2009 Aralık Anneleri

herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnn
hoşgeldim ben :86:
YASEMİİİİİİİİNNNNNNNNNNN ben demiştimmmmmmmmmm allah sağlıkla tamamına erdirsin güzel arkadaşım çok şükür allah gönlüne göre verdi
fatma sağolsun mesaj atmıştı biliyordum zaten bunu yazayım sonra geçmişi okuycam bir de gözüme takılanları yazayım
NEVRACIM yeni foto süpermiş avatarda kullandığın
EBRUCUM ben bu satırları yazarken sen gişeye alışıyor olacaksın allah hiç sıkmadan bunalmadan adapte olmayı nasip etsin ve kuzuna kavuştursun arkadaşım, müsait zamanında anlat bize döndüğünde canberk ne yaptım akşam döndüğünde :13:

kızlar anneme geldim ordan yazıyorum pazartesi haber vercektim ama sabredemiyorum işte :86:
kızım olcak teyzeleri kesin kız dedi doktorumuz
yasemincim gözün aydın
rabbim gönlüne göre verdi çok şükür
inşallah sağlıcakla kucağınada alırısın prensesini

ebrucum allah yardımcın olsun
tahmininden daha kolay olacak emin cnm benim

ilk günaydınn benden olsunn bugünnn

günaydııııınnnnnnn ....
nevracım günaydın cnm benim
nasılsın
paşan nasıl?
günaydın hem kız hem oğlan anası
günaydın işe geldim neler var neler yok herkes iyidir inşallah dün kociş bana hediye aldı o yüzden ben bugün çok mutluyum ve bir müddet adama meşe dememeye karar verdim

günaydın kocası meşe olamayan arkadaşım

günaydın yasemin hep içime doğuyordu zaten kız kokusu alıyordum çook sevindim çook allahım sağlıkla aldıursın kucağına inşallahhh

naz'ın ameliyata 1 saat kaldı alla yardımcıuları olsun akşamdan beri aklımda sibel ne haldedi,r düşübnemiyporum ben böyleysem kur an okuyayım dedim ama hastayım ya kızlar müsait olan varsa okusun

hoşgeldin portakal hatun
yaaaa
benimde olcak bi portakal çiçeğim allah izin verirse
amin canımın içi aaaamiiiiiiiiinnnnn

yasemincim gözün aydın
rabbim gönlüne göre verdi çok şükür
inşallah sağlıcakla kucağınada alırısın prensesini

günaydın hem kız hem oğlan anası
amiiiiin canım arkadaşımmmm çok sağol

yaaa benimde prensesim olcak

amin cananım
dün gece dua ede ede uyudum nazar boncuğum için
hiç anlamasın uyusun uyansın bişeycik anlamadan herşey olsun bitsin kolayca diye
allahım sibelinde yardımcısı olsun
du hemen alam abdestte okuyam ben

Son düzenleme:

oku yasemin ya allah kabul etsin yardım etsin naz a

bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun
ve kandilinizde mübarek olsun
okula giden minikler ve öğretmenlerine de yeni dönem hayırlı olsun
çok kalabalık bi gün bugün
ebru bugünmü başlıyor du işe

selam, herkese günaydın :)

öncelikle herksein sevgililer günü kutlu, kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah

yasemin çok sevindim valla her anneye bir kız lazım, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıklık sıhhatli

Canan kaç gündür aklımdan geçiyordun nerelerde bu kız diye, ben sormadan sen yazmışsın

Nevracım, avatar resmi süper olmuş bayıldım

Naz'ın ameliyatıda çok basitmiş, adı bile sevimsiz işte , inşallah anlamadan hemencik biter gider

günaydın yasemincimmm

günaydın işe geldim neler var neler yok herkes iyidir inşallah dün kociş bana hediye aldı o yüzden ben bugün çok mutluyum ve bir müddet adama meşe dememeye karar verdim

günaydın melikeciğimm

günaydınn .. hoşgeldin sefalar getirdim canımm bigecimm
çok teşekkür derim paşamın süperliği

nevracım günaydın cnm benim
nasılsın
paşan nasıl?

günaydın meralcimm

paşam iyi çok şükür kudurup duruyoo .. koçişkomla bizide kahkaya boğuyoo .. hfat sonum uz onun yaptıklarına gülmekler geçri. biz güldükçe o sırıtıp durdu .

