yasemincim gözün aydınkızlar anneme geldim ordan yazıyorum pazartesi haber vercektim ama sabredemiyorum işte :86:
kızım olcak teyzelerikesin kız dedi doktorumuz
ebrucum allah yardımcın olsunEvettt yarın iş başı biter mi dedim 15 ay çok var daha dedim, ohoo şimdiden o günleri mi düşüneceğim dedim ve işte bitti geldi çattı çok şükür ki oğlum sağlıkla bu zamana kadar geldi büyüdü ortaya çıktı iyice.
Bakalım yarın nasıl bir gün olacak nelerle karşılaşacağım, gidip yatayım bakalım uyuyabilicek miyim yarın 8 30 iş başı.
nevracım günaydın cnm benimilk günaydınn benden olsunn bugünnn
günaydııııınnnnnnn ....
günaydın hem kız hem oğlan anasıgünaydın herkeseeee
SİBELim çok geçmiş olsun herşey anlamadan kolayca olsun bitsin geçsin inşallah
CANIM ARKADAŞLARIM
hepinizde çok sağolun güzel dilekleriniz için
valla hayırlı olsun sağlıklı olsun en başta bu önemli olan tabi ama
nasıl sevindim anlatamam kız deyince doktor
kocişimde havalara uçtu resmen
amanın hala inanamıyorum kızım olcak benimdeeee
heee bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
ve hepinizinde mevlit kandili mübarek ettiğiniz dualar kabul olsun
günaydın işe geldim neler var neler yok herkes iyidir inşallah dün kociş bana hediye aldı o yüzden ben bugün çok mutluyum ve bir müddet adama meşe dememeye karar verdim
herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnn
hoşgeldim ben :86:
YASEMİİİİİİİİNNNNNNNNNNN ben demiştimmmmmmmmmmallah sağlıkla tamamına erdirsin güzel arkadaşım çok şükür allah gönlüne göre verdi
fatma sağolsun mesaj atmıştı biliyordum zaten bunu yazayım sonra geçmişi okuycam bir de gözüme takılanları yazayım
NEVRACIM yeni foto süpermiş avatarda kullandığın
EBRUCUM ben bu satırları yazarken sen gişeye alışıyor olacaksın allah hiç sıkmadan bunalmadan adapte olmayı nasip etsin ve kuzuna kavuştursun arkadaşım, müsait zamanında anlat bize döndüğünde canberk ne yaptım akşam döndüğünde :13:
amiiiiin canım arkadaşımmmm çok sağolyasemincim gözün aydın
rabbim gönlüne göre verdi çok şükür
inşallah sağlıcakla kucağınada alırısın prensesini
günaydın hem kız hem oğlan anası
amin cananımgünaydın yasemin hep içime doğuyordu zaten kız kokusu alıyordumçook sevindim çook allahım sağlıkla aldıursın kucağına inşallahhh
naz'ın ameliyata 1 saat kaldı alla yardımcıuları olsun akşamdan beri aklımda sibel ne haldedi,r düşübnemiyporum ben böyleysem kur an okuyayım dedim ama hastayım ya kızlar müsait olan varsa okusun
hoşgeldin portakal hatun
yaaaa
benimde olcak bi portakal çiçeğim allah izin verirse
amin canımın içi aaaamiiiiiiiiinnnnn
amiiiiin canım arkadaşımmmm çok sağol
yaaa benimde prensesim olcak
amin cananım
dün gece dua ede ede uyudum nazar boncuğum için
hiç anlamasın uyusun uyansın bişeycik anlamadan herşey olsun bitsin kolayca diye
allahım sibelinde yardımcısı olsun
du hemen alam abdestte okuyam ben
günaydın herkeseeee
SİBELim çok geçmiş olsun herşey anlamadan kolayca olsun bitsin geçsin inşallah
CANIM ARKADAŞLARIM
hepinizde çok sağolun güzel dilekleriniz için
valla hayırlı olsun sağlıklı olsun en başta bu önemli olan tabi ama
nasıl sevindim anlatamam kız deyince doktor
kocişimde havalara uçtu resmen
amanın hala inanamıyorum kızım olcak benimdeeee
heee bu arada hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
ve hepinizinde mevlit kandili mübarek ettiğiniz dualar kabul olsun
günaydın işe geldim neler var neler yok herkes iyidir inşallah dün kociş bana hediye aldı o yüzden ben bugün çok mutluyum ve bir müddet adama meşe dememeye karar verdim
herkese günaydııııııııııııınnnnnnnnn
hoşgeldim ben :86:
YASEMİİİİİİİİNNNNNNNNNNN ben demiştimmmmmmmmmmallah sağlıkla tamamına erdirsin güzel arkadaşım çok şükür allah gönlüne göre verdi
fatma sağolsun mesaj atmıştı biliyordum zaten bunu yazayım sonra geçmişi okuycam bir de gözüme takılanları yazayım
NEVRACIM yeni foto süpermiş avatarda kullandığın
EBRUCUM ben bu satırları yazarken sen gişeye alışıyor olacaksın allah hiç sıkmadan bunalmadan adapte olmayı nasip etsin ve kuzuna kavuştursun arkadaşım, müsait zamanında anlat bize döndüğünde canberk ne yaptım akşam döndüğünde :13:
nevracım günaydın cnm benim
nasılsın
paşan nasıl?
