arkadaşlar ördüğüm uzun kulağı siteme koydum.bi bakın bakalım nasıl olmuş....
HAYATIMIN İÇİNDEN.....
melike hello kity kırmızı istiyotmşi biten pembe olduğu için bana gelecek
yani beni listeden çıkarabilirsin
valla ben onu da kız sandım:78: senin herhangi bir tanıdık filan olabilir diye düşündüm soracaktım neyse dedim
herkese iyi bir hafta diliyorum çok uzun bir aradan sonra hafta içi evde olabilmek cok güzel bir duygu....
biz gecen 2 hafta bi kabus yaşadık,adenovirüs diye bişi musallat oldu kızıma ateş 40.3-sol gözde konjoktivit ...çok kötü oldu kızım şükür şimdi iyiyiz uyuyor su anda(rabbim tüm meleklerimizi korusun)
zeynep yemek mi yemiyor,kilosu nasıl,fotoraflar da maşallah cok da zayıf durmuyor (maşallah)yemeyen cocuk zor rabbim yrdımcın olsun...
kulağının arkasına işledim....
Mega site of Bible studies and information
çok ortada olmasın diye kulağın arkasına işledim:)
kim örüyor bilge nasıl sipariş verebiliriz isterim hemde,çok isterim:))elleriniz dert görmesin çok güzel olmuş her ikisi de ayrıca güzel sözleriniz için de teşekkürler
yalnız uzunkulakların bir yerinde 12.2009 yazacaktık fotoda mı görünmüyor?
eh kendiliğinden çözülmüş zaten
hiiiiiiiii benim oğlumu mu kız sandııııııınnnnnnnnnn
hoşgeldin nasılsın kuzu nasıl?
bu arada aralık 2009 bebelerine uzunkulak bebek ördürüyoruz linkten bakabilirsin 15lira+kargo ücreti şapka-atkı istediğin renk olabiliyor (fiyatı doğru mu hatırlıyorum :44:)
HAYATIMIN İÇİNDEN.....: el ele kol kola.....
ooooooo çok geçmiş olsun canım kilosu gelişimi normal diyor ama gün içinde az filan değil meme dışında hiçbir şey yemiyor
kim örüyor bilge nasıl sipariş verebiliriz isterim hemde,çok isterim:))
kızım iyi 2 hafta bi kabus geçirdik şükür iyiyiz,senin oğlun nasıl,uzun aradan sonra burda olmak sizlerle konuşabilmek cok güzel:))
melıke sende sevıdığı bışeylerı ızlerken yedırmeye calışsana bı,,bız oyle başladık yemeğe reklamlara bakıyodu bende yedırıyodum gıderek yemek yemeye alıştı şimdi hıç bakmıyo tv ye ıonundekı oyuncaklarla felan oynuyo bende oyle yedırıyorum yanı yemeyı kabul edıyo artık...mesela onune kucuk tencere kaşık bebek koyuyorum o oan yedırıyo bende azraya:)sende tv yle bı başla bakalım,bıraz mıde buyusun alışsın yemek yemeye sonra devamı gelır ınş
kıymet geçmiş olsun çok çok üzükdüm hiç dayanamıyorum böyle haberlere benallah sabır versin en kısa sürede sağlıklı bir evlat kucağına versin inşallah rabbim düşmanıma yaşatmasınn evlat acısı çok zor
dün 3 aile yemeğe ve çaya misafirim vardı kalabalık bi gruptu sabah beri temizlik yapıyorum yağmurun arkadaşıda vardı 1 hafta aaraları cadılar heryeri kırık yaptıolar :)
şirin yazmış sizede sağolsun ben bakamadım nete bugün nigüne gidiyor ilk oyuncaklar inşallah sever gökay ve nilay
piglette yaptuı ynei bi arkadaşıma gidiyor oda ay baktıkça hepsinden yapasım geliyo yahu :d
bizim babamız yine gitti bugün 1 kaç gün yok yanlızız yineee
kolaj iyi fikişr bilge ya blogda yayınlar şirinde ayuy pek şeker olur
kolaj iyi fikişr bilge ya blogda yayınlar şirinde ayuy pek şeker olur
Gene gitti herkes ne oluyor kızlar size aaaaaaaaaa
ayuy ne canan
evet hepsinin kucağındayken birer pozunu koyarız24 kişi alıyor şu an için düşünsene!!! hala sana borcum olan kolajı yapmadım ben di mi ya
foto yorumlarında sormuşsun evet canım meral geldi ankaraya
yemek de mi yemeyelim herkes senin kızın mı
denemediğim yol kalmadı pazar resmen cinnet getiriyordum alıyor boş kaşık bebeği doyuruyor ben deniyorum yok kuşlara mama verdik izlerken denedim yok tv izlerken yok oyuncak oynarken yok
ay yazaktım hızlı yazarken ayuy olmş işte anlayın
çok ksıkandım çook siz böyle toplandıkça bn çatlıyorum burda özeniyorum inşallah batıya seneye ilk tercihimiz olurda gelririz yanına bige nilgün:))
olsun canım borc boşver bunlardan olanı çıktı alırız olur :)
hadi inşallah canancım biz de çok isteriz yanımızda yamacımızda olmanızı
daha iyi hissettirecekse bak batının en ucu izmirde de buluşma olmuyor müzeyyen de çatlıyor buluşanları gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?