2009 Aralık Anneleri

oy kıyamam kuzuma yaaa((((((((((
ağrısı olabilir, bandajlıysa gözü ondan huysuzlanmış olabilir((
çok çok geçmiş olsun sibelim allahım yaşatmasın böyle sıkıntılar bi daha inşallah

sağol yaseminim.. yok bandaj fillan çok şükür tutmazdı zaten onu gözünde ameliyata girmeden bileğine ismini yazıp taktılar 5 dakka içinde söküp attı :))

Hadi bakalım geçti bitti, çok geçmiş olsun tekrar, ALLAh beterinden saklasın, en kötü hastalığı bu olsun sibelcim,
o ameliyattan değilde senden ayrı kaldı diye huysuzluk yapmıştır haklı olarak

yok yahu ameliyattan önce sedasyon verdiler zaten yanımdayken gitti ondan sonra ameliyata aldılar işlemde topla taş çatlasın 5 dakka sürdü sürmedi..

çok sağol canım.. biz carrefoura filan gidince o jetonla çalışan atlara biniyo zor indiriyoruz.. e bebeğe gidincede biniyo inmek bilmiyo.. ama hep öyledir ya eve alınca değeri kalmaz :)) öyle olursa diye ama tekerlekli hiç olmadı biraz büyüyünce evde sürer vs.

bige geç oldu ama güle güle
ssende güle git nevracım, sizin şu katılacağınız work shop geçti mi?
neler yaptınız?

yok canım henüz gitmedik. rezerv. 04.marta yaptırabildim.. çok istek almış .. gidelim bi yaptıklarımızın resmini eklerim ..

Herkese günaydınnnn ..
dün akşam yemek sonrası üçümüzde sızmışız koltukta . bi uyandım saat 12:30 burak' ı yatağına attım eşimi kaldırdım .. banyo filan derken benim uyku kaçtı bütün gece dön dön uyuyamadım .. şimdide gözlerim kapanıyoo

herkeze günaydınnn.
meralim havaleni şimdi yaptım. güle güle harca şekerim.

sibelcim haberim yoktu forumdan işler yüzünden iyice koptum . çok geçmiş olsun canım.rabbim bi daha göstermesin.

başka havadis varmı kaçırdığım biri özet geçermi. herkez iyimi bu arada

günaydın herkese

günaydın herkeseeee

Bizde hiç uyumadık nevracım
başım 1 ton sanki

herkeze günaydınnn.

günaydın kızlar
zeynep diş çıkaracak galiba aşırı huysuz poposu pişik olmuş sabah temizlerken içini çeke çeke ağladı kuzum anlamadım gitti bu popo olayını gayet iyi iyi sonra bir sabah pat pişik
dün gündüz hiç uyumamış akşam 9 da sızdı ama bu seferde gece uyandı saat 1.5 a kadar oturdu şeker şebek

kıyamam kuzuma yaaa(((
diş çıkaracaktır tabi
bizdede diş problemleri var sanırım hasta filan değil ama bi kaç gündür huysuz mu huysuz
bilg. başına oturmamı istemiyo yemek yapmamı temizlik yapmamı herhangi başka bişeyle ilgilenmemi istemiyo çığlık çığlığa ağlıyo
herşeyi bırakıyorum sarılıp oturuyoruz yada uzanıyoruz o zaman hiiiiiç bişey yok

çok teşekkür ederim canım aminn..

ay kıyamam yerim onun poposunu.. melikecim mesajına dönemedim kusura bakma naz hiç bırakmadı dün beni.. çok teşekkür ederim..

hihi.. bizim nazın genel hali bu.. sürekli kucağımda durmak istiyo..

herkese günaydın bu arada güzell bebeklerin güzel anneleri... birazdan kontrole gidicez bizde..

aynrn canım sokuluyor memeye ohhh keyif ama meme acımaya başladı

yok canım ne kusuru ben de aramadım nazla ilgileniyorsundur diye nasıl oldu sakinleşmiştir biraz nazını yapar gerçi adı üstünde kontrolden sonra havadisleri verirsin müsait olursan

aaaaaaaaaaaaa kızlar uyumayın zaten hava karardı burada uykum geldi sizde susuyorsunuz

ay kıyamam kuzumaa çok geçmiş olsun melikee

bizde aynı şekildeyiz akşam gidiyorum yataysay kadar sürekli kucağımda .

