bu arada bende aralık annesiyim:) ama 2008 aralık,2 yaşında bi oğlum var,4 yaşında da kızım:)....
bu arada bende aralık annesiyim:) ama 2008 aralık,2 yaşında bi oğlum var,4 yaşında da kızım:)....
biz izmirde yazıcaz memlekete yakın malum müzeyyen belkide senin yanına gelirim ayy seneye heyecan başlayacak yne ay ne heyecan oluyor ya allah hayırlı yerler versin trakya olmaz inşallah batıyı özledim
bu kadar emeğe bir yılı görmezden geliriz yahubuyrun kalın aramızda memnun oluruz
allah öncelikle hayırlısını versin de kızanım en batısı trakya işteçanakkale üzerinden yine memlekete de kolay ulaşırsın diye düşünüyorum
izmire giderseniz yazın ayvalıkta buluşuruz :13: 30 ağustosta mı belli oluyor?
trakya yakında adamın yüzünü göremem ya çok yoğun oralar ondan istemiyorum orayı yağmurda büyüyecek ayrı kalsın istemiyorum babadan şuan bile artık anlamaya başladı zorlanıyoruz odaları gezio babayı arıyo
şimdi tayin işi kasım araklık gibi kesin gidilecek yada 1 sene daha kalınacak die haber geliyor sonra tercih yapıyor eşlerimiz ellerine gelene listelere göre boşalan yerlerin listesi sonrada mayısta cvp geliyor şuraya bıuraya diye :26:
hayırlısı olsun kuzum
bu arada sabah aklımdan geçirdim yazmayı unutmuşum allah gayret kuvvet versin sağlıkla kavuştursun babacığınıza
sağol cnm 2 güne gelirim dedi bakalım
benim cadı uyandı ben kaçar hepiniz iyisiniz inş. öpüyorum szi ve bebeleri...
arkadaşlar ördüğüm uzun kulağı siteme koydum.bi bakın bakalım nasıl olmuş....
HAYATIMIN İÇİNDEN.....
biz gecen 2 hafta bi kabus yaşadık,adenovirüs diye bişi musallat oldu kızıma ateş 40.3-sol gözde konjoktivit ...çok kötü oldu kızım şükür şimdi iyiyiz uyuyor su anda(rabbim tüm meleklerimizi korusun)
zeynep yemek mi yemiyor,kilosu nasıl,fotoraflar da maşallah cok da zayıf durmuyor (maşallah)yemeyen cocuk zor rabbim yrdımcın olsun...
selam herkese
bigecım fotolara baktım maşalllah ne guzel cıkmış kuzular,,meral tee nerelerden gelmış ben burdan gelemedım yua cok uzuldum...
benımde renk kırmızı ve kapıda odeme şeklı....
kıymet geçmiş olsun çok çok üzükdüm hiç dayanamıyorum böyle haberlere benallah sabır versin en kısa sürede sağlıklı bir evlat kucağına versin inşallah rabbim düşmanıma yaşatmasınn evlat acısı çok zor
dün 3 aile yemeğe ve çaya misafirim vardı kalabalık bi gruptu sabah beri temizlik yapıyorum yağmurun arkadaşıda vardı 1 hafta aaraları cadılar heryeri kırık yaptıolar :)
şirin yazmış sizede sağolsun ben bakamadım nete bugün nigüne gidiyor ilk oyuncaklar inşallah sever gökay ve nilay
piglette yaptuı ynei bi arkadaşıma gidiyor oda ay baktıkça hepsinden yapasım geliyo yahu
bizim babamız yine gitti bugün 1 kaç gün yok yanlızız yineee
kolaj iyi fikişr bilge ya blogda yayınlar şirinde ayuy pek şeker olur
trakya yakında adamın yüzünü göremem ya çok yoğun oralar ondan istemiyorum orayı yağmurda büyüyecek ayrı kalsın istemiyorum babadan şuan bile artık anlamaya başladı zorlanıyoruz odaları gezio babayı arıyo
şimdi tayin işi kasım araklık gibi kesin gidilecek yada 1 sene daha kalınacak die haber geliyor sonra tercih yapıyor eşlerimiz ellerine gelene listelere göre boşalan yerlerin listesi sonrada mayısta cvp geliyor şuraya bıuraya diye :26:
ben okuyorum yazamıyorum yine
kendi kendime nazar değdirdim yaw
rahatım ne güzel diye kafamı kaldıramıyorum
sihri ( şirin ) ALLAH bağışlasın evlatlarını, buyur gel kapımız açık bizim
canancım hayırlısı inşallah, ALLAH gönlüne göre versin bacım, ama bekleriz biz
ay bir sürü şey vardı aklımda neyse
okuyorum yazamıyorum
yemek de mi yemeyelim herkes senin kızın mı
temzilik yapıom ben diğerlerini bilmem kız uaynsın oana yemek yedircem yoruldumm çok
bılırım bılırım cook zor yemeyen cocuk bız su aralar attlattık gıbı kahvaltı falan yok ama bunada sukur...
Sen yokken napıyor bu kuzucuk akşama kadar
evet ve ikimizde kıbrıstan geldik üstelik aynı lojmanlarda oturyomuşuz ama burda tanıştık kısmet işte
selam kızlar. heerkez iyimi. biz iyiyiz çok şükür. varmı önemli havadis. biri özet geçemi
selam canım bizler de iyiyiz
ad-soyad-açık adres-ödeme seçeneği ve varsa atkı-şapka rengi tercihini bana özel mesaj atıcan uzunkulaklar için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?