2009 Aralık Anneleri

aman sen çok fenasııııın yaw :)

maşallah kuzuma maşallah o topta ne varsa bizimkide öyle, birde topun üstüne yatıp plates yapıyor zıpa

callio olmasında ben çoğunluğa uyarım

bige bu arada mesaj içine girmişim yine callio konusunda

hay allahım yaaaa toplu yürüme yasası bu çok hoşuma gitti
neeeeeee masamı dedi birisi
zaten dün siparişim geldi bişey aldım ama giyip denemek lazım şimdi
ne siparişiymiş bu hımmm
iyiyim canımmmm siz nasılsınız kuzumla?

2 dakikaya ordayım dermişim
biz oynayamıyoz sen tadını çıkar karın valla canan

ahh bnde öyle camdan bakıyorum be yasemin yağmur nisayla ne mümkün kar oynamak çok soğuk eşim diyo bana bırak çık sen kızlarla ama gel gör ki ben pimpirikli hayatta bırakamam kızımı gözümün önünde dursun sıpam seneye inşallah kızımlaoynarız :))

bizimkide platesçi nilgünüm:86:

sen azdın iyice heeeeee

Yavaştan toparlanıp yemeğe kaçayım ben
sütlü nuriyeler süt olsun

afiyet olsun bacım

Yasi bende sert ve acı olanını severim

meraaaal, sus kı hafta sonu yaklaşıyor ya geldi yine seninkiler demi

ya bu böyle olayacak benm çıkmam lazım gelemeyen arkadaşlara haksızlık olacak bigem sen burdasın nasılsa tam gün tam karar verin o zaman sana zahmet sen aç konuyu karara varılsın bnd eona göre konuşayım şimdi oliver kesin soruyorum birde nilgün hello kityde sorayımmı

kuzum sopa yiycem biliyorum da... pembe panterden de vazgeçtim bu diyorum!!! eğerine de aralık 2009 yazdırtırız

aha bu da linki yapımı için arkadaşına verebilirsin fiyat çıkarmada faydası olur
Örgücü Nine: AMİGURUMİ AT

sen azdın iyice heeeeee

Afiyet olsun bacım

meraaaal, sus kı hafta sonu yaklaşıyor ya geldi yine seninkiler demi
mersi canım
haftasonu diye değil kııı bu benim herzamanki azgın halim

bende beğendim bigecim
tebrik koydum sana

diğeri ne olursa olsun ben hello kity mutlaka istiyorum kızıma
canancım tşk ederim şimdiden

ayy 2 saat bakmadım ne yapmışsınız yaaa off okuyasay kadar canım çıktı

sevgicim yiğit paşam sünnet olcakmış inşll sorunsuz atlatırsınız ..
şu bebek olayında callio olmasın hiç isinamadım o velede bi windu pu ailesi hiç sevimli gelmiyo bana
kermit , pembe panter , bugs bunny olabilir

aa bide pinokyo vardı oda çok güzel di

bende beğendim ama iki ayağı üzerinde durabilen bişey olsa sanki kullanım açısından daha rahat olur gibi gibi

bige anketi açarken resim koyabiliyor musun resimleriyle birlikte açarsan süper olur

giyilebilir mi diyosun kaç cm2dir ki en fazla? yani çok cm2se zaten sonuca ulaşmaz öbür türlü de giyilmez üste takılır sadece

gördüm gördüm merak etme
hadi len çok fenayım işine gelmedi di mi doğruları söyleyince

Yasi bende sert ve acı olanını severim

puhahahahahahahahaha oha ama artık meral yaaaaaaaaa oooooy anam oy puhahahahahahahahahahahahaahahahahahah

ne nerde bırakcakmışın kızı da oynıycakmışın?

tamam tatlım ben bir liste hazırlarım merak etmeyesin :13:

mersi canım
haftasonu diye değil kııı bu benim herzamanki azgın halim

bende beğendim bigecim
tebrik koydum sana

puhahahahahaha sen gayrı konuşma ooooy ne dedi yahu

tamam ben çıkıyorum o zaman yarın yarın olmaz kociş gelecek hafta sonuda olmaz artık p.tesi kısmetse gider konuşurum bigem sende anketi aç istersen bi ara oylara göre sorayım kişi sayısına göre de tabi oliver ve hello kıty ay bnde alcam hello kıty :s
hadi öptüm hepinizi yağmıur uyudu işleri halledeyim

evet evet budur budur çok hoş ama ben de hello kitty istiyorum

aa bide pinokyo vardı oda çok güzel di

pinokyoyla ilişkimi "gepetto baba pipimi de burnumla aynı ağaçtan yapar mısın" karikatürüyle kaybettim şimdi tövbe çocuğumu pinokyoyla oynatmam

ben de beğendim ama iki ayağı üzerinde durabilen bişey olsa sanki kullanım açısından daha rahat olur gibi gibi

4 ayak olunca noluyo? bu da ayakta durmaz mı? hem binerler işte fena mı dur ben öğleden sonraya çeşit çeşit bir şey yaparım

bige anketi açarken resim koyabiliyor musun resimleriyle birlikte açarsan süper olur

anketin yanına değil ama yünde olduğu gibi koyabilirim beeeeen b.s koyarııııımmmmmmmmm de gidi saadettin teksoy nerden geldiyse aklıma

Ortak olarak bugs bunY veya pembe panter guzel geldi bana kizlar icin ayri erkekler icin ayrida yaparsak bende hello kity olur derim ben yaptirirsak birde nehire almaliyim kavga cikiyr artik ablamda nehire oyuncak alinca minayada aliyor :)

ben göremiyoeum blog sayfalarını açmıyoo engelli . .

verdiğim linkte yapımı var zaten nevracım sen örmeyeceksen engellenmesi sorun olmaz diye düşünüyorum... beygiri görmüşsündür zaten di mi

genel olarak bebelerinizin sevdiği karakterleri, hayvanatı, börtüyü böcüğü söyleyin saat 13'e kadar yemekten döndüğümde liste yapıcam sonrasında sızlanırsanız da dinlemem ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…