işler çok beren ii sayıllır sabah ağlıyodu ben çıkarken ayrılmak güçleşiyor büyüdükçe
daha dur bunlar iyi günlerimiz, biraz daha akılları erince
anneeeeee gitme diye başlayacaklar ağlamaya
zor çalışırken anne olmak çok zor
evettt yaa doğru diyosun tatlım.Kendimi sıktıkça sanki başka bahar oluyorum.Ya annelik çok güzel ama çookkk zorr yaa.Evde olsaydık keşke
günaydın herkese
nevra yakınlarda bayram seyranda yok nasıl dinleneceksek
kızlar nasılsınız bakemm herşey yolunda mı?
daha dur bunlar iyi günlerimiz, biraz daha akılları erince
şimdi berenin doktoruyla görüştüm.Dişleri için flor hapı veriyorlar ya 1 yaşından sonra.Kullanalım bizde die aradım. Hayır dedi.3 yaşından önce vermiyorum dedi.Zaten o hapı çiğnemesi için çok diş lazım dedi.Yutmasının da bir anlamı yok.O yüzden beklicez dedi.Sİze nasıl dedi doktorunuz bilmiyorum ama paylaşıyım dedim.
şimdi berenin doktoruyla görüştüm.Dişleri için flor hapı veriyorlar ya 1 yaşından sonra.Kullanalım bizde die aradım. Hayır dedi.3 yaşından önce vermiyorum dedi.Zaten o hapı çiğnemesi için çok diş lazım dedi.Yutmasının da bir anlamı yok.O yüzden beklicez dedi.Sİze nasıl dedi doktorunuz bilmiyorum ama paylaşıyım dedim.
bige gelmedi demek ki saati kurmayı unttu
:44:adım adım dan 13.ay paketimiz gelmiş ama oyuncak kırık çıktı aradım geri verdim kargoya değiştireceklermiş bunu neden yazdım iş olsun torba dolsun
amiiiinnn nilgüncümgünaydın herkese
sibel sibel senin bu sorunların ne zaman bitecek sibel
bu banka da benim iyice kafamı bozmaya başladı,
babamızı unuttuk walla 21: 30 dan önce gelmiyor, mesaide vermiyorlar
bizim zıpa da aynı düşmüyor yakamdan, yemek felan yiyemiyorum artık...
Melike,
ne var sanki idare etse tabi işi yoksa, yapışacakmıymış bi yerine
bak şubatta sakın yumuşayıp sıranı verme gebertirim seni
bu arada bige rapor alacaktı, saat işinden vazgeçti
meralcim allah devamın getirsin inşallah, tütütütütü maşallah..
Nevra yakınlarda bayram seyranda yok nasıl dinleneceksek
yolunda yolundakızlar nasılsınız bakemm herşey yolunda mı?
deme beeeeeeeedaha dur bunlar iyi günlerimiz, biraz daha akılları erince
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeevettt yaa doğru diyosun tatlım.kendimi sıktıkça sanki başka bahar oluyorum.ya annelik çok güzel ama çookkk zorr yaa.evde olsaydık keşke
evet yaaaaaaaaa evde olsak kuzularla otursak
şimdi berenin doktoruyla görüştüm.dişleri için flor hapı veriyorlar ya 1 yaşından sonra.kullanalım bizde die aradım. Hayır dedi.3 yaşından önce vermiyorum dedi.zaten o hapı çiğnemesi için çok diş lazım dedi.yutmasının da bir anlamı yok.o yüzden beklicez dedi.size nasıl dedi doktorunuz bilmiyorum ama paylaşıyım dedim.
Bu cocuklar ne zaman gece yatıp sabaha kadar aralıksız uyuyacak ve bız ne zaman şööyyle saat 10 a kadar gerinip yatıcazz :84:
Ay Nilgün benimki de öyle oldu yazdan beri müdürleri değişti önceden altı buçukta evde olurdu artık en erken sekizde geliyor veya dokuz çok sinir oluyorum hele yalnızsam o gelene kadar sinir küpüne dönüyorum sonra da adama sarıyorum yazık sanki ben keyfimden mi kalıyorum diye o da bana söyleniyor zor iş bu ya zor gerçekten geldimi de pestil gibi oluyor zaten.günaydın herkese
sibel sibel senin bu sorunların ne zaman bitecek sibel
bu banka da benim iyice kafamı bozmaya başladı,
babamızı unuttuk walla 21: 30 dan önce gelmiyor, mesaide vermiyorlar
bizim zıpa da aynı düşmüyor yakamdan, yemek felan yiyemiyorum artık...
