2009 Aralık Anneleri

Saka gibi dimi mina 15 aylik oldu bugun bu arada uyandi ben kactm
maşallahhh maşallahhh kara kuzuya,,ayy 2 yaşındalar dıceğımız gunlerde olacak ya ,,doğan buyuyo tabı ama bana cook garıp gelıyo bu bebelerın bu hızlı buyuyuşleri
aynen bende yasmın,,cokk ıstıyorum bı değişiklik yapayım boyatayım dıye ama eşimm istemıyo dıretıyo,,sımsıyah saçlarım yaff soyle kızıl mızıl ıstıyorum ama bakalım....
amınnn bak sen yaramaza yafff,,ama hıç yakınma pelınnn yurumesını 4 gozle bekleyen bızlerdıkkk ohh olsun bıze:))azrada gece ve sabahtan oğleen kadar yarım saate bı meme de meeme vermem dıyorum o da dıyo veeememmm dıyoo:))
nerdesın pelın ??ınş alırsınız ev,,gonlunuze gore bıde sıbele komsu oldnuz mu ohh mınıklerde arkadaş olur:)bızde burdakı atlantıs sitesıne gıttık yenı yapılıyo hazıranda bıtıyomuş ayyafedersın dıbım duştu valla bayıldık eşimle,,4+1 340 lıraymış dayagınn ucunda yuzde ellı ındırımlı spor merkezı alışverış merkexzı havuzlar metroya bedava aktarma falan falan...rabbım bızede nasıp etsın:97:
günaydın arkadaşlarım
bu haftayı hiç sevmedim hep tatsız şeylerle başladı
ALLAH beterinden saklasın diyeyim,
inşallah sonu iyi gelir

hayırdır nılkunn ne olduu ışle ılgılıdır ınş,,sağlık sorunu olmasında

hmmm anladım
kıyamam kuzuma ya, zor bu alerji işi((
geçici bi durum mu pelin?
haktan iyi çok şükür
o kadar güzelki hergün yeni bir şeyler keşfetmelerini seyretmek
samsunda var oynayabileceği çocuklar
eve gelince sıkılıyo bana daha çok yapışıyo
neyseki kardeşi yolda oynarlar 1 sene sonra
20.haftamdayım bu perşembe gitcem doktora 21 oluyorum o zaman
haktanda çok zor geçmişti günler bu sanki çabuk geçiyo gibi

Pelinciğim Mina 15 ayını doldurdu bugün demek maaşallah kuzuma nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yaşlarını görürüz inşallah hep birlikte.

Yasemin sen de yarıladın yolu desene Allah hayırlısıyla kucağına da almayı nasip etsin canım ne güzel Haktan'a arkadaş geliyor canı sıkılmayacak kardeşi doğup biraz büyüdükten sonra.

Haftaya bugün iş başı Allah'ım içime ferahlık verrrr ne olursun hiç ama hiç keyfim yok yazasım da yok aslında ama bir hafta sonra artık hiç görüşemeyeceğiz gündüzleri akşam da girecek halim olur mu bilmiyorum.
Hava çok güzel şu an Canberk'i parka götürmek istiyorum aslında ama tam uyku saati arabaya koydum mu küt diye uyuyor parka gidene kadar bari yakınlarda bir yere götürelimde biraz koştursun.

Verdik numune gittiler saça girmişsiniz benim de dipler çıktı nasıl yapacam bilmiyorum geçen gittiğimde durmuştu bilmem ben seviyorum sarıyı ama yakışmıştır sibelciğim sana ne yapsan yakışır :)))) ben de bir bunalım bir defa k.rengi yapmıştım ama dayanamayıp ben de pelin gibi sarıya dönmüştüm
nazan hayırlı olsun düğününüzü
çok güzel bir h.sonu geçirdik bebeğe giittik gerçi arabayı park edemediğimiz için daha çok arabada gezdik sonra parkettik çayımızı içtik gittik balık yedik ben yedim babasıyla zeyno gezdi özgür yedi ben kızla gezdim

funda geçmiş olsun kuzuya çabucak iyileşir umarım.
aa nasıl oldu çok merak ettim sibel. ben ayberkle berkay arasında 2,5 sene kadar kullandım kahverengi. berkay 4-5 aylıktı tekrar röfleye döndüm. bir daha da vazgeçemem sanırım. ben de hafta içi dip röfleye gidicem fırsat bulursam inşallah.
ah kıymet ne zorun vardı hasta olacak kadar yordun kendini. geçmiş olsun canım.
aynen sibel ama bizimki sadece bana değil kime denk gelirse yapıştı mı ayrılmıyor kucaktan indirmeyeceksin yanından ayrılmayacaksın. istediği olmayınca da vay isteğini yapmayanın haline ulaşabilirse direk saldırıyor. hele ağbisinin tepesine biniyor canına okuyor şimdiden. eğer saldıramazsa yere kapanıp ağlıyor yüzünü ellerine dayayarak. arada bir de kafasını kaldırıp bakıyor muyuz diye kontrol ediyor:))
günaydıııınnnnnn
herkeze güzel bir hafta diliyorum

Herkeseee günaydınnn
çabuk geçen sorunsuz bi hafta diliyorummm

günaydın herkeseeee

günaydın arkadaşlarım
bu haftayı hiç sevmedim hep tatsız şeylerle başladı
ALLAH beterinden saklasın diyeyim,
inşallah sonu iyi gelir

