2009 Aralık Anneleri

sen azdın iyice heeeeee

aaaaaaaa ne ayıp insan arkadaşına tututu

fazla cm değil be tatlım ama ne bileyim giyeyim dedim de benim hala yasak bitmedi ki

pinokyoyla ilişkimi "gepetto baba pipimi de burnumla aynı ağaçtan yapar mısın" karikatürüyle kaybettim şimdi tövbe çocuğumu pinokyoyla oynatmam

hii kötüsün senn ben hiç öyle düşünmemiştimm :26:

gördüm canım yok canım örmeyi düşünmüyorum vaktim yok zati .. burak ilk doğduğunda çoraptan maymun yapmıştım bende .şiömdi nerde kimbilir.

burak sylvester ve tweety çok seviyoo ..
kermit , bungs bunny ve pembe panter banada uyar ama

ALLAh seni bildiği gibi yapsın hala gülüyorum yaw
bide yiğit özgürün bir karikatürü vardı, pipisyle burnunun yerini değiştirmiş
artık yalanın bini bir para diye

ay alemsin Bige ALLAH ta seni güldürsün

Ortak olarak bugs bunY veya pembe panter guzel geldi bana kizlar icin ayri erkekler icin ayrida yaparsak bende hello kity olur derim ben yaptirirsak birde nehire almaliyim kavga cikiyr artik ablamda nehire oyuncak alinca minayada aliyor :)

bende nilaya alıcam hello kity çok şirin olmuş

walla benim bebemin öyle sevdiği bir karakter yok, ne götürürsem onunla oynayacak o yüzden çoğunluk ne derse bana uyar yani

Son düzenleme:
walla benim bebemin öyle sevdiği bir karakter yok, ne götürürsem onunla oynayacak o yüzden çoğunluk ne derse bana uyar yani

dolabında sylvester- tweety ' nin kabartmalı stıckerları var çok ağladığında gidip onları sevip cici yapıyoruz . bide benim tweety tişortlerim var onları giydiğimde gelip tweety cici yapıp öpüyooo delüü

hii kötüsün senn ben hiç öyle düşünmemiştimm :26:

napiiim ya düşünen ve çizen ben diilim benim aklımda kaldı sadece

kocişim yedi daktanımı yedirdi işe gitti uyuttum bende yatam ascık kızlar oğluşum uyurken midem fena hala((
hadi öpüldünüz kalkınca gelirim

oyy geçmişi okuyum da yazayım dedim ama yok anacım başa çıkamadım. naptınız yahu coşmuşsunuz koşmuşsunuz yine.

sevgi yiğit paşamın sünneti şimdiden hayırlı olsun. sağlıkla çabucak atlatın inşallah canım.

melike kıız ne şiparişi verdin tam okuyamadım geçmişi anlamadım o yüzden.

bige müstakbel dünürüm ne o yan çizdin şimdiden ben yapmazsan biri kız yapsın da ayberk paşam yabana gitmesin falan sen yazmamış ol ben okumamış olayım ben bakarım gelinime merak etme sen

şu örgü oyuncakla ilgili anket linkini bulamadım biriniz ekelyin de oylayım ben de bi zahmet

17 şubat 2011 bu tarihi bir yere not alıcam hala inanamıyorum berkay sabah dokuz buçuğa kadar hiç uyanmadan uyudu teyzeleri ama ben öyle alışmışım ki defalarca uyanıp nefesini kontrol ettim
ayberkimi de doktora götürdüm sabah kulak ağrısıyla uyandı yine orta kulak iltihabı olmuşuz bebekliğinden beri çekmediği kalmadı bu kulak iltihabından yavrumun. bademcik ve geniz eti büyükmüş biraz ondan sık oluyormuş. kbb doktoru alalım diyor çocuk doktoru 7 yaşından sonra bademcik ve geniz etleri küçülebiliyor bekleyin diyor. iki arada bir derede kaldım ben de

masa örtüsü siparişi vermiş müzeyyencim

yok kuzum yan çizmedim yan çizen benim anam ha gerçi biliyorsun ben ikinciyi yaparsam onu da erkek istiyorum zaten kız olursa kesin ayberki alırım hiç kaçırmam akılsız mıyım ben sen ne yaptın onlara hediye işini?

x41 allah devamını göstersin müzeyyencim
bu ortakulak iltihabı beter bir şey son dönemde duydun mu bilmiyorum sık tekrarlayan çocuklara tüp takıyorlar böylece çocuk hastalanmıyor hırpalanmıyor, geniz eti-bademcik ameliyatından çok daha basit bir operasyonla narkozsuz uyutarak takılıyormuş, geniz etini küçültmek için nasonex (az bir kortizon içeriyormuş) diye bir sprey kullandırtıyorlarmış ve iki arkadaşın da çocuklarında geniz eti küçülmüş ve doktorları da vücut büyüdükçe geniz eti-bademcik çok büyük çoğunlukla küçük kalacağından ameliyatı önermiyorlarmış
tüpün çeşidine göre belli bir süre sonra tüp vücuttan atılıyor maksimum 2 senede kulaktaki durum ve doktorun tercihine göre seçiliyormuş tüpler
tüp durduğu sürece 3 ayda bir dr'a gitmek gerekiyormuş sadece, vücut atmazsa da alıyorlarmış tüpü

öp benim yakışıklı iyi huylu paşamı nazara geliyor nazara

maşallah de müzeyyen maşallah
dilini ısır, fıçını kaşı yap işte bişeyler

Ayberkimede kıyamam ya çok geçmiş olsun
nilayında büyüktü geniz eti doktor almaktan yana değil ama

Müzeyyenim 411111111 binkere maşallah dedikten sonra
büyük paşam geçmiş olsun dileklrimi çiçeklerimle iletiyorum

melike kıız ne şiparişi verdin tam okuyamadım geçmişi anlamadım o yüzden.

hehehe amma laf attım ortaya nasıl yazayım tatlım ja..........yer hem de siyah

Paşama geçmiş olsun canım kıyamam ben ona inşallah hemen küçülür de düzelir paşa

masa örtüsü
Sen de hürrem gibi gene erkek gene erkek doğuracan

herhalde kim seçti

valla ellerine sağlık ama ben daha seçip oy veremedim hepsi güzel

masa örtüsü
Sen de hürrem gibi gene erkek gene erkek doğuracan

valla ellerine sağlık ama ben daha seçip oy veremedim hepsi güzel

heeeeee kız zor geliyor bana süsle püsle vs... süsleyip püslemezsem de erkek gibi olacak bu kez hayatı zor olacak falan erkek olunca öyle sorunlar yok bi de erkekler daha uzun süre saf kalıyo daha çok seviyorum ben erkek çocuğunu

ya yalnız tarihini 1 mart verdiğim halde anket yarın kapanacak görünüyoooo :44:

ve de açık anket seçmiştim göstermiyo kimlerin oy kullandığını*!!!!! üfff

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…