canım sıkkın benim
ama öyle bir noktadayım ki ya deliliğe vurup geyik boynuzlarına hacim katıp kapılardan sığmıycam ya da ağlak moda geçicem
ikisini de yapmayıp çalışsam en güzeli olacak aslında ama onu saymıyorum bile seçenekler arasında
dün akşam kötü bir haber aldım
üzerine umut parmağını çizdi (ki biliyorum kedi .ötünü görmüş yara diye dağdan dağa kaçmış meselesi yani çocuk ağlamadı bile o kadar diyim siz anlayın) baticon sürdüm zorla falan
bir de bir süredir umutun başparmak tırnağında beyaz leke farkettim... kendi kendime sorup duruyodum ne eksikliğinden oluyodu lan bu diye bu sabah sonunda google'a da sordum... çinko ve/veya protein eksikliği yazıyor... şimdi doktorumuzu arasam adam benimle bir daha asla temasa geçmeyin manyaklıkta üst sınırın ötesindesiniz sizi kabul edemem mi der hemen gelin test yapalım mı der diye düşünüyorum... ki her iki durum da son derece can sıkıcı kabul edersiniz ki :44:
fatma alıntı yapmıştım çıkmamış en kısa zamanda allah size de gönlünüze göre bir ev almayı nasip eder inşallah. evlenirken ömür boyu kirada otururuz gibi geliyordu. hiç ummadığımız ve planlamadığımız bir zamanda aldık evimizi. allah herkese nasip etsin.
üzerine umut parmağını çizdi (ki biliyorum kedi .ötünü görmüş yara diye dağdan dağa kaçmış meselesi yani çocuk ağlamadı bile o kadar diyim siz anlayın) baticon sürdüm zorla falan
bir de bir süredir umutun başparmak tırnağında beyaz leke farkettim... kendi kendime sorup duruyodum ne eksikliğinden oluyodu lan bu diye bu sabah sonunda google'a da sordum... çinko ve/veya protein eksikliği yazıyor... şimdi doktorumuzu arasam adam benimle bir daha asla temasa geçmeyin manyaklıkta üst sınırın ötesindesiniz sizi kabul edemem mi der hemen gelin test yapalım mı der diye düşünüyorum... ki her iki durum da son derece can sıkıcı kabul edersiniz ki :44:
töbe yarabbim nazın uyuyacağı tuttu (maşallah) gidemedik kontrole öğleden sonraya aldım randevu saatini.. anladı heralde doktora gidceğimizi uyuyo numarası yapıyo
bigecim anneliğin diğer adı manyaklık biliyosun ara gitsin :)) aklında kalacağına..
ya asıl benim derdime bi çare!! ben manyaklıkta çığır açmak üzereyim sürekli naza bişeyler alasım var.. oyuncak olmadı kıyafet olmadı tabak çanakama sürekli sürekli bişiler alasım var :)) az önce valla yine sipariş verdim :26: pilsanın atıyla aşağıdakileri
Megcos Mknatsl Oyun Seti, | Megcos, | AktifBebek... En ucuzu, en hzls!
Disney Bubbles Ariel Motorlu Baloncuklar, | Disney, | AktifBebek... En ucuzu, en hzls!
amınn canım cok saol..bizimde planımızda hiç yok ama bakalım kısmet....
herkese merhabalar bu arada....
bende sevgılıler gununde bır cıcek bıle goremeyenlerdenım
ben bışey beklerken almayı sevmıyormuş saşırtması gerekıyormuş,halbuseemm gecenyıllarda kutlamıştık neler alırdı hemde, sanırsam yıl gectıkce evlılıkler monotonlaşıyor..uff canım sıkkın
Sibel aynen tatlım şimdi o ata taktım bende küçükken benim de vardı onu hatırlattı ama alamam eşim vurur beni kredi kartı zaten mtv ye taksit yapmazsa battım tuttum eşime kazak aldım cuma tek çekim sevgililer günü için ahhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhh
aman ne için çalışıyoruz onlar için al gitsin
yine kazak mı aldın adama yaw :)))
akıllı kuzu işini biliyortöbe yarabbim nazın uyuyacağı tuttu (maşallah) gidemedik kontrole öğleden sonraya aldım randevu saatini.. anladı heralde doktora gidceğimizi uyuyo numarası yapıyo
bigecim anneliğin diğer adı manyaklık biliyosun ara gitsin :)) aklında kalacağına..