günaydın yasemin hep içime doğuyordu zaten kız kokusu alıyordumçook sevindim çook allahım sağlıkla aldıursın kucağına inşallahhh
naz'ın ameliyata 1 saat kaldı alla yardımcıuları olsun akşamdan beri aklımda sibel ne haldedi,r düşübnemiyporum ben böyleysem kur an okuyayım dedim ama hastayım ya kızlar müsait olan varsa okusun
:yaaa benimde prensesim olcak
amin cananım
hiç anlamasın uyusun uyansın bişeycik anlamadan herşey olsun bitsin kolayca diye
selam, herkese günaydın :)
öncelikle herksein sevgililer günü kutlu, kandili mübarek duaları kabul olsun inşallah
yasemin çok sevindim valla her anneye bir kız lazım, Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin, sağlıklık sıhhatli
Canan kaç gündür aklımdan geçiyordun nerelerde bu kız diye, ben sormadan sen yazmışsın
Nevracım, avatar resmi süper olmuş bayıldım
Naz'ın ameliyatıda çok basitmiş, adı bile sevimsiz işte , inşallah anlamadan hemencik biter gider
biz eşimle dün kutladık .. çikilotasını almış .bende yemek yaptım . şarabımızla yedik , içtik
paşamda sapolsun erkenden uyudu .
Fatma ben de çok istiyorum o evlerden ama çok pahalı yav 340 tl nasıl verilir sonuçta maaşlı çalışanlarız sadece...
Bende gitsem komple kazitsam ancak alir depresyonumu
Ben diyorum ayri eve cikalim .. Sen ben pelin filan burdan da gelcek olanlara kapimiz acik olur. Haftada 2 gun orda kaliriz.. Nasil fantezi ?
Not : Kapicili ev olsun hahah
günaydın herkese diycem kimse yok ki
demekki Bige olmasa kimse gelmeyecek
nerdesiniz ulen?????
bu arada bige yok ama ptesi okur nihayet bugün hastalandımmmmm( önceden hastalanınca ağlardım şimdi seviniyorum )
günaydın yasemin hep içime doğuyordu zaten kız kokusu alıyordumçook sevindim çook allahım sağlıkla aldıursın kucağına inşallahhh
hoşgeldin portakal hatun
yaaaa
benimde olcak bi portakal çiçeğim allah izin verirse
amin canımın içi aaaamiiiiiiiiinnnnn
amin cananım
günaydınn .. hoşgeldin sefalar getirdim canımm bigecimm
çok teşekkür derim paşamın süperliği
biz eşimle dün kutladık .. çikilotasını almış .bende yemek yaptım . şarabımızla yedik , içtik
bizdede durum aynı nevracımgünaydın yasemincimmm
günaydın melikeciğimm
günaydınn .. hoşgeldin sefalar getirdim canımm bigecimm
çok teşekkür derim paşamın süperliği
günaydın meralcimm
paşam iyi çok şükür kudurup duruyoo .. koçişkomla bizide kahkaya boğuyoo .. hfat sonum uz onun yaptıklarına gülmekler geçri. biz güldükçe o sırıtıp durdu .
öykücük nasıl
günaydın canancımm .. yağmurucum nasıl ..özledik sizi ..
aallah gönlüne göre vardi canımcım sağıkla kucağına alırsın inşll.
rabbim dualarını kabul etsin ..
günaydın nilgüncümm
çok teşekkür ederimm ..
herkesinn sevgililer gününü kutluyorummm
kandilinizde mübarek olsun ..
hmmmmmmmmmmm masa var sonunda galiba
hmmmmmmmmmmm masa var sonunda galiba
KIZLAR ŞİMDİ SİBELLE KONUŞTUM ÇEYREK GEÇE NAZI İÇERİ ALMIŞLAR 5 DAKİKA KADAR SÜRECEK OPERASYON DEMİŞLER ONLARDAN ÖNCE DE 16 AYLIK BİR BEBEK AYNI AMELİYATI OLMUŞ
KIZLAR ÇALIŞIYOR DUA ETMEKTE HERKES MERAK ETME DEDİM TEŞEKKÜR ETTİ HEPİNİZE SELAM SÖYLEDİ
hoşbuldummmmm
erkenden uyudu biz de kutladık diyosun
batıkentte canımcım ama çok pahalı yav
valla içine som altın klozet koymadıkları müddetçe batıkentte bir eve o kadar para vermem verene de şaşarım ne yalan söyleyeyim
koymuşlardır belkim çünkü çoook pahalı ayol ne o öyle ben göksu konaklarından istiyorum silivri de 180
kızlarsaati
şimdiden hepicinize afiyet olsun.
kızlarsaati
şimdiden hepicinize afiyet olsun.
valla içine som altın klozet koymadıkları müddetçe batıkentte bir eve o kadar para vermem verene de şaşarım ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?