2009 Aralık Anneleri

oy kıyamam kuzuma yaaa((((((((((
ağrısı olabilir, bandajlıysa gözü ondan huysuzlanmış olabilir((
çok çok geçmiş olsun sibelim allahım yaşatmasın böyle sıkıntılar bi daha inşallah

Hadi bakalım geçti bitti, çok geçmiş olsun tekrar, ALLAh beterinden saklasın, en kötü hastalığı bu olsun sibelcim,
o ameliyattan değilde senden ayrı kaldı diye huysuzluk yapmıştır haklı olarak

canım resimler süper . bide bişi sorcam o at pilsanınkimi bide memnunmusunuz. benim kız at hastası alsamı hemen hevesi geçermi bilemedim bi türlü..

canımcım çokk geçmiş olsun aradım seni şirket telden ama müsait değildin sanırım ..
gelmiş , geçmiş olur inşll.

evet canım pilsanın burakta çok seviyoo atları biz mennunuz yanlız başına binemiyoo mutlaka başında duruyoruz tutarak sallıyoruz .. bizimki odasında duruyoo görünce bi 5-10 dk duruyoo üstünde sonra bırakıyoo inmek istiyoo bizde onun keyfine göre hareket ediyoruz ..
sıkılmaz heralde yaa .. 4-5 yaşına hatta belki daha da uzun süre biner bence ..

sibelcim geçmiş olsun kuzuma da sana da. allah bir daha yaşatmasın başka hastalık dert vermesin. inşallah geçer canım.

bizde de var pilsanın değil ama ayberk geçen seneye kadar tepesindeydi. hem tekerlekli oluyor hem sallanıyor isteğe göre. şimdi de berkayı bindiriyoruz ara ara çok hoşuna gidiyor. kendileri binecek duruma geldiklerinde daha çok seviyorlar ama o zaman da alınabilir yani.

kızlar belki faydam olur diye paylaşayım dedim. benim paşa geceleri uyumuyordu ya gaz ve diş huzursuzluğundan dolayı. 3 gündür yeni bir düzene geçtik. gündüz en fazla bir birbuçuk saat uyutuyoruz. saat 19:30 da akşam yemeğini yiyor. akşam 21:30-22:00 gibi uyutma çalışmalarına başlıyorum en geç 22:30 da uyuyor. gece 12 de ben yatarken sütünü içiriyorum uykusunda. uykuda biriktirdiği gazı sütünü içerken bir güzel çıkarıyor (doktorun önerisi üzerine gece yatarken laktozsuz süt veriyoruz) gece 4 te uyanıyor su içiyor. tekrar uyuyor. sabah sekiz de o uyanmadan sütünü hazırlayıp içiriyorum. (normal büyüme sütü) saat 09:30 da uyanıyor. yani 3 sabahtır kuzum da ben de gece dinlenmiş olarak başlıyoruz güne maaşallah deyim paşama.

aman aman maşalah müzeyyen dilini ısır nazar değmesin kuzuma

toplanayım yavaş yavaş
herkese hayırlı akşamlar

aman aman maşalah müzeyyen dilini ısır nazar değmesin kuzuma

güle güle nevracım iyi akşamlar. biz de 6 gibi çıkıcaz inşallah kocişimle sinemaya gidicez. aşk tesadüfleri sever.

ısırdım canım ısırmam mı hatta fazla kaçtı galiba dilimin ucu yara oldu

güle güle nevracım iyi akşamlar. biz de 6 gibi çıkıcaz inşallah kocişimle sinemaya gidicez. aşk tesadüfleri sever.

geçmiş olsun canım benimm
ohh iyi seyirler valla bende istiyorum ona gitmek bakalım hafta içi zor hafta sonu inşll.

ohhh maşallah diyelimde devamı gelsin müzeyyen
biz daha anne sütüne devam olduğu için böyle bir şansımız yok
bakalım ne zaman kadar gidecek böyle

iyi seyirler canım, gidenlerden duydum çok beğenmişler

sibel yeni saçıyla fotosunu koymuş
burak ve azranın yeni fotoları var benim sıpanınkileri zaten görmüştün diye hatırlıyorum o kadar herhalde

FATMAAAAAAAAAAA mngye verdim yarın elinde olacakmış
teşekkur ederızzzz canım:)tam zamanında gelıyo valla,,azranın altı kaymayan corabı vardı hep onu gıyıyodu şimdilerde sureklı cıkarıyor sanırım cok sıcak gelıyo artık dışarı ayakkabısını getırıyo gıydır dıye yıkayıp onları gıydırmıştım 2 gundur,,bunlar daha ıyı olacak ınş

oo dünürler burda melike yasemin ikilisii nasılsınız gündüz yine kaynamıs bigenin geldigi belli oluyor Sibelcigim naz kuzumuza gecmiş olsun bidaha olmasın insallah herkesin kandili mübarek olsun tabisi sevgililer günü de kutlu olsun. benim kociş beni sasırttı hediye almıs her sene cicek alırdı sevgililer günüde neymiş diyerek sadece benden fırca yememek için .Ebrunun ilk günüydü bugün yorgunluktan giremezde nasıl gecti acaba .

Pilsanın atından bende düsünüyorum ben cok severim kızıma alacam deyip duruyordum büyüsünde gecen e bebkte bindirdim agladı korktu cok üzüldüm oysa ben cok seviyordum:26: Ankarada ev mevzuları var valla tüm ömür eşimle beraber calıssak yemesek anca alırız 350 milyaraaa evi düsünemiyorum bize hayal bizde düsünüyoruzda İstanbuldan alamayız burda lojmandayız memleketten alıp kiraya vereyim diyorum bakalım hayırlısı olur insallah.Zeyno bugün daha iyi cok sükür ama sabah cok üzüldüm ben giderken uyandı kucagımda halayı gördü bir kas catıp bana sarıldı içim gitti bırakıp gidince hafta sonu uyanınca ben yanında yatıyorum diye sevinip sarılıyor of ya emekli olmak istiyorum 4 yıl calıstım yetmezmiiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…