maşallahhh maşallahhh kara kuzuya,,ayy 2 yaşındalar dıceğımız gunlerde olacak ya ,,doğan buyuyo tabı ama bana cook garıp gelıyo bu bebelerın bu hızlı buyuyuşleriSaka gibi dimi mina 15 aylik oldu bugun bu arada uyandi ben kactm
aynen bende yasmın,,cokk ıstıyorum bı değişiklik yapayım boyatayım dıye ama eşimm istemıyo dıretıyo,,sımsıyah saçlarım yaff soyle kızıl mızıl ıstıyorum ama bakalım....nilgün hayırdır noldun canım?
sibel çok merak ediyorum saçını ne zaman ekliycen resmini :97:
pelin niye yaptırmıyon ki röfle? ben hiç anlamam röfleden boyadan balyajdan gölgeden
hiç oynamam saçımla
o yüzden zaten belimide geçti boyu
amınnn bak sen yaramaza yafff,,ama hıç yakınma pelınnn yurumesını 4 gozle bekleyen bızlerdıkkk ohh olsun bıze:))azrada gece ve sabahtan oğleen kadar yarım saate bı meme de meeme vermem dıyorum o da dıyo veeememmm dıyoo:))Sibel mina kucakta degil ama yanimda olmak istyr surekli tuvalete gidince bile kapiyi yumruklyr anneee anne diye babasiyla o kadar bile durmuyr orda bile rahat yok yani :)) ben odada olacagim babasiyla oynayacak e ben ne anladm babasinla oynamasindan Meme desen oyoyoyy artik arkadasi saniyr sanirim emme harici sevyr konusuyorr cekistryr :) istemedigi olmazsa minada aglayarak yere atyr kendini ( hep ayipladgm tarz cocuklar gibi...) ben ne yapyrm agla kizim ama daha inandirici ol diyip ordan uzaklasiyrm pesimden gelirken aglamasi azaliyr bizim derdimizde cikmaya calsmasi heryere cikmaya calisiyr sin 15 gundur aktivite masasina cikti en son hicbisey bulamazsa ayagima falan basiyr ustume koltuga cikmaya caliyr anlamadim bu da bir donem herhalde ama tehlike ayri bir boyuta gecti simdide allah korusun hepsini
nerdesın pelın ??ınş alırsınız ev,,gonlunuze gore bıde sıbele komsu oldnuz mu ohh mınıklerde arkadaş olur:)bızde burdakı atlantıs sitesıne gıttık yenı yapılıyo hazıranda bıtıyomuş ayyafedersın dıbım duştu valla bayıldık eşimle,,4+1 340 lıraymış dayagınn ucunda yuzde ellı ındırımlı spor merkezı alışverış merkexzı havuzlar metroya bedava aktarma falan falan...rabbım bızede nasıp etsın:97:Ya sibel bende koyulastirip alisamayip akittirmistim 5 gun sonra boyayi sari sac degisik bisey insan alisinca koyu oldgnda aynaya bakinca tuhaf geliyor sarisinlari gorunce ay ne guzel sari diyor :) ama minayla rofle 1-2 sene daha yalan gibi bakalim bende dip boyasi gelmis vaziyette dolasiyrm hala evler cok guzel ve uygun bu tarafta trafik sorunuda pek yok bizde onumuZdeki sene alacagiz ev insallah ben yine bu civardan bakacagim yeni siteler bahceli parkli guvenlikli iyi kizlar icinde hayirlisi olsun simdiden belki komsuda oluruz :) bellimi olur
günaydın arkadaşlarım
bu haftayı hiç sevmedim hep tatsız şeylerle başladı
ALLAH beterinden saklasın diyeyim,
inşallah sonu iyi gelir
Melike kolay gelsin size yasemin 2,5 saat suruyr mina annemde durmuyor kuaforede gtremem sac acmaya kullandiklari madde cok pis kokuyr minanin alerjisi varya simdi ya koyulastircm 40 dk suruyr boyatma islemi yada dip boya yapip rofle yaptirmayi 2 ay daha ertelycgm bakalim kararsizim haktan nasil dra ne zaman gdceksun bir daha 2. Haftada mi sen nasilsin
funda geçmiş olsun kuzuya çabucak iyileşir umarım.sibel banka işini hallettik canım pazartesi para hesaba geçer eşim ibanı hatalı yazmış biraz gecikmeli oldu kusura bakma naza da geçmiş olsun bu arada meliste hasta grip öksürüyo 2 haftadır öksürüğü geçmedi gitti Allah şifa versin tüm hasta kuzulara.
