2009 Aralık Anneleri

bu arada bende aralık annesiyim:) ama 2008 aralık,2 yaşında bi oğlum var,4 yaşında da kızım:)....

bu kadar emeğe bir yılı görmezden geliriz yahu buyrun kalın aramızda memnun oluruz

biz izmirde yazıcaz memlekete yakın malum müzeyyen belkide senin yanına gelirim ayy seneye heyecan başlayacak yne ay ne heyecan oluyor ya allah hayırlı yerler versin trakya olmaz inşallah batıyı özledim

allah öncelikle hayırlısını versin de kızanım en batısı trakya işte çanakkale üzerinden yine memlekete de kolay ulaşırsın diye düşünüyorum
izmire giderseniz yazın ayvalıkta buluşuruz :13: 30 ağustosta mı belli oluyor?

trakya yakında adamın yüzünü göremem ya çok yoğun oralar ondan istemiyorum orayı yağmurda büyüyecek ayrı kalsın istemiyorum babadan şuan bile artık anlamaya başladı zorlanıyoruz odaları gezio babayı arıyo
şimdi tayin işi kasım araklık gibi kesin gidilecek yada 1 sene daha kalınacak die haber geliyor sonra tercih yapıyor eşlerimiz ellerine gelene listelere göre boşalan yerlerin listesi sonrada mayısta cvp geliyor şuraya bıuraya diye :26:

hayırlısı olsun kuzum
bu arada sabah aklımdan geçirdim yazmayı unutmuşum allah gayret kuvvet versin sağlıkla kavuştursun babacığınıza

sağolun arkadaşlar iyi dilekleriniz için.

maş. toplanılmış bebeler süper görünüyo yorum yazamadım burdan yazıyım dedim. bi de kendi fotlarınızı koysaydınız ya üçü bi arada :)

serap geçmiş olsun kuzuna...

benim cadı uyandı ben kaçar hepiniz iyisiniz inş. öpüyorum szi ve bebeleri...

ben okuyorum yazamıyorum yine
kendi kendime nazar değdirdim yaw
rahatım ne güzel diye kafamı kaldıramıyorum

sihri ( şirin ) ALLAH bağışlasın evlatlarını, buyur gel kapımız açık bizim

canancım hayırlısı inşallah, ALLAH gönlüne göre versin bacım, ama bekleriz biz

ay bir sürü şey vardı aklımda neyse
okuyorum yazamıyorum

ne olmuş kıymet kaçırdım ben yaaaaaaa

seray geçmiş olsun kuzuna, bir daha göstermesin Allah

arkadaşlar ördüğüm uzun kulağı siteme koydum.bi bakın bakalım nasıl olmuş....
HAYATIMIN İÇİNDEN.....

ben göremedim ama eminim çok güzel olmuştur. ( blog sayfaları şirkette açılmıyo . evden bakarım artıkın )

çokk geçmiş olsun canım .

selam herkese
bigecım fotolara baktım maşalllah ne guzel cıkmış kuzular,,meral tee nerelerden gelmış ben burdan gelemedım yua cok uzuldum...
benımde renk kırmızı ve kapıda odeme şeklı....

slm fatma ..

slm canancım .. allah kavuştursun

bu arada bende aralık annesiyim:) ama 2008 aralık,2 yaşında bi oğlum var,4 yaşında da kızım:)....

aaa ne güzell allah bağışlasın .. kalın sizde burada 1 seneden ne olacak ki

allah gönlüne göre versin canancım .. inşll istediğin yerde olur .. rahat edersinn

al benden de o kadar
okuyorum hatta okumaya yetişemiyorumm

yemek de mi yemeyelim herkes senin kızın mı

afiyet şeker olsun canım
benim kız formuna dikkat ediyor kanatsız kelebek

temzilik yapıom ben diğerlerini bilmem kız uaynsın oana yemek yedircem yoruldumm çok

kolay gelsin canım valla pazar bir hız başladım temizliğe zeynep uyandı devam etmeye çalıştım olmuyor onunla kovayı kaçıra kaçıra temizlik mi yapılır yarım kaldı

bılırım bılırım cook zor yemeyen cocuk bız su aralar attlattık gıbı kahvaltı falan yok ama bunada sukur...
Sen yokken napıyor bu kuzucuk akşama kadar

arada gidiyotum tiryaki emiyor eeeeeeee o da haklı ben de olsam yemem nasıl olsa karnı doyuyor

evet ve ikimizde kıbrıstan geldik üstelik aynı lojmanlarda oturyomuşuz ama burda tanıştık kısmet işte

canım trakyanın en ucunda ben varım gel bana yakın olursun biz de ikimiz buluşuruz

evet şirin hanım 2008 -2009 farketmez

selam kızlar. heerkez iyimi. biz iyiyiz çok şükür. varmı önemli havadis. biri özet geçemi

selam canım bizler de iyiyiz
ad-soyad-açık adres-ödeme seçeneği ve varsa atkı-şapka rengi tercihini bana özel mesaj atıcan uzunkulaklar için

Ben de yazdım eşime ilk rezil oluşumu çok hoş bir yermiş yaaa çok komik şeyler var sağol bige

Ben de yazdım eşime ilk rezil oluşumu çok hoş bir yermiş yaaa çok komik şeyler var sağol bige

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…