2009 Aralık Anneleri

kızlar saati
şimdiden hepicinize afiyet olsun.

afiyet olsunnn

bizim sokakta da evler 320 de yeni binalar 500 kadar çıkıyoo
ama sor bakalım nereyi görüyoo
yeni bina yaptılar camiye bakıyoo hemde cenaze namazı kılınan tarafa ..
alanın aklı yooookkk

baksana netten evlere atlantis diye
merak ettim bende bakayım

baksana netten evlere atlantis diye

baktım da fikrimde ısrarcıyım nilgün
balık istifi gibi blokta herhangi bir 4+1 işte... üstelik semt olarak da etmeyecek yerde 340bin!!! hadi canım diyorum sadece
ha baktığım yerde sadece proje çizimleri vardı evin içini nasıl yaptılar bilmem bilemem maksimum yapacağı mermer veya ultra süper hiper yer karosuyla franke mutfaktır zaten

hadi tıkınmaya gittim

selam kızlar. herkese iyi haftalar diliyorum.

ama güzel haberlerle başladım hafta güzel geçecek belli.
yasemiiin gözünaydın canım arkadaşım dualarımız kabul oldu bak allah gönlüne göre verdi. çook şanslısın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını canım.
bigee hoşgeldin kuzum. sensiz olmuyor vallahi buralar yaa. güzel geçti mi tatil nasılsın umut paşam nasıl?
hafta sonu nete girecek vakit olmadı. ben nazı cumartesi ameliyat olacak biliyordum ertelenmiş meğersem. hatta dün aradım sibelin tel kapalıydı mesaj attım. ah kuzucum hayırlısıyla atlatsın da iyi haberlerini alalım inşallah.

okuyabildiklerim bu kadar kızlar.atladığım varsa kusuruma bakmayın bugün peşin verginin son günü çok yoğunum. hepinize kucaak dolusu öpücükler.

sevgililer gününüz kutlu olsun kandiliniz mübarek olsun şekerler.

Son düzenleme:

afiyet olsun canımcımmm

selam müzeyyencimm
seninde canım kutlu , mutlu ve mübarek olsunnn

gunaydınnnnnnn
coşmuşsunuz yıne maşallah nıhayet doldu sayfalarrrr
bıgecımmm hoşgelmışsınnnn,,senle beraber herkeslerde gelmış
naz ın amelıyatı bıtmışmıştır ınş dımı,,,gece cook dua ettım ınş bı sıkıntı yoktur.

bıgecım bızım eve geldınız bılıosunuz,,duşun bıızım burda da 4+1 ler 340 ustelık hıç bır ozellığı yok,,,bızde gıderken taa batıkentten ev mı alınır dıyoduk bı gıttık valla hayran kaldık ya arabayla oyle cokta uzak değil,,ornek bınayı gezdık ben bayıldımmmm,ankastreler mutfakta dahıl kocaman bı balkon ve camekanlı guneş ıcerde zaten sıcacık,,duvar kağıtları her odanın ayrı,ebeveyn banyosu,yatak odasında gıyınme odası dolaplar dahıl,arada camasır dolabı makıneyı koyuosun ustlerde raflar,,mutfak dolaplarıda harıka ayy ne bıleyımm herşey duşunulmuş harıka bence,,ozellıkle de bızım burayla kıyaslayınca...dışarıya kocaman bı alışverış merkezı yapılıyo metro ayagının ucunda spor yerlerı varda varrrrrrr

Canan kaç gündür aklımdan geçiyordun nerelerde bu kız diye, ben sormadan sen yazmışsın

r
canım modem bozuldu ondan yoktum şimdi yenisini aldık :))
bnde özledim canım ya valla alışkanlık yapıo burası illa herkesten haberim olacak

valla şükür kavuşturana :81::81::81:

çok basit bi ameliyat ama adı yetio değilmi inşallah ağalamaz .çok kıyamamm ya

bigee hoşgeldin kuzum. sensiz olmuyor vallahi buralar yaa. güzel geçti mi tatil nasılsın umut paşam nasıl?
sevgililer gününüz kutlu olsun kandiliniz mübarek olsun şekerler.

