oy kıyamam kuzuma yaaakızlar ben geldiiimmm...
ameliyat 5 dakka sürdü sürmedi ama kuzum çıkınca allahım ne ağlamak!! saatlerce kendini yerlere fırlata fırlata. meme veririm almaz yemek veririm almaz. mümkün diil susturamadık. oyuncak aldım atar.. eve gelene kadar ağladı.. sonra uyuttuk şimdi uykusunda sürekli iç çekiyo hıçkırıyo hala..
neyse bitti sonuçta inşallah geçer gözüde çektiğimiz sıkıntıya değer..
hepinize tek tek teşükker ediyorum bu günde beni yalnız bırakmadığınız için..
herkese hayırlı kandiller bide sevgililer gününüz kutlu olsun :)
kızlar ben geldiiimmm...
ameliyat 5 dakka sürdü sürmedi ama kuzum çıkınca allahım ne ağlamak!! saatlerce kendini yerlere fırlata fırlata. meme veririm almaz yemek veririm almaz. mümkün diil susturamadık. oyuncak aldım atar.. eve gelene kadar ağladı.. sonra uyuttuk şimdi uykusunda sürekli iç çekiyo hıçkırıyo hala..
canım resimler süper . bide bişi sorcam o at pilsanınkimi bide memnunmusunuz. benim kız at hastası alsamı hemen hevesi geçermi bilemedim bi türlü..
kızlar ben geldiiimmm...
canımcım çokk geçmiş olsun aradım seni şirket telden ama müsait değildin sanırım ..
gelmiş , geçmiş olur inşll.
evet canım pilsanın burakta çok seviyoo atları biz mennunuz yanlız başına binemiyoo mutlaka başında duruyoruz tutarak sallıyoruz .. bizimki odasında duruyoo görünce bi 5-10 dk duruyoo üstünde sonra bırakıyoo inmek istiyoo bizde onun keyfine göre hareket ediyoruz ..
sıkılmaz heralde yaa .. 4-5 yaşına hatta belki daha da uzun süre biner bence ..
yarın görüşürüz öptüm hepinizi
yarın görüşürüz öptüm hepinizi
kızlar belki faydam olur diye paylaşayım dedim. benim paşa geceleri uyumuyordu ya gaz ve diş huzursuzluğundan dolayı. 3 gündür yeni bir düzene geçtik. gündüz en fazla bir birbuçuk saat uyutuyoruz. saat 19:30 da akşam yemeğini yiyor. akşam 21:30-22:00 gibi uyutma çalışmalarına başlıyorum en geç 22:30 da uyuyor. gece 12 de ben yatarken sütünü içiriyorum uykusunda. uykuda biriktirdiği gazı sütünü içerken bir güzel çıkarıyor (doktorun önerisi üzerine gece yatarken laktozsuz süt veriyoruz) gece 4 te uyanıyor su içiyor. tekrar uyuyor. sabah sekiz de o uyanmadan sütünü hazırlayıp içiriyorum. (normal büyüme sütü) saat 09:30 da uyanıyor. yani 3 sabahtır kuzum da ben de gece dinlenmiş olarak başlıyoruz güne maaşallah deyim paşama.
toplanayım yavaş yavaş
herkese hayırlı akşamlar
aman aman maşalah müzeyyen dilini ısır nazar değmesin kuzuma
güle güle nevracım iyi akşamlar. biz de 6 gibi çıkıcaz inşallah kocişimle sinemaya gidicez. aşk tesadüfleri sever.
ısırdım canım ısırmam mı hatta fazla kaçtı galiba dilimin ucu yara oldu
kızlar belki faydam olur diye paylaşayım dedim. benim paşa geceleri uyumuyordu ya gaz ve diş huzursuzluğundan dolayı. 3 gündür yeni bir düzene geçtik. gündüz en fazla bir birbuçuk saat uyutuyoruz. saat 19:30 da akşam yemeğini yiyor. akşam 21:30-22:00 gibi uyutma çalışmalarına başlıyorum en geç 22:30 da uyuyor. gece 12 de ben yatarken sütünü içiriyorum uykusunda. uykuda biriktirdiği gazı sütünü içerken bir güzel çıkarıyor (doktorun önerisi üzerine gece yatarken laktozsuz süt veriyoruz) gece 4 te uyanıyor su içiyor. tekrar uyuyor. sabah sekiz de o uyanmadan sütünü hazırlayıp içiriyorum. (normal büyüme sütü) saat 09:30 da uyanıyor. yani 3 sabahtır kuzum da ben de gece dinlenmiş olarak başlıyoruz güne maaşallah deyim paşama.
güle güle nevracım iyi akşamlar. biz de 6 gibi çıkıcaz inşallah kocişimle sinemaya gidicez. aşk tesadüfleri sever.
ısırdım canım ısırmam mı hatta fazla kaçtı galiba dilimin ucu yara oldu
toplanayım yavaş yavaş
herkese hayırlı akşamlar
teşekkur ederızzzz canım:)tam zamanında gelıyo valla,,azranın altı kaymayan corabı vardı hep onu gıyıyodu şimdilerde sureklı cıkarıyor sanırım cok sıcak gelıyo artık dışarı ayakkabısını getırıyo gıydır dıye yıkayıp onları gıydırmıştım 2 gundur,,bunlar daha ıyı olacak ınşsibel yeni saçıyla fotosunu koymuş
burak ve azranın yeni fotoları var benim sıpanınkileri zaten görmüştün diye hatırlıyorum o kadar herhalde
FATMAAAAAAAAAAA mngye verdim yarın elinde olacakmış
fatmacım ev alıyorsunuz galiba allah içinize sindirsin güle güle oturun inşallah
QUOTE]
yok canım nerdeeee,,bız almıyoruz bı aıle dostumuz aldılar cok şukur,,rabbım bızlerede nasıp etsın ınş
kızlar ben geldiiimmm...
ohh cok şukur bıttı gectı ,,ınş duzelecek annesı o guzel gozlerı ...dunya gozde mı yaptırdınız amelıyatı,,ora cok ıyı bı yer fakat cook pahalı ya ben bı muayeneye gıtmıştım alerjı dedı yapcak bışey yok dedı 100 lırayı aldılar yollladılardı...ama konu amelıyat olunca doğru tercıh tabı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?