heeeeee kız zor geliyor bana süsle püsle vs... Süsleyip püslemezsem de erkek gibi olacak bu kez hayatı zor olacak falan erkek olunca öyle sorunlar yok bi de erkekler daha uzun süre saf kalıyo daha çok seviyorum ben erkek çocuğunu
Ya yalnız tarihini 1 mart verdiğim halde anket yarın kapanacak görünüyoooo :44:
Ve de açık anket seçmiştim göstermiyo kimlerin oy kullandığını*!!!!! üfff
sonuçları görüntüle deyince görünüyor
napiiim ya düşünen ve çizen ben diilim benim aklımda kaldı sadece
kocişim yedi daktanımı yedirdi işe gitti uyuttum bende yatam ascık kızlar oğluşum uyurken midem fena hala((
hadi öpüldünüz kalkınca gelirim
oyy geçmişi okuyum da yazayım dedim ama yok anacım başa çıkamadım. naptınız yahu coşmuşsunuz koşmuşsunuz yine.
sevgi yiğit paşamın sünneti şimdiden hayırlı olsun. sağlıkla çabucak atlatın inşallah canım.
melike kıız ne şiparişi verdin tam okuyamadım geçmişi anlamadım o yüzden.
bige müstakbel dünürüm ne o yan çizdin şimdiden ben yapmazsan biri kız yapsın da ayberk paşam yabana gitmesin falansen yazmamış ol ben okumamış olayım ben bakarım gelinime merak etme sen
şu örgü oyuncakla ilgili anket linkini bulamadım biriniz ekelyin de oylayım ben de bi zahmet
17 şubat 2011 bu tarihi bir yere not alıcam hala inanamıyorum berkay sabah dokuz buçuğa kadar hiç uyanmadan uyudu teyzeleri ama ben öyle alışmışım ki defalarca uyanıp nefesini kontrol ettim
ayberkimi de doktora götürdüm sabah kulak ağrısıyla uyandı yine orta kulak iltihabı olmuşuz bebekliğinden beri çekmediği kalmadı bu kulak iltihabından yavrumun. bademcik ve geniz eti büyükmüş biraz ondan sık oluyormuş. kbb doktoru alalım diyor çocuk doktoru 7 yaşından sonra bademcik ve geniz etleri küçülebiliyor bekleyin diyor. iki arada bir derede kaldım ben de
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-oyuncaklar/421317-sadece-aralik-2009-anneleri-oylasin-lutfen.html
anketimiz açılmıştır 1 marta kadar açık kalacaktır
açık anketten kasıt kimin hangisine oy verdiğini görmek anlamında kimin oy vereceğini zaten kısıtlayamayacağımız için bizler dışında verilen oyları bakıp saymamamız için böyle düzenlemek zorundaydım
waaw masa örtüsü dimekmasa örtüsü siparişi vermiş müzeyyencim
yok kuzum yan çizmedim yan çizen benim anam ha gerçi biliyorsun ben ikinciyi yaparsam onu da erkek istiyorum zaten kız olursa kesin ayberki alırım hiç kaçırmam akılsız mıyım bensen ne yaptın onlara hediye işini?
x41 allah devamını göstersin müzeyyencim
bu ortakulak iltihabı beter bir şey son dönemde duydun mu bilmiyorum sık tekrarlayan çocuklara tüp takıyorlar böylece çocuk hastalanmıyor hırpalanmıyor, geniz eti-bademcik ameliyatından çok daha basit bir operasyonla narkozsuz uyutarak takılıyormuş, geniz etini küçültmek için nasonex (az bir kortizon içeriyormuş) diye bir sprey kullandırtıyorlarmış ve iki arkadaşın da çocuklarında geniz eti küçülmüş ve doktorları da vücut büyüdükçe geniz eti-bademcik çok büyük çoğunlukla küçük kalacağından ameliyatı önermiyorlarmış
tüpün çeşidine göre belli bir süre sonra tüp vücuttan atılıyor maksimum 2 senede kulaktaki durum ve doktorun tercihine göre seçiliyormuş tüpler
tüp durduğu sürece 3 ayda bir dr'a gitmek gerekiyormuş sadece, vücut atmazsa da alıyorlarmış tüpü
öp benim yakışıklı iyi huylu paşamı nazara geliyor nazara
sağol nilgünüm yaptım dediklerinimaşallah de müzeyyen maşallah
dilini ısır, fıçını kaşı yap işte bişeyler
Ayberkimede kıyamam ya çok geçmiş olsun
nilayında büyüktü geniz eti doktor almaktan yana değil ama
sağol meral teyzesiiiMüzeyyenim 411111111 binkere maşallah dedikten sonra
büyük paşam geçmiş olsun dileklrimi çiçeklerimle iletiyorum
ooo süperrrr iyi günlerde daha doğrusu iyi gecelerde kullan şekerimhehehe amma laf attım ortaya nasıl yazayım tatlım ja..........yer hem de siyah
