kızlar geçmişi okuyamıcam çok yorgunum.. bişey sorucam yarın bakarım artık cevaplara..
naz 1 yaşına girdiğinden beri yani iki haftayı geçti bana aşırı düştü.. sürekli kucağımda olmak istiyo kimseye gitmiyo engine bile.. kucağımdayken bile bana sarılıyo, hiç nefes aldırmıyo.. aranızda böyle bişey yaşayan var mı? normal mi acaba?
çok gerginim ve mutsuzum yine... herzamanki gibi öncelikle işyerinde mesai kavgası yaptık yine akşam mesaiye kal dediler.. bende aldım çantamı kalmıyorum istemiyosanız çıkarın işten dedim çıktım. bakalım yarın neler olucak??
eve geldim enginin surat on karış herzamanki gibi.. böyle bi afra tafra...
asıl en son cinlerimi hoplatan da görümcem..!! nezaman annem yada ablam çağırsa gitmiyo yaa!! ya nazın uyku saati diyo ya yemek saati diyo gitmiyo.. ama ben nezaman arasam büyük görümcemde!! bugün annem aramış gel kimse yok kahve içelim naza da değişiklik olsun diye yok nazın uyku saati demiş annem ısrar etmiş gitmiş zorla yarım saat bile durmadan çıkmış.. halbuki kendi ablasına gidiyo ayağında sallıyo nazı uyutuyo.. uyuz oluyorum ya.. eskiden ütü yapıyodu şimdi bırak ütüyü naza yediriyo içiriyo bulaşıklarını tezgahta lavaboda bırakıp gidiyo..
Ben geldim nilkün üzülme az kaldı gitmene.Annemler gitti cok üzüldüm ya .Yarında işe gitmeyecegim bakalım biraz dinlenelim dimi amaaaa
kızlar geçmişi okuyamıcam çok yorgunum.. bişey sorucam yarın bakarım artık cevaplara..
naz 1 yaşına girdiğinden beri yani iki haftayı geçti bana aşırı düştü.. sürekli kucağımda olmak istiyo kimseye gitmiyo engine bile.. kucağımdayken bile bana sarılıyo, hiç nefes aldırmıyo.. aranızda böyle bişey yaşayan var mı? normal mi acaba?
çok gerginim ve mutsuzum yine... herzamanki gibi öncelikle işyerinde mesai kavgası yaptık yine akşam mesaiye kal dediler.. bende aldım çantamı kalmıyorum istemiyosanız çıkarın işten dedim çıktım. bakalım yarın neler olucak??
asıl en son cinlerimi hoplatan da görümcem..!! nezaman annem yada ablam çağırsa gitmiyo yaa!! ya nazın uyku saati diyo ya yemek saati diyo gitmiyo.. ama ben nezaman arasam büyük görümcemde!! bugün annem aramış gel kimse yok kahve içelim naza da değişiklik olsun diye yok nazın uyku saati demiş annem ısrar etmiş gitmiş zorla yarım saat bile durmadan çıkmış.. halbuki kendi ablasına gidiyo ayağında sallıyo nazı uyutuyo.. uyuz oluyorum ya.. eskiden ütü yapıyodu şimdi bırak ütüyü naza yediriyo içiriyo bulaşıklarını tezgahta lavaboda bırakıp gidiyo..
öznur sen çok iyi ve çok güzel bir annesin.çok yorgunum..
zeynep çok huysuz bu saate kadar ağladı ne istediğide belli değil.Bende çok gerginim hiç iyi bi anne gibi hissetmiyorum kendimi.
sibelcim slm,kızlar geçmişi okuyamıcam çok yorgunum.. bişey sorucam yarın bakarım artık cevaplara..
selam nevracımeda allah kavuştursun canımm .. yaa ben işe gitmek istimiyoeum çok yorgunum .. ama işteyim işte ..
canım benim oğluşta öyle gündüzleri annenesinin kucağında geziyo geceleride benim yada babasının önceden böyle değildi bırakırdık emekler oyun oynardı. şimdi 2 dk tuvalete gitmek için bırakıyorum katılıyo ağlamaktan . bence özlüyorlar ve artık varkındalar .. gidecez diye korkuyorlar..
görüncene de e olur yıkasa o bulaşıkları sanki elinemi yapışacak alla alla bence sabah cıkarken söle ütüler çok birikti filan de.. çok gerginsin canım belli bozma sinirlerini sakin olmaya çalış ..
