2009 Aralık Anneleri

işler çok beren ii sayıllır sabah ağlıyodu ben çıkarken ayrılmak güçleşiyor büyüdükçe

daha dur bunlar iyi günlerimiz, biraz daha akılları erince
anneeeeee gitme diye başlayacaklar ağlamaya
zor çalışırken anne olmak çok zor

Son düzenleme:

evettt yaa doğru diyosun tatlım.Kendimi sıktıkça sanki başka bahar oluyorum.Ya annelik çok güzel ama çookkk zorr yaa.Evde olsaydık keşke

şimdi berenin doktoruyla görüştüm.Dişleri için flor hapı veriyorlar ya 1 yaşından sonra.Kullanalım bizde die aradım. Hayır dedi.3 yaşından önce vermiyorum dedi.Zaten o hapı çiğnemesi için çok diş lazım dedi.Yutmasının da bir anlamı yok.O yüzden beklicez dedi.Sİze nasıl dedi doktorunuz bilmiyorum ama paylaşıyım dedim.

günaydın herkese
nevra yakınlarda bayram seyranda yok nasıl dinleneceksek

sorma nilgün yaa bu sene bütün tatiller hafta onu nasıl dinlenecezz..

kızlar nasılsınız bakemm herşey yolunda mı?

günaydın canımm

moral veriyoo sağol canım .. ahh ahh keşkem evde oturasaydık hiç olmazsa haftanın bellirli günleri.. şu süt izni niye biterki yaa.. çocuklar okulka gidesey kadra olmalıydı bence ..

bize vermedi canım ..

nilayda doktoru vemiti, gökayda hiç vermedi, dur cumartesi gittiğimde sorayım

bige gelmedi demek ki saati kurmayı unttu
Kesin öyle oldu
adım adım dan 13.ay paketimiz gelmiş ama oyuncak kırık çıktı aradım geri verdim kargoya değiştireceklermiş bunu neden yazdım iş olsun torba dolsun
:44:
amiiiinnn nilgüncüm
darası tüm zıpalara
yolunda yolunda
nöbete devam
Sen nasılsın
deme beeeeeeee
of yandık valla
evettt yaa doğru diyosun tatlım.kendimi sıktıkça sanki başka bahar oluyorum.ya annelik çok güzel ama çookkk zorr yaa.evde olsaydık keşke
keşkeeeeeeeeeeeeeeee
evet yaaaaaaaaa evde olsak kuzularla otursak

bilgim yoktu baharcım

bige aradı,
3 gün rapor vermiş doktor, birde antibiyotik
pazartesiye kadar yok,
umutun kkk aşısıda yapılmış

hepinize selamı var

Bu cocuklar ne zaman gece yatıp sabaha kadar aralıksız uyuyacak ve bız ne zaman şööyyle saat 10 a kadar gerinip yatıcazz :84:

çok şükür rabbime bugünde doydum
Bol bol süt olsun inş.

Nilgünüm sağol bilgilendirme için

Ay Nilgün benimki de öyle oldu yazdan beri müdürleri değişti önceden altı buçukta evde olurdu artık en erken sekizde geliyor veya dokuz çok sinir oluyorum hele yalnızsam o gelene kadar sinir küpüne dönüyorum sonra da adama sarıyorum yazık sanki ben keyfimden mi kalıyorum diye o da bana söyleniyor zor iş bu ya zor gerçekten geldimi de pestil gibi oluyor zaten.
Erkek için neyse de hadi bir bayan için gerçekten zor bankacılık mesai falan mesai ücreti verseler bile lazım değil bence hele de çocuk olduktan sonra.
Bizde de cumartesi çalışma var 47 tl fazla veriyorlar ayda cmt çalışanlara harca harca bitmez
Ben diyorum 247 tl vereyim maaşımdan cmt çalışmayayım ama yok mecburi ne yazık ki.

dün aynı şeyi konuşuk, kayınvalidem felan
evli ve çocuklu olan bayanlar ne yapsın diye, hadi erkek bi derece
valla bizimkininde 15 yılı doldu, istifa edecem diye tutturdu bayağı bunaldı
hayırlısı bakalım

çok şükür rabbime bugünde doydum
Bol bol süt olsun inş.

