evvet kendime özel yaptım onu
Arkadaslar selam gerci suan burda Kimse yok:)
Oglus bikac seferdir yikanirken coklkkk agliyor napacagimi sasiriyorum elim ayagim dolabiyor napabilirim bi fikri olan varmi cok uzuluyorum Hic aglamazdi Ne olduysa((
bizde akıllı yokkiiiii
bakın bende sabahın köründe gözlerimi dahi açamıyorken bu satırları yazıyorum.
yani bende delüüüyüüüm
herkeze günaydıııııııııınnnnnnnn
babamız bu sabah yola çıktı istanbula gidiyor.
bu akşam kızımla yalnız olacağız. yarında geç gelir herhalde:44:
dün muhabbetlere iştirak edemedim. hem yoğundum hemde bakıcımıza inanılmaz kızdım.
bu sabah ve yarın sabah için birazken gelmesini rica ettim.
ben 06:40'dan sonra evden çıkıyorum.
eşim 07:30 gibi
normalde 07:15 civarı bizde oluyor bu sabah fatih 07:00 gibi yola çıkacak diye erken gelmesini söyledim.
bugün için ok dedi
ama yarın 06:30 gibi atla taksiye gel parasını vericem dedim. erken diyor bana.
allahın kadını sen kırk yılın başı erken gel dedim. mecbur kalmasam zaten böyle bir talepde bulunmam
neyse sonra konuşuruz dedim kapadım tlf ama ne sinir oldum anlatamam size.
dün ay sonu hesabını dahi kesip göndermeyi düşündüm fatih engel oldu.
değilki 2 hafta önce bir tanıdıklarının cenazesi için izin istedi anneme rica ettim geldi ilgilendi kızla
tam 4 saat sonra geldi. yeminle gıkımı çıkarmadım.
geçen hafta hastaneye gidecekmiş anneme söyledim 3 saat erken gönderdim.
ben bunların hesabını yapmazken ve ona bu konularda destek olurken bana 1 saatin hesabını yapmaya kalkıyor.
yalan yok öykü ile güzel ilgileniyor elimi kolumu bağlayanda bu ama ben yinede bakıcı arayışına girdim kızlar.
oh içimi döktümde rahatladım
Arkadaslar selam gerci suan burda Kimse yok:)
Oglus bikac seferdir yikanirken coklkkk agliyor napacagimi sasiriyorum elim ayagim dolabiyor napabilirim bi fikri olan varmi cok uzuluyorum Hic aglamazdi Ne olduysa((
MELİKE
sen kıza ne yemek veriyorsun bilmiyorum ama dün akşam umut paşa bizi şaşırtan bir keyifle yemek yedi. ben her zaman bizimle birlikte oturtuyorum sofraya bazen ben daha sonra yiyorum bazen de bir lokma ona bir lokma bana şeklinde yiyoruz ve birlikte oturduğumuzda iştahı hep daha iyi oluyor. dün akşam bir küçük tabağa benim yemeğimin aynısını koydum (etli türlü vardı ayıptır söylemesi) pütürlü olacağı için yemeyeceğini düşünmüştüm "çorba falan neymiş ya koca adam oldu benim oğlum benimle aynı yemeği yer" dedim çatalla ezip bir ona bir bana şeklinde yedik ve öğürmeden etmeden güzel güzel yedi benim oğlum
sözün özü sizin yemeklerinizden denemeni öneririm bizde işe yaradı
Herkeslere gunaydinlar...
oyh günaydın içim şişti
Ilk olarak bakıcı değiştirme fikrini aklından çıkar, yazboz tahtası değil bu
öyküye iyi bakıyor öykü de seviyor üstelik uzaktan da olsa akrabalık var ki başkasına göre yine "sizin" insanınız olması çok önemli
kızmakta haklısın ama çözüm değiştirmek olmamalı
akşam gittiğinde sakin sakin "ama ablacım çok zor durumda kalıyorum işyerim yakın bir yer değil ki seni bekleyip gideyim biliyorsun şartlarımızı. Her zaman olacak şey de değil, o saatte yollara düşemem diyorsan bu akşam burada kal öyle çözelim ben sorun olsun istemiyorum" diye ikna yoluna git
sonuçta kızının hatrı için veriyorsun ödünü bunu gözardı etme, onların hatrı için neleri yutmuyoruz ki?
herkeslere gunaydinlar...
Herkeslere gunaydinlar...
iş çok şekerim
öğlen bile oldu huy yaaaaaaaaaçalış şekerim çqalış benim iş yok
oğlum olsa kıznı alırdım ama nilgünüm:86:günaydın günaydın günaydın,
iksinide kendime yaptım banane banane banane
ne var ne yok nasılsın keyifler nasıl?
gerçi umut paşa yemek yemiş, o anlamda yeterince keyiflisindir
meralim, se haklısın ama Bige de haklı, bakıcı değiştirmek, sorun oluyor ilerleyen zamanlarda
söylenmesi gerekenleri söylemiş sana
sende içini döktün rahatladın
akşamda konuşur çözersin
ben mecbur kalmasan anneanne ile babaanneyi bile değiştirmiycem yani mümkünse hep birisi baksın istiyoru ama olmuyor, şartlar işte
evet o da bir gerçekevet herkes haklı insan karşısındakinin de biraz anlayışlı olmasını istiyor ama en azından öykü konusunda gözün arkada kalmıyor kızım nasıl ne yapıyor diye endişelenmiyorsun ve 3 yaşına kadar bakıcının değişmesi ilerde sorun olabiliyor ( gerçi 1 tane değiştirmek heralde çok sorun olmaz ama bulacağından bu kadar memnun da olamayabilirsin )
nilkünnn sana da günaydın canım
Günaydınnnnn
Günaydınnn
Günaydınnnnn
Günaydınnn
yavaş yavaşgeçiyorum
eski günlerden bir yazı
HAYAT BİR ÇOCUĞA NASIL ANLATILMALI?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?