2009 Aralık Anneleri

Ayberkin gözü iyileşti diye sevinirken şimdi de berkaya bulaştı mikrop. yavrumun bir gözü kıpkırmızı balon gibi şiş açılmıyor iltihap akıyor tek gözüyle görücem de yürücem ortalığı karıştırıcam diye uğraşıyor çok kötü yaa. doktoru aradım aynı damla ve merhemi kullanın dedi. akşamdan beri damlatıyoruz bakalım inşallah çabuk iyileşir. tabi biz yine sabahçıydık saat 6 buçukta uyuduk. yok kesin annem ne zaman yorgunluktan bayılacak acaba diye deneme yapıyor bu sıpa.

Kızlar şimdi son karar nedir 8 ocakta mı gideceksiniz 15 ocakta mı ona göre kargoya vereceğim eğer 15 derseniz elimde ki yarım atkıyı bitirip veririm kargoya yok 8 derseniz yarın sabahtan veririm nolurrrrrrrrrrrr cevap verin yoksa 2 koli elbise kalacak

ben de yarın sabah vericem kargoyu 8 ocak olursa yetişir mi ki:26:

selam tülaycım .. paketin geldi.
nasıl olmadı anlamadım . nesi eksikki . :26:

hay allah yaaa çok geçmişolsun mzeyyencimm ..

Müzeyyenciğim çok geçmiş olsun paşalara iki çocuk olunca da böyle işte birbirlerine bulaştırıveriyorlar o da rahatsızlık veriyordur şimdi ama yaramazlıktan da geri durmuyor ha sıpacık.
Çakbuk iyileşir inşallah uykuları da düzene girer umarım uykusuzluk feci bir şey ben bir aralar halusinasyon görmeye başlamıştım gündüzleri uykusuzluktan ay ne feci günlerdi şimdi gecede üç dört kere kalkmasına şükrediyorum bu gece gerçi yarım saatte bir uyandı ama rahatsızlığından dolayı sanıyorum.

Nevra ben bugün birazcık daha iyi gibiyim pazara kadar da iyileşirim inşallah. Sen söyle de kesinleştirelim o halde gidiş tarihini 9 ocak mı 15 ocak mı olsun? Bir de acaba belli bir ziyaret saati ya da günü varmıymış acaba onu da öğrensek mi?

melikecim 8 ocak 'ta ben badi almaya gidecem. o yüzden o gğn gidemiyoruz . ebru' ya da uyarsa 9 ' da gidecez. siz kargoları gönderin ben de hazır olsun canım yaa
15 ben gidemem dr gitmem lazım

ben de yarın sabah vericem kargoyu 8 ocak olursa yetişir mi ki:26:

yetişir heralde canım kargo 1 günde geliyoo .

canım bilmiyorum ki bi günü varmı . bende telefonları da yok . ben 9 ocak pazar gidelim derim . çünkü 15' d dr gitmem lazım benim

hay allah yaaa çok geçmişolsun mzeyyencimm ..
sağol canıım
Sağol canım ebrucum cuma cumartesiyi ayrı geçirdiler bulaşmaz artık diyorduk ama bir şekilde bulaştı işte yine.
Sorma o açık olan tek gözüyle düşe kalka ne haylazlıklar yapıyor kurcalamadığı yer yok:)
Uyku nedir unuttum artık zaten:) Ne diyelim hasta olmasınlar da buna da şükür.
Siz de atlatırsınız inşallah bir an önce rahatsızlıkları canım.
yetişir heralde canım kargo 1 günde geliyoo .
Tamam canım zaten 8 ocakta teslim edilmeyecekse bir aksilik olsa bile cumartesiye gelir en geç

canım bilmiyorum ki bi günü varmı . bende telefonları da yok . ben 9 ocak pazar gidelim derim . çünkü 15' d dr gitmem lazım benim

Tamamdır o halde Allahtan bir engel çıkmazsa gidiyoruz da, telefonu bulup bir arayalım olmazsa gitmeden derim ben.

ablam bugün tekrar kan verdi
bhcg si 845 ten 2350 ye yükselmiş

müzeyyen geçmiş olsun
sizde kurtulamadınız, hastalık, ilaç
ALLAh beterinden saklasın canım enim bununla geçmiş olsun

selam herkeslere müzeyyenciğim gecmiş olsun . Evdeyim ama yoruldummm .Daha dag gibi ütüm var pof.İş konusuna gelince toto loto cıkmadan istifa edemiyoruz benim eşimde saat 7 de gidiyor cogu zaman gece 12 lerde geliyor ama ne yapacaksın bez parasııı .Bugün hala basladı işe zeynep sakin bakalım yanlız kalınca nasıl olacak alıstı gibi

müzeyyen geçmiş olsun
sizde kurtulamadınız, hastalık, ilaç
ALLAh beterinden saklasın canım enim bununla geçmiş olsun

sağolun kızlar.
evet nilgüncüm allah beterinden saklasın.
Hadi hayırlısı sıkıntı olmaz inşallah eda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…