Nilgünüm sağol bilgilendirme için

afiyet olsun evvet et olmasın süt olsun
ben de bugün eve gideceğim gökay nane molladı biraz gidip bi kontrol edeyim içim rahat etmedi

mrb kızlar. sabah beriyoğunluktan wv cye gidemedim . anca yazabiliyorum. herkez iyimi. biz iyiyiz çok şükür. nevra akşam böreği yaptım canım. bi yerde eksikmi vardı bilmiyorum ama kötü oldu çok.bi el atıversen

Anam nereye istifa ediyor var mı istifa edince gerçekleştirceği bir b planı?
Lotodan totodan falan para çıkmadığı müddetçe otursunlar oturdukları yerlerde benimki de delleniyor gerçi ara sıra hele bu müdür değiştikten sonra iyice beter oldu.

selam, kolay gelsin

bizimkide öyle müdür değişince dellendi zaten, eski müdürlerini çok seviyordu

yooooooooooooooooo çıkmadı b planıda yok
o evde oturup çocuklara bakacak bende evi geçindircem

sibel bizimki de aynı canım hiç kucaktan inmiyor 2 dk. bıraksak sanki canından can kopmuş gibi ağlıyor. şu var sadece bana değil o an kimi istiyorsa onun kucağında olacak yapışıp burun buruna duracak.

iş konusuna gelince allah yardımcın olsun bankacı bir anne olmak gerçekten çok zor. ne diyim halledersiniz inşallah sorunu.

canım görümcenin annene gitmemek istememesinde kızacak birşey yok tabi ki kendi kardeşiyle daha rahat ediyordur. sen arada çıtlat ona ütüler de birikti yetişemiyorum diye annen gelsin nazı görsün hem annen nazla ilgilenirken o da ütüyü halletsin.

çok yorgunum..
zeynep çok huysuz bu saate kadar ağladı ne istediğide belli değil.Bende çok gerginim hiç iyi bi anne gibi hissetmiyorum kendimi.
bazen hepimiz gücümüzün tükendiği artık uğraşacak hal kalmadığı zamanlarda aynı duyguya kapılıyoruz sanırım. ama bu gerçek değil sen de biliyorsun hepsin de aynı huysuzluk dönemi devam ediyor şu an. geçecek inşallah.
Herkese günaydınnnn ..
Yorgunum dostlarım yorgunum artıkkk .. :84: :84:
yorgunluktan parmaklarım ağrıyoo yaa klavyeye bilem zor basıyomm ..
aaah nevracım aaah seni çok iyi anlıyorum ama nafile
günaydııııııııınnnnnnnn
çok şükür öycü bugün güzelce uyudu ve benide uyuttu teyzeleri
bin maşallaaahhh kızıma
aynı performansı hergün bekliyorum
ohh maaşallah öycümeee ne güzel devamı gelsin inşallah
benimki de öyle melike çok anlamsız bir şeye alınıp tafra yapıyor bazen. biz de onların yaşına gelince böyle mi olucaz acaba.
ne güzel işte ne demişler gün olur devran döner sen de ona göre davranırsın
bige gelmedi demek ki saati kurmayı unttu
:90:
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bahar beren nasıl?
evet yaaaaaaaaa evde olsak kuzularla otursak
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeee
bige aradı,
3 gün rapor vermiş doktor, birde antibiyotik
pazartesiye kadar yok,
umutun kkk aşısıda yapılmış

hepinize selamı var
iyi ne güzel dinlenir de atlatrı inşallah. hem umutun aşı doktor v.s. işlerini de rahat rahat halleder bu arada.
fazla kalmadı 14 hadi bilemedin 15 yaşında kesin

tabi canım. ölmez de sağ kalırsak töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…