canım sağolasın vallahi süper geçti müzeyyencim yapıştık kuzumla keyifli bir hafta geçirdik fiziksel olarak değil ama manen çok dinlendim allaha şükür
hayırlı sevgililer günü diliyorum

afiyet olsun canımcımmm

sağolasın canım

hoşgördüm fatmacım
inşallah yoktur ameliyattan sonra 2 saat hastanede kalacaklardı bu da birazdan hastaneden çıkacakları anlamına gelir biraz zaman geçsin de ararız bakalım
evin her şeyini yapmış olacaklarını tahmin etmek güç değil de fatmacım batıkent ne bileyim... önüne değil alışveriş merkezi kuş da kondursalar o tarafta yaşamayı aklının ucundan geçirmeyecek benim gibiler için cazip değil bu işin okulu var 5-6 sene sonra o bile başlı başına bir handikap bence. allah herkesin gönlüne göre versin tabii de o fiyatlara diğer taraflarda da son derece iyi yapılmış evler bulmak mümkün

kuranımı okudum kocişi oğluşu yedirdim kocişi işe oğluşu uykuya gönderip geldim
sağolun canlarım tüm güzel dualarınız için
iyiki varsınız iyiki tanıdım sizi hepinize

ay ben foto moto bakamadım yaw kimler yükledi en son
geldim oturdum fıçımı kaldıramadım daha bitiremedim işleri

ay ben foto moto bakamadım yaw kimler yükledi en son
geldim oturdum fıçımı kaldıramadım daha bitiremedim işleri

sibel yeni saçıyla fotosunu koymuş
burak ve azranın yeni fotoları var benim sıpanınkileri zaten görmüştün diye hatırlıyorum o kadar herhalde

FATMAAAAAAAAAAA mngye verdim yarın elinde olacakmış

sibel yeni saçıyla fotosunu koymuş
burak ve azranın yeni fotoları var benim sıpanınkileri zaten görmüştün diye hatırlıyorum o kadar herhalde

FATMAAAAAAAAAAA mngye verdim yarın elinde olacakmış

tşk ederim kıslaaar :)

he bi sibel kaldı o zaman

afiyet olsun canımcımmm

selam müzeyyencimm
seninde canım kutlu , mutlu ve mübarek olsunnn

fatmacım ev alıyorsunuz galiba allah içinize sindirsin güle güle oturun inşallah
canım modem bozuldu ondan yoktum şimdi yenisini aldık :))

bnde özledim canım ya valla alışkanlık yapıo burası illa herkesten haberim olacak
canaaan hoşgeldiin. nasılsın kuzu nasıl??
canım sağolasın vallahi süper geçti müzeyyencim yapıştık kuzumla keyifli bir hafta geçirdik fiziksel olarak değil ama manen çok dinlendim allaha şükür
hayırlı sevgililer günü diliyorum
senin adına sevindim canım. sağolasın
kuranımı okudum kocişi oğluşu yedirdim kocişi işe oğluşu uykuya gönderip geldim
sağolun canlarım tüm güzel dualarınız için
iyiki varsınız iyiki tanıdım sizi hepinize
allah kabul etsin sen de iyi ki varsın yaseminimm

kızlar ben geldiiimmm...

ameliyat 5 dakka sürdü sürmedi ama kuzum çıkınca allahım ne ağlamak!! saatlerce kendini yerlere fırlata fırlata. meme veririm almaz yemek veririm almaz. mümkün diil susturamadık. oyuncak aldım atar.. eve gelene kadar ağladı.. sonra uyuttuk şimdi uykusunda sürekli iç çekiyo hıçkırıyo hala..

neyse bitti sonuçta inşallah geçer gözüde çektiğimiz sıkıntıya değer..

hepinize tek tek teşükker ediyorum bu günde beni yalnız bırakmadığınız için..

herkese hayırlı kandiller bide sevgililer gününüz kutlu olsun :)

canım hoşgeldin valla biz de ona dua ettik... inşallah sorun çözülmüştür de çektiğiniz sıkıntıya değmiştir. sen de perişan olmuşsundur be sibelcim yatsaydın keşke naz'ın yanına hem o huzur bulurdu hem sen biraz dinlenmiş olurdun

evet canım çıkıyom şimdi uzancam biraz öptüm hepinizi iyiki varsınız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…