bige o yöntemi deniyorum tatlım ama eşim vermiyor bozuk paraları eee sadece benden çok çıkmıyor ama yılmadan devam ediyorum çok yavaş oluyor ama 80 filan oldu galiba
banka kumbarası yaaaaa
elimin altında olunca ben harcıyorum cnm
ama yeni bir kumbara edineyim senin güzel hatırın için
sorma .. ne kadarda meraklılar büyümeye . elimde olsa hiç büyümez hep çocuk kalırdım ..
alkışkar bigeyeee
o şekilde bende çook zamanda az birikimler yaptım mesela bir ay maaşın yarısını DÖVİZ OLARAK ALMIŞTIM HARCAMAMAK İÇİN
bu büyümeme kararını tam olarak kaç yaşında verebildin nevraDönülmez noktadan sonra ben de aldım o kararı ama o zamana kadar hep daha büyük görünmeye çabaladım
MersüüüüüüüüBen bu gazla gelecek aya bir yarım biriktiririm baaaaa
essek sipasi kizim hic okutmuyor yazdirmiyor bana yahu . Bi gunduz gireyim demistim. Kim zengin oldu simdi ?
Bigeciğim geçmiş olsun Umut Paşa ya canım benim böyle tatsız bir durumda dahi olsa doymuşundur oğluşa bol bol başka zaman olsa gelmez kucağa sıpalar.herkese günaydın
berbat bir haftasonu geçirdim cuma öğleden sonra umut'un ateşi çıkmaya başlamış eve gittiğimde öğrendimbu sabah çıkarken hala ateşi vardı ama daha az tabii allaha bin şükür... bugün öğle saatlerinde 72 saat dolacak inşallah her şey düzelecek... neden olduğunu bilmiyorum bu kez 39'u iki kez falan gördük sanırım dişten oldu iki tane köpek dişi çıkardık herhalde bu kez dişten sonra ateşleneyim dedi benim oğlum cuma 17.30dan bu yana tekrar hamile gibiydim ama bu kez bebe dışarda versiyon sürekli mız mız vız vız... kucaklayacakmışım... memeye yatırmaya çalışıyorum bırakıcam sanıp tırnaklarını omzuma geçiriyo falan süperdi yani :105: hiçbir surette şurup içmedi :120: doktoru da biz de fitil sevmediğimiz halde 38i geçince yallah fitil oooooy oyyyyyyyy
ahhh dün gece gece kazık yedim aracın mtv si son günüymüş kredi kartından yatıracağız internetten eşim taksit olur dedi ben kahraman kovboy ben yatırırım dedim aldım kk çektim kendi kartımdan cart tek çekim 260 hani taksit dedim meğer yapmıyormuş resmen battım
bu büyümeme kararını tam olarak kaç yaşında verebildin nevradönülmez noktadan sonra ben de aldım o kararı ama o zamana kadar hep daha büyük görünmeye çabaladım
mersüüüüüüüüben bu gazla gelecek aya bir yarım biriktiririm baaaaa
hiç yapmadım valla gelen maaşı çıtır çıtır yidim
şimdi de yemeğe gidiyorumbu hafta 9-16 çalışıyorum öğlen de haliyle 12ye doğru yemeğe çıkıyorum haftayada evde oğluşumlayım üzerinize afiyet
haydin herkese afiyet şeker ve süt olsun afiyet olsun diyenlere teşekkürler olsun
dün akşam gene eşim başlasdı çok harcıyoruz kenara koyalım diye hemen benim surat düştü çünkü harcayan ben kenara koyan o oluyor taş bana geliyor neden dedim eee kenarda para olsun lazım olunca harcarız ben dedim o işi baştan yapıyorum dedim baştan harcıyorum ohhhh miss gibi ne bir borcumuz var ne ödememiz var neden kemer sıkıyoruz onu anlamadım ben 30 sene böyle rahat yaşadım 1 günde değişemem neyse güldü geçti yapamıyorum ne zaman birikim yapmaya kalksam biriktiremeden harcıyorum
Essek sipasi kizim hic okutmuyor yazdirmiyor bana yahu . Bi gunduz gireyim demistim. Kim zengin oldu simdi ?
Bigeciğim geçmiş olsun Umut Paşa ya canım benim böyle tatsız bir durumda dahi olsa doymuşundur oğluşa bol bol başka zaman olsa gelmez kucağa sıpalar.
Ben de evde otururken çok harcıyorum çalışıyorken harcayacak zaman olmuyor ama evde olunca sıkıntıdan ya hergün alışveriş merkezine ya da markete gidiyorum hiçbir yere gidemiyorsam internetten alıyorum.
Ama bu ne yaman çelişkidir anlamadım çalışıyorken para var harcamaya zaman yok, çalışmıyorken para yok ama harcayacak zaman çok
Herkese slm diycem ama yemektesiniz sanirim afiyet olsun diyip kacayim mina uyanmak uzere kipirdaniyor
afiyet olsun boooooooooool booooooooooool süt olsun bigecimhiç yapmadım valla gelen maaşı çıtır çıtır yidim
şimdi de yemeğe gidiyorumbu hafta 9-16 çalışıyorum öğlen de haliyle 12ye doğru yemeğe çıkıyorum haftayada evde oğluşumlayım üzerinize afiyet
haydin herkese afiyet şeker ve süt olsun afiyet olsun diyenlere teşekkürler olsun
Herkese slm diycem ama yemektesiniz sanirim afiyet olsun diyip kacayim mina uyanmak uzere kipirdaniyor
Ebru nbr konustunmu bakiciyla ne dedi merak ettim ???
İyilik canım ne olsun son iki haftaya girdik onun stresindeyim başka bir yaramazlık yok şükür.
Ben o gün telefonda zaten gerekeni söylemiştim ertesi gün bir şey demedim bir daha ama bugün konusu geçince dedim ki tabii ki işin olur, izin alabilirsin ama bana önceden haber verirsen ben de kendimi ona göre ayarlarım diye tekrar söyledim o da ben zaten sen evdesin diye gitmiştim yoksa izin almam bir daha ölüm kalım olmadıkça dedi ya iyi bir insan gerçekten bu zamanda böylesini bulmak zor o yüzden ben de fazla üstünde durmuyorum kızgınlığımda geçti sayılır.
vakıfbanka yapıyormuş melike dört taksit vakıfın kksi word kart özellikli sanırım world karta yapıyor bir de adventage e de iki taksit yapıyorlarmış sen hangi kartla yatırmıştın?
bebiklere bıldırcın yumurtası veren varmı ..yadsa bu konuyla ilgisi olan varmı ..
size ne anlatayım ctesi maxiye giderken ev ayakkabılarıyla gitmişiz orada farkettim onlarla koşturdu ipinden salınan buzağlar gibi çok tatlıydı bir sağa bir sola deli oldu çok mutluydu eve gelince ayakkabıları yıkamak için banyoya girdim ( bu arada elde yıkadım hiçbir şey olmadı ) arkamdan geldi sesi çıkmıyordu bir baktım oturmuş almış eline klozet fırçasını mıncık mıncık oynuyorEllerini yıkadım kolonya sürdüm ama manyak sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?