kızlarsaati
şimdiden hepicinize afiyet olsun.
ankarada iyi ev dedin mi 250den aşağı zaten çok zor ama batıkent gibi yerde 340!!! hadi len derler adama... gerçi tüm ailesi o tarafta olanlara falan belki caziptir ama yine de gider müstakillerden alırım artan parayla da evi baştan yaptırır rahat ederim
merak ettim bende bakayımbaksana netten evlere atlantis diye
baksana netten evlere atlantis diye
baktım da fikrimde ısrarcıyım nilgün
balık istifi gibi blokta herhangi bir 4+1 işte... üstelik semt olarak da etmeyecek yerde 340bin!!! hadi canım diyorum sadece
ha baktığım yerde sadece proje çizimleri vardı evin içini nasıl yaptılar bilmem bilemem maksimum yapacağı mermer veya ultra süper hiper yer karosuyla franke mutfaktır zaten
hadi tıkınmaya gittim
selam kızlar. herkese iyi haftalar diliyorum.
ama güzel haberlerle başladım hafta güzel geçecek belli.
yasemiiin gözünaydın canım arkadaşım dualarımız kabul oldu bak allah gönlüne göre verdi.çook şanslısın. allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını canım.
bigee hoşgeldin kuzum. sensiz olmuyor vallahi buralar yaa. güzel geçti mi tatil nasılsın umut paşam nasıl?
hafta sonu nete girecek vakit olmadı. ben nazı cumartesi ameliyat olacak biliyordum ertelenmiş meğersem. hatta dün aradım sibelin tel kapalıydı mesaj attım. ah kuzucum hayırlısıyla atlatsın da iyi haberlerini alalım inşallah.
okuyabildiklerim bu kadar kızlar.atladığım varsa kusuruma bakmayın bugün peşin verginin son günü çok yoğunum. hepinize kucaak dolusu öpücükler.
sevgililer gününüz kutlu olsun kandiliniz mübarek olsun şekerler.
canım modem bozuldu ondan yoktum şimdi yenisini aldık :))Canan kaç gündür aklımdan geçiyordun nerelerde bu kız diye, ben sormadan sen yazmışsın
r
bnde özledim canım ya valla alışkanlık yapıo burası illa herkesten haberim olacakgünaydın canancımm .. yağmurucum nasıl ..özledik sizi ..
herkesinn sevgililer gününü kutluyorummm
kandilinizde mübarek olsun ..
biz eşimle dün kutladık .. çikilotasını almış .bende yemek yaptım . şarabımızla yedik , içtik
paşamda sapolsun erkenden uyudu .
he mıknatısım ben bak cananımı bile getirdim
canım hoşgeldin şükür kavuşturana
hayırlısıyla al portakal hanımını kucağına yasicimvay beeeee
KIZLAR ŞİMDİ SİBELLE KONUŞTUM ÇEYREK GEÇE NAZI İÇERİ ALMIŞLAR 5 DAKİKA KADAR SÜRECEK OPERASYON DEMİŞLER ONLARDAN ÖNCE DE 16 AYLIK BİR BEBEK AYNI AMELİYATI OLMUŞ
KIZLAR ÇALIŞIYOR DUA ETMEKTE HERKES MERAK ETME DEDİM TEŞEKKÜR ETTİ HEPİNİZE SELAM SÖYLEDİ
hoşbuldummmmm
erkenden uyudu biz de kutladık diyosun
bigee hoşgeldin kuzum. sensiz olmuyor vallahi buralar yaa. güzel geçti mi tatil nasılsın umut paşam nasıl?
sevgililer gününüz kutlu olsun kandiliniz mübarek olsun şekerler.
afiyet olsun canımcımmm
gunaydınnnnnnn
coşmuşsunuz yıne maşallah nıhayet doldu sayfalarrrr
bıgecımmm hoşgelmışsınnnn,,senle beraber herkeslerde gelmış
naz ın amelıyatı bıtmışmıştır ınş dımı,,,gece cook dua ettım ınş bı sıkıntı yoktur.
