2009 Aralık Anneleri

arkadaşlar ördüğüm uzun kulağı siteme koydum.bi bakın bakalım nasıl olmuş....
HAYATIMIN İÇİNDEN.....

elleriniz dert görmesin çok güzel olmuş her ikisi de ayrıca güzel sözleriniz için de teşekkürler
yalnız uzunkulakların bir yerinde 12.2009 yazacaktık fotoda mı görünmüyor?

melike hello kity kırmızı istiyotmşi biten pembe olduğu için bana gelecek
yani beni listeden çıkarabilirsin

eh kendiliğinden çözülmüş zaten

valla ben onu da kız sandım :78: senin herhangi bir tanıdık filan olabilir diye düşündüm soracaktım neyse dedim

hiiiiiiiii benim oğlumu mu kız sandııııııınnnnnnnnnn

herkese iyi bir hafta diliyorum çok uzun bir aradan sonra hafta içi evde olabilmek cok güzel bir duygu....

hoşgeldin nasılsın kuzu nasıl?
bu arada aralık 2009 bebelerine uzunkulak bebek ördürüyoruz linkten bakabilirsin 15lira+kargo ücreti şapka-atkı istediğin renk olabiliyor (fiyatı doğru mu hatırlıyorum :44:)

HAYATIMIN İÇİNDEN.....: el ele kol kola.....

ooooooo çok geçmiş olsun canım kilosu gelişimi normal diyor ama gün içinde az filan değil meme dışında hiçbir şey yemiyor

çok ortada olmasın diye kulağın arkasına işledim:)

verdiğiniz linkten göremedim ama unutulmamış olması yeterli zahmet etmeyin link için
listeyi toparlıyorum yarına sanırım tamamlamış oluruz ödeme tercihlerini de istedim arkadaşlarımdan
herkesin oyuncağı eline ulaşınca birer foto çekelim de kolaj halinde size de gönderelim

kim örüyor bilge nasıl sipariş verebiliriz isterim hemde,çok isterim:))
kızım iyi 2 hafta bi kabus geçirdik şükür iyiyiz,senin oğlun nasıl,uzun aradan sonra burda olmak sizlerle konuşabilmek cok güzel:))
ooooooo çok geçmiş olsun canım kilosu gelişimi normal diyor ama gün içinde az filan değil meme dışında hiçbir şey yemiyor

çok sağol melikecim...
eğer kilosu ve gelişimi normal ise dr.lar kaderine bırakır elbet acıkınca yiyecek diyorlar ama analık tabiii,insanın içi rahat etmiyor...haklısın...
kızımda cok iştahlı değil,ama reklamlar sağolsun,o reklamlara bakarken ben yediriyorum

selam herkese
bigecım fotolara baktım maşalllah ne guzel cıkmış kuzular,,meral tee nerelerden gelmış ben burdan gelemedım yua cok uzuldum...
benımde renk kırmızı ve kapıda odeme şeklı....

kim örüyor bilge nasıl sipariş verebiliriz isterim hemde,çok isterim:))
kızım iyi 2 hafta bi kabus geçirdik şükür iyiyiz,senin oğlun nasıl,uzun aradan sonra burda olmak sizlerle konuşabilmek cok güzel:))

seni görmek de çok güzel bak kuzunun kısmetine oyuncaklar döneminde döndün
siparişi buradan veriyoruz canan'ın komşusu örüyor (eski hayat24 şimdiki asin25 nick)
allah bununla gelmiş geçmiş etsin güzelim o adenovirüsü bizimkine de söylediler bir dönem ama 72 saatte bitti ateşimiz yani gerçekten adenovirüs müydü bilemiyorum allaha şükür cuma akşamı kafayı şişirip morartması dışına iyiyiz

