2009 Aralık Anneleri

bige o yöntemi deniyorum tatlım ama eşim vermiyor bozuk paraları eee sadece benden çok çıkmıyor ama yılmadan devam ediyorum çok yavaş oluyor ama 80 filan oldu galiba

olsun kim kime 80 lira veriyor durduğu yerde?
bak şimdi tam fırsat o 80 lirayla bu akşam eşine git... birikim yapalım diyordun ya tamamla bakalım şunu çeyreğe kız için kenara koycam de hem vermediği bozuklukları toptan almış olursun hem de ortada mal olur

banka kumbarası yaaaaa
elimin altında olunca ben harcıyorum cnm
ama yeni bir kumbara edineyim senin güzel hatırın için

edin şekerim de bana ne faydası olacak ki :44:

sorma .. ne kadarda meraklılar büyümeye . elimde olsa hiç büyümez hep çocuk kalırdım ..

alkışkar bigeyeee

bu büyümeme kararını tam olarak kaç yaşında verebildin nevra dönülmez noktadan sonra ben de aldım o kararı ama o zamana kadar hep daha büyük görünmeye çabaladım

mersüüüüüüüü ben bu gazla gelecek aya bir yarım biriktiririm baaaaa

o şekilde bende çook zamanda az birikimler yaptım mesela bir ay maaşın yarısını DÖVİZ OLARAK ALMIŞTIM HARCAMAMAK İÇİN

hiç yapmadım valla gelen maaşı çıtır çıtır yidim

şimdi de yemeğe gidiyorum bu hafta 9-16 çalışıyorum öğlen de haliyle 12ye doğru yemeğe çıkıyorum haftayada evde oğluşumlayım üzerinize afiyet

haydin herkese afiyet şeker ve süt olsun afiyet olsun diyenlere teşekkürler olsun

yaaaaaaaaa bende bende büyümemek istiyordum
ama önceden 1 ay geçsin hemen 11.5 12.5 oluyorduk sırf yarım yaş yarım yaştır diye

Essek sipasi kizim hic okutmuyor yazdirmiyor bana yahu . Bi gunduz gireyim demistim. Kim zengin oldu simdi ?

Bigeciğim geçmiş olsun Umut Paşa ya canım benim böyle tatsız bir durumda dahi olsa doymuşundur oğluşa bol bol başka zaman olsa gelmez kucağa sıpalar.

Vakıfbanka yapıyormuş Melike dört taksit vakıfın kksi word kart özellikli sanırım world karta yapıyor bir de adventage e de iki taksit yapıyorlarmış sen hangi kartla yatırmıştın?

lise sondu sanırım ..

afiyet olsunnnn .. bol bol süt olsunnn ..

Ben de evde otururken çok harcıyorum çalışıyorken harcayacak zaman olmuyor ama evde olunca sıkıntıdan ya hergün alışveriş merkezine ya da markete gidiyorum hiçbir yere gidemiyorsam internetten alıyorum.
Ama bu ne yaman çelişkidir anlamadım çalışıyorken para var harcamaya zaman yok, çalışmıyorken para yok ama harcayacak zaman çok

Nazan nbr efenin son halini eklesene face de olur disarda oyunalanindaki fotolardan anlasilmiyr delikanlinin tam tipi :))

Essek sipasi kizim hic okutmuyor yazdirmiyor bana yahu . Bi gunduz gireyim demistim. Kim zengin oldu simdi ?

ben kızıma 500ü bir yerde hazırlıyorum dünür

Bigeciğim geçmiş olsun Umut Paşa ya canım benim böyle tatsız bir durumda dahi olsa doymuşundur oğluşa bol bol başka zaman olsa gelmez kucağa sıpalar.

orası öyle de ebrucum sırtımı ve başımı hissetmiyorum onun yerine kum kaçmış şekilde yanan gözlerimi hissediyorum sadece :111: sağolasın güzelim

benim tam tersi valla evdeysem çıkmıyorum evde de internet yok valla süper tutumlu oluyorum ama zaten o dönemde ücretsiz izindeydim isabet oldu yani
şimdi de ohooooo... cuma sipariş verdim pazar öğleden sonra eşime dedim oğlana oyuncak aldım diye "onay mailini gördüm... ama keşke hepsini birden almasaydın" dedi ama böylece kargo ödemiyoruz deyip uzaklaştım :111:

Herkese slm diycem ama yemektesiniz sanirim afiyet olsun diyip kacayim mina uyanmak uzere kipirdaniyor

minaya sana

bu arada müzeyyenin çok selamı var kızlar yoğunmuş giremiyormuş

afiyet olsun boooooooooool booooooooooool süt olsun bigecim
Herkese slm diycem ama yemektesiniz sanirim afiyet olsun diyip kacayim mina uyanmak uzere kipirdaniyor

mersi şekerim
uyuyan güzeli öperim

Ebru nbr konustunmu bakiciyla ne dedi merak ettim ???

İyilik canım ne olsun son iki haftaya girdik onun stresindeyim başka bir yaramazlık yok şükür.
Ben o gün telefonda zaten gerekeni söylemiştim ertesi gün bir şey demedim bir daha ama bugün konusu geçince dedim ki tabii ki işin olur, izin alabilirsin ama bana önceden haber verirsen ben de kendimi ona göre ayarlarım diye tekrar söyledim o da ben zaten sen evdesin diye gitmiştim yoksa izin almam bir daha ölüm kalım olmadıkça dedi ya iyi bir insan gerçekten bu zamanda böylesini bulmak zor o yüzden ben de fazla üstünde durmuyorum kızgınlığımda geçti sayılır.

bak yaaa hala afetmemiş!!! unut ebrucum tez zamanda kendine telkin et yoksa ucunu bucağını bulamazsın bu işiiiin

vakıfbanka yapıyormuş melike dört taksit vakıfın kksi word kart özellikli sanırım world karta yapıyor bir de adventage e de iki taksit yapıyorlarmış sen hangi kartla yatırmıştın?

ben garanti bonustan yaptım ne yapalım artık tefeciden tüfeciden borç alırım evi ipotek eder öderim

size ne anlatayım ctesi maxiye giderken ev ayakkabılarıyla gitmişiz orada farkettim onlarla koşturdu ipinden salınan buzağlar gibi çok tatlıydı bir sağa bir sola deli oldu çok mutluydu eve gelince ayakkabıları yıkamak için banyoya girdim ( bu arada elde yıkadım hiçbir şey olmadı ) arkamdan geldi sesi çıkmıyordu bir baktım oturmuş almış eline klozet fırçasını mıncık mıncık oynuyor Ellerini yıkadım kolonya sürdüm ama manyak sıpa

bebiklere bıldırcın yumurtası veren varmı ..yadsa bu konuyla ilgisi olan varmı ..

allam ben her konuya atlamak zorunda mıyım yaaaa
demetcim ben meralin sorması dolayısıyla bizim diyetisyene sordum bıldırcın yumurtasının tavuk yumurtasından daha besleyici, daha değerli, daha bilmemne falan olmadığını ikisinin tamamen eşdeğer olduğunu söyledi

fotoğraf çekseydinnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…