dünür kıyamam oğluşuma sancısı vardı demekki belki gazdı ah canım neyse ki hemen unutuyorlar hemen düzeliyorlar rabbim büyük hastalıklarını göstermesin
bize geveze diyene bakherkese günaydın
nevra nilkün meral ve melike kadınları bi daha bana geveze derseniz var yaaaaaaa :111: sabah sabah şeşi beş oldum la sizin yüzünüzden
bu parça da kocaları geç saatlere kadar çalıştıran müdürlere
dökülen sedef parçalarınaki onlar için tedavi soruyordun edacım, bildiğim bir şey değil ama araştırırım senin için
başka tokatlayabileceğim mevzusu olan :44: alamadım hırsımı :95:
meral sağol güzelim 15 Şubat'ta e-bebekteyim :122:
oy oy oygünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dün yanlış alarmmış hastalanmadım :18: eyvah eyvah yaa ben nasıl unuttum tarihini meral iyi söylemiş ne şaşkınım
:26:yanılıyorsun doğru alarmmış
günaydın herkeseeeee
gece huysuzdu oğlum
durup dururken çığlık çığlığa ağlıyodu
ağrı kesici verdim bi zaman sonra kesildi
biyeri ağrıyodu herhalde kuzumun
şimdi kuduruk oynuyo bişey olmamış gibi
heee bide heryer bembeyaz burda gece yatarken bişey yoktu
sabah perdeleri açtım bi baktım her yer bemmmmmbeyazzzz
selam selam selam,
bir sürü ıvır zıvır iş var gelemedim bi türlü
bize geveze diyene bak
bakıyım bakıyım şeşi kaç olmuşsun sen
oy oy oy
şakınki ne şakınsın kızım yaaa
takvimine işaretle bari o günleri
:26:
yasi günaydın
haktan paşayıda seni öperim
nasıl keyifler
iyiyiz biz şekerim keyiflerde iyi şükür
yıkadım uyuttum daktan paşayı geldim
siz nasılsınız bakimmm
biz iyiyiz şahsım ve bebem adına şekercim
aman aman iyi olun
bigem bigem de bekem gün sırası kimde ve hesap nosu var mı sende?
Temel' in Babasi Nasil öldü?
Temel' in babasi vefat eder... Cenazeye gelen bir aile dostu Temel' e sorar: Nasil öldü?
Cevap: 30. Kattan asagiya düstü...
Adam: Vah vah desene cok feci ölmüs...
Temel: yok yok öyle ölmedi...tam yere düsecek ken manav in tentesine carpip tekrar yükseldi... Adam: vah vaah! Daha siddetli c......ikildi o zaman.
Temel: yok! Karsi daki kasabin tenteden zipladi bu sefer karsi binanin catisina...
Adam: Demek catiya carpip öldü.
Temel: yok ya! Çatidan yuvarlanip elektrik tellerine gitti...
Adam: deme ya! Carpildi o zaman...
Temel: yok canim teller yaylandi babami 200 metre yukari firlatti.
Adam: 200 metreden yere cakildi öyle mi? Yazik...
Temel: yok ya yine en bastaki bakkalin tenteye...
Adam: orda mi öldü?
Temel: yooo... Ordanda yine kasaba En sonunda bunalan adam Temel' e bagirarak sorar:
Ulan nasil öldü bu adam?
Temel: "Baktik durmuyo... Vurduk!"
allah allaah yeni müdür baya bir acımasızmış ebrucum. inşallah bu bir müddet uzun bir müddet olmaz. biz kendi işimiz olduğundan hep aynı dertten muzdaribiz ebrucum. her akşam yemeğe saat dokuzda oturabiliyoruz ancakBİGE o kadar sinir olmuştum ki kolay geçmiyor işte ama şimdiye kadarki yaklaşım ve davranışları gayet olumlu olduğu için sorun etmiyorum artık.
Yalnızım dostlarımmm yalnızım yalnız sen misin benim adam ne güzel altı dedin mi çıkıyor altı kırkta evde diyen müdürleri değiştiğinden beri önce yedi oldu bu eve geliş saatleri sonra yedi otuz sonra sekiz derken biraz önce aldım kara haberi bundan sonra uzunca bir müddet sekize kadar çalışacaklarmış dokuzda ancak evde olur servise binemeyeceği için pöf ki ne pöf
zor bir durum geçmiş olsun anneannene edaherkese iyi aksamlar ya ben hiç dinlenemiyorum ya ıssız bir adaya düssem yanımda götürecegim üç sey HİÇBİRSEYYY tabi zeynoyu anneme emanet edersemya bige sen bilirsin lokman bacı sedef hastalıgına hangi karısım iyi gelirr bir el atıver aneannem bende her tarafları yara içim acıyor ne kullandıysak faydasız evin heryeri kurumus deri elimde degil bende tiksiniyorum bide zeyno var yerlerde gezimniyor günde 3 kez ev süpürüyorum
tünaydııın nevra naber canım? paşa nasıl? ne güzel izmirde de bol güneş ama buuuz gibi bir soğuk var. keşke burda da kar yağsa
noldu kuzum sana yaw kaçırdığım birşeyler var galiba neden şeşi beş oldun bakim:26:herkese günaydın
nevra nilkün meral ve melike kadınları bi daha bana geveze derseniz var yaaaaaaa :111: sabah sabah şeşi beş oldum la sizin yüzünüzden
bu parça da kocaları geç saatlere kadar çalıştıran müdürlere
dökülen sedef parçalarınaki onlar için tedavi soruyordun edacım, bildiğim bir şey değil ama araştırırım senin için
başka tokatlayabileceğim mevzusu olan :44: alamadım hırsımı :95:
buna da neden diycem ne varmış 15 şubatta e bebektemeral sağol güzelim 15 Şubat'ta e-bebekteyim :122:
amaniiiinnngünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dün yanlış alarmmış hastalanmadım :18: eyvah eyvah yaa ben nasıl unuttum tarihini meral iyi söylemiş ne şaşkınım
ah kuzuum kesin gaz falan sıkıştırmıştır yasemin. neyse uzun sürmemiş.günaydın herkeseeeee
gece huysuzdu oğlum
durup dururken çığlık çığlığa ağlıyodu
ağrı kesici verdim bi zaman sonra kesildi
biyeri ağrıyodu herhalde kuzumun
şimdi kuduruk oynuyo bişey olmamış gibi
heee bide heryer bembeyaz burda gece yatarken bişey yoktu
sabah perdeleri açtım bi baktım her yer bemmmmmbeyazzzz
selaaam nilkünüm naber kuzular nasıl?selam selam selam,
bir sürü ıvır zıvır iş var gelemedim bi türlü
oooh misler gibi kokla bizim için de paşayıiyiyiz biz şekerim keyiflerde iyi şükür
yıkadım uyuttum daktan paşayı geldim
siz nasılsınız bakimmm
noldu kuzum sana yaw kaçırdığım birşeyler var galiba neden şeşi beş oldun bakim:26:
buna da neden diycem ne varmış 15 şubatta e bebekte
şubatta sibelde fakat hesap nosu yok canım ya
allah allaah yeni müdür baya bir acımasızmış ebrucum. inşallah bu bir müddet uzun bir müddet olmaz. biz kendi işimiz olduğundan hep aynı dertten muzdaribiz ebrucum. her akşam yemeğe saat dokuzda oturabiliyoruz ancak
zor bir durum geçmiş olsun anneannene eda
tünaydııın nevra naber canım? paşa nasıl? ne güzel izmirde de bol güneş ama buuuz gibi bir soğuk var. keşke burda da kar yağsa
noldu kuzum sana yaw kaçırdığım birşeyler var galiba neden şeşi beş oldun bakim:26:
buna da neden diycem ne varmış 15 şubatta e bebekte
amaniiiinnnhadi bakalım dünürününü yolundan gidiyosun sen de
ah kuzuum kesin gaz falan sıkıştırmıştır yasemin. neyse uzun sürmemiş.
heryerde kar var bir burda yok yaaa
selaaam nilkünüm naber kuzular nasıl?
oooh misler gibi kokla bizim için de paşayı
bige umut paşa nasıl oldu ateşi yükseldi mi bir daha?
burayada uğramıyo sibelim
e nasıl öğrencem hesap nosunu :26:
tlf. nosu varmı kimsede ki?
bige umut paşa nasıl oldu ateşi yükseldi mi bir daha?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?