selam kızlar hava çok güzel oğluşumu biraz dışarı çıkarayım diyorum parka gidelim hava alsın
ama bi yandan da üşütürüm diye korkuyorum:89:
Funda gecmis olsUn kara kuzuna eda sanada simdiden hayirli yolCulklar
Sibel hemen foto ekle lutfen bende her pazar boyatacagim dİyorum ama pisman olurum diye vazgeciyorumm cesaret gelsin banada koyultmak icin
Ben de merak ettim sibelll koyulastirmayin kizlar Ben de actirmak istiyoruum abimin dugununu bekliyorum nisanda dugunumuz var ins. Guya spora gidip zayiflicaktim dugune kadar AMA az kaldi daha bisey yapmadim bide cok yiyorum yaa istahim cok acik
Hava guzeldi bugun parka goturduk efeyi cocuklari izleyip guldu cok seviyor cocuklari ama salincaga bindiremedim biniyodu eskiden
tünaydınlar kimsecikler yok. hava da pek bi güzel biz hala evdeyiz dün bayaaa bi çalıştım perdeler camlar halılar pertim çıktı ve akşamına grip oldum iyi mi? umarım zeynebe bulaşmaz bu kadar yapışık gezerken . herkese ii hafta sonları...
ya kızlar bişey sorcam son zamanlarda naz bana aşırı düşkün oldu.. sürekli kucağımda durmak istyo hiç benden bi atım bile ötede durmaya tahammülü yok.. ve aşırı meme düşkünü oldu.. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda normalmi acaba.. ya çok hoşuma gidiyo sürekli bana sarılıp öpmesi kucağımdan inmemesi ama bi yere kadar ben de tuvalete gitmek istiyorum yemek yemek istiyorum :))
bi de nazın yeni bi huyu başladı istediği şey olmazsa yada hayır dersem yaptığı şeye vuruyobildiğin şap diye yapıştırıyo yani olmadı iki eliyle birden surata saldırıp yoluyo.. böyle bişi yaşayan varmı normal mi geçicimi acaba??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?