aa nasıl oldu çok merak ettim sibel. ben ayberkle berkay arasında 2,5 sene kadar kullandım kahverengi. berkay 4-5 aylıktı tekrar röfleye döndüm. bir daha da vazgeçemem sanırım. ben de hafta içi dip röfleye gidicem fırsat bulursam inşallah.ıyyy orası öyle canım işte olmaktansa herhangi bi yerde olmayı tercih ederim.. hiç olmazsa kuzumlayım..
benim yöneticiler listemde ekli facede onları kıllandırıyorum melike :)) durmadan soruyolarmış arkadaşlarıma gerçekten iştenmi çıkıcak filan diyeeğleniyorum kendi kendime işte:)
saçlarımı kahverengiye boyatıp kısacık kestirdim sanırsam gerçekten depresyonun diplerindeyim..
ah kıymet ne zorun vardı hasta olacak kadar yordun kendini. geçmiş olsun canım.tünaydınlar kimsecikler yok. hava da pek bi güzel biz hala evdeyiz dün bayaaa bi çalıştım perdeler camlar halılar pertim çıktı ve akşamına grip oldum iyi mi? umarım zeynebe bulaşmaz bu kadar yapışık gezerken . herkese ii hafta sonları...
aynen sibel ama bizimki sadece bana değil kime denk gelirse yapıştı mı ayrılmıyor kucaktan indirmeyeceksin yanından ayrılmayacaksın. istediği olmayınca da vay isteğini yapmayanın haline ulaşabilirse direk saldırıyor. hele ağbisinin tepesine biniyor canına okuyor şimdiden. eğer saldıramazsa yere kapanıp ağlıyor yüzünü ellerine dayayarak. arada bir de kafasını kaldırıp bakıyor muyuz diye kontrol ediyor:))ya kızlar bişey sorcam son zamanlarda naz bana aşırı düşkün oldu.. sürekli kucağımda durmak istyo hiç benden bi atım bile ötede durmaya tahammülü yok.. ve aşırı meme düşkünü oldu.. böyle bir durum yaşayan var mı aranızda normalmi acaba.. ya çok hoşuma gidiyo sürekli bana sarılıp öpmesi kucağımdan inmemesi ama bi yere kadar ben de tuvalete gitmek istiyorum yemek yemek istiyorum :))
bi de nazın yeni bi huyu başladı istediği şey olmazsa yada hayır dersem yaptığı şeye vuruyobildiğin şap diye yapıştırıyo yani olmadı iki eliyle birden surata saldırıp yoluyo.. böyle bişi yaşayan varmı normal mi geçicimi acaba??
günaydıııınnnnnn
herkeze güzel bir hafta diliyorum
Herkeseee günaydınnn
çabuk geçen sorunsuz bi hafta diliyorummm
günaydın herkeseeee
günaydın arkadaşlarım
bu haftayı hiç sevmedim hep tatsız şeylerle başladı
ALLAH beterinden saklasın diyeyim,
inşallah sonu iyi gelir
hepinize tünaydın kızlar? nasılsınııız? nilkünüm hayırdır canım önemli bir sorun yoktur umarımgünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sağlıkçılar denetime geliyııooooooooo
maaşallah güzeller güzel kara kuzuma. nice aylara yaşlara inşallah. çok çabuk geçiyor zaman pelin. ayberk 3 ay sonra 5 yaşını dolduracak inanamıyorum daha dün bebekti bu sene anasınıfına başlayacak. o yüzden berkayın bu kadar hızlı büyümesi de şaşırtmıyor beni. sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzularımız.Saka gibi dimi mina 15 aylik oldu bugun bu arada uyandi ben kactm
en güzel arkadaş yolda zaten di mi? 7 gün 24 saat gürültü patırtı kudurmaca:)) bizimkiler başladı evi yıkma çabalarına yasemin. darısı başına. ama seyretmesi çok güzel oluyor o hallerini. maaşallah annesi son ana kadar kolaylıkla geçer inşallah kalan günler de.hmmm anladım
kıyamam kuzuma ya, zor bu alerji işi((
geçici bi durum mu pelin?
haktan iyi çok şükür
o kadar güzelki hergün yeni bir şeyler keşfetmelerini seyretmek
samsunda var oynayabileceği çocuklar
eve gelince sıkılıyo bana daha çok yapışıyo
neyseki kardeşi yolda oynarlar 1 sene sonra
20.haftamdayım bu perşembe gitcem doktora 21 oluyorum o zaman
haktanda çok zor geçmişti günler bu sanki çabuk geçiyo gibi
Pelinciğim Mina 15 ayını doldurdu bugün demek maaşallah kuzuma nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yaşlarını görürüz inşallah hep birlikte.
Yasemin sen de yarıladın yolu desene Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canım ne güzel Haktan'a arkadaş geliyor canı sıkılmayacak kardeşi doğup biraz büyüdükten sonra.