ya asıl benim derdime bi çare!! ben manyaklıkta çığır açmak üzereyim sürekli naza bişeyler alasım var.. oyuncak olmadı kıyafet olmadı tabak çanakama sürekli sürekli bişiler alasım var :)) az önce valla yine sipariş verdim :26: pilsanın atıyla aşağıdakileri
Megcos Mknatsl Oyun Seti, | Megcos, | AktifBebek... En ucuzu, en hzls!
Disney Bubbles Ariel Motorlu Baloncuklar, | Disney, | AktifBebek... En ucuzu, en hzls!
benim eşimin de aldığı seneler de oldu almadığı da oldu. niye canını sıkıyorsun ki. sevdiğin insanla mutluluk içersinde yaşıyorsan hediyenin çok da önemi yok bence. benim için önemli olan o günü 2 sözcükle bile özel kılabilmesi. her sene aynı şeyler hediye al ver bence bu daha büyük bir monotonluk.amınn canım cok saol..bizimde planımızda hiç yok ama bakalım kısmet....
herkese merhabalar bu arada....
bende sevgılıler gununde bır cıcek bıle goremeyenlerdenım
ben bışey beklerken almayı sevmıyormuş saşırtması gerekıyormuş,halbuseemm gecenyıllarda kutlamıştık neler alırdı hemde, sanırsam yıl gectıkce evlılıkler monotonlaşıyor..uff canım sıkkın
töbe yarabbim nazın uyuyacağı tuttu (maşallah) gidemedik kontrole öğleden sonraya aldım randevu saatini.. anladı heralde doktora gidceğimizi uyuyo numarası yapıyo
bigecim hayırdır yaa sıkma canını
ara bence de dr sen annesin ne diyecekki ..
ayberkin de olmuştu canım bir yaş dolaylarında doktor tahlil yapmadan çinko şurubu vermişti. bir süre kullanmıştık düzelmişti. evham etme bakalım hemen sakin bir şekilde ara doktoru bence. ayrıca geçmiş olsun paşama. neyseki ufak birşeymiş. bak erkeğim ağlamamış bile sen de güç al biraz ondan
aman tatlım yaaa CAN SIKACAK ŞEY ARIYORSUN ARA DR İÇİN RAHAT ETSİN BİZDE OLURDU ANNEM BAK PEUYNİR YEMİYORSUN ONDAN OLUYOR DERDİ BEYAZ LEKELER İÇİN
SEN SIKLMIŞSIN BUNLARI BENCE O YÜZDEN TAKIYORSUN
kötü haber ne bilmiyorum ama, düzelcek bişeyse en kısa sürede düzelir umarım
parmak olayına gelince, geçmiş olsun ama daha nelerle karşılacağız o yüzden ALLAH beterinden saklasın diyerekten
kafayı sıyırmadan doktoru aramanı öneririm....