Melike,
ne var sanki idare etse tabi işi yoksa, yapışacakmıymış bi yerine
bak şubatta sakın yumuşayıp sıranı verme gebertirim seni
bu arada Bige rapor alacaktı, saat işinden vazgeçti
meralcim ALLAH devamın getirsin inşallah, tütütütütü maşallah..
nevra yakınlarda bayram seyranda yok nasıl dinleneceksek
Bu cocuklar ne zaman gece yatıp sabaha kadar aralıksız uyuyacak ve bız ne zaman şööyyle saat 10 a kadar gerinip yatıcazz :84:
Ay Nilgün benimki de öyle oldu yazdan beri müdürleri değişti önceden altı buçukta evde olurdu artık en erken sekizde geliyor veya dokuz çok sinir oluyorum hele yalnızsam o gelene kadar sinir küpüne dönüyorum sonra da adama sarıyorum yazık sanki ben keyfimden mi kalıyorum diye o da bana söyleniyor zor iş bu ya zor gerçekten geldimi de pestil gibi oluyor zaten.
Erkek için neyse de hadi bir bayan için gerçekten zor bankacılık mesai falan mesai ücreti verseler bile lazım değil bence hele de çocuk olduktan sonra.
Bizde de cumartesi çalışma var 47 tl fazla veriyorlar ayda cmt çalışanlara harca harca bitmez
Ben diyorum 247 tl vereyim maaşımdan cmt çalışmayayım ama yok mecburi ne yazık ki.
çok şükür rabbime bugünde doydum
Bol bol süt olsun inş.
Nilgünüm sağol bilgilendirme için
dün aynı şeyi konuşuk, kayınvalidem felan
evli ve çocuklu olan bayanlar ne yapsın diye, hadi erkek bi derece
valla bizimkininde 15 yılı doldu, istifa edecem diye tutturdu bayağı bunaldı
hayırlısı bakalım
mrb kızlar. sabah beriyoğunluktan wv cye gidemedim . anca yazabiliyorum. herkez iyimi. biz iyiyiz çok şükür. nevra akşam böreği yaptım canım. bi yerde eksikmi vardı bilmiyorum ama kötü oldu çok.bi el atıversen
Anam nereye istifa ediyor var mı istifa edince gerçekleştirceği bir b planı?
Lotodan totodan falan para çıkmadığı müddetçe otursunlar oturdukları yerlerde benimki de delleniyor gerçi ara sıra hele bu müdür değiştikten sonra iyice beter oldu.
sibel bizimki de aynı canım hiç kucaktan inmiyor 2 dk. bıraksak sanki canından can kopmuş gibi ağlıyor. şu var sadece bana değil o an kimi istiyorsa onun kucağında olacak yapışıp burun buruna duracak.kızlar geçmişi okuyamıcam çok yorgunum.. bişey sorucam yarın bakarım artık cevaplara..
naz 1 yaşına girdiğinden beri yani iki haftayı geçti bana aşırı düştü.. sürekli kucağımda olmak istiyo kimseye gitmiyo engine bile.. kucağımdayken bile bana sarılıyo, hiç nefes aldırmıyo.. aranızda böyle bişey yaşayan var mı? normal mi acaba?
çok gerginim ve mutsuzum yine... herzamanki gibi öncelikle işyerinde mesai kavgası yaptık yine akşam mesaiye kal dediler.. bende aldım çantamı kalmıyorum istemiyosanız çıkarın işten dedim çıktım. bakalım yarın neler olucak??
eve geldim enginin surat on karış herzamanki gibi.. böyle bi afra tafra...
asıl en son cinlerimi hoplatan da görümcem..!! nezaman annem yada ablam çağırsa gitmiyo yaa!! ya nazın uyku saati diyo ya yemek saati diyo gitmiyo.. ama ben nezaman arasam büyük görümcemde!! bugün annem aramış gel kimse yok kahve içelim naza da değişiklik olsun diye yok nazın uyku saati demiş annem ısrar etmiş gitmiş zorla yarım saat bile durmadan çıkmış.. halbuki kendi ablasına gidiyo ayağında sallıyo nazı uyutuyo.. uyuz oluyorum ya.. eskiden ütü yapıyodu şimdi bırak ütüyü naza yediriyo içiriyo bulaşıklarını tezgahta lavaboda bırakıp gidiyo..
bazen hepimiz gücümüzün tükendiği artık uğraşacak hal kalmadığı zamanlarda aynı duyguya kapılıyoruz sanırım. ama bu gerçek değil sen de biliyorsun hepsin de aynı huysuzluk dönemi devam ediyor şu an. geçecek inşallah.çok yorgunum..
zeynep çok huysuz bu saate kadar ağladı ne istediğide belli değil.Bende çok gerginim hiç iyi bi anne gibi hissetmiyorum kendimi.
aaah nevracım aaah seni çok iyi anlıyorum ama nafileHerkese günaydınnnn ..
Yorgunum dostlarım yorgunum artıkkk .. :84: :84:
yorgunluktan parmaklarım ağrıyoo yaa klavyeye bilem zor basıyomm ..
ohh maaşallah öycümeee ne güzel devamı gelsin inşallahgünaydııııııııınnnnnnnn
çok şükür öycü bugün güzelce uyudu ve benide uyuttu teyzeleri
bin maşallaaahhh kızıma
aynı performansı hergün bekliyorum
benimki de öyle melike çok anlamsız bir şeye alınıp tafra yapıyor bazen. biz de onların yaşına gelince böyle mi olucaz acaba.sibel kısmen aynı şey bizde de var gün içinde evden çıkmama ses etmiyor arada gidip emziriyorum çıkarken gık demiyor akşam 5 dak. tuvalete yollamıyor dün annemde kaldım üst kat balkonu kapatıldı bugün stor takılacak annem badana yapmış taşlar batmış onları temizledim annem gel seni istiyor dedi karnı tok uyku saati değil dedim yok odadadn çıkarmıyor beni hem oyun oynuyor hem bana bakıyor duruyor muyum gidecek miyim
of sabah sabah annemle takıştık yaaaaa neden bu kadar alınganlar ne diyim ama sanki biz çok iyiyiz süper psikolojimiz var birde kapris yapıyorlar bugün tam bunalımım ben yaşamaktan yoruldum sadece kızım var diye ayakta duruyorum
neyse ben gidim sizi de germiyim 1-2 okey oynayım kafam dağıolsın arkadaşa da kafam bozuldu ne olur kabul etse diğer hafta ben de 2 hafta üst üste 2 ctesi çalışacaktım şimdi 15 ocakta yapacağım inşallah kar yağmaz offfffffffffff ( ama çok hoş birşey oldu abisinin kızının doğum günü şubatta onun çalışması gereken c.tesi eeeeeeeeeeeeee herşey sırayla )
:90:bige gelmedi demek ki saati kurmayı unttu
iyi diyelim iyi olalım sen nasılsın bahar beren nasıl?kızlar nasılsınız bakemm herşey yolunda mı?
keşkeeeeeeeeeeeeeeeeeeeevet yaaaaaaaaa evde olsak kuzularla otursak
iyi ne güzel dinlenir de atlatrı inşallah. hem umutun aşı doktor v.s. işlerini de rahat rahat halleder bu arada.bige aradı,
3 gün rapor vermiş doktor, birde antibiyotik
pazartesiye kadar yok,
umutun kkk aşısıda yapılmış
hepinize selamı var
fazla kalmadı 14 hadi bilemedin 15 yaşında kesin
selam, kolay gelsin
bizimkide öyle müdür değişince dellendi zaten, eski müdürlerini çok seviyordu
yooooooooooooooooo çıkmadı b planıda yok
o evde oturup çocuklara bakacak bende evi geçindircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?