Paşama geçmiş olsun canım kıyamam ben ona inşallah hemen küçülür de düzelir paşa
masa örtüsü
Sen de hürrem gibi gene erkek gene erkek doğuracan
valla ellerine sağlık ama ben daha seçip oy veremedim hepsi güzel
bigecim hepsi çok güzel winidi pu dışındakiler bana uyar canımcım
sağolasın müstakbel çifte dünürüm
aa ben ayı vinnie demiştim sen sevmiyormuşsunneyse hepsi birbirinden güzel zaten hatıra olması önemli
senin ikinciyi yaparsan erkek istemenin önemi yok şekerim ben kız olmasını istiyorum çünküm
hediye işi o akşam sürpriz münasebetine kaldı dün akşam da tam çıkmama yakın kayınvalideciğimle kayınpederin geleceklerini buyurdular koştur koştur eve gittim. ben de internetten sipariş vermeye karar verdim. bakıyorum işte sabahtan beri berkaya birkaç tane seçtim ama ayberke karar vermedim. ben10 fotoğraf makinesi istiyordu son günlerde bulursam onu alıcam
geçen sene yine ayberk sık sık kulak enfeksiyonu geçirdiğinde kulağında sıvı olduğu tespit edildi. ondan oluyordu tüp takacaklardı önce bir damla kullanıcaz sonra tüp dedi doktor sonra o sıvı o damlayla dağıldı. gerek kalmadı. bu sene geçen seneye göre iyiyiz daha 2. enfeksiyon geçen sene 7 kez olmuştu. yine sıvı mı topladı diyorum ilaçları bitsin de götürücem kontol de bakalım ne diycekler. ameliyat için ben de çocuk doktorunu dinleyim 2 sene daha sabredeyim diyorum. okul çocuğu sonuçta bademcik ve geniz eti olmazsa ciğerler savunmasız kalacak allah korusun.
valla nevra ben de winnieyi koydum ama ona karar verilirse ben de almam affınıza sığınarak
takıntılıyım da ben sarı-kırmızıyla oynatmam
sağolasın müstakbel çifte dünürüm
aa ben ayı vinnie demiştim sen sevmiyormuşsunneyse hepsi birbirinden güzel zaten hatıra olması önemli
anam ikinci müstakbel dünürüm de sevmiyormuş oyy oyy:44: neyse siz kız anneleri olduğunuz için önünüzde saygıyla eğiliyorum
Siz3 dünür takılın
ben aranızda yabancı kaldım tek kaldım
siz3 dünür takılın
:13:
aa deme öyle ama o kız evi olcek o kadar.peeeeeeeee nerde ilk dünürüm nerde bu dünürüm... ilk dünür olsa sevmezsen sevme der çakardı gözünü sevdiğim
eh sen bu kadar anlayışlıyken tercih ettiğin burç var mı gelinin için diye sorayım da ona göre yapayım bari
yok daha neler sen bizim gülümüzsün meralimmSiz3 dünür takılın
valla nevra ben de winnieyi koydum ama ona karar verilirse ben de almam affınıza sığınarak
takıntılıyım da ben sarı-kırmızıyla oynatmam
peeeeeeeee nerde ilk dünürüm nerde bu dünürüm... ilk dünür olsa sevmezsen sevme der çakardı gözünü sevdiğim
eh sen bu kadar anlayışlıyken tercih ettiğin burç var mı gelinin için diye sorayım da ona göre yapayım bari
Siz3 dünür takılın
bu saatten sonra aramızda yabancı kalabiliyosan diyecek tek bir kelimem bile yok sana
bırak o pipili grubu bizde iki kız anası takılalım
ellerine sağlık cnmfikir olsun diye forumdan birinden fiyat istedim bebekler için
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-oyuncaklar/347628-cocuklariniza-ucuz-fiyata-orgu-oyuncak-almak-istermisiniz.html#post17702393
aa deme öyle ama o kız evi olcek o kadar.
bak sordun diye söylüyorum yengeç burçlarıyla çok iyi anlaşırım
yok daha neler sen bizim gülümüzsün meralimm
senin damat da sünneti atlatsın gelir dünürün üzülme kuzum
aa deme öyle ama o kız evi olcek o kadar.
bak sordun diye söylüyorum yengeç burçlarıyla çok iyi anlaşırım
yok daha neler sen bizim gülümüzsün meralimm
senin damat da sünneti atlatsın gelir dünürün üzülme kuzum
sarı lacivert olursa ?????
orası kesin
bide bızıklama derdi
yettim ben meralim :86:
yengeç haziran sonu temmuz başı :44: yani ne zaman yapmak lazım? iyiymiş aslında yaz bebeği kolay olur cıbıl gezdiririz
onun dünürü kim yahu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?