slm kızlar nezamandır giremedim oğluşumun kulağı hala gecmemiş devam ediyo 3 kutu antibiyotik bitti.doktor doktor gezioz kimi diyo damardan ilaç kimi diyo antibiyotiğe devam bugüm kbb ye gittik iyi bi doktordu saolsun işitme testine girdi yavrum bide röntgen çekildi geniz eti varmı diye...işitmesi az orta kulak iltahabı yüzünden doktor sakız çiğnese yada balon şişirse çabuklaştırır iyilşemesini dedi ama nerde bizim sıpa yapmaz.antibiyotiğini degiştirdi genizinde et yokmuş şükür.dönüştede aşısını yaptırdık yavrumun çok gecikti nerdeyse 1 ay önce olmalıydı ama ozman atesliydi ve iltihap çoktu şükür ii ye gidio aşı ates yapmaz inş...
kızlar uzun oldu ama beni merak eden olduysa diye yzadım umarım tüm bebişler iyidir anneleri de tabii
slm kızlar nezamandır giremedim oğluşumun kulağı hala gecmemiş devam ediyo 3 kutu antibiyotik bitti.doktor doktor gezioz kimi diyo damardan ilaç kimi diyo antibiyotiğe devam bugüm kbb ye gittik iyi bi doktordu saolsun işitme testine girdi yavrum bide röntgen çekildi geniz eti varmı diye...işitmesi az orta kulak iltahabı yüzünden doktor sakız çiğnese yada balon şişirse çabuklaştırır iyilşemesini dedi ama nerde bizim sıpa yapmaz.antibiyotiğini degiştirdi genizinde et yokmuş şükür.dönüştede aşısını yaptırdık yavrumun çok gecikti nerdeyse 1 ay önce olmalıydı ama ozman atesliydi ve iltihap çoktu şükür ii ye gidio aşı ates yapmaz inş...
kızlar uzun oldu ama beni merak eden olduysa diye yzadım umarım tüm bebişler iyidir anneleri de tabii
ablam bugün tekrar kan verdi
bhcg si 845 ten 2350 ye yükselmiş
eşimle tartiştim cok moralim bozuk cok sıkıldım artık herseyden sadece oglum var gozumde iyiki de var
Meralciğim Nazan ın adını unutup Ebru yla karıştırmışsın sanırım
Ben de diyorum ki okuyunca benim koca ne yapmıştı ki acaba tamam bu ara geç geliyor falan ama çalışıyor garibim ne yapsın.
kızlar cevaplar için çok teşekkür ediyorum, çok yorgunum yatıcam hemen görüşürüz sonra kuzuları öpün benim için..
he iş olayı nooldu anlatiim merak edersiniz belki :) akşamlaı mesaiye kalmıcam ama artık haftanın 6 günü çalışıyorumartık o bi günlük iznimde de temizlik mi yaparım dinlenirmiyim gezermiyim kızımlamı vakit geçiririm bilemiyorum..burda bi saç baş yolma ikonu yakmuki
hee görümceme gelince nerde oturmayı seviyosa oraya gitme gibi bi lüksü yok bakıcı olsa böylemi olacaktı.. ben zaten naz bütün gün evde sıkılıyo diye gitsin istiyorum yoksa annem karşı apartmanımda oturuyo her gün gelir.. orda değişik oyuncaklar değişik yer farklı insanlar var nazın hoşuna gidiyo..
kızlar cevaplar için çok teşekkür ediyorum, çok yorgunum yatıcam hemen görüşürüz sonra kuzuları öpün benim için..
he iş olayı nooldu anlatiim merak edersiniz belki :) akşamlaı mesaiye kalmıcam ama artık haftanın 6 günü çalışıyorumartık o bi günlük iznimde de temizlik mi yaparım dinlenirmiyim gezermiyim kızımlamı vakit geçiririm bilemiyorum..burda bi saç baş yolma ikonu yakmuki
selam kızlar
günaydııııııınnnnnnn
selam kızlar
günaydııııııınnnnnnn
günaydın cnmmm
günaydın herkeseeee...
bu arada dün benim nickimle buralarda dolanan var mıydı?Çok enteresan dün nickimi şifremi yazdım 5 kez hatalı girildi die beni attı :) sizede oldumu hiç yoksa biri benim şifreyimi kurcaladı acep
meralll oldu mu ki :)
meral ya yazıların altında çıkan resmi nasıl değiştircem nasıl yapıyoduk
meralll oldu mu ki :)
günaydın kızlarrrrrrrrr
günaydın günaydın günaydın
günaydın kızlarrrrrrrrr
günaydın günaydın günaydın
günaydınnn
günaydınnn
kızlar k.pederim görüşmüş pazar günü götürecez paketleri. ziyaret günü dışı olduğu için rica üzerine 3,5 - 4 arası kabul ediyorlar o saate orada olup çocuklardan 5-6 yaş gubunu görebileceğiz. (ondan önce kabul etmiyorlar çocukların uyku saatiymiş. ) fakat resim çekmemiz kesinlikle yasakmış .paketleri de bağış kabul bölümüne verebilir mişiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?