2009 Aralık Anneleri

sonuçları görüntüle deyince görünüyor

napiiim ya düşünen ve çizen ben diilim benim aklımda kaldı sadece

kocişim yedi daktanımı yedirdi işe gitti uyuttum bende yatam ascık kızlar oğluşum uyurken midem fena hala((
hadi öpüldünüz kalkınca gelirim

canım geçmiş olsun hadi yat dinlen iyi bak kendine

müzeyyencim damadıma maşllah diyeyim dilimi ısırayım hep böle devam edr inşll ayberkime de çok geçmiş olsun . inşll dr dediği gibi büyüyünce küçüklürde operasyona gerek kalmaz

bigecim hepsi çok güzel winidi pu dışındakiler bana uyar canımcım

waaw masa örtüsü dimek
senin ikinciyi yaparsan erkek istemenin önemi yok şekerim ben kız olmasını istiyorum çünküm
hediye işi o akşam sürpriz münasebetine kaldı dün akşam da tam çıkmama yakın kayınvalideciğimle kayınpederin geleceklerini buyurdular koştur koştur eve gittim. ben de internetten sipariş vermeye karar verdim. bakıyorum işte sabahtan beri berkaya birkaç tane seçtim ama ayberke karar vermedim. ben10 fotoğraf makinesi istiyordu son günlerde bulursam onu alıcam

geçen sene yine ayberk sık sık kulak enfeksiyonu geçirdiğinde kulağında sıvı olduğu tespit edildi. ondan oluyordu tüp takacaklardı önce bir damla kullanıcaz sonra tüp dedi doktor sonra o sıvı o damlayla dağıldı. gerek kalmadı. bu sene geçen seneye göre iyiyiz daha 2. enfeksiyon geçen sene 7 kez olmuştu. yine sıvı mı topladı diyorum ilaçları bitsin de götürücem kontol de bakalım ne diycekler. ameliyat için ben de çocuk doktorunu dinleyim 2 sene daha sabredeyim diyorum. okul çocuğu sonuçta bademcik ve geniz eti olmazsa ciğerler savunmasız kalacak allah korusun.
maşallah de müzeyyen maşallah
dilini ısır, fıçını kaşı yap işte bişeyler

Ayberkimede kıyamam ya çok geçmiş olsun
nilayında büyüktü geniz eti doktor almaktan yana değil ama
sağol nilgünüm yaptım dediklerini bizim de çocuk doktoru önermiyor ben de pek taraftar değilim. ama her kulağım ağrıyor dediğinde ağladığında içim acıyor yaa
Müzeyyenim 411111111 binkere maşallah dedikten sonra
büyük paşam geçmiş olsun dileklrimi çiçeklerimle iletiyorum
sağol meral teyzesiii
ooo süperrrr iyi günlerde daha doğrusu iyi gecelerde kullan şekerim
sağol teyzesi inşallah

valla baba da kız istiyo müzeyyen hatta umut'u da kız istiyodu ultrasonda bakarken (ben zehirlendiğim için sorun var mı diye baktırmaya gitmiştik henüz 12. haftayı bitirmek üzereydik) "görüyorum söyliyim mi" dedi dr. ben de "erkek olduğunu teyit edin bana" dedim güldü evet dedi ben gözümü eşimin yüzüne dikmiştim... adam oğlu olacağını öğrenince duraksadı iyi mi!!! bir de erkekler erkek ister derler külliyen yalan
makinayı inşallah bulursun da sevinir aşkım benim
bu arkadaşlarımdan da aynı şeyi duydum, ki birinin annesi de hekim (çocuk hekimi değil ama ne olursa olsun) hepsinin söylediği vücut büyüdükçe onların küçüleceği ve yok yere anestezi almasına gerek olmadığı... istersen o nasorex spreyi de bir sor gittiğinde

valla nevra ben de winnieyi koydum ama ona karar verilirse ben de almam affınıza sığınarak
takıntılıyım da ben sarı-kırmızıyla oynatmam

anam ikinci müstakbel dünürüm de sevmiyormuş oyy oyy:44: neyse siz kız anneleri olduğunuz için önünüzde saygıyla eğiliyorum

anam ikinci müstakbel dünürüm de sevmiyormuş oyy oyy:44: neyse siz kız anneleri olduğunuz için önünüzde saygıyla eğiliyorum

peeeeeeeee nerde ilk dünürüm nerde bu dünürüm... ilk dünür olsa sevmezsen sevme der çakardı gözünü sevdiğim
eh sen bu kadar anlayışlıyken tercih ettiğin burç var mı gelinin için diye sorayım da ona göre yapayım bari

:13:
aa deme öyle ama o kız evi olcek o kadar.
bak sordun diye söylüyorum yengeç burçlarıyla çok iyi anlaşırım
Siz3 dünür takılın
ben aranızda yabancı kaldım tek kaldım
yok daha neler sen bizim gülümüzsün meralimm
senin damat da sünneti atlatsın gelir dünürün üzülme kuzum

valla nevra ben de winnieyi koydum ama ona karar verilirse ben de almam affınıza sığınarak
takıntılıyım da ben sarı-kırmızıyla oynatmam

sarı lacivert olursa ?????

orası kesin

bide bızıklama derdi

Siz3 dünür takılın
ben aranızda yabancı kaldım tek kaldım

yettim ben meralim :86:

bu saatten sonra aramızda yabancı kalabiliyosan diyecek tek bir kelimem bile yok sana
seviyom ben bizi
bırak o pipili grubu bizde iki kız anası takılalım

ellerine sağlık cnm

valla seviyom sizi
dünürmüüüü:26:
bizim dünürlük laftada değil yazıda kaldı cicim

yengeç haziran sonu temmuz başı :44: yani ne zaman yapmak lazım? iyiymiş aslında yaz bebeği kolay olur cıbıl gezdiririz

onun dünürü kim yahu :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…