Herkese günaydınnnn ..
Yorgunum dostlarım yorgunum artıkkk .. :84: :84:
yorgunluktan parmaklarım ağrıyoo yaa klavyeye bilem zor basıyomm ..
selam nevracım
ne oldu uyumadı paşam
günaydın canım .. Yok çok şükür bu akşam uyududa ben yorgunluktan bacaklarımın ağrısından doğru düzgün uyuyamadım .. Dinlenemiyorum bu aralar..
günaydııııııııınnnnnnnn
çok şükür öycü bugün güzelce uyudu ve benide uyuttu teyzeleri
bin maşallaaahhh kızıma
aynı performansı hergün bekliyorum
relaks canımsibel kısmen aynı şey bizde de var gün içinde evden çıkmama ses etmiyor arada gidip emziriyorum çıkarken gık demiyor akşam 5 dak. Tuvalete yollamıyor dün annemde kaldım üst kat balkonu kapatıldı bugün stor takılacak annem badana yapmış taşlar batmış onları temizledim annem gel seni istiyor dedi karnı tok uyku saati değil dedim yok odadadn çıkarmıyor beni hem oyun oynuyor hem bana bakıyor duruyor muyum gidecek miyim
of sabah sabah annemle takıştık yaaaaa neden bu kadar alınganlar ne diyim ama sanki biz çok iyiyiz süper psikolojimiz var birde kapris yapıyorlar bugün tam bunalımım ben yaşamaktan yoruldum sadece kızım var diye ayakta duruyorum
neyse ben gidim sizi de germiyim 1-2 okey oynayım kafam dağıolsın arkadaşa da kafam bozuldu ne olur kabul etse diğer hafta ben de 2 hafta üst üste 2 ctesi çalışacaktım şimdi 15 ocakta yapacağım inşallah kar yağmaz offfffffffffff ( ama çok hoş birşey oldu abisinin kızının doğum günü şubatta onun çalışması gereken c.tesi eeeeeeeeeeeeee herşey sırayla )
sibel kısmen aynı şey bizde de var gün içinde evden çıkmama ses etmiyor arada gidip emziriyorum çıkarken gık demiyor akşam 5 dak. tuvalete yollamıyor dün annemde kaldım üst kat balkonu kapatıldı bugün stor takılacak annem badana yapmış taşlar batmış onları temizledim annem gel seni istiyor dedi karnı tok uyku saati değil dedim yok odadadn çıkarmıyor beni hem oyun oynuyor hem bana bakıyor duruyor muyum gidecek miyim
of sabah sabah annemle takıştık yaaaaa neden bu kadar alınganlar ne diyim ama sanki biz çok iyiyiz süper psikolojimiz var birde kapris yapıyorlar bugün tam bunalımım ben yaşamaktan yoruldum sadece kızım var diye ayakta duruyorum
neyse ben gidim sizi de germiyim 1-2 okey oynayım kafam dağıolsın arkadaşa da kafam bozuldu ne olur kabul etse diğer hafta ben de 2 hafta üst üste 2 ctesi çalışacaktım şimdi 15 ocakta yapacağım inşallah kar yağmaz offfffffffffff ( ama çok hoş birşey oldu abisinin kızının doğum günü şubatta onun çalışması gereken c.tesi eeeeeeeeeeeeee herşey sırayla )
kızlar nasılsınız bakemm herşey yolunda mı?
iç güveysinden hallice sen nasılsın canım beren nasıl
kızlar nasılsınız bakemm herşey yolunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?