hay allahım yaaaa toplu yürüme yasası bu çok hoşuma gitti
neeeeeee masamı dedi birisi
zaten dün siparişim geldi bişey aldım ama giyip denemek lazım şimdi
yürümüyor koşuyor dedimdi nilkünüm :86: bitirdi maşallah yürüme işini eline top alıyor iki eliyle sarılıp koşar adım odalar arasında mekik dokuyor it kafadiyorum "çocum toplu yürüme yasası diye bi şe var bu memlekette bırak o topu adam gibi yürü" niyeyse boş bakıyo yüzüme :86:
niye masa muhabbeti uzadı da fena mı oldu?senin hiç işine yaramadı sanki
nevra internetten buldum bn resimleri şirin babada vardır mutlaka yapan daha çok var çünkü
bigecim anketi tekrar açalım o zaman
bugs buny
winnie poo
callıo
pembe panter
kermit
başka ek isteyen varmı çıkmam lazım çünkü konuyu açıp çıkayım
ne siparişiymiş bu hımmmhay allahım yaaaa toplu yürüme yasası bu çok hoşuma gitti
iyiyim canımmmm siz nasılsınız kuzumla?
2 dakikaya ordayım dermişim
biz oynayamıyoz sen tadını çıkar karın valla canan
aman sen çok fenasııııın yaw :)
maşallah kuzuma maşallah o topta ne varsa bizimkide öyle, birde topun üstüne yatıp plates yapıyor zıpa
callio olmasında ben çoğunluğa uyarım
bige bu arada mesaj içine girmişim yine callio konusunda
Yavaştan toparlanıp yemeğe kaçayım ben
sütlü nuriyeler süt olsun
Yasi bende sert ve acı olanını severim
nevra internetten buldum bn resimleri şirin babada vardır mutlaka yapan daha çok var çünkü
bugs buny
winnie poo
callıo
pembe panter
kermit
mersi canımsen azdın iyice heeeeee
Afiyet olsun bacım
meraaaal, sus kı hafta sonu yaklaşıyor ya geldi yine seninkiler demi
kuzum sopa yiycem biliyorum da... Pembe panterden de vazgeçtim bu diyorum!!! Eğerine de aralık 2009 yazdırtırız
[ımg]http://4.bp.blogspot.com/_crpftfbaxkc/spwpsq1tzvı/aaaaaaaagja/lj0pedkkmoa/s400/at6.jpg[/ımg]
aha bu da linki yapımı için arkadaşına verebilirsin fiyat çıkarmada faydası olur
örgücü nine: Amigurumi at
ya bu böyle olayacak benm çıkmam lazım gelemeyen arkadaşlara haksızlık olacak bigem sen burdasın nasılsa tam gün tam karar verin o zaman sana zahmet sen aç konuyu karara varılsın bnd eona göre konuşayım şimdi oliver kesin soruyorum birde nilgün hello kityde sorayımmı
kuzum sopa yiycem biliyorum da... pembe panterden de vazgeçtim bu diyorum!!! eğerine de aralık 2009 yazdırtırız
aha bu da linki yapımı için arkadaşına verebilirsin fiyat çıkarmada faydası olur
Örgücü Nine: AMİGURUMİ AT
aman sen çok fenasııııın yaw :)
maşallah kuzuma maşallah o topta ne varsa bizimkide öyle, birde topun üstüne yatıp plates yapıyor zıpa
callio olmasında ben çoğunluğa uyarım
bige bu arada mesaj içine girmişim yine callio konusunda
Yasi bende sert ve acı olanını severim
ahh bnde öyle camdan bakıyorum be yasemin yağmur nisayla ne mümkün kar oynamak çok soğuk eşim diyo bana bırak çık sen kızlarla ama gel gör ki ben pimpirikli hayatta bırakamam kızımı gözümün önünde dursun sıpam seneye inşallah kızımlaoynarız :))
ya bu böyle olayacak benm çıkmam lazım gelemeyen arkadaşlara haksızlık olacak bigem sen burdasın nasılsa tam gün tam karar verin o zaman sana zahmet sen aç konuyu karara varılsın bnd eona göre konuşayım şimdi oliver kesin soruyorum birde nilgün hello kityde sorayımmı
mersi canım
haftasonu diye değil kııı bu benim herzamanki azgın halim
bende beğendim bigecim
tebrik koydum sana
kuzum sopa yiycem biliyorum da... pembe panterden de vazgeçtim bu diyorum!!! eğerine de aralık 2009 yazdırtırız
Örgücü Nine: AMİGURUMİ AT
bugs buny
winnie poo
callıo
pembe panter
kermit
kuzum sopa yiycem biliyorum da... Pembe panterden de vazgeçtim bu diyorum!!! Eğerine de aralık 2009 yazdırtırız
[ımg]http://4.bp.blogspot.com/_crpftfbaxkc/spwpsq1tzvı/aaaaaaaagja/lj0pedkkmoa/s400/at6.jpg[/ımg]
örgücü nine: Amigurumi at
aa bide pinokyo vardı oda çok güzel di
ben de beğendim ama iki ayağı üzerinde durabilen bişey olsa sanki kullanım açısından daha rahat olur gibi gibi
bige anketi açarken resim koyabiliyor musun resimleriyle birlikte açarsan süper olur
ben göremiyoeum blog sayfalarını açmıyoo engelli . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?