2009 Aralık Anneleri

geldim, baktım, gidiyorum
işlerim var

herkese selam

evet buluştuk, çok güzel bir haftasonuydu
ALLAH en kısa zamanda tekrarına erdirsin

bige ben direk canana yolladım bilgileri
o yüzden sana yollamıyorum

Son düzenleme:
Herşey çok güzeldi
en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek dileğiyle

öyküde bende herşeyden çok memnun ayrıldık

geldim, baktım, gidiyorum
işlerim var

herkese selam

evet buluştuk, çok güzel bir haftasonuydu
ALLAH en kısa zamanda tekrarına erdirsin

bige ben direk canana yolladım bilgileri
o yüzden sana yollamıyorum

amin canım inşallah
tamamdır öyle not düştüm
ama şimdi nasıl bilcez biten bebekler için hanginiz önce haber verdiniz melike mi sen mi? :44:

maşallah kuzulara çok şekerler

sağol tatlım bu arada dişlerini yediğin (tahminimce çünkü umut'un dişleri görünmüyor o fotoda) gökay paşa umut paşa diil

Herşey çok güzeldi
en kısa zamanda tekrar bir araya gelmek dileğiyle

öyküde bende herşeyden çok memnun ayrıldık

amin canım inşallah allah tekrarını göstersin
ayaklarınıza kollarınıza ellerinize sağlık her ikinizin de

Son düzenleme:

haaaaaaaaahaaaaaaaaaa karıştı yakışıklı paşalar zaten ben de o umut ama gökay lar gelemedi heralde dedim

ben hello kitty e de kırmızı demiştim o yüzden o nilgüne gitti zaten farketmez demiştim

haaaaaaaaahaaaaaaaaaa karıştı yakışıklı paşalar zaten ben de o umut ama gökay lar gelemedi heralde dedim

ben hello kitty e de kırmızı demiştim o yüzden o nilgüne gitti zaten farketmez demiştim

kafam karıştı bu durumda umutu kim sandın? :44: :111: yani 3. buluşan ???

melike hello kity kırmızı istiyotmşi biten pembe olduğu için bana gelecek
yani beni listeden çıkarabilirsin

herkese iyi bir hafta diliyorum çok uzun bir aradan sonra hafta içi evde olabilmek cok güzel bir duygu....

ayrıca çoook uzun bir aradan sonra buradasın hoşgeldin

melikecim çok sağol umarım bundan sonra böyle olacak ,artık hergün işe gitmicem nöbetli sisteme döndüm sanırım burada daha cok vakit geçirebileceğim:)
turtan zeynepciğin nasıl?çok öperim onu...

melikecim çok sağol umarım bundan sonra böyle olacak ,artık hergün işe gitmicem nöbetli sisteme döndüm sanırım burada daha cok vakit geçirebileceğim:)
turtan zeynepciğin nasıl?çok öperim onu...

sağol canım yemek yememe dışında gayet iyi senin kuzu nasıl

sağol canım yemek yememe dışında gayet iyi senin kuzu nasıl

biz gecen 2 hafta bi kabus yaşadık,adenovirüs diye bişi musallat oldu kızıma ateş 40.3-sol gözde konjoktivit ...çok kötü oldu kızım şükür şimdi iyiyiz uyuyor su anda(rabbim tüm meleklerimizi korusun)
zeynep yemek mi yemiyor,kilosu nasıl,fotoraflar da maşallah cok da zayıf durmuyor (maşallah)yemeyen cocuk zor rabbim yrdımcın olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…