yaw ara gitsin aklında kalacağına,
resim yorumlarına teşekkür ederiz kar özleyen gelebilir kalabilir her daim yerimiz müsait ben çoçuklara bakarım siz gider kayarsınız zaten camdan görünüyo el sallarız siz köayarken ayy ne güzel olur
çok aşırı yaramaz değil şuanda uyuyo uyansın komşuya gitcez onu bekliom ya bi arkadaş gelince nasıl seviniyooynuyo anlatamam ya büyüyolar artık sosyalleşmek istio sıpacıklarne biliyim ya "tırnağında beyaz leke var da o yüzden aradım" demek garibime gidiyor bir yandan aramam gerekiyor ama kararsız kaldım
valla sibel ben de tutmasam oyuncaktan eve giremiycez tatlım birlikte zaman geçirememenin bedelini ödüyoruz bilinçaltımızda ama kazın ayağı öyle değil işte. nazın en çok oynadığı şeylere dikkatli bak senin eline alıp anlattığın veya birlikte oynadığın şeyler olduğunu göreceksin, bizim favori oyuncağımız kırılan helikopterin pervanesi mesela
:44:
:44: benim kuzum zaten peynir yiyemez ki teyzesi
maalesef düzelecek bir durum değil nilgünüm neyse o konuyu es geçmek istiyorum
aaaaaaamin parmağını çizmesi değil de kabahatmiş gibi saklaması çok fenaydı kuzumun
ah kuzum yalnızlıktan sıyırdıyağmur fazla uslu galiba canancım bizi canavarlarla davet edip bakmayı teklif edebildiğine göre
o leke yağmurdada çıkıyor bazen test yaptırdım herşey normal çıktı ve bendede sürekli olur o tırnak lekeleri oje sürdüğümde besleniyomu noluyorsa geçiyor sadece tek bi nedene bağlamıyorum o yüzden ben
akıllı kuzu işini biliyor
güle güle kullansın oyuncaklarını naz kızımız ama teker teker ver bari canım. birinden sıkılınca diğerini verirsin oyalanır en azından.
benim eşimin de aldığı seneler de oldu almadığı da oldu. niye canını sıkıyorsun ki. sevdiğin insanla mutluluk içersinde yaşıyorsan hediyenin çok da önemi yok bence. benim için önemli olan o günü 2 sözcükle bile özel kılabilmesi. her sene aynı şeyler hediye al ver bence bu daha büyük bir monotonluk.
ne biliyim ya "tırnağında beyaz leke var da o yüzden aradım" demek garibime gidiyor bir yandan aramam gerekiyor ama kararsız kaldım
valla sibel ben de tutmasam oyuncaktan eve giremiycez tatlım birlikte zaman geçirememenin bedelini ödüyoruz bilinçaltımızda ama kazın ayağı öyle değil işte. Nazın en çok oynadığı şeylere dikkatli bak senin eline alıp anlattığın veya birlikte oynadığın şeyler olduğunu göreceksin, bizim favori oyuncağımız kırılan helikopterin pervanesi mesela
:44: Benim kuzum zaten peynir yiyemez ki teyzesi
Maalesef düzelecek bir durum değil nilgünüm neyse o konuyu es geçmek istiyorum
Aaaaaaamin parmağını çizmesi değil de kabahatmiş gibi saklaması çok fenaydı kuzumun
Ah kuzum yalnızlıktan sıyırdıYağmur fazla uslu galiba canancım bizi canavarlarla davet edip bakmayı teklif edebildiğine göre
çok aşırı yaramaz değil şuanda uyuyo uyansın komşuya gitcez onu bekliom ya bi arkadaş gelince nasıl seviniyooynuyo anlatamam ya büyüyolar artık sosyalleşmek istio sıpacıklar
evett nılgun fanı şeyler doğru dıyosun
ya kızlar aslında genel bı sıkkınlık benım kıde bahane arıyorum sanıırım,,gece uyuyamamaktan kafam bı mılyon oldu ıyıce zaten...
bu arada bıge cook gecmış olsun,ufacık bı yerlerıne bışı olsa bızım yuregımız dağlanıyo valla...arkadaşların dediği gıbı doktoru ara rahat et bakalım ne dıcek...
doktor bıze yazmamıştı ama ben cınko verıyorum azraya,,saçları ıcın de gereklıymış.
ya herşeyı yapmasını ogrendım de bır guzel kofte tadını tutturamıyorum
fırında kofte yapcam da arkadaşlar şoyle lezzetlı kofte yapmayı bılen varsa bana bı yazsın lutfen ,her seferınde kıymaaya yazık edıyorum ,olmuyor olmuyor(yanı fırın kısmı tamam da kofte kısmı cııkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?