2009 Aralık Anneleri

Ben de merak ettim sibelll koyulastirmayin kizlar Ben de actirmak istiyoruum abimin dugununu bekliyorum nisanda dugunumuz var ins. Guya spora gidip zayiflicaktim dugune kadar AMA az kaldi daha bisey yapmadim bide cok yiyorum yaa istahim cok acik
Hava guzeldi bugun parka goturduk efeyi cocuklari izleyip guldu cok seviyor cocuklari ama salincaga bindiremedim biniyodu eskiden

tünaydınlar kimsecikler yok. hava da pek bi güzel biz hala evdeyiz dün bayaaa bi çalıştım perdeler camlar halılar pertim çıktı ve akşamına grip oldum iyi mi? umarım zeynebe bulaşmaz bu kadar yapışık gezerken . herkese ii hafta sonları...

Sibel hemen foto ekle lutfen bende her pazar boyatacagim dİyorum ama pisman olurum diye vazgeciyorumm cesaret gelsin banada koyultmak icin

yarın eklerim canm. ya ben nası böyle bişi yaptım bilmiyorum valla :)) öyle deli cesareti kuaför gaza getirdi.. bi beğeniyorum bi beğenmiyorum sürekli aynaya bakıyorum :)) amaan kendimibildim bileli sarı benim saçlarım bitek üniv. yıllarında kızıla boyatmıştım. kırmızıya yakın bi kızıl okadar.. şuan tuhaf geliyo oyüzden..

bu arada sizin oralardan ev alma durumumz var inşalalh pelin.. işten de çıkıcam nisan-mayıs gibi.. allahımsen yardım et yarabbim kurtar beni şu salak işyerinden.. kızımla evimde geçirmek istiyorum ömrümün kalan kısmını.. çalışcaksamda beni yormıcak zorunda olmadığım bi iş istiyorum..

ben yerim onu yine biner annesi 2 yaş park sendromu yaşıyo bunlar zaten çıkaramıcaz boşver:) abin içinde şimdiden allah tamamına erdirsin bi ömür mutlu etsin inşallah. kilolar verilir boşver sıkma canını..

aman kıymet valla hemen doping yap.. benden geçti naza ömrümün yarısı gitti valla. bebeklerin hasta olması çok zor oluyo..

ya kızlar bişey sorcam son zamanlarda naz bana aşırı düşkün oldu.. sürekli kucağımda durmak istyo hiç benden bi atım bile ötede durmaya tahammülü yok.. ve aşırı meme düşkünü oldu.. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda normalmi acaba.. ya çok hoşuma gidiyo sürekli bana sarılıp öpmesi kucağımdan inmemesi ama bi yere kadar ben de tuvalete gitmek istiyorum yemek yemek istiyorum :))

bi de nazın yeni bi huyu başladı istediği şey olmazsa yada hayır dersem yaptığı şeye vuruyo bildiğin şap diye yapıştırıyo yani olmadı iki eliyle birden surata saldırıp yoluyo.. böyle bişi yaşayan varmı normal mi geçicimi acaba??

aynı durumdayız sibelcim kelimesine kelimesine . bizimki insan yüzüne vurup tırmalıyo zaten ama yapmasını istemediğim şeyi kesin söylediğimde kendisini yere atarak kafayı yere vruyo bi ara yine yapmıştı böyle geçmişti ama bi süredir yine başladı geçici bi dönemdir diye düşünyorum daha neler görücez bakalım.:)

günaydın arkadaşlarım
bu haftayı hiç sevmedim hep tatsız şeylerle başladı
ALLAH beterinden saklasın diyeyim,
inşallah sonu iyi gelir

Son düzenleme:
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sağlıkçılar denetime geliyııooooooooo

Ya sibel bende koyulastirip alisamayip akittirmistim 5 gun sonra boyayi sari sac degisik bisey insan alisinca koyu oldgnda aynaya bakinca tuhaf geliyor sarisinlari gorunce ay ne guzel sari diyor :) ama minayla rofle 1-2 sene daha yalan gibi bakalim bende dip boyasi gelmis vaziyette dolasiyrm hala evler cok guzel ve uygun bu tarafta trafik sorunuda pek yok bizde onumuZdeki sene alacagiz ev insallah ben yine bu civardan bakacagim yeni siteler bahceli parkli guvenlikli iyi kizlar icinde hayirlisi olsun simdiden belki komsuda oluruz :) bellimi olur

Nazan sizinde dugun simdiden hayirli olsun hic fazla kilon var gibide durmyrsun ayrica koyu sacta sana cok yakisiyor bence

Sibel mina kucakta degil ama yanimda olmak istyr surekli tuvalete gidince bile kapiyi yumruklyr anneee anne diye babasiyla o kadar bile durmuyr orda bile rahat yok yani :)) ben odada olacagim babasiyla oynayacak e ben ne anladm babasinla oynamasindan Meme desen oyoyoyy artik arkadasi saniyr sanirim emme harici sevyr konusuyorr cekistryr :) istemedigi olmazsa minada aglayarak yere atyr kendini ( hep ayipladgm tarz cocuklar gibi...) ben ne yapyrm agla kizim ama daha inandirici ol diyip ordan uzaklasiyrm pesimden gelirken aglamasi azaliyr bizim derdimizde cikmaya calsmasi heryere cikmaya calisiyr sin 15 gundur aktivite masasina cikti en son hicbisey bulamazsa ayagima falan basiyr ustume koltuga cikmaya caliyr anlamadim bu da bir donem herhalde ama tehlike ayri bir boyuta gecti simdide allah korusun hepsini

nilgün hayırdır noldun canım?

sibel çok merak ediyorum saçını ne zaman ekliycen resmini :97:

pelin niye yaptırmıyon ki röfle? ben hiç anlamam röfleden boyadan balyajdan gölgeden
hiç oynamam saçımla
o yüzden zaten belimide geçti boyu

Melike kolay gelsin size yasemin 2,5 saat suruyr mina annemde durmuyor kuaforede gtremem sac acmaya kullandiklari madde cok pis kokuyr minanin alerjisi varya simdi ya koyulastircm 40 dk suruyr boyatma islemi yada dip boya yapip rofle yaptirmayi 2 ay daha ertelycgm bakalim kararsizim haktan nasil dra ne zaman gdceksun bir daha 2. Haftada mi sen nasilsin

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…