herkese günaydın bu arada güzell bebeklerin güzel anneleri... birazdan kontrole gidicez bizde..

hadi hayırlı haberlerin bekliyoruz. öptüm ikinize de

aaaaaaaaaaaaa kızlar uyumayın zaten hava karardı burada uykum geldi sizde susuyorsunuz

canım sıkkın benim
ama öyle bir noktadayım ki ya deliliğe vurup geyik boynuzlarına hacim katıp kapılardan sığmıycam ya da ağlak moda geçicem
ikisini de yapmayıp çalışsam en güzeli olacak aslında ama onu saymıyorum bile seçenekler arasında

bige neye kafayı yordun yine

sibelcim güzel haberlerle dön,
melike ben akşamları yatmadan önce bezini değiştirirken sebamedin bebek kremini kullanıyorum, mutlaka sürüyorum, şimdiye kadar hiç pişik olmadı dene istersen.

yasemin sende iş yapma oğlunla ilgilen cenım, zaten bebk olunca daktanıma daha az zaman ayırabileceksin

bige neye kafayı yordun yine

dün akşam kötü bir haber aldım
üzerine umut parmağını çizdi (ki biliyorum kedi .ötünü görmüş yara diye dağdan dağa kaçmış meselesi yani çocuk ağlamadı bile o kadar diyim siz anlayın) baticon sürdüm zorla falan
bir de bir süredir umutun başparmak tırnağında beyaz leke farkettim... kendi kendime sorup duruyodum ne eksikliğinden oluyodu lan bu diye bu sabah sonunda google'a da sordum... çinko ve/veya protein eksikliği yazıyor... şimdi doktorumuzu arasam adam benimle bir daha asla temasa geçmeyin manyaklıkta üst sınırın ötesindesiniz sizi kabul edemem mi der hemen gelin test yapalım mı der diye düşünüyorum... ki her iki durum da son derece can sıkıcı kabul edersiniz ki :44:

töbe yarabbim nazın uyuyacağı tuttu (maşallah) gidemedik kontrole öğleden sonraya aldım randevu saatini.. anladı heralde doktora gidceğimizi uyuyo numarası yapıyo

bigecim anneliğin diğer adı manyaklık biliyosun ara gitsin :)) aklında kalacağına..

ya asıl benim derdime bi çare!! ben manyaklıkta çığır açmak üzereyim sürekli naza bişeyler alasım var.. oyuncak olmadı kıyafet olmadı tabak çanak ama sürekli sürekli bişiler alasım var :)) az önce valla yine sipariş verdim :26: pilsanın atıyla aşağıdakileri

Megcos Mknatsl Oyun Seti, | Megcos, | AktifBebek... En ucuzu, en hzls!

Disney Bubbles Ariel Motorlu Baloncuklar, | Disney, | AktifBebek... En ucuzu, en hzls!

bigecim hayırdır yaa sıkma canını
ara bence de dr sen annesin ne diyecekki ..

bak cadıyaa uyudu demek ..
benimde ama tutuyorum kendimi ..

ohhh maşallah diyelimde devamı gelsin müzeyyen
biz daha anne sütüne devam olduğu için böyle bir şansımız yok
bakalım ne zaman kadar gidecek böyle
inşallah nilgün böyle devam eder valla. bütün bebişler de kısa sürede düzene girer hepimiz rahatlarız umarım
iyi seyirler canım, gidenlerden duydum çok beğenmişler
beğenmek ne kelime valla ben koptum uzun zamandır izlediğim en güzel aşk filmi. fırsat bulan herkesin gitmesini tavsiye ederim
geçmiş olsun melike kıyamam nasıl canı yanıyordur. biz de sebamed kullanıyoruz olsa da çok hafif oluyor geçiyor hemen
hadi iyi haberlerle gelin inşallah sibelcim
ayberkin de olmuştu canım bir yaş dolaylarında doktor tahlil yapmadan çinko şurubu vermişti. bir süre kullanmıştık düzelmişti. evham etme bakalım hemen sakin bir şekilde ara doktoru bence. ayrıca geçmiş olsun paşama. neyseki ufak birşeymiş. bak erkeğim ağlamamış bile sen de güç al biraz ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…