2009 Aralık Anneleri

çok geçmiş olsun Sevgide

el kadar çocuk nerden bilsin sakız çiğneyip, balon şişirmesini töbe töbe

inşallah sorunsuz atlatırsınız bu geceyide

tekrar geçmiş olsun
nasıl yapsın.

Çok geçmiş olsun Sevgi artık işe yarar inşallah ilaçlarda geçer bir an önce.

saolun kızlar allah beterinden korusun ama gecti diye gidiosun hayır gecmemiş deniyo tekrar ilaca devam 40 gündür böle yavrum inş düzelir

kızlar cevaplar için çok teşekkür ediyorum, çok yorgunum yatıcam hemen görüşürüz sonra kuzuları öpün benim için..

he iş olayı nooldu anlatiim merak edersiniz belki :) akşamlaı mesaiye kalmıcam ama artık haftanın 6 günü çalışıyorum artık o bi günlük iznimde de temizlik mi yaparım dinlenirmiyim gezermiyim kızımlamı vakit geçiririm bilemiyorum..burda bi saç baş yolma ikonu yakmuki

hee görümceme gelince nerde oturmayı seviyosa oraya gitme gibi bi lüksü yok bakıcı olsa böylemi olacaktı.. ben zaten naz bütün gün evde sıkılıyo diye gitsin istiyorum yoksa annem karşı apartmanımda oturuyo her gün gelir.. orda değişik oyuncaklar değişik yer farklı insanlar var nazın hoşuna gidiyo..

ablam bugün tekrar kan verdi
bhcg si 845 ten 2350 ye yükselmiş

aman aman nazar değmesin maşallah baya yüksek çoğul gebelik galibam

eşimle tartiştim cok moralim bozuk cok sıkıldım artık herseyden sadece oglum var gozumde iyiki de var

hepimiz aynıyız canım ya biz çok asabi olduk ya bunlar iyice meşeleştiler dura dura

meral senin kocişe baştan yazdı nasıl olsa yapar birşey diye peşin peşin sayıyor aman dilimi ısırıyım şaka valla bazı kocişler hafif mobilya olsun bari

geçmiş olsun canım inşallah son kutu antibiotiğiniz olur yavrum bir atlatamadı nasıl çiğnesin sakızı 13 aylık bebe

benim de 1 hafta ctesipazar izin 1 hafta sadece pazar yetişmiyor tek gün ama ne yapalım katlanıyoruz bence mesaiden iyidir

sevgi çok geçmiş olsun inşll bir an önce atlatırsınız.. yaa kücücük bebek nasıl bilsin sakız çiğnemeyi , balon şişirmeyii.. yapan bebek varsa buravoo

hay allahım yaa bu yöneticilerin çocukları yokmu yaa....

selam kızlar
günaydııııııınnnnnnn

günaydınnn .

selam kızlar
günaydııııııınnnnnnn

günaydın cnmmm
günaydın herkeseeee...
bu arada dün benim nickimle buralarda dolanan var mıydı?Çok enteresan dün nickimi şifremi yazdım 5 kez hatalı girildi die beni attı :) sizede oldumu hiç yoksa biri benim şifreyimi kurcaladı acep

günaydın kızlarrrrrrrrr

günaydınnn

günaydın günaydın günaydın

günaydınnn

kızlar k.pederim görüşmüş pazar günü götürecez paketleri. ziyaret günü dışı olduğu için rica üzerine 3,5 - 4 arası kabul ediyorlar o saate orada olup çocuklardan 5-6 yaş gubunu görebileceğiz. (ondan önce kabul etmiyorlar çocukların uyku saatiymiş. ) fakat resim çekmemiz kesinlikle yasakmış . paketleri de bağış kabul bölümüne verebilir mişiz.

Son düzenleme:

allah razı olsun buna da şükür nevracım
keşke bende sizlerle gidebilseydim
inan çok isterdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…