bıgecım bızım eve geldınız bılıosunuz,,duşun bıızım burda da 4+1 ler 340 ustelık hıç bır ozellığı yok,,,bızde gıderken taa batıkentten ev mı alınır dıyoduk bı gıttık valla hayran kaldık ya arabayla oyle cokta uzak değil,,ornek bınayı gezdık ben bayıldımmmm,ankastreler mutfakta dahıl kocaman bı balkon ve camekanlı guneş ıcerde zaten sıcacık,,duvar kağıtları her odanın ayrı,ebeveyn banyosu,yatak odasında gıyınme odası dolaplar dahıl,arada camasır dolabı makıneyı koyuosun ustlerde raflar,,mutfak dolaplarıda harıka ayy ne bıleyımm herşey duşunulmuş harıka bence,,ozellıkle de bızım burayla kıyaslayınca...dışarıya kocaman bı alışverış merkezı yapılıyo metro ayagının ucunda spor yerlerı varda varrrrrrr
ay ben foto moto bakamadım yaw kimler yükledi en son
geldim oturdum fıçımı kaldıramadım daha bitiremedim işleri
ay ben foto moto bakamadım yaw kimler yükledi en son
geldim oturdum fıçımı kaldıramadım daha bitiremedim işleri
sibel yeni saçıyla fotosunu koymuş
burak ve azranın yeni fotoları var benim sıpanınkileri zaten görmüştün diye hatırlıyorum o kadar herhalde
FATMAAAAAAAAAAA mngye verdim yarın elinde olacakmış
afiyet olsun canımcımmm
selam müzeyyencimm
seninde canım kutlu , mutlu ve mübarek olsunnn
fatmacım ev alıyorsunuz galiba allah içinize sindirsin güle güle oturun inşallahbıgecım bızım eve geldınız bılıosunuz,,duşun bıızım burda da 4+1 ler 340 ustelık hıç bır ozellığı yok,,,bızde gıderken taa batıkentten ev mı alınır dıyoduk bı gıttık valla hayran kaldık ya arabayla oyle cokta uzak değil,,ornek bınayı gezdık ben bayıldımmmm,ankastreler mutfakta dahıl kocaman bı balkon ve camekanlı guneş ıcerde zaten sıcacık,,duvar kağıtları her odanın ayrı,ebeveyn banyosu,yatak odasında gıyınme odası dolaplar dahıl,arada camasır dolabı makıneyı koyuosun ustlerde raflar,,mutfak dolaplarıda harıka ayy ne bıleyımm herşey duşunulmuş harıka bence,,ozellıkle de bızım burayla kıyaslayınca...dışarıya kocaman bı alışverış merkezı yapılıyo metro ayagının ucunda spor yerlerı varda varrrrrrr
canaaan hoşgeldiin. nasılsın kuzu nasıl??canım modem bozuldu ondan yoktum şimdi yenisini aldık :))
bnde özledim canım ya valla alışkanlık yapıo burası illa herkesten haberim olacak
senin adına sevindim canım. sağolasıncanım sağolasınvallahi süper geçti müzeyyencim yapıştık kuzumla keyifli bir hafta geçirdik fiziksel olarak değil ama manen çok dinlendim allaha şükür
hayırlı sevgililer günü diliyorum
allah kabul etsin sen de iyi ki varsın yaseminimmkuranımı okudum kocişi oğluşu yedirdim kocişi işe oğluşu uykuya gönderip geldim
sağolun canlarım tüm güzel dualarınız için
iyiki varsınız iyiki tanıdım sizihepinize
ben yükledim canım paşamın resimlerini
bide fatma yükledi ..
kızlar ben geldiiimmm...
ameliyat 5 dakka sürdü sürmedi ama kuzum çıkınca allahım ne ağlamak!! saatlerce kendini yerlere fırlata fırlata. meme veririm almaz yemek veririm almaz. mümkün diil susturamadık. oyuncak aldım atar.. eve gelene kadar ağladı.. sonra uyuttuk şimdi uykusunda sürekli iç çekiyo hıçkırıyo hala..
neyse bitti sonuçta inşallah geçer gözüde çektiğimiz sıkıntıya değer..
hepinize tek tek teşükker ediyorum bu günde beni yalnız bırakmadığınız için..
herkese hayırlı kandiller bide sevgililer gününüz kutlu olsun :)
canım hoşgeldin valla biz de ona dua ettik... inşallah sorun çözülmüştür de çektiğiniz sıkıntıya değmiştir. sen de perişan olmuşsundur be sibelcim yatsaydın keşke naz'ın yanına hem o huzur bulurdu hem sen biraz dinlenmiş olurdun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?