2009 Aralık Anneleri

herkese iyi akşamlar siteye girmeyeli uzun zaman oldu hepinizi özlemişişm kolay mı 1yılda devirdik.kuzularınız iyidir inşallah.malum 1.dönemin sonu geliyor ben de notları girdim bir desizw bakayım dedim.insallah herkes iyidir.

Sibelcim benm oğlan genelde bu vaziyette olduu için. Hic garip gelmedi yanımda oturmaz mesela illa kucağımda oturacak bazen o bile yetmiyor dediğin gibi sarılıp duruyoruz evde kimse yokken bile. Birde büyüyorlar daha fazla farkına varıyorlar artık ozluyordur seni gibi geldi bana yada yine gideceksin diyemi korkuyor acaba
Görümden gercekten slklcl bir durum annen çıksın gitsin size ozaman ben geleyim torunumu özledim desin en doğal hakkı hem görür doğru mü soyluyo

İlk soruna cvp veremiyecegim cünkü zeyno babaya asılı geziyor aksam sofrada babası verince yiyor beni itiyor üzülüyorum bende :26: aksam ben gelince hiç tepki yok babası almasın gelince deli gibi aglıyor.Sebzegillere gelince bence sabah cıkarken uyar ütüler var birikti falan diye annene de gitmek istemiyebilir belki sıkılıyordur annen gelsin nazı görmeye size o da o ara işşşş yapsınn annenle oturmak istemiyorsa

Ben geldim nilkün üzülme az kaldı gitmene.Annemler gitti cok üzüldüm ya .Yarında işe gitmeyecegim bakalım biraz dinlenelim dimi amaaaa

eda allah kavuştursun canımm .. yaa ben işe gitmek istimiyoeum çok yorgunum .. ama işteyim işte ..

canım benim oğluşta öyle gündüzleri annenesinin kucağında geziyo geceleride benim yada babasının önceden böyle değildi bırakırdık emekler oyun oynardı. şimdi 2 dk tuvalete gitmek için bırakıyorum katılıyo ağlamaktan . bence özlüyorlar ve artık varkındalar .. gidecez diye korkuyorlar..

görüncene de e olur yıkasa o bulaşıkları sanki elinemi yapışacak alla alla bence sabah cıkarken söle ütüler çok birikti filan de.. çok gerginsin canım belli bozma sinirlerini sakin olmaya çalış ..

Herkese günaydınnnn ..
Yorgunum dostlarım yorgunum artıkkk .. :84: :84:
yorgunluktan parmaklarım ağrıyoo yaa klavyeye bilem zor basıyomm ..

çok yorgunum..
zeynep çok huysuz bu saate kadar ağladı ne istediğide belli değil.Bende çok gerginim hiç iyi bi anne gibi hissetmiyorum kendimi.
öznur sen çok iyi ve çok güzel bir annesin.
zaman zaman hepimiz bu şekilde olabiliyoruz.
sen tatlı canını sıkma dişleri huzursuz edebilir zeynomun.
hem bir derdi olmasa neden ağlasın ki yavrum annesi.

sibelcim slm,

öyküde yaka iğnesi gibi oldu cnm.
yatana kadar kucakda olmak istiyor
benimle ilgilen istiyor
çoğu zaman akşam yemekten sonra yavrum kucağımda masa topluyor yada ona çorba pişiriyoruz
bizdede durum aynı aynı cnm
özlüyorlardır sibelcim
kaç saat zaman geçiriyorki bir düşün onlarla

görümcene gelince gitmek istemiyebilir
empati kursana sen
sen olsan ablana annene mi gidersin yoksa görümcenemi
onun içinde aynı şey geçerli
çıksın annen gelsin her istediğinde ya da ablan
gelmeyin deme lüksüne sahip değil orası senin evin ve istediği zaman gelirler dimi ama

enginarına bir sözüm yok artık
onun her haline biz bile alıştık sende alış artık cnm arkadaşım

iş için ne diyim cnm
allah yardımcın olsun
hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun

günaydııııııııınnnnnnnn
çok şükür öycü bugün güzelce uyudu ve benide uyuttu teyzeleri
bin maşallaaahhh kızıma
aynı performansı hergün bekliyorum

selam nevracım
ne oldu uyumadı paşam

sibel kısmen aynı şey bizde de var gün içinde evden çıkmama ses etmiyor arada gidip emziriyorum çıkarken gık demiyor akşam 5 dak. tuvalete yollamıyor dün annemde kaldım üst kat balkonu kapatıldı bugün stor takılacak annem badana yapmış taşlar batmış onları temizledim annem gel seni istiyor dedi karnı tok uyku saati değil dedim yok odadadn çıkarmıyor beni hem oyun oynuyor hem bana bakıyor duruyor muyum gidecek miyim

of sabah sabah annemle takıştık yaaaaa neden bu kadar alınganlar ne diyim ama sanki biz çok iyiyiz süper psikolojimiz var birde kapris yapıyorlar bugün tam bunalımım ben yaşamaktan yoruldum sadece kızım var diye ayakta duruyorum

neyse ben gidim sizi de germiyim 1-2 okey oynayım kafam dağıolsın arkadaşa da kafam bozuldu ne olur kabul etse diğer hafta ben de 2 hafta üst üste 2 ctesi çalışacaktım şimdi 15 ocakta yapacağım inşallah kar yağmaz offfffffffffff ( ama çok hoş birşey oldu abisinin kızının doğum günü şubatta onun çalışması gereken c.tesi eeeeeeeeeeeeee herşey sırayla )

relaks canım
bu işler parayla değil sırayla tabi
sen sıkam canını
elbet vardır bundada bir hayır

sıkma canını melikecim herşeyde hayır vardır.
ee bu işler sırayla ..

adım adım dan 13.ay paketimiz gelmiş ama oyuncak kırık çıktı aradım geri verdim kargoya değiştireceklermiş bunu neden yazdım iş olsun torba dolsun

günaydın herkese

sibel sibel senin bu sorunların ne zaman bitecek sibel
bu banka da benim iyice kafamı bozmaya başladı,
babamızı unuttuk walla 21: 30 dan önce gelmiyor, mesaide vermiyorlar

bizim zıpa da aynı düşmüyor yakamdan, yemek felan yiyemiyorum artık...

Melike,
ne var sanki idare etse tabi işi yoksa, yapışacakmıymış bi yerine
bak şubatta sakın yumuşayıp sıranı verme gebertirim seni
bu arada Bige rapor alacaktı, saat işinden vazgeçti

meralcim ALLAH devamın getirsin inşallah, tütütütütü maşallah..

nevra yakınlarda bayram seyranda yok nasıl dinleneceksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…