Haftaya bugün iş başı Allah'ım içime ferahlık verrrr ne olursun hiç ama hiç keyfim yok yazasım da yok aslında ama bir hafta sonra artık hiç görüşemeyeceğiz gündüzleri akşam da girecek halim olur mu bilmiyorum.
Hava çok güzel şu an Canberk'i parka götürmek istiyorum aslında ama tam uyku saati arabaya koydum mu küt diye uyuyor parka gidene kadar bari yakınlarda bir yere götürelimde biraz koştursun.
Saka gibi dimi mina 15 aylik oldu bugun bu arada uyandi ben kactm
maşallahhh maşallahhh kara kuzuya,,ayy 2 yaşındalar dıceğımız gunlerde olacak ya ,,doğan buyuyo tabı ama bana cook garıp gelıyo bu bebelerın bu hızlı buyuyuşleri
aynen bende yasmın,,cokk ıstıyorum bı değişiklik yapayım boyatayım dıye ama eşimm istemıyo dıretıyo,,sımsıyah saçlarım yaff soyle kızıl mızıl ıstıyorum ama bakalım....
amınnn bak sen yaramaza yafff,,ama hıç yakınma pelınnn yurumesını 4 gozle bekleyen bızlerdıkkk ohh olsun bıze:))azrada gece ve sabahtan oğleen kadar yarım saate bı meme de meeme vermem dıyorum o da dıyo veeememmm dıyoo:))
nerdesın pelın ??ınş alırsınız ev,,gonlunuze gore bıde sıbele komsu oldnuz mu ohh mınıklerde arkadaş olur:)bızde burdakı atlantıs sitesıne gıttık yenı yapılıyo hazıranda bıtıyomuş ayyafedersın dıbım duştu valla bayıldık eşimle,,4+1 340 lıraymış dayagınn ucunda yuzde ellı ındırımlı spor merkezı alışverış merkexzı havuzlar metroya bedava aktarma falan falan...rabbım bızede nasıp etsın:97:
hayırdır nılkunn ne olduu ışle ılgılıdır ınş,,sağlık sorunu olmasında
Pelinciğim Mina 15 ayını doldurdu bugün demek maaşallah kuzuma nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yaşlarını görürüz inşallah hep birlikte.
Yasemin sen de yarıladın yolu desene Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canım ne güzel Haktan'a arkadaş geliyor canı sıkılmayacak kardeşi doğup biraz büyüdükten sonra.
Haftaya bugün iş başı Allah'ım içime ferahlık verrrr ne olursun hiç ama hiç keyfim yok yazasım da yok aslında ama bir hafta sonra artık hiç görüşemeyeceğiz gündüzleri akşam da girecek halim olur mu bilmiyorum.
Hava çok güzel şu an Canberk'i parka götürmek istiyorum aslında ama tam uyku saati arabaya koydum mu küt diye uyuyor parka gidene kadar bari yakınlarda bir yere götürelimde biraz koştursun.
en güzel arkadaş yolda zaten di mi? 7 gün 24 saat gürültü patırtı kudurmaca:)) bizimkiler başladı evi yıkma çabalarına yasemin. darısı başına. ama seyretmesi çok güzel oluyor o hallerini. maaşallah annesi son ana kadar kolaylıkla geçer inşallah kalan günler de.
.
Verdik numune gittiler saça girmişsiniz benim de dipler çıktı nasıl yapacam bilmiyorum geçen gittiğimde durmuştu bilmem ben seviyorum sarıyı ama yakışmıştır sibelciğim sana ne yapsan yakışır :)))) ben de bir bunalım bir defa k.rengi yapmıştım ama dayanamayıp ben de pelin gibi sarıya dönmüştüm
nazan hayırlı olsun düğününüzü
çok güzel bir h.sonu geçirdik bebeğe giittik gerçi arabayı park edemediğimiz için daha çok arabada gezdik sonra parkettik çayımızı içtik gittik balık yedik ben yedim babasıyla zeyno gezdi özgür yedi ben kızla gezdim
Siyah saçlı olup değişiklik isteyenler başta dünür ara ara kızıl gölge attırın benim çok hoşuma gidiyor kimde gördüysem beğeniyorum ama o kadar koyu yaparsam hayatta duramam
saçım kahve kumral, güneş gördüğü zamanlar gölgeli gibi açılıyo rengi güzel oluyo ama 2 senedir kapalı olduğum için artık sadece düz kumral :97:
Kızılı ben sevsemde kocişim hiç sevmiyo nedense
ahh pardon tatlım ben senin siyah sanmıştım sevmiyorsa yapacak birşey yok
çok yoğunum
ne okuyabiliyorum ne yazabiliyorum
off off gün bitti ama işler bitmedi.. P.tesi lerini hiç sevmiyorumm..
ne yazabildim ne de okudum herkes iyidir umarım ..
toplanayım yavaş yavaş
herkese iyi akşamlarr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?