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sağlıkçılar denetime geliyııooooooooo
hepinize tünaydın kızlar? nasılsınııız? nilkünüm hayırdır canım önemli bir sorun yoktur umarım
maaşallah güzeller güzel kara kuzuma. nice aylara yaşlara inşallah. çok çabuk geçiyor zaman pelin. ayberk 3 ay sonra 5 yaşını dolduracak inanamıyorum daha dün bebekti bu sene anasınıfına başlayacak. o yüzden berkayın bu kadar hızlı büyümesi de şaşırtmıyor beni. sağlıkla mutlulukla büyüsün kuzularımız.
en güzel arkadaş yolda zaten di mi? 7 gün 24 saat gürültü patırtı kudurmaca:)) bizimkiler başladı evi yıkma çabalarına yasemin. darısı başına. ama seyretmesi çok güzel oluyor o hallerini. maaşallah annesi son ana kadar kolaylıkla geçer inşallah kalan günler de.

işe başlayacağın günleri düşünüp karartma içini ebrucum. şu anın tadını çıkar. bol bol gez oyna eğlen yat kalk oğluşunla. hepimiz için zor onlardan ayrı olduğumuz saatler. ama akşam eve gidince çok yorgun bile olsam o özlem sonrası paylaşımların da tadı başka.

nazancım alıntı yapmıştım çıkmamış. hayırlı olsun düğününüz şimdiden. ne güzel telaşalar hazırlıklar sizi bekliyor şimdi. allah içinize sindirsin. face de gördüm az önce ama kitlendi yorum yapamadım. mert efe nasıl büyümüş siması değişmiş. çocuk siması gelmiş baya baya. maaşallah paşama.

anlamadan büyüyolar
ne çabuk geçiyo zaman

bende bayılırım kızıl saça ama eşim sevmez
değişiklik yapmadığım için cesaretimde yok
her renkte bana gitmez
böyle böyle düşünüp hep vazgeçiyorum zaten değişmek istesemde

allahım sanada herkesede nasip etsin gönlündeki evi inşallah

amin canım arkadaşım benim
1 hafta kaldı iş başına öylemi :26:
doya doya geçir bu haftanı oğluşunla
gezin dolaşın

amin müzeyyenim aaaaamin:)))
nisanda 3 sene olcak evleneli
bazen düşünüyorum birden iki çocuk sahibi oldum diye
garip geliyo bazen

Siyah saçlı olup değişiklik isteyenler başta dünür ara ara kızıl gölge attırın benim çok hoşuma gidiyor kimde gördüysem beğeniyorum ama o kadar koyu yaparsam hayatta duramam

atlattınız yani şükür dünürüm
amanıııın hepiniz sarışınsınız nerdeyse heeee:))))
oooooooh, ne iyi gelmiştir gezmek
bizde h.sonu gezdik dolaştık kocişim haktan ben, çok iyi geldi valla

NAZAN ben atlamışım nasıl atlamışsam
hayırlı olsun düğününüz

Siyah saçlı olup değişiklik isteyenler başta dünür ara ara kızıl gölge attırın benim çok hoşuma gidiyor kimde gördüysem beğeniyorum ama o kadar koyu yaparsam hayatta duramam

saçım kahve kumral, güneş gördüğü zamanlar gölgeli gibi açılıyo rengi güzel oluyo ama 2 senedir kapalı olduğum için artık sadece düz kumral :97:
kızılı ben sevsemde kocişim hiç sevmiyo nedense

ahh pardon tatlım ben senin siyah sanmıştım sevmiyorsa yapacak birşey yok

selam millet nabersiniz?

pelin maş. 15. yaşlarını da görmek nasip etsin kara kuzunun

meral melike yasemin müzeyyen nasılsınız kızlar okudum geçmişi iyisiniz maş. hepiniz ve bebeler

zeyno uyuyoken duş alıyım dedim belki ii gelir accık rahatladım azcıkta uyusam ii olucak ama ben yatarım zseyno kalkar hiç yeltenmiyim en iyisi

herkesler öperim byeee

aman boşverin can sıkmayalım demi

Kıymet geçmiş olsun canım, dinlen diycem ama sende rahat durmuyorsun ki

Pelin, nice ayları yılları olsun kara kuzumun, maşallah

Fatma ben de çok istiyorum o evlerden ama çok pahalı yav 340 tl nasıl verilir sonuçta maaşlı çalışanlarız sadece...

Ebrucum az kaldı ya sayılı gün çabuk geçiyor işte, şimdiden hayırlı uğurlu sorunsuz güzel geçsin...

Sibelcim ev arıyormuşsun, iş olayı felanda ALLAH gönlüne göre versin

Yasmin yarıladın yolu kı ne çabuk geçti zaman demi

Nazan düğün varmış canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun

off off gün bitti ama işler bitmedi.. P.tesi lerini hiç sevmiyorumm..
ne yazabildim ne de okudum herkes iyidir umarım ..
toplanayım yavaş yavaş
herkese iyi akşamlarr..

off off gün bitti ama işler bitmedi.. P.tesi lerini hiç sevmiyorumm..
ne yazabildim ne de okudum herkes iyidir umarım ..
toplanayım yavaş yavaş
herkese iyi akşamlarr..

iy akşamlar nevracım
bende gitmek istiyorum artık
başım çok ağrıyor yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…