öykücük nasıl

günaydın canancımm .. yağmurucum nasıl ..özledik sizi ..

aallah gönlüne göre vardi canımcım sağıkla kucağına alırsın inşll.
rabbim dualarını kabul etsin ..

günaydın nilgüncümm
çok teşekkür ederimm ..

herkesinn sevgililer gününü kutluyorummm
kandilinizde mübarek olsun ..
biz eşimle dün kutladık .. çikilotasını almış .bende yemek yaptım . şarabımızla yedik , içtik
paşamda sapolsun erkenden uyudu .

Fatma ben de çok istiyorum o evlerden ama çok pahalı yav 340 tl nasıl verilir sonuçta maaşlı çalışanlarız sadece...

nerde o atlantis evlerı :44:

Bende gitsem komple kazitsam ancak alir depresyonumu

ben kafamı kestirsem diyorum dünür

Ben diyorum ayri eve cikalim .. Sen ben pelin filan burdan da gelcek olanlara kapimiz acik olur. Haftada 2 gun orda kaliriz.. Nasil fantezi ?

Not : Kapicili ev olsun hahah

bize de yer ayırın

günaydın herkese diycem kimse yok ki

demekki Bige olmasa kimse gelmeyecek
nerdesiniz ulen?????

he mıknatısım ben bak cananımı bile getirdim

bu arada bige yok ama ptesi okur nihayet bugün hastalandımmmmm ( önceden hastalanınca ağlardım şimdi seviniyorum )

hadi geçmiş olsun allah vakiti saati geldiğinde yine hastalanmadığın için sevindiğin günlere ulaştırsın

canım hoşgeldin şükür kavuşturana

hayırlısıyla al portakal hanımını kucağına yasicim vay beeeee

KIZLAR ŞİMDİ SİBELLE KONUŞTUM ÇEYREK GEÇE NAZI İÇERİ ALMIŞLAR 5 DAKİKA KADAR SÜRECEK OPERASYON DEMİŞLER ONLARDAN ÖNCE DE 16 AYLIK BİR BEBEK AYNI AMELİYATI OLMUŞ
KIZLAR ÇALIŞIYOR DUA ETMEKTE HERKES MERAK ETME DEDİM TEŞEKKÜR ETTİ HEPİNİZE SELAM SÖYLEDİ

hoşbuldummmmm

erkenden uyudu biz de kutladık diyosun

bizdede durum aynı nevracım
öykü de artık bal olduki tadından yenmiyor
onun yaptıkları bazen yapmaya çılştıkları bizide güldürüyor
maşallah hepsine 40 bin kere maşallah
hmmmmmmmmmmm masa var sonunda galiba

illaki

hmmmmmmmmmmm masa var sonunda galiba

çıkmıştır heralde allahın izniyle atlatırlar inşll. hem naz hemde naz gibi olan bütün bebişler

hhıı aynen canım

valla içine som altın klozet koymadıkları müddetçe batıkentte bir eve o kadar para vermem verene de şaşarım ne yalan söyleyeyim

koymuşlardır belkim çünkü çoook pahalı ayol ne o öyle ben göksu konaklarından istiyorum silivri de 180

koymuşlardır belkim çünkü çoook pahalı ayol ne o öyle ben göksu konaklarından istiyorum silivri de 180

ankarada iyi ev dedin mi 250den aşağı zaten çok zor ama batıkent gibi yerde 340!!! hadi len derler adama... gerçi tüm ailesi o tarafta olanlara falan belki caziptir ama yine de gider müstakillerden alırım artan parayla da evi baştan yaptırır rahat ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…