Fotoğraf çekseydinnnnnnnnnnnnn
garanti bonus 5 e bölüyormuş melikeben garanti bonustan yaptım ne yapalım artık tefeciden tüfeciden borç alırım evi ipotek eder öderim
size ne anlatayım ctesi maxiye giderken ev ayakkabılarıyla gitmişiz orada farkettim onlarla koşturdu ipinden salınan buzağlar gibi çok tatlıydı bir sağa bir sola deli oldu çok mutluydu eve gelince ayakkabıları yıkamak için banyoya girdim ( bu arada elde yıkadım hiçbir şey olmadı ) arkamdan geldi sesi çıkmıyordu bir baktım oturmuş almış eline klozet fırçasını mıncık mıncık oynuyorEllerini yıkadım kolonya sürdüm ama manyak sıpa
bilgi ver cnmallam ben her konuya atlamak zorunda mıyım yaaaa
demetcim ben meralin sorması dolayısıyla bizim diyetisyene sordum bıldırcın yumurtasının tavuk yumurtasından daha besleyici, daha değerli, daha bilmemne falan olmadığını ikisinin tamamen eşdeğer olduğunu söyledi
garanti bonus 5 e bölüyormuş melike
eşim tek çekim diye yapmış ama sonrasında fakettikki 5 e bölünmüş
bilgi ver cnm
parmakların aşınmaz dimi
atlayorsun çünkü bilgin var. kendine kızma öyle
o zaman
aşıncak olsa yazmam di mi
ama bazen ben bile rahatsız oluyorum her soruya mutlaka bir cevabım var ne siniiiiiiirrrrrrrr
BİGE o kadar sinir olmuştum ki kolay geçmiyor işte ama şimdiye kadarki yaklaşım ve davranışları gayet olumlu olduğu için sorun etmiyorum artık.
Yalnızım dostlarımmm yalnızım yalnız sen misin benim adam ne güzel altı dedin mi çıkıyor altı kırkta evde diyen müdürleri değiştiğinden beri önce yedi oldu bu eve geliş saatleri sonra yedi otuz sonra sekiz derken biraz önce aldım kara haberi bundan sonra uzunca bir müddet sekize kadar çalışacaklarmış dokuzda ancak evde olur servise binemeyeceği için pöf ki ne pöf
herkese iyi aksamlar ya ben hiç dinlenemiyorum ya ıssız bir adaya düssem yanımda götürecegim üç sey HİÇBİRSEYYY tabi zeynoyu anneme emanet edersemya bige sen bilirsin lokman bacı sedef hastalıgına hangi karısım iyi gelirr bir el atıver aneannem bende her tarafları yara içim acıyor ne kullandıysak faydasız evin heryeri kurumus deri elimde degil bende tiksiniyorum bide zeyno var yerlerde gezimniyor günde 3 kez ev süpürüyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dün yanlış alarmmış hastalanmadım :18: eyvah eyvah yaa ben nasıl unuttum tarihini meral iyi söylemiş ne şaşkınım
günaydın herkeseeeee
gece huysuzdu oğlum
durup dururken çığlık çığlığa ağlıyodu
ağrı kesici verdim bi zaman sonra kesildi
biyeri ağrıyodu herhalde kuzumun
şimdi kuduruk oynuyo bişey olmamış gibi
heee bide heryer bembeyaz burda gece yatarken bişey yoktu
sabah perdeleri açtım bi baktım her yer bemmmmmbeyazzzz
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn dün yanlış alarmmış hastalanmadım :18: eyvah eyvah yaa ben nasıl unuttum tarihini meral iyi söylemiş ne şaşkınım
günaydın herkeseeeee
gece huysuzdu oğlum
durup dururken çığlık çığlığa ağlıyodu
ağrı kesici verdim bi zaman sonra kesildi
biyeri ağrıyodu herhalde kuzumun
şimdi kuduruk oynuyo bişey olmamış gibi
heee bide heryer bembeyaz burda gece yatarken bişey yoktu
sabah perdeleri açtım bi baktım her yer bemmmmmbeyazzzz
ne kaddan mikemmel di miiiiiiiben bayılırım kara bizde de cumartesiden beri bembeyaz değilse bile beyaz
bi de günaydın canım benim
göbüş kuzusuyla abi kuzusunu da öperim
yaaa demekkigünaydınnnn melikee .. hayırlı olsunn
günaydın yasemin ayy kıyamam ağrısı vardı demekki.
maşallah valla çabuk atlatıyorlar herşeyi ..
ne güzel valla .. ist. çok yağsın kar tatili olsun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?