2009 Aralık Anneleri

Şimdi baktım sitesinde çocuk bölümü ziyareti için çarşamba günü 10 30 11- 15 30 -16 00 saatleri arası diyor aradım da halkla ilişkiler bölümünden randevu almanız gerekiyor dedi o da yerinde yokmuş 15 dk sonra yine arayacağım ya h.sonu olmazsa nasıl gideceğiz ki ben tek başıma da gidemem.

gerçi on kişi ve üstü katılımlar için diyor sitede randevuyu neyse biraz sonra bir daha arayayım bakalım.

eşimle tartiştim cok moralim bozuk cok sıkıldım artık herseyden sadece oglum var gozumde iyiki de var

Telefonla görüşülüp rica edilse belki pazar kabul ederler

nilgüncüm gözünüz aydın
inş sağlıcakla kucaklarınada alırlar
rabbim isteyen herkeze nasip etsin

müzeyyencim geçmiş olsun cnm
allah başka dert keder vermesin paşalara

ebrucum kocatanı takma kafana ve oğluna sıkı sıkı sarıl cnm
o herşeyi unutturur sana

eda inşallah zeynoda alışır hala cnm

unuttuğum varmı:26:

Şimdi konuştum tekrar yok h.sonu ziyaret izni yok diyor sadece çarşambalarıymış. Dedim çalışıyoruz biz h.içi gelemeyiz olmaz diyor adam ziyaret sadece h.içi ziyaret edebilirsiniz.
Ancak topladıklarımızı on buçukla dört buçuk arası h.sonu bağış kabul bölümüne bırakabilirmişiz.

eşimle tartiştim cok moralim bozuk cok sıkıldım artık herseyden sadece oglum var gozumde iyiki de var

nazancım sıkma canını yaa oluyor hepimizde böyle zaman zaman. Sorun her neyse çabucak çözersiniz umarım. Tabi ki kuzularımız iyi ki varlar canım

Meralciğim Nazan ın adını unutup Ebru yla karıştırmışsın sanırım
Ben de diyorum ki okuyunca benim koca ne yapmıştı ki acaba tamam bu ara geç geliyor falan ama çalışıyor garibim ne yapsın.

yapacak birşey yok canım o zaman yine size nasıl uygunsa siz karar verin:13:

Amanınnn ikiz geliyor galibaa

galiba ebrucum galiba

ayy ne güzel bir seferde istermisin bir kız bir erkekkk ohhhhhh birinide sen emzirirsin artık

he oldu, benimkini hakettim
onlar kaldı, ben o zamana kadar sütten kesicem gökayı kışın geçmesini bekliyorum

şimdi kızgınsın ondan hepimiz yaşıyoruz böyle şeyleri
sinirin geçince gelir tekrar gözüne

nasıl yapacaksınız peki ????

ay ay ay soliiiii soliiiiiii
ebrucum eniştem çalışsın bez parası kazansın

nazanım sözüm senin kocatanaydı hatlar karıştı bende

ablam bugün tekrar kan verdi
bhcg si 845 ten 2350 ye yükselmiş

e süper hadi hayırlısıı allah gönülleirne göre versinn..

Bilmiyorum ki h.sonu gidip bırakırız herhalde
Nevra ne dersin?

şimdi eşimle konuştum .. oranın müdür yardımcısını k. pederim tanıyormuş söledik , konuşup bişeyler ayarlamaya çalışıcak. ümit vermeyim inşll. görebiliriz çocukları..

hadi inşallah nevracım

hadi inşallah bakalım
nedir bu rehavet kızlar
canlanın lütfen:80:

ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlarr.
hepinizi ve güzel kuzularını öpüyorummm ..

Rahat, huzurlu veeee bol uykulu geceler ......

slm kızlar nezamandır giremedim oğluşumun kulağı hala gecmemiş devam ediyo 3 kutu antibiyotik bitti.doktor doktor gezioz kimi diyo damardan ilaç kimi diyo antibiyotiğe devam bugüm kbb ye gittik iyi bi doktordu saolsun işitme testine girdi yavrum bide röntgen çekildi geniz eti varmı diye...işitmesi az orta kulak iltahabı yüzünden doktor sakız çiğnese yada balon şişirse çabuklaştırır iyilşemesini dedi ama nerde bizim sıpa yapmaz.antibiyotiğini degiştirdi genizinde et yokmuş şükür.dönüştede aşısını yaptırdık yavrumun çok gecikti nerdeyse 1 ay önce olmalıydı ama ozman atesliydi ve iltihap çoktu şükür ii ye gidio aşı ates yapmaz inş...
kızlar uzun oldu ama beni merak eden olduysa diye yzadım umarım tüm bebişler iyidir anneleri de tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…