrr şöle 4 saat deliksiz uyusam o bile yeter

benimki severek içiyor ama tam ıhlamur denemez bizimkine "çay" diyerek veriyoruz bayılıyor zıpa
mutlaka koyduklarım: ıhlamur, ayva yaprağı, çörekotu, papatya çiçeği, elma kabuğu ve elmanın bir kısmı
dönüşümlü kattıklarım: tarçın, zerdeçal, zencefil, toz karanfil, ayva kabuğu/çekirdeği, adaçayı
alışmasın diye ben tatlandırmıyorum pekmezle filan

müzeyyen gündüz görüşemiyoruz diye mi yapıyorlar diye düşünüyorum
evde olan arkadaşlar bir yorum yapsanız konuyla ilgili??? gece uykularınız diğer bir deyişle gece yakaya yapışma vaziyetiniz nedir :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…