sen azdın iyice heeeeee
giyilebilir mi diyosun kaç cm2dir ki en fazla?Yani çok cm2se zaten sonuca ulaşmaz öbür türlü de giyilmez üste takılır sadece
puhahahahahahahahaha oha ama artık meral yaaaaaaaaa oooooy anam oy puhahahahahahahahahahahahaahahahahahah
puhahahahahaha sen gayrı konuşmaOoooy ne dedi yahu
pinokyoyla ilişkimi "gepetto baba pipimi de burnumla aynı ağaçtan yapar mısın" karikatürüyle kaybettim şimdi tövbe çocuğumu pinokyoyla oynatmam
pinokyoyla ilişkimi "gepetto baba pipimi de burnumla aynı ağaçtan yapar mısın" karikatürüyle kaybettim şimdi tövbe çocuğumu pinokyoyla oynatmam
4 ayak olunca noluyo? bu da ayakta durmaz mı? hem binerler işte fena mıdur ben öğleden sonraya çeşit çeşit bir şey yaparım
anketin yanına değil ama yünde olduğu gibi koyabilirimbeeeeen b.s koyarııııımmmmmmmmm de gidi saadettin teksoy nerden geldiyse aklıma
verdiğim linkte yapımı var zaten nevracım sen örmeyeceksen engellenmesi sorun olmaz diye düşünüyorum... beygiri görmüşsündür zaten di mi
genel olarak bebelerinizin sevdiği karakterleri, hayvanatı, börtüyü böcüğü söyleyin saat 13'e kadar yemekten döndüğümde liste yapıcam sonrasında sızlanırsanız da dinlemem ona göre
4 ayak olunca noluyo? bu da ayakta durmaz mı? hem binerler işte fena mıdur ben öğleden sonraya çeşit çeşit bir şey yaparım
anketin yanına değil ama yünde olduğu gibi koyabilirimbeeeeen b.s koyarııııımmmmmmmmm de gidi saadettin teksoy nerden geldiyse aklıma
Ortak olarak bugs bunY veya pembe panter guzel geldi bana kizlar icin ayri erkekler icin ayrida yaparsak bende hello kity olur derim ben yaptirirsak birde nehire almaliyim kavga cikiyr artik ablamda nehire oyuncak alinca minayada aliyor :)
hii kötüsün sennben hiç öyle düşünmemiştimm :26:
gördüm canım yok canım örmeyi düşünmüyorum vaktim yok zati .. burak ilk doğduğunda çoraptan maymun yapmıştım bende .şiömdi nerde kimbilir.
burak sylvester ve tweety çok seviyoo ..
kermit , bungs bunny ve pembe panter banada uyar ama
walla benim bebemin öyle sevdiği bir karakter yok, ne götürürsem onunla oynayacak o yüzden çoğunluk ne derse bana uyar yani
hii kötüsün sennben hiç öyle düşünmemiştimm :26:
ALLAh seni bildiği gibi yapsın hala gülüyorum yaw
bide yiğit özgürün bir karikatürü vardı, pipisyle burnunun yerini değiştirmiş
artık yalanın bini bir para diye
ay alemsin Bige ALLAH ta seni güldürsün
napiiim ya düşünen ve çizen ben diilim benim aklımda kaldı sadece
oyy geçmişi okuyum da yazayım dedim ama yok anacım başa çıkamadım. naptınız yahu coşmuşsunuz koşmuşsunuz yine.
melike kıız ne şiparişi verdin tam okuyamadım geçmişi anlamadım o yüzden.
bige müstakbel dünürüm ne o yan çizdin şimdiden ben yapmazsan biri kız yapsın da ayberk paşam yabana gitmesin falansen yazmamış ol ben okumamış olayım ben bakarım gelinime merak etme sen
şu örgü oyuncakla ilgili anket linkini bulamadım biriniz ekelyin de oylayım ben de bi zahmet
17 şubat 2011 bu tarihi bir yere not alıcam hala inanamıyorum berkay sabah dokuz buçuğa kadar hiç uyanmadan uyudu teyzeleri ama ben öyle alışmışım ki defalarca uyanıp nefesini kontrol ettim
ayberkimi de doktora götürdüm sabah kulak ağrısıyla uyandı yine orta kulak iltihabı olmuşuz bebekliğinden beri çekmediği kalmadı bu kulak iltihabından yavrumun. bademcik ve geniz eti büyükmüş biraz ondan sık oluyormuş. kbb doktoru alalım diyor çocuk doktoru 7 yaşından sonra bademcik ve geniz etleri küçülebiliyor bekleyin diyor. iki arada bir derede kaldım ben de
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-oyuncaklar/421317-sadece-aralik-2009-anneleri-oylasin-lutfen.html
anketimiz açılmıştır 1 marta kadar açık kalacaktır
açık anketten kasıt kimin hangisine oy verdiğini görmek anlamında kimin oy vereceğini zaten kısıtlayamayacağımız için bizler dışında verilen oyları bakıp saymamamız için böyle düzenlemek zorundaydım
oyy geçmişi okuyum da yazayım dedim ama yok anacım başa çıkamadım. naptınız yahu coşmuşsunuz koşmuşsunuz yine.
sevgi yiğit paşamın sünneti şimdiden hayırlı olsun. sağlıkla çabucak atlatın inşallah canım.
bige müstakbel dünürüm ne o yan çizdin şimdiden ben yapmazsan biri kız yapsın da ayberk paşam yabana gitmesin falansen yazmamış ol ben okumamış olayım ben bakarım gelinime merak etme sen
şu örgü oyuncakla ilgili anket linkini bulamadım biriniz ekelyin de oylayım ben de bi zahmet
17 şubat 2011 bu tarihi bir yere not alıcam hala inanamıyorum berkay sabah dokuz buçuğa kadar hiç uyanmadan uyudu teyzeleri ama ben öyle alışmışım ki defalarca uyanıp nefesini kontrol ettim
ayberkimi de doktora götürdüm sabah kulak ağrısıyla uyandı yine orta kulak iltihabı olmuşuz bebekliğinden beri çekmediği kalmadı bu kulak iltihabından yavrumun. bademcik ve geniz eti büyükmüş biraz ondan sık oluyormuş. kbb doktoru alalım diyor çocuk doktoru 7 yaşından sonra bademcik ve geniz etleri küçülebiliyor bekleyin diyor. iki arada bir derede kaldım ben de
http://www.kadinlarkulubu.com/orgu-oyuncaklar/421317-sadece-aralik-2009-anneleri-oylasin-lutfen.html
anketimiz açılmıştır 1 marta kadar açık kalacaktır
açık anketten kasıt kimin hangisine oy verdiğini görmek anlamında kimin oy vereceğini zaten kısıtlayamayacağımız için bizler dışında verilen oyları bakıp saymamamız için böyle düzenlemek zorundaydım
herhalde kim seçti
masa örtüsü siparişi vermiş müzeyyencim
Yok kuzum yan çizmedim yan çizen benim anam ha gerçi biliyorsun ben ikinciyi yaparsam onu da erkek istiyorum zaten kız olursa kesin ayberki alırım hiç kaçırmam akılsız mıyım benSen ne yaptın onlara hediye işini?
herhalde kim seçti
güzeller güzeli
tatlılar tatlısı
akıllılar akıllısı
anneler annesi
umudun anası seçtiiiiiiiiiiiiiiiiii
masa örtüsü
Sen de hürrem gibi gene erkek gene erkek doğuracan
valla ellerine sağlık ama ben daha seçip oy veremedim hepsi güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?