yemeğe gidiyorum görüşürüz

melıke sende sevıdığı bışeylerı ızlerken yedırmeye calışsana bı,,bız oyle başladık yemeğe reklamlara bakıyodu bende yedırıyodum gıderek yemek yemeye alıştı şimdi hıç bakmıyo tv ye ıonundekı oyuncaklarla felan oynuyo bende oyle yedırıyorum yanı yemeyı kabul edıyo artık...mesela onune kucuk tencere kaşık bebek koyuyorum o oan yedırıyo bende azraya:)sende tv yle bı başla bakalım,bıraz mıde buyusun alışsın yemek yemeye sonra devamı gelır ınş

denemediğim yol kalmadı pazar resmen cinnet getiriyordum alıyor boş kaşık bebeği doyuruyor ben deniyorum yok kuşlara mama verdik izlerken denedim yok tv izlerken yok oyuncak oynarken yok

kıymet geçmiş olsun çok çok üzükdüm hiç dayanamıyorum böyle haberlere ben allah sabır versin en kısa sürede sağlıklı bir evlat kucağına versin inşallah rabbim düşmanıma yaşatmasınn evlat acısı çok zor

dün 3 aile yemeğe ve çaya misafirim vardı kalabalık bi gruptu sabah beri temizlik yapıyorum yağmurun arkadaşıda vardı 1 hafta aaraları cadılar heryeri kırık yaptıolar :)
şirin yazmış sizede sağolsun ben bakamadım nete bugün nigüne gidiyor ilk oyuncaklar inşallah sever gökay ve nilay
piglette yaptuı ynei bi arkadaşıma gidiyor oda ay baktıkça hepsinden yapasım geliyo yahu
bizim babamız yine gitti bugün 1 kaç gün yok yanlızız yineee

kolaj iyi fikişr bilge ya blogda yayınlar şirinde ayuy pek şeker olur

allah kavuştursun canım evet hepimiz çekelim resimlerini hatta bebelerin elindeyken çekelim

kolaj iyi fikişr bilge ya blogda yayınlar şirinde ayuy pek şeker olur

ayuy ne canan
evet hepsinin kucağındayken birer pozunu koyarız 24 kişi alıyor şu an için düşünsene!!! hala sana borcum olan kolajı yapmadım ben di mi ya
foto yorumlarında sormuşsun evet canım meral geldi ankaraya

Gene gitti herkes ne oluyor kızlar size aaaaaaaaaa

yemek de mi yemeyelim herkes senin kızın mı

temzilik yapıom ben diğerlerini bilmem kız uaynsın oana yemek yedircem yoruldumm çok

ay yazaktım hızlı yazarken ayuy olmş işte anlayın
çok ksıkandım çook siz böyle toplandıkça bn çatlıyorum burda özeniyorum inşallah batıya seneye ilk tercihimiz olurda gelririz yanına bige nilgün:))
olsun canım borc boşver bunlardan olanı çıktı alırız olur :)

denemediğim yol kalmadı pazar resmen cinnet getiriyordum alıyor boş kaşık bebeği doyuruyor ben deniyorum yok kuşlara mama verdik izlerken denedim yok tv izlerken yok oyuncak oynarken yok

bılırım bılırım cook zor yemeyen cocuk bız su aralar attlattık gıbı kahvaltı falan yok ama bunada sukur...
sen yokken napıyor bu kuzucuk akşama kadar

hadi inşallah canancım biz de çok isteriz yanımızda yamacımızda olmanızı
daha iyi hissettirecekse bak batının en ucu izmirde de buluşma olmuyor müzeyyen de çatlıyor buluşanları gördükçe

hadi inşallah canancım biz de çok isteriz yanımızda yamacımızda olmanızı
daha iyi hissettirecekse bak batının en ucu izmirde de buluşma olmuyor müzeyyen de çatlıyor buluşanları gördükçe

biz izmirde yazıcaz memlekete yakın malum müzeyyen belkide senin yanına gelirim ayy seneye heyecan başlayacak yne ay ne heyecan oluyor ya allah hayırlı yerler versin trakya olmaz